Nasz serwis prowadzony przez Adriana Pionkę wraz naszymi partnerami wymienionymi w Polityce
Prywatności wykorzystuje pliki cookies zapisywane na Twoim urządzeniu i inne technologie do
zbierania i przetwarzania danych osobowych w celu personalizowania treści i reklam oraz analizowania
ruchu na stronie i w Internecie.
Przetwarzanie danych jest uzasadnione z uwagi na nasze usprawiedliwione potrzeby, co obejmuje między
innymi konieczność zapewnienia bezpieczeństwa usługi (np. sprawdzenie, czy do Twojego konta nie
loguje się nieuprawniona osoba), dokonanie pomiarów statystycznych, ulepszania naszych usług i
dopasowania ich do potrzeb i wygody użytkowników (np. personalizowanie treści w usługach) jak
również prowadzenie marketingu i promocji własnych usług Administratora. Dane te są przetwarzane do
czasu istnienia uzasadnionego interesu lub do czasu złożenia przez Ciebie sprzeciwu wobec
przetwarzania.
Dane osobowe będą przekazywane wyłącznie naszym podwykonawcom, tj. dostawcom usług informatycznych
i/lub partnerom wymienionym w
Polityce
Prywatności.
Przysługuje Ci prawo żądania dostępu do treści danych osobowych, ich sprostowania, usunięcia oraz
prawo do ograniczenia ich przetwarzania. Ponadto także prawo do cofnięcia zgody w dowolnym momencie
bez wpływu na zgodność z prawem przetwarzania, prawo do przenoszenia danych oraz prawo do wniesienia
sprzeciwu wobec przetwarzania danych osobowych. Posiadasz prawo wniesienia skargi do Prezesa Urzędu
Ochrony Danych Osobowych.
magdalena_g
Postów 493
Data rejestracji 28.01.2013
Punkty karne 1
Konkursy dodane
Pozdrawiam i życzę Szczęśliwego Nowego Roku
cb656
Postów 1774
Data rejestracji 02.08.2021
Punkty karne 0
Konkursy dodane 5
Dzięki za przypomnienie.
...to pionas sprawił, że DOPIERO TERAZ wyszukiwanie jest proste, jak sikanie, bo wystarczy znajomość pisma obrazkowego, bez konieczności umiejętności pisania - wystarczy tylko odfajkować ptaszkiem okienka przy ikonkach
No ale fakt, nie jestem. I nie miałem racji. Przepraszam.
W życiu porządnego człowieka ważne jest, by nie grzeszyć. Ja na przykład nie grzeszę ani urodą, ani rozumem. Nie aspiruję do uznania moich stwierdzeń za absolutne, w pełni obiektywne. Nie oczekuję ślepej mi ufności, czy obdarzenia mnie autorytetem. Deklaruję, że staram się pisać szczerze, choć diagnozuję tę szczerość wyłącznie moim niedoskonałym rozpoznaniem.
diabkate
Postów 446
Data rejestracji 23.11.2021
Punkty karne 0
Konkursy dodane
No nie jesteś, ale chyba jesteś jednym z najaktywniejszych w tym wątku użytkowników. :D
cb656
Postów 1774
Punkty karne 0
Konkursy dodane 5
Przekażmy sobie znak pokoju..
Mój pokój ma taki znak, przekazuję Ci tę informację..
diabkate
Postów 446
Data rejestracji 23.11.2021
Punkty karne 0
Konkursy dodane
cb656
Postów 1774
Punkty karne 0
Konkursy dodane 5
Jak ktoś miał konto, robił wpisy na forum, a potem zlikwidował, to jego wpisy pozostają jako wpisy gościa. Nie są przypisane do żadnego konta. Czasem jest podany nick tego gościa i to wszystko, bez podlinkowania.
Jednak jest cała masa wpisów od RÓŻNYCH OSÓB, które są przypisane do JEDNEGO I TEGO SAMEGO KONTA! Jakiś bezsens. Z treści wynika wyraźnie, że każdy wpis to inna osoba, a mimo to nie figurują jako GOŚĆ, tylko jako ten sam BOCIK...
