Reklama na e-Konkursy.info

Coś wam się nie podoba? Piszcie!

martaxxx73

#7226790 Napisano: dzisiaj o 12:52:16
Nie wiem jak się wprowadza konkursy. Próbuję i nie mogę dodać, i wkurza mnie, że nie mogę odczytać ,, zapowiedzi konkursów ''.
0 0

kiwiwi

#7226795 Napisano: dzisiaj o 12:57:55
martaxxx73 napisał(a):

Nie wiem jak się wprowadza konkursy. Próbuję i nie mogę dodać, i wkurza mnie, że nie mogę odczytać ,, zapowiedzi konkursów ''.

A z czym masz problem?
0 0

Afrodyta72

#7226797 Napisano: dzisiaj o 13:00:17
No i zablokowali mnie hardmade w Biedronce ! Masakra z tą agencją! Próbowałam wysłać i zdjęcie paragonu ,albo źle ,albo niezgodne ,potem cały czas wygrywało i zablokowali ! Ech!
0 0

cb656

#7226816 Napisano: dzisiaj o 14:00:35
pionas a czemu zrobiłeś zmianę w obszarze powiadomień, dotyczących reakcji łapką? emotka
Kiedyś było tak, że gdy na jakiś wpis/komentarz zagłosowałem, to pośród innych nicków widziałem "TY". No, że niby ja na to oddałem głos.
A teraz jest widoczny mój nick, nie ma owego "TY". Dziwi mnie to. emotka
1 pionas 0

pionas

#7226818 Napisano: dzisiaj o 14:06:01
cb656 napisał(a):

pionas a czemu zrobiłeś zmianę w obszarze powiadomień, dotyczących reakcji łapką? emotka
Kiedyś było tak, że gdy na jakiś wpis/komentarz zagłosowałem, to pośród innych nicków widziałem "TY". No, że niby ja na to oddałem głos.

gdzie tak jest? powinno być Ty
1 cb656 0

cb656

#7226822 Napisano: dzisiaj o 14:09:51
pionas napisał(a):

cb656 napisał(a):

gdzie tak jest? powinno być Ty

Na przykład w komentarzach do konkursu.
https://www.e-kon...rzejsc-na-ty-dino-18

edit
Odpowiadam na niezadane pytanie emotka
Tak, oglądam stronę jako ZALOGOWANY user!
0 0