Reklama na e-Konkursy.info

Coś wam się nie podoba? Piszcie!

zdolnabestia

#7214482 Napisano: 17.10.2024 09:29:00
samdej napisał(a):

Majkii napisał(a):

Czy może ktoś w końcu wypier**** tego idiote (Malabecia) stąd???? 
oraz jego przyszłe odmiany?
emotka

To już wielokrotnie było tu powtarzane żeby ignorować, ale dziś troll sam potwierdził co go jara. Omijać, nie reagować, nie komentować, nie pisać na priv. Z głodu padnie niekarmiony.

Wisi mi nawet kilka zgłoszeń, ale jak mogę ją zbanować za wpisy o wygranych w wątku z wygranymi? Chyba, że jest jakiś dowód na to, że screeny są podrabiane.

samdej

#7214491 Napisano: 17.10.2024 09:56:15
zdolnabestia napisał(a):

samdej napisał(a):

Majkii napisał(a):

emotka

To już wielokrotnie było tu powtarzane żeby ignorować, ale dziś troll sam potwierdził co go jara. Omijać, nie reagować, nie komentować, nie pisać na priv. Z głodu padnie niekarmiony.

Wisi mi nawet kilka zgłoszeń, ale jak mogę ją zbanować za wpisy o wygranych w wątku z wygranymi? Chyba, że jest jakiś dowód na to, że screeny są podrabiane.

Jak dla mnie to może się chwalić i wygranym lotem na 🌙, ale te docinki, które robi przy okazji do forumowiczów sieją zamęt i wprowadzają gęsta atmosferę. I to powinien być wystarczający powód do bana.

kumulacja

#7214494 Napisano: 17.10.2024 10:01:30
samdej napisał(a):

Majkii napisał(a):

emotka

Najlepsza metoda to brak reakcji na wpisy Malabeci. Zero komentarzy, zero łapek w dół, czy też w górę. ZERO!

kiwiwi

#7214503 Napisano: 17.10.2024 10:15:44
samdej napisał(a):

zdolnabestia napisał(a):

samdej napisał(a):

Majkii napisał(a):

emotka

Jak dla mnie to może się chwalić i wygranym lotem na 🌙, ale te docinki, które robi przy okazji do forumowiczów sieją zamęt i wprowadzają gęsta atmosferę. I to powinien być wystarczający powód do bana.

Warunek II korzystania z forum dyskusyjnego to:
"Korzystając z Forum Usługobiorca zobowiązany jest do przestrzegania zasad wzajemnego szacunku i dobrego wychowania."
Ta osoba nie spełnia tego podstawowego wymogu. Każdy komentarz to obrażanie i prowokowanie innych użytkowników. Ona tu wchodzi tylko po to. Większość osób już ją ignoruje, ale zawsze pojawia się ktoś, kto daje się wciągać w grę. Najlepsza metoda na trolla to ignorować, ale musieliby się zastosować wszyscy, a to jest niewykonalne.

GreenEK

#7214504 Napisano: 17.10.2024 10:18:27
Nie wszyscy zaglądają tu regularnie.
Może pomogłaby PW od administratora do wszystkich użytkowników z zaleceniem ignorowania?
0 0

lasiglasty

#7214525 Napisano: 17.10.2024 10:59:54
A czy nie da się wprowadzić opcji, że przy blokowaniu użytkownika nie widać jego wpisów? Wtedy każdy, kto by sobie go zablokował prywatnie, miałby spokój i szlus. Mógłby grać w swoim teatrzyku dla siebie samego. jakaś opcja "ukryj posty tego użytkownika" byłaby git.

samuraj

#7214561 Napisano: 17.10.2024 12:52:03
lasiglasty napisał(a):

A czy nie da się wprowadzić opcji, że przy blokowaniu użytkownika nie widać jego wpisów? Wtedy każdy, kto by sobie go zablokował prywatnie, miałby spokój i szlus. Mógłby grać w swoim teatrzyku dla siebie samego. jakaś opcja "ukryj posty tego użytkownika" byłaby git.

Już poruszyłem ten temat jakiś czas temu ale jak na razie został bez odzewu.
Może dużo roboty, ja się tam nie znam.

cb656

#7214638 Napisano: 17.10.2024 16:35:02
lasiglasty napisał(a):

Kiedyś wnioskowałem o to samo. O ile pamiętam, odpowiedź była przecząca. Nie sądzę, by się coś zmieniło w tej sprawie do dziś. emotka
1 kumulacja 0

kiwiwi

#7215117 Napisano: 20.10.2024 12:16:45
Może dałoby się w komentarzach do konkursów jakoś wyraźniej zaznaczyć opcję dodawania komentarza z linkiem do wyników? Teraz często się zdarza, że w wynikach lądują zwykłe komentarze, bo z rozpędu ludzie zaznaczają bez czytania ten kwadracik. Ja też muszę się mocno pilnować, żeby tego nie zaznaczać emotka Może dałoby się go umieścić w innym miejscu albo jakoś inaczej "utrudnić" jego zaznaczanie?
0 0

pionas

#7215118 Napisano: 20.10.2024 12:23:29
kiwiwi napisał(a):

Może dałoby się w komentarzach do konkursów jakoś wyraźniej zaznaczyć opcję dodawania komentarza z linkiem do wyników? Teraz często się zdarza, że w wynikach lądują zwykłe komentarze, bo z rozpędu ludzie zaznaczają bez czytania ten kwadracik. Ja też muszę się mocno pilnować, żeby tego nie zaznaczać emotka Może dałoby się go umieścić w innym miejscu albo jakoś inaczej "utrudnić" jego zaznaczanie?