CZEMU??!
pionas
Postów 7448
Data rejestracji 20.04.2005
Punkty karne 1
Konkursy dodane 67
Masz problem? Zajrzyj do FAQ a później tam gdzie mnie potrzebujesz pisz @pionas lub wyślij prywatną wiadomość Odpowiem w możliwie najkrótszym czasie
https://brave.com/eko287 - najbezpieczniejsza przeglądarka
Nie klikam tam gdzie jest wymagana rejestracja...
Coś wam się nie podoba lub coś nie działa? Piszcie -> https://www.e-kon...e-nie-podoba-piszcie
pioge7
Postów 8202
Data rejestracji 25.05.2008
Punkty karne 0
Konkursy dodane 4
skończył mi się dostęp do forum, bo mam nie dodane konkursy. I teraz wchodząc przez wersję tradycyjną strony przenosi mnie na wersję nowoczesną z napisem błędu 403. Tak ma być? Bo chyba nie powinno przenosić z wersji tradycyjnej na nowoczesną ?
czy to błąd?
cb656
Postów 1774
Punkty karne 0
Konkursy dodane 5
cb656
Postów 1774
Punkty karne 0
Konkursy dodane 5
pionas mam rację z tymi kosztami za SMS?
cb656
Postów 1774
Punkty karne 0
Konkursy dodane 5
cb656
Postów 1774
Punkty karne 0
Konkursy dodane 5
iwona0103
Postów 2419
Data rejestracji 04.11.2008
Punkty karne 0
Konkursy dodane 5
Wypowiedź była edytowana 1 raz.
kreatia
Postów 1754
Data rejestracji 04.04.2010
Punkty karne 0
Konkursy dodane
trzeba się w bagnie niepowodzeń wytarzać, by potem wejść pod prysznic nagród.
cb656
Postów 1774
Punkty karne 0
Konkursy dodane 5
nie da się kliknąć w linka WYNIKI, choć został tam podpięty. Wpis na forum wygląda, jakby to był zwykły tekst. To jakiś błąd. Wklejam screen, jak wygląda wpis podczas próby edycji (niczego nie zmieniałem, wyszedłem bez zapisywania zmian.
Wpis na forum został przekopiowany przez system z pola komentarza pod opisem konkursu https://www.e-kon...onkurs/konkurs-hama1 - tam TEŻ link jest do luftu
cb656
Postów 1774
Punkty karne 0
Konkursy dodane 5
Przez pomyłkę (bo schowek mi się nie zapisał poprawnie) wkleiłem tam zwykły tekst, który nie był adresem, a system tego nie rozpoznał.
Tak chyba nie powinno być? Skoro pole na adres regulaminu krzyczy komunikatem o niewłaściwej składni, gdy wklejam adres skrócony, niezaczynający się od http, to tym bardziej powinno tak się wydzierać na cały regulator to pierwsze pole, nie sądzisz?
pionas
Postów 7448
Data rejestracji 20.04.2005
Punkty karne 1
Konkursy dodane 67
problem dotyczy [ i ] i tego co pomiędzy i niestety znaków specjalnych w FB, które nie są standardowe dla ASCII, lepiej nie robić URL tylko wkleić bezpośrednio link, parser coś utnie ale link powinien działać...
Masz na myśli pierwszy krok tj. https://www.e-kon...nkursy/sprawdz-adres ?
cb656
Postów 1774
Punkty karne 0
Konkursy dodane 5
KIEDYŚ to działało Teraz wyżej widzisz jakie kwiatki...
KIEDYŚ, jak się zaznaczało fragment czyjegoś wpisu i klikało "cytuj wypowiedź", to w cytacie był zawarty ten zaznaczony fragment i można go było uzupełnić o komentarz, a teraz taki babol wyskakuje
Odpowiadając na pytanie: tak chodzi o ten adres https://www.e-kon...nkursy/sprawdz-adres
cb656
Postów 1774
Punkty karne 0
Konkursy dodane 5
xooxoo
Postów 856
Data rejestracji 29.09.2011
Punkty karne 0
Konkursy dodane 3