Nasz serwis prowadzony przez Adriana Pionkę wraz naszymi partnerami wymienionymi w Polityce
Prywatności wykorzystuje pliki cookies zapisywane na Twoim urządzeniu i inne technologie do
zbierania i przetwarzania danych osobowych w celu personalizowania treści i reklam oraz analizowania
ruchu na stronie i w Internecie.
Przetwarzanie danych jest uzasadnione z uwagi na nasze usprawiedliwione potrzeby, co obejmuje między
innymi konieczność zapewnienia bezpieczeństwa usługi (np. sprawdzenie, czy do Twojego konta nie
loguje się nieuprawniona osoba), dokonanie pomiarów statystycznych, ulepszania naszych usług i
dopasowania ich do potrzeb i wygody użytkowników (np. personalizowanie treści w usługach) jak
również prowadzenie marketingu i promocji własnych usług Administratora. Dane te są przetwarzane do
czasu istnienia uzasadnionego interesu lub do czasu złożenia przez Ciebie sprzeciwu wobec
przetwarzania.
Dane osobowe będą przekazywane wyłącznie naszym podwykonawcom, tj. dostawcom usług informatycznych
i/lub partnerom wymienionym w
Polityce
Prywatności.
Przysługuje Ci prawo żądania dostępu do treści danych osobowych, ich sprostowania, usunięcia oraz
prawo do ograniczenia ich przetwarzania. Ponadto także prawo do cofnięcia zgody w dowolnym momencie
bez wpływu na zgodność z prawem przetwarzania, prawo do przenoszenia danych oraz prawo do wniesienia
sprzeciwu wobec przetwarzania danych osobowych. Posiadasz prawo wniesienia skargi do Prezesa Urzędu
Ochrony Danych Osobowych.
cb656
Postów 1779
Data rejestracji 02.08.2021
Punkty karne 0
Konkursy dodane 4
Nie rozumiem tej dysproporcji... Komu potrzebna jest WIĘKSZA CZCIONKA (i to o kilka punktów) w cytowanym fragmencie w korespondencji PW?!
Tekst cytowany - wielkimi bukwami, odpowiedź/reakcja - malutkimi literkami. Bezsens jakiś. Skórka współczesna.
W życiu porządnego człowieka ważne jest, by nie grzeszyć. Ja na przykład nie grzeszę ani urodą, ani rozumem. Nie aspiruję do uznania moich stwierdzeń za absolutne, w pełni obiektywne. Nie oczekuję ślepej mi ufności, czy obdarzenia mnie autorytetem. Deklaruję, że staram się pisać szczerze, choć diagnozuję tę szczerość wyłącznie moim niedoskonałym rozpoznaniem.
Wypowiedź była edytowana 1 raz.
cb656
Postów 1779
Punkty karne 0
Konkursy dodane 4
...a w tej niedoskonałej, pełnej błędów starej wersji strony takich jaj nie było
cb656
Postów 1779
Punkty karne 0
Konkursy dodane 4
Do tego brak jest podlinkowania tej liczby do listy konkursów dodanych przez użytkownika.
Tak, wiem, to nudne ale przypomnę, że w starej wersji to było
cb656
Postów 1779
Punkty karne 0
Konkursy dodane 4
cb656
Postów 1779
Punkty karne 0
Konkursy dodane 4
Pierwszy: nie tylko mnie ktoś nabazgrał w stopce jakieś cyferki, to mi wygląda na spisek, jakiś globalny niecny plan
Drugi: w starej (oczywiście tej gorszej, niedoskonałej) wersji strony w topie z wynikami był widoczny konkretny TYTUŁ konkursu, pod który był podpięty link. W doskonalszej nowej wersji strony jest tylko sam link, co pogarsza czytelność... Takie sobie to. Zamiana księżniczki na konia, a nie pół królestwa.
cb656
Postów 1779
Punkty karne 0
Konkursy dodane 4
Obecny system jest taki, że w polu "nadawca" ZAWSZE widnieje ten, kto rozmowę zainicjował, a nie ten, kto akurat pisze (odpowiada). To ma prawdopodobnie związek z rezygnacją w tym obszarze z oddzielnych skrzynek odbiorczej/nadawczej. Ale to niefajne jest. To jest po prostu bałagan. W żaden sposób nie da się odnaleźć rozmowy z konkretnym rozmówcą, no chyba że otwierając każdą wiadomość z osobna, ale nie o take Polskię walczylyśmy.
