Nasz serwis prowadzony przez Adriana Pionkę wraz naszymi partnerami wymienionymi w Polityce
Prywatności wykorzystuje pliki cookies zapisywane na Twoim urządzeniu i inne technologie do
zbierania i przetwarzania danych osobowych w celu personalizowania treści i reklam oraz analizowania
ruchu na stronie i w Internecie.
Przetwarzanie danych jest uzasadnione z uwagi na nasze usprawiedliwione potrzeby, co obejmuje między
innymi konieczność zapewnienia bezpieczeństwa usługi (np. sprawdzenie, czy do Twojego konta nie
loguje się nieuprawniona osoba), dokonanie pomiarów statystycznych, ulepszania naszych usług i
dopasowania ich do potrzeb i wygody użytkowników (np. personalizowanie treści w usługach) jak
również prowadzenie marketingu i promocji własnych usług Administratora. Dane te są przetwarzane do
czasu istnienia uzasadnionego interesu lub do czasu złożenia przez Ciebie sprzeciwu wobec
przetwarzania.
Dane osobowe będą przekazywane wyłącznie naszym podwykonawcom, tj. dostawcom usług informatycznych
i/lub partnerom wymienionym w
Polityce
Prywatności.
Przysługuje Ci prawo żądania dostępu do treści danych osobowych, ich sprostowania, usunięcia oraz
prawo do ograniczenia ich przetwarzania. Ponadto także prawo do cofnięcia zgody w dowolnym momencie
bez wpływu na zgodność z prawem przetwarzania, prawo do przenoszenia danych oraz prawo do wniesienia
sprzeciwu wobec przetwarzania danych osobowych. Posiadasz prawo wniesienia skargi do Prezesa Urzędu
Ochrony Danych Osobowych.
mampytanie
Postów 780
Data rejestracji 20.09.2017
Punkty karne 0
Konkursy dodane
laremi
Postów 78
Data rejestracji 31.12.2016
Punkty karne 0
Konkursy dodane
iwona0103
Postów 2424
Data rejestracji 04.11.2008
Punkty karne 0
Konkursy dodane 5
cb656
Postów 1779
Data rejestracji 02.08.2021
Punkty karne 0
Konkursy dodane 5
W życiu porządnego człowieka ważne jest, by nie grzeszyć. Ja na przykład nie grzeszę ani urodą, ani rozumem. Nie aspiruję do uznania moich stwierdzeń za absolutne, w pełni obiektywne. Nie oczekuję ślepej mi ufności, czy obdarzenia mnie autorytetem. Deklaruję, że staram się pisać szczerze, choć diagnozuję tę szczerość wyłącznie moim niedoskonałym rozpoznaniem.
elhad
Postów 1060
Data rejestracji 20.11.2007
Punkty karne 0
Konkursy dodane
koniczynka123
Postów 764
Data rejestracji 29.06.2006
Punkty karne 0
Konkursy dodane 10
... tak mało trzeba nam i dużo tak ...
pioge7
Postów 8206
Data rejestracji 25.05.2008
Punkty karne 0
Konkursy dodane 4
można się dowiedzieć, na jakim etapie jest aplikacja konkursowa? Bliżej niż dalej ?
pionas
Postów 7484
Data rejestracji 20.04.2005
Punkty karne 1
Konkursy dodane 61
ogólnie idę od góry i poza tym co już jest utknąłem w formularzu ale właśnie teraz zadałem sobie pytanie czy jest on aż tak ważny czy nie są ważniejsze inne zakładki? może napisz co Cię interesuje?
Masz problem? Zajrzyj do FAQ a później tam gdzie mnie potrzebujesz pisz @pionas lub wyślij prywatną wiadomość Odpowiem w możliwie najkrótszym czasie
https://brave.com/eko287 - najbezpieczniejsza przeglądarka
Nie klikam tam gdzie jest wymagana rejestracja...
Coś wam się nie podoba lub coś nie działa? Piszcie -> https://www.e-kon...e-nie-podoba-piszcie
pioge7
Postów 8206
Punkty karne 0
Konkursy dodane 4
Korzystałem z niej na telefonie i było super. Przede wszystkim forum i konkursy.
Jakoś będąc w sklepie na zakupach ciężko mi się odnaleźć na stronie jak jest tak powiększona i przewijać lewo/prawo żeby coś odszukać.
Ogólnie ja używałem jej właśnie do forum i szukania konkursów.
W tym momencie co jest, jest dla mnie nieczytelna i jej nie używam a nie wiem czy czekać na jakąś aktualizację czy usunać. Dlatego zapytałem
jak dla mnie (moje zdanie) byłoby super gdyby było tak
wchodzę i mogę się zalogować
KONKURSY i FORUM
Forum mogę odczytać, pisać i ogólnie to co na forum było w poprzedniej wersji
KONKURSY
podział na kategorię i wyszukiwarka do nich, tylko tak jak zwracałem uwagę kiedyś.
Nie jak było w aplikacji, że muszę wejść w kategorię konkursu, żeby coś znaleźć, tylko ogólna. Przeszukuje całą bazę.
Edit:
AAAA
no i oczywiście wiadomości + powiadomienia, tak jak było poprzednio.
i dla mnie by to wystarczyło
chodzi o formularz dodawania konkursów? Na tym stanąłeś?
