Reklama na e-Konkursy.info

Pomocy!!!!

edzia21

#6514554 Napisano: 30.07.2018 17:13:44
cb656 napisał(a):

edzia21 napisał(a):

Czy zdarzyło się komuś otrzymać uszkodzoną nagrodę? Moje pytanie dotyczy elektroniki. Nie chodzi o uszkodzenia fizyczne powstające w transporcie itd., a bardziej o np. uszkodzoną baterię, która nie uruchamia sprzętu. Czy organizator powinien się poczuć do wymiany sprzętu? Miał ktoś z Was podobny przypadek? Help!

Kluczowe jest tu słowo wytłuszczone emotka Absolutnie powinien (moim zdaniem).
NIESTETY, o klasie człowieka nie decyduje ilość ukończonych klas. Prezes firmy narzuca zasady, a pracownik ma obowiązek się ich trzymać. Wszystko zależy od Organizatora. Podam dwa przykłady:
1. Wygrałem smartwatcha Sony. Paczka dotarła bez żadnych papierów. Grzecznie w mailu zapytałem, jak wygląda sprawa gwarancji. Pańcia poprosiła o numer seryjny zegarka, po czym za kilka dni listonosz poleconym przytargał wypełnioną kartę gwarancyjną emotka
2. Wygrałem na fanpage klimatyzator pokojowy. Na drugi dzień wysiadł chiński silniczek. Wysłałem wiadomość przez Messengera. Odczytano, nie odpowiedziano. Zapytałem na Facebooku, zero odzewu. Po jakimś czasie zauważyłem, że wpis tajemniczo zniknął i została mi odebrana możliwość dokonywania kolejnych wpisów. Ban emotka No bajka. Klimatyzator naprawiłem sam, dając porządny silniczek ze starych zbiorów kumpla z byłej pracy. Obaliliśmy z tej okazji browarka emotka hyhy: Klimatyzator działa do dziś.

Zgadzam się emotka

W moim temacie...organizator jak najbardziej się poczuł i zabiera sprzęt do wymiany emotka
1 kreatia 0

nicoletta

#6514781 Napisano: 31.07.2018 12:34:38
Miał ktoś taką sytuację że zablokowano mu konto? Poprzedniego dnia normalnie się logował a następnego dnia przy próbie logowania pisze że konto usunięto...koleżanka ma problem i nie wie co się stało, napisała przez kontakt ale nikt nie odpowiada.
0 0

calliope

#6514782 Napisano: 31.07.2018 12:35:43
nicoletta napisał(a):

Miał ktoś taką sytuację że zablokowano mu konto? Poprzedniego dnia normalnie się logował a następnego dnia przy próbie logowania pisze że konto usunięto...koleżanka ma problem i nie wie co się stało, napisała przez kontakt ale nikt nie odpowiada.

O jakie konto chodzi?
0 0

calliope

#6514791 Napisano: 31.07.2018 12:44:42
nicoletta napisał(a):

calliope napisał(a):

nicoletta napisał(a):

O jakie konto chodzi?

konto na e-konkursy

pionas poratuj dziewczyny emotka
0 0

xooxoo

#6514794 Napisano: 31.07.2018 12:48:04
nicoletta napisał(a):

calliope napisał(a):

nicoletta napisał(a):

O jakie konto chodzi?

konto na e-konkursy

Miałam ten sam problem. Niech koleżanka sprawdzi maila. W moim okazało się, że była literówka i nie dochodziły maile, żeby potwierdzić swoje konto. 
1 calliope 0

pionas

#6514809 Napisano: 31.07.2018 13:05:15
calliope napisał(a):

nicoletta napisał(a):

calliope napisał(a):

nicoletta napisał(a):

O jakie konto chodzi?

konto na e-konkursy

pionas poratuj dziewczyny emotka

Taka sytuacja może wystąpić gdy ktoś ma podanego błędnego maila i system nie może dostarczyć wiadomości wtedy uznaje że konto jest do usunięcia...
1 calliope 0

eeema79

#6515446 Napisano: 01.08.2018 18:54:30
marzenie16 napisał(a):

szukam osoby mieszkającej w Swarzędzu lub okolicy, która odbierze mi nagrodę z coca coli i przyśle ja do mnie(oczywiście pokryje koszty wysyłki).

hej - jak mogę pomóc? 
0 0

vanillasky-2017

#6516324 Napisano: 05.08.2018 10:36:59
Mam pytanie odnośnie loterii "Szczęśliwa zdrapka" w Euro bo panie w sklepie nie orientują się a ja chyba nie do końca rozumiem regulamin. Czy żeby otrzymać zdrapkę należy kupić produkty z aktualnej gazetki z promocjami za 20 zł czy może być tylko jeden z tych produktów czy też chodzi o jakiekolwiek produkty (niewymienione w gazetce) poza wykluczonymi z promocji, czyli prócz np. papierosów. Z góry dziękuję za odpowiedź.
0 0

kosmonia

#6516524 Napisano: 06.08.2018 09:56:38
jestem chyba stara albo nieogarnięta albo i jedno i drugie. Potrzebuję pomocy z konkursem "L&M Open Object". Wszystko przekierowuje mnie na Malboro... Jak wejść na LM? Help emotka
0 0

nkba

#6516525 Napisano: 06.08.2018 09:59:11
kosmonia napisał(a):

jestem chyba stara albo nieogarnięta albo i jedno i drugie. Potrzebuję pomocy z konkursem "L&M Open Object". Wszystko przekierowuje mnie na Malboro... Jak wejść na LM? Help  emotka

