Nasz serwis prowadzony przez Adriana Pionkę wraz naszymi partnerami wymienionymi w Polityce
Prywatności wykorzystuje pliki cookies zapisywane na Twoim urządzeniu i inne technologie do
zbierania i przetwarzania danych osobowych w celu personalizowania treści i reklam oraz analizowania
ruchu na stronie i w Internecie.
Przetwarzanie danych jest uzasadnione z uwagi na nasze usprawiedliwione potrzeby, co obejmuje między
innymi konieczność zapewnienia bezpieczeństwa usługi (np. sprawdzenie, czy do Twojego konta nie
loguje się nieuprawniona osoba), dokonanie pomiarów statystycznych, ulepszania naszych usług i
dopasowania ich do potrzeb i wygody użytkowników (np. personalizowanie treści w usługach) jak
również prowadzenie marketingu i promocji własnych usług Administratora. Dane te są przetwarzane do
czasu istnienia uzasadnionego interesu lub do czasu złożenia przez Ciebie sprzeciwu wobec
przetwarzania.
Dane osobowe będą przekazywane wyłącznie naszym podwykonawcom, tj. dostawcom usług informatycznych
i/lub partnerom wymienionym w
Polityce
Prywatności.
Przysługuje Ci prawo żądania dostępu do treści danych osobowych, ich sprostowania, usunięcia oraz
prawo do ograniczenia ich przetwarzania. Ponadto także prawo do cofnięcia zgody w dowolnym momencie
bez wpływu na zgodność z prawem przetwarzania, prawo do przenoszenia danych oraz prawo do wniesienia
sprzeciwu wobec przetwarzania danych osobowych. Posiadasz prawo wniesienia skargi do Prezesa Urzędu
Ochrony Danych Osobowych.
monisss
Postów 3942
Data rejestracji 17.06.2016
Punkty karne 0
Konkursy dodane
kornwalija
Postów 69
Data rejestracji 27.01.2021
Punkty karne 0
Konkursy dodane
nanajka81
Postów 4475
Data rejestracji 15.06.2005
Punkty karne 0
Konkursy dodane 7
cb656
Postów 1774
Data rejestracji 02.08.2021
Punkty karne 0
Konkursy dodane 5
https://www.e-kon...-nowy-kupie#p6854443
W życiu porządnego człowieka ważne jest, by nie grzeszyć. Ja na przykład nie grzeszę ani urodą, ani rozumem. Nie aspiruję do uznania moich stwierdzeń za absolutne, w pełni obiektywne. Nie oczekuję ślepej mi ufności, czy obdarzenia mnie autorytetem. Deklaruję, że staram się pisać szczerze, choć diagnozuję tę szczerość wyłącznie moim niedoskonałym rozpoznaniem.
byekitty
Postów 726
Data rejestracji 08.07.2020
Punkty karne 0
Konkursy dodane 3
Właśnie zobaczyłam nową zakładkę w konkursach "Zapowiedzi". Myślę sobie: "Super, nie trzeba wchodzić w forumowy wątek, wszystko jest też dostępne na stronie".
Ale... Zapowiedzi na stronie są dla wszystkich, zapowiedzi na forum - dla tych, którzy dodają konkursy. Czyli motywacja do dodawania konkursów opada, a podglądacze dostali nowy, mięsisty kontent bez konieczności udzielania się.
Znam kilka osób, które nie mają na swoim koncie ani jednego posta, ani jednego konkursu na koncie, a widzą wszystko i gitara.
Czyli: zaawansowani konkursowicze dzielą się wiedzą, która jest dostępna także dla tych, którzy nic nie dają od siebie. Motywujące. Otwartość tego forum zniechęca do udzielania się. Zachęca do cichego podglądania.
kot na konkursy
Wypowiedź była edytowana 1 raz.
pionas
Postów 7448
Data rejestracji 20.04.2005
Punkty karne 1
Konkursy dodane 67
nie do końca wiem czy się rozumiemy... zakładka "zapowiedzi" to prośba użytkowników, ale tam są tylko konkursy opublikowane w bazie (warunek konkursy które startują od przynajmniej jutra), na forum w wątku można podać link stąd też zazwyczaj ten wątek jest aktualniejszy
Masz problem? Zajrzyj do FAQ a później tam gdzie mnie potrzebujesz pisz @pionas lub wyślij prywatną wiadomość Odpowiem w możliwie najkrótszym czasie
https://brave.com/eko287 - najbezpieczniejsza przeglądarka
Nie klikam tam gdzie jest wymagana rejestracja...
Coś wam się nie podoba lub coś nie działa? Piszcie -> https://www.e-kon...e-nie-podoba-piszcie
cb656
Postów 1774
Punkty karne 0
Konkursy dodane 5
Blokowanie użytkownikom dostępu do części forum, przy jednoczesnym udostępnianiu wszystkim całej bazy to jest to, o czym pisałem przed laty, a na co Ty się nie chciałeś zgodzić. Proponowałem, by dostęp do konkursów w bazie był właśnie uzależniony od tego, jak aktywnie jedni użytkownicy pomagają drugim. Czyli na przykład dodają konkursy. W części dostępnej dla VIPów był przecież taki wymóg - by ktoś nadal miał przedłużony "abonament" na ten dostęp, miał w skali miesiąca dodać ileś tam konkursów, albo pomagać w inny sposób, umieszczając podpowiedzi Na pewno to pamiętasz.
P.S. Swoją drogą, ja nadal podtrzymuję swój wniosek, by dostęp do bazy zależał od tego, czy ktoś pomaga czynnie, czy jest tylko podglądaczem
edit: przykładowo widziałbym to tak, że jakaś część konkursów z bazy byłaby oczywiście widoczna dla niezarejestrowanych "na zachętę", z informacją, że "teraz widzisz tylko wierzchołek góry lodowej, a jak chcesz mieć dostęp do smaczniejszych kąsków, dołącz do społeczności i razem z nami rozwijaj bazę" Czy jakoś tak
Jest kij (punkty karne), niech będzie też jakaś marchewka..
Wypowiedź była edytowana 1 raz.
cb656
Postów 1774
Punkty karne 0
Konkursy dodane 5
Gdzie jest zapisywana informacja o przeczytaniu powiadomień? Byłem przekonany, że to powinno być zaszyte na koncie użytkownika, tymczasem wszystko wskazuje na to, że jest zapisywane na poziomie przeglądarki. To by tłumaczyło dlaczego w przeglądarce w smartfonie oznaczone jako przeczytane, a w przeglądarce peceta nie. Takie sobie... Wolę jednak obsługę dwustronną, jak IMAP w kliencie poczty, a nie POP
Kolejna sprawa z tym związana. Przesyłam Screenshot_2022-04-23-20:49:34 jednego z dziwnych zjawisk, pomożesz rozwiązać, o co chodziło? Klikanie w TO powiadomienie nigdzie nie przenosiło, tekst nie było podlinkowany. Prośba o powiadomienie... To powiadamiam
byekitty
Postów 726
Punkty karne 0
Konkursy dodane 3
Aktywni robią coś dla "dodatków" na forum, których faktycznie nie ma. To iluzja.
Robią to, bo są naiwniakami i dają na tacy fajne konkursy i podpowiedzi konkursowe 1286 podglądaczom śmieję się, bo wśród nich jestem też ja.
cb656
Postów 1774
Punkty karne 0
Konkursy dodane 5
https://www.e-konkursy.info/statystyki
https://www.e-kon...o/wyniki?user=129198
byekitty
Postów 726
Punkty karne 0
Konkursy dodane 3
pionas
Postów 7448
Punkty karne 1
Konkursy dodane 67
byekitty baza zawsze będzie ogólnodostępna (Lepson by mnie chyba ubił gdybym to zmienił ), muszę wprowadzić ograniczenia dla nowych użytkowników aby nie mogli tworzyć nowych wątków, ale póki co to nie znalazłem dobrego sposobu na to, muszę nad tym chwilę pomyśleć
Co do liczby osób przeglądających forum to jest ona tak duża bo większość to boty, dodałem poprawkę aby nie zliczało botów, powinno trochę lepiej to wyglądać
cb656
Postów 1774
Punkty karne 0
Konkursy dodane 5
Statystycznie rzecz biorąc, mam dziwnego trafa na okresy testowania systemu
cb656
Postów 1774
Punkty karne 0
Konkursy dodane 5
pionas
Postów 7448
Punkty karne 1
Konkursy dodane 67
muszę założyć sobie drugie konto do testów
cb656
Postów 1774
Punkty karne 0
Konkursy dodane 5
Kiedy wybieram numerowanie, cyfry są arabskie, ale u odbiorcy pojawiają się jako rzymskie.
pionas
Postów 7448
Punkty karne 1
Konkursy dodane 67
cb656
Postów 1774
Punkty karne 0
Konkursy dodane 5
P.S. JAKIE TO MA ZRESZTĄ ZNACZENIE???!
...przecież wpis na forum miałby zielone tło!!!!!
pionas
Postów 7448
Punkty karne 1
Konkursy dodane 67
brucee
Postów 210
Data rejestracji 11.01.2014
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Pecunia non olet
I Bóg powiedział: "wyślę Ci go bez skrzydeł, aby nikt nie podejrzewał, że jest aniołem".
~ Sześćdziesiąt Sekund