Reklama na e-Konkursy.info

Pomocy!!!!

@gnieszk@

#6454599 Napisano: 19.01.2018 18:42:15
rutka napisał(a):

wpisuje numer systemowy paragonu/loteria Kaufland/ jako ciag liczb bez przerw i otrzymuje komunikat"błędny numer paragonu tez tak macie?

Ale czemu bez przerw? Ja wpisywałam tak jak jest, z myślnikami.
1 rutka 0

zawszebeznagrod

#6454792 Napisano: 20.01.2018 16:52:05
Właśnie przybłąkał się do nas owczarek Collie i nie wiem co mam z nim zrobić ;/ 
Nie za bardzo mogę go też przygarnąć przez warunki mieszkaniowe i inne zwierzęta emotka

https://ogloszeni...-szetlandzki,67084 
0 0

Gość: kermit

#6454793 Napisano: 20.01.2018 16:54:53
zawszebeznagrod napisał(a):

Nie za bardzo mogę go też przygarnąć przez warunki mieszkaniowe i inne zwierzęta emotka

Dałeś/aś ogłoszenie na Facebook-u? Tak chyba najłatwiej odnaleźć właściciela. Może po prostu komuś uciekł...
1 jokan 0

jokan

#6454796 Napisano: 20.01.2018 16:58:55
kermit napisał(a):

Dałeś/aś ogłoszenie na Facebook-u? Tak chyba najłatwiej odnaleźć właściciela. Może po prostu komuś uciekł...

chyba najszybciej na lokalne grupy na FB, szukaj jeszcze grup "Zaginione psy"
0 0

zawszebeznagrod

#6454797 Napisano: 20.01.2018 17:04:55
[quote=Tak, grupy w Beskidzie oznaczone, dzwoniłem też na Straż Miejska aby wiedzieli jakby ktoś sie zgłosił - chcieli zabrać do schroniska, ale powiedziałem, że lepiej niech zostanie u mnie, nie mógłbym zasnąć oddając go do schroniska....

jokan]
kermit napisał(a):

babariba

#6454798 Napisano: 20.01.2018 17:06:52

kermit napisał(a):

zawszebeznagrod napisał(a):Właśnie przybłąkał się do nas owczarek Collie i nie wiem co mam z nim zrobić ;/ 
Nie za bardzo mogę go też przygarnąć przez warunki mieszkaniowe i inne zwierzęta  emotka  

A dałeś znać najbliższemu schronisku dla zwierząt? Oni na swojej stronie fb umieszczają informację o takiej zgubie lub można im taką znajdę przywieźć. Wydaje mi się, że właściciel zawsze tam zaczyna poszukiwania. A jak widać na zdjęciu pies jest bardzo zadbany i na pewno ma kochających właścicieli. 
0 0

zawszebeznagrod

#6454799 Napisano: 20.01.2018 17:08:04
babariba napisał(a):

kermit napisał(a):

zawszebeznagrod napisał(a):Właśnie przybłąkał się do nas owczarek Collie i nie wiem co mam z nim zrobić ;/ 
Nie za bardzo mogę go też przygarnąć przez warunki mieszkaniowe i inne zwierzęta  emotka  

A dałeś znać najbliższemu schronisku dla zwierząt? Oni na swojej stronie fb umieszczają informację o takiej zgubie lub można im taką znajdę przywieźć. Wydaje mi się, że właściciel zawsze tam zaczyna poszukiwania. A jak widać na zdjęciu pies jest bardzo zadbany i na pewno ma kochających właścicieli. 

Tak, schronisko w Cieszynie tez ma informacje
1 @gnieszk@ 0

babariba

#6454802 Napisano: 20.01.2018 17:16:23
Dobrze, że się nim zaopiekowałeś, bo to ogromy stres i dla psa, i dla właściciela. A po zgubie widać, że jej dobrze u ciebie - bo jakoś mało zestresowana. Na pewno dziś powinni do ciebie dotrzeć właściciele psiny.

jokan

#6454814 Napisano: 20.01.2018 17:57:15

babariba napisał(a):

kermit napisał(a):

piekny pies, ja tez nie oddalabym byle gdzie...

joan

#6454824 Napisano: 20.01.2018 18:54:04

Jutro możesz podejść do weterynarza (ewentualnie do schroniska) - piesek piękny, niech sprawdzą czytnikiem, czy pies posiada wszczepionego chipa z danymi właściciela.

misiamarysia

#6454953 Napisano: 21.01.2018 17:46:36
Czy mogę gdzieś legalnie sprzedać jedną butelkę alkoholu (dość wytworny, cena oficjalna za butelkę to 3800 zł) dostaliśmy dawno temu w prezencie i teraz przez przypadek odkryłam cenę (jeszcze jestem w ciężkim szoku), a że nie pijam nic poza winem sporadycznie to chciałabym jakoś się tego pozbyć z korzyścią. Jak nie sprzedam, to przekażę w przyszłym roku na Orkiestrę, o ile oni mogą wystawiać oficjalnie alkohol.
Czy ktoś może ma jakieś doświadczenia w tej kwestii? Bardzo proszę o odpowiedź.
0 0