to jest miecz obusieczny, gdy jest zaznaczone to użytkownicy niestety nie zawsze to odznaczają, moim zdaniem nie ma na to złotego środka
1 cb656 0

kiwiwi

#7215120 Napisano: 20.10.2024 12:34:55
pionas napisał(a):

kiwiwi napisał(a):

to jest miecz obusieczny, gdy jest zaznaczone to użytkownicy niestety nie zawsze to odznaczają, moim zdaniem nie ma na to złotego środka

Przez zaznaczyć miałam na myśli jakoś bardziej wyeksponować, o co chodzi z tym kwadracikiem. Nie że z automatu ma być zaznaczone dodawanie komentarza do wyników emotka Może przesunąć go na prawą stronę, żeby nie był bezpośrednio nad kodem?
0 0

Kamil_K

#7215213 Napisano: 21.10.2024 08:47:04
Kiedy w końcu ktoś usunie trola malabecia? Wypisuje jakieś chore wiadomości udaje że wygrał dostaje punkty karne i ma wy......
1 donia7 0

donia7

#7215285 Napisano: 21.10.2024 12:26:55
Kamil_K napisał(a):

Kiedy w końcu ktoś usunie trola malabecia? Wypisuje jakieś chore wiadomości udaje że wygrał dostaje punkty karne i ma wy......

On ciągle wraca... emotka
1 Kamil_K 0

kiwiwi

#7215290 Napisano: 21.10.2024 12:37:10
Kamil_K napisał(a):

Nie reaguj na jego posty, nawet łapkami w dół i zablokuj od razu. Nie ma sensu wchodzić z nim w jakąkolwiek dyskusję ani na forum, ani tym bardziej w wiadomościach prywatnych. On tu wraca właśnie dlatego, że zawsze udaje mu się sprowokować kogoś do reakcji.

cb656

#7215330 Napisano: 21.10.2024 14:42:13
kiwiwi napisał(a):

Moim zdaniem wystarczy czytać ze zrozumieniem, by unikać takich pomyłek. emotka
2 kiwiwi, pionas 0

zezowaty_kot

#7216703 Napisano: 26.10.2024 16:45:33
Nie podoba mi się, że od dłuższego czasu ta strona się nie ładuje, kliknięcie w cokolwiek to czas oczekiwania jak na NFZ. Wszystko inne działa mi płynnie, POZA tą stroną. Przeglądanie konkursów, forum stało się skrajnie frustrujące i prawie tu nie zaglądam. 

Aleeeee.... dziś zaintrygowało mnie coś innego. Żeby wejść w wątek "Kaufland" trzeba mieć konto premium, ale już do "Żabki" jest wstęp wolny. Z czego wynika taka segregacja? Wcześniej tego nie zauważyłam, bo korzystając regularnie fatygowałam się o posiadanie konta premium, więc przepustka do tajemnego świata Kauflandu wynosiła mnie ponad takie refleksje.
1 cb656 0

zdolnabestia

#7216712 Napisano: 26.10.2024 18:04:58
zezowaty_kot napisał(a):

Nie podoba mi się, że od dłuższego czasu ta strona się nie ładuje, kliknięcie w cokolwiek to czas oczekiwania jak na NFZ. Wszystko inne działa mi płynnie, POZA tą stroną. Przeglądanie konkursów, forum stało się skrajnie frustrujące i prawie tu nie zaglądam. 

Próbowałas czyścić ciasteczka? Wystarczy wyczyścić dla tej strony, nie trzeba wszystkich. Pomogło to wielu osobom na różne problemy ze stroną.

cb656

#7216807 Napisano: 27.10.2024 14:29:03
Nie podoba mi się, że wczorajszego wieczoru przegapiłem fakt zmiany czasu, przez co dziś wpadłem w pułapkę ośmieszenia przed bliską mi osobą, ech... emotka emotka emotka
0 0

joan

#7218193 Napisano: 02.11.2024 14:17:23
Cześć,
dawno mnie nie było (praca). Zapytanie mam: strona e-konursy.info działa tak wolno, że mi się czasy modemów przypomniały emotka  Czekanie na załadowanie się tutaj czegokolwiek przekracza 1 minutę, w październiku chciałam konkursy dodać, to i 8 minut było za mało, żeby coś zdziałać emotka  Nowy komp, cookies wyczyszczone, nawet zmieniłam skórkę...  nic nie pomogło. WSZYSTKIE inne strony śmigają z prędkością światła. Co to się w międzyczasie podziało???
PS: Jeszcze raz podkreślam, że zaglądam tutaj z kompa i nie zamierzam z komórki ze względu na szkodliwość tejże dla kręgosłupa w odcinku szyjnym.
1 cb656 0

cb656

#7218223 Napisano: 02.11.2024 17:43:16
joan napisał(a):

Cześć,
dawno mnie nie było (praca). Zapytanie mam: strona e-konursy.info działa tak wolno, że mi się czasy modemów przypomniały emotka  Czekanie na załadowanie się tutaj czegokolwiek przekracza 1 minutę, w październiku chciałam konkursy dodać, to i 8 minut było za mało, żeby coś zdziałać emotka  Nowy komp, cookies wyczyszczone, nawet zmieniłam skórkę...  nic nie pomogło. WSZYSTKIE inne strony śmigają z prędkością światła. Co to się w międzyczasie podziało???
PS: Jeszcze raz podkreślam, że zaglądam tutaj z kompa i nie zamierzam z komórki ze względu na szkodliwość tejże dla kręgosłupa w odcinku szyjnym.

Zaglądam tu zarówno z kompa, jak i ze smartfona, ale takich problemów nie mam. Sprawdź może swojego dostawcę internetu, na przykład na stronie speedtest.net albo podobnej. Może coś zpowalnia przesył.
0 0