Wypowiedź była edytowana 2 razy.
pionas
Postów 7484
Punkty karne 1
Konkursy dodane 61
niestety nie jestem w stanie zrobić tego wszystkiego naraz...
odpuszczę sobie formularz i zacznę klepać kod od logowania, to pozwoli na odpisywanie na forum i pobieranie listy prywatnych wiadomości czy powiadomień a potem zobaczymy w którą stronę dalej iść.
Ogólnie wyszukiwarki będą robione na samym końcu, chcę aby były odwzorowaniem wyszukiwania jak na stronie
pioge7
Postów 8206
Punkty karne 0
Konkursy dodane 4
Jak dla mnie, nie musi być dodawania konkursu i kalendarza i tak nie dodawałem konkursu przez aplikację, z kalendarza nie korzystałem chyba też, wolę wyszukiwarkę
pomału, zaczekam, tylko nie wiem właśnie czy się łudzić, czy porzucić już nadzieję, na apliakcję i przyzwyczajać się do strony przez przeglądarkę.
Temu zapytałem
Wypowiedź była edytowana 1 raz.
pioge7
Postów 8206
Punkty karne 0
Konkursy dodane 4
wczoraj wgrałem aktualizację aplikacji
po wejściu w aplikację nic się nie dzieje, wychodzi tylko UPS, coś poszło nie tak
po próbie zalogowania się jest: Błąd walidacji. Sprawdź formularz.
pionas
Postów 7484
Punkty karne 1
Konkursy dodane 61
pioge7
Postów 8206
Punkty karne 0
Konkursy dodane 4
po wejściu działa już ok, ale dalej Błąd walidacji przy logowaniu,
cb656
Postów 1779
Punkty karne 0
Konkursy dodane 5
(edit) pionas mam pewne domysły, ale muszę się jeszcze metodycznie temu przyjrzeć, upewnić się. Mam bowiem wrażenie, że to, czy powiadomienia zostają lub znikają, zależy od TOPU, którego dotyczą. Będę to teraz śledzić uważnie i notować, skąd znikają, a skąd nie...
cb656
Postów 1779
Punkty karne 0
Konkursy dodane 5
Zalogować się niby można, niby jestem na nowym koncie, ale system uparcie twierdzi, że nie jestem.
No jak nie jestem, skoro widzę, że jestem i nawet mogę buszować po zakamarkach konta, wiadomości, powiadomienia, wszystko.
PRAWIE wszystko, bo samego profilu nie chce wyświetlić. Jak zwykle pokażę to w pięciu krokach obrazkowo.
No to klikam, by wysłać nowy, bo poprzedni wcale nie dotarł. I wtedy system się rozwala:
Pojawia się informacja o błędzie. Wracam. Sprawdzam w profil (nadal jestem zalogowany). Klikam "MÓJ PROFIL"
No i kolejny błąd.
Nadal jestem zalogowany, buszuję po swoim koncie, widzę nazwę, wiadomości, powiadomienia... Jedyne co działa, to WYLOGUJ
cb656
Postów 1779
Punkty karne 0
Konkursy dodane 5
Przyszedł mail weryfikacyjny, klikam w link, każe się logować, to robię i doopa.
netka2000
Postów 695
Data rejestracji 30.04.2007
Punkty karne 0
Konkursy dodane 11
cb656
Postów 1779
Punkty karne 0
Konkursy dodane 5
A "nowa" strona miała być ponoć lepsza. Jak wychodzi w praniu, różne przydatne funkcjonalności ze starej wersji zostały w nowej zabrane.
W temacie przesadnego scrolowania Dotyczy listy konkursów (w dowolnej kategorii).
pionas nie proszę O WYJAŚNIENIE, DLACZEGO tak zrobiłeś, że jeśli w opisie zabrakło ilustracji dodanej podczas zgłoszenia, to wyświetla się koniczynka, która zajmuje prawie dwa razy tyle miejsca, co obrazek - i co jest moim zdaniem bez sensu, bo koniczynkę w całej okazałości wszyscy znają i kochają, jak pszczółkę Maję, już prędzej zrozumiałbym, gdyby te proporcje były odwrócone i miejsca na koniczynkę byłoby mniej, niż na obrazek dodany.
PROSZĘ O TAKĄ ZMIANĘ W KODZIE, by w opisie konkursów, gdzie brakuje obrazka dodanego z zewnątrz, obszar wyświetlania koniczynki OGRANICZYĆ, albo wręcz całkiem zlikwidować. Na co komu zabieranie cennego miejsca na wyświetlaczu smartfona?! Ile można scrolować i scrolować, by zobaczyć następny konkurs z listy?! Czy ta koniczynka to jakaś Monica Bellucci, by się na nią lampić i lampić? No nie przesadzajmy...
WAŻNE
TYM BARDZIEJ, że przecież są konkursy, gdzie NIE MA ANI GRAFIKI ZEWNĘTRZNEJ, ANI KONICZYNKI!!!! No helou, PIONAS, o co kaman??!
...co Ci chłopie szkodzi, by ZREDUKOWAĆ koniczynkę do takiej postaci?!
blanca
Postów 2367
Data rejestracji 18.09.2006
Punkty karne 0
Konkursy dodane 20
W przeciwieństwie do ludzi koty odzywają się tylko z ważnych powodów.