Wyloguj się, zamknij stronkę, odczekaj chwilę i zaloguj się ponownie emotka Powinno pomóc, nie wiem od czego to zależy ale mi w taki sposób zadziałało emotka
0 0

kosmonia

#6516529 Napisano: 06.08.2018 10:06:58
nkba napisał(a):

kosmonia napisał(a):

jestem chyba stara albo nieogarnięta albo i jedno i drugie. Potrzebuję pomocy z konkursem "L&M Open Object". Wszystko przekierowuje mnie na Malboro... Jak wejść na LM? Help  emotka

Wyloguj się, zamknij stronkę, odczekaj chwilę i zaloguj się ponownie emotka Powinno pomóc, nie wiem od czego to zależy ale mi w taki sposób zadziałało emotka

motyla noga emotka  nie działa. A jaką masz końcówkę linku na przeglądarce? Bo normalnie jest https://www.konsumentpm.pl/mrlb , a do lmów jest lm? czy l&m czy może jeszcze coś innego 
0 0

andziulka21

#6516531 Napisano: 06.08.2018 10:13:27
kosmonia napisał(a):

nkba napisał(a):

kosmonia napisał(a):

motyla noga emotka  nie działa. A jaką masz końcówkę linku na przeglądarce? Bo normalnie jest https://www.konsumentpm.pl/mrlb , a do lmów jest lm? czy l&m czy może jeszcze coś innego 

Wyloguj się z Marlboro i zamknij przeglądarkę emotka
https://www.konsumentpm.pl/?source=lm
0 0

nkba

#6516537 Napisano: 06.08.2018 10:18:09
kosmonia napisał(a):

nkba napisał(a):

kosmonia napisał(a):

Teraz nie mam jak sprawdzić. Miałam tak samo. Spróbuj jak radzi andziulka emotka
0 0

kosmonia

#6516548 Napisano: 06.08.2018 10:27:55
nkba napisał(a):

kosmonia napisał(a):

nkba napisał(a):

kosmonia napisał(a):

Teraz nie mam jak sprawdzić. Miałam tak samo. Spróbuj jak radzi andziulka emotka

Dzięki , będę kombinować emotka
1 nkba 0

kosmonia

#6516586 Napisano: 06.08.2018 11:06:52
kosmonia napisał(a):

nkba napisał(a):

kosmonia napisał(a):

nkba napisał(a):

kosmonia napisał(a):

Dzięki , będę kombinować  emotka

Dobra udało się, okazuje się że to kwestia zapamiętanych przez przeglądarkę cookies emotka . Teraz druga kwestia co to są te kody z insertów gdzie tego szukać na paczce i jaki to ma format ? emotka
1 nkba 0

nkba

#6516588 Napisano: 06.08.2018 11:08:57
kosmonia napisał(a):

kosmonia napisał(a):

nkba napisał(a):

kosmonia napisał(a):

nkba napisał(a):

kosmonia napisał(a):

Dobra udało się, okazuje się że to kwestia zapamiętanych przez przeglądarkę cookies emotka . Teraz druga kwestia co to są te kody z insertów gdzie tego szukać na paczce i jaki to ma format ?  emotka

Powinny być w paczce, taka dodatkowa karteczka z kodem. U mnie niestety takich fajek z nowymi insertami brak emotka
0 0

kosmonia

#6516589 Napisano: 06.08.2018 11:09:46
nkba napisał(a):

kosmonia napisał(a):

kosmonia napisał(a):

nkba napisał(a):

kosmonia napisał(a):

nkba napisał(a):

kosmonia napisał(a):

Dobra udało się, okazuje się że to kwestia zapamiętanych przez przeglądarkę cookies emotka . Teraz druga kwestia co to są te kody z insertów gdzie tego szukać na paczce i jaki to ma format ?  emotka

Powinny być w paczce, taka dodatkowa karteczka z kodem. U mnie niestety takich fajek z nowymi insertami brak emotka

czyli ja też mam złe emotka
1 nkba 0

nkba

#6516621 Napisano: 06.08.2018 11:58:26
cb656 napisał(a):

kosmonia napisał(a):

nkba napisał(a):

U mnie niestety takich fajek z nowymi insertami brak emotka

czyli ja też mam złe emotka

nkba - cieszyć się powinnaś, palenie to samo ZUO emotka

Wiem doskonale  emotka Ale widzę światło w tunelu więc trzymam kciuki za samą siebie emotka
0 0

asther

#6516818 Napisano: 06.08.2018 17:44:08
Mam może trochę glupie pytanie, ale gdzie jest numer paragonu? 
0 0

agakaz2

#6516820 Napisano: 06.08.2018 17:46:58
asther napisał(a):

Mam może trochę glupie pytanie, ale gdzie jest numer paragonu? 

zależy od konkursu Ale przeważnie naprzeciw daty po prawej stronie
1 asther 0