Gość: kermit

#6455011 Napisano: 21.01.2018 21:35:33

babariba napisał(a):

kermit napisał(a):

Znalazł się właściciel?
0 0

kammaro

#6455058 Napisano: 22.01.2018 08:30:48
Dzwoń na Straż miejską. Oni przewiozą pieska do schroniska, a tam w pierwszej kolejnosci jest sprawdzany chip i informowany właściciel. (Teraz chyba większość piesków jest chipowana) Dodatkowo dodaj ogloszenie na olx, fb
0 0

kozuszka38

#6455066 Napisano: 22.01.2018 08:57:22
Czy moglby mi ktoś pomóc i podarować jeden link do konkursu 2 dodałam i nie mogę znaleźć trzeciego...jestem bloknięta, a chciałabym wiedzieć co tam w Biedronkowym dziale się dzieje emotka
0 0

pioge7

#6455068 Napisano: 22.01.2018 09:10:41
kozuszka38 napisał(a):

Czy moglby mi ktoś pomóc i podarować jeden link do konkursu 2 dodałam i nie mogę znaleźć trzeciego...jestem bloknięta, a chciałabym wiedzieć co tam w Biedronkowym dziale się dzieje emotka

priv emotka z konkursem

co do biedronkowego działu na razie nic się nie dzieje. Tylko rozmowy o konkursie Somatowym czy są produkty w sklepach czy nie . emotka
1 madllen 0

zawszebeznagrod

#6455071 Napisano: 22.01.2018 09:35:09
kammaro napisał(a):

Dzwoń na Straż miejską. Oni przewiozą pieska do schroniska, a tam w pierwszej kolejnosci jest sprawdzany chip i informowany właściciel. (Teraz chyba większość piesków jest chipowana) Dodatkowo dodaj ogloszenie na olx, fb

Byliśmy u weterynarza, pies nie jest zachipowany, ani nie ma tatuażu - niestety jest dość mocno zaniedbany, także wczoraj rozczesaliśmy kołtuny, mycie itd. Dzisiaj zabieramy ją do weterynarza po raz drugi, zrobić prześwietlenie łapy i sprawdzić guza na podbrzuszu. Ogłoszenie trafiło na strony z ogłoszeniami i na strone miasta (Wisła), także właściciel może się znajdzie. A pies zaczyna czuć się jak u siebie emotka

kozuszka38

#6455135 Napisano: 22.01.2018 12:12:28
pioge7 napisał(a):

kozuszka38 napisał(a):

priv emotka z konkursem

co do biedronkowego działu na razie nic się nie dzieje. Tylko rozmowy o konkursie Somatowym czy są produkty w sklepach czy nie . emotka

Bardzo dziękuję; ) już śmigam po wszystkich wątkach; )
1 pioge7 0

mietowa

#6456157 Napisano: 25.01.2018 10:41:15
Osoby, które wygrały powerbank z gp - gdzie wysyłacie to zdjęcie paragonu, oświadczenie i dane? Trochę pogmatwany ten regulamin i sms, nie mam pewności, co powinnam zrobić. No i nie ma adresu mailowego. 
edit: adres mailowy widzę, konkurs@gto.com.pl - wysłać tam wszystko czy normalnie listem na zwykły adres?
0 0

mietowa

#6456170 Napisano: 25.01.2018 11:21:21
cb656 napisał(a):

mietowa napisał(a):

Osoby, które wygrały powerbank z gp - gdzie wysyłacie to zdjęcie paragonu, oświadczenie i dane? Trochę pogmatwany ten regulamin i sms, nie mam pewności, co powinnam zrobić. No i nie ma adresu mailowego. 
edit: adres mailowy widzę, konkurs@gto.com.pl - wysłać tam wszystko czy normalnie listem na zwykły adres?

Regulamin jest prosty, widocznie jesteś zmęczona, wyśpij się dobrze emotka
konkurs@gto.com.pl
Drukujesz oświadczenie, wypełniasz wszystkie wymagane pola, podpisujesz, skanujesz i skan wysyłasz mailem razem ze skanem paragonu. Oryginał zostaje w domu. Jak chcesz, możesz wyrzucić, ale nie trać pieniędzy na znaczek. Potwierdzam, że to wystarczy, bo tak zrobiłem i powerbank już w domu.

Aż uśmiechnęłam się do monitora, widząc Twoje pierwsze zdanie, bo po wczorajszym dniu i dzisiejszej nocy patrzę tępo w monitor i wszystko idzie mi dwukrotnie dłużej. Dziękuję za info i tak w ogóle  emotka  emotka
0 0

renatak0

#6456179 Napisano: 25.01.2018 11:55:09
Maz pokazał mi przed chwila sms z Mieszka o bransoletce,dostał ktos dziś tez czy to jakis sms staroć ,którego wczesniej nie zauważył ,nie ma daty ,bo cos zamieszał w telefonie 
0 0