cb656
Postów 1779
Punkty karne 0
Konkursy dodane 4
cb656
Postów 1779
Punkty karne 0
Konkursy dodane 4
cb656
Postów 1779
Punkty karne 0
Konkursy dodane 4
Jeśli jednak chodzi o daty rozpoczęcia i zakończenia, to szkoda, że odszedłeś od starej, sprawdzonej wersji wybierania z kalendarza, bo to było świetne - klik, klik i pozamiatane.
Obecnie w tym polu jest pamięć starych wpisów, ale nie zgadza się format. Po staremu było d.m.r a nowy system wymaga jako separatora półpauzy oraz całkiem odmienia kolejność, to irytujące jest.
cb656
Postów 1779
Punkty karne 0
Konkursy dodane 4
No przecież nie ja!!!
cb656
Postów 1779
Punkty karne 0
Konkursy dodane 4
W starej wersji na moją prośbę ( dzięki, Mistrzu) poprawiłeś niedogodność polegającą na tym, że kiedy po otrzymaniu powiadomienia o nowej PW wchodziło się do skrzynki odbiorczej i klikało w tę nową wiadomość, ona otwierała się i wyświetlała zawartość od samej góry - poprawiłeś, by przewijała się strona do ostatnio nieczytanej.
Pliizzz, zrób znów to samo (znów na moją prośbę ) w owej doskonalszej, nowej wersji e-konków
cb656
Postów 1779
Punkty karne 0
Konkursy dodane 4
cb656
Postów 1779
Punkty karne 0
Konkursy dodane 4
Jak dodaję jakąś stronę z nowej wersji do zakładek, to nie wyświetla mi się favicon...
I znów rozległe, puste przestrzenie, czekające pewnie na łódkę, co w zieloności brodzi...
cb656
Postów 1779
Punkty karne 0
Konkursy dodane 4
Po lewej - tak mogłoby wyglądać w smartfonach (mniej miejsca na wysokość i bardziej poręczne, lepszy dostęp do przycisków, nie jest tak stłoczone, jak po prawej - czyli tak, jak jest teraz)
cb656
Postów 1779
Punkty karne 0
Konkursy dodane 4
Ale nie o tym teraz.
Podrzucam do przemyślenia na później propozycję, która wynika trochę z mojego umiłowania porządku i optymalizacji, ergonomii. Nie lubię pustych przestrzeni, nic na to nie poradzę, mam wrażenie, że wtedy coś się marnuje. Powietrze...
Chodzi o inne rozplanowanie przestrzeni na wpisy na forum. Przydatne ZWŁASZCZA w smartfonach, gdzie użytkownik zyska większy komfort, pojedynczy wpis będzie zajmował MNIEJ MIEJSCA na wysokość, czyli mniej scrolowania. No i trochę usystematyzowałaby się przestrzeń, z wyraźnym podziałem na część informacyjną (lewa strona) i część aktywną, służącą do konkretnych operacji, wykonywanych najczęściej (po prawej, bo jednak większość jest praworęczna). Jeśli uda mi się wkleić screen z propozycją, będzie to lepiej widoczne. Obecnie jest tak, że wszystkie informacje nie będące tekstem posta są umieszczone kolejno w wierszach: nazwa użytkownika, jego awatar, przycisk ZGŁOŚ i tak dalej. To wydłuża niepotrzebnie pojedynczy wpis. Proponuję zagospodarować pustki wokół awataru z obu stron...
edit: niestety, do czasu implementacji funkcji odpowiedzialnej za ładowanie obrazków, nie mogę tego pokazać na forum. pionas, mogę mailem?
https://iv.pl/ima...ung-internet.GISi7rU
(screen ze smartfona - po prawej oryginał, po lewej moja propozycja )
cb656
Postów 1779
Punkty karne 0
Konkursy dodane 4
cb656
Postów 1779
Punkty karne 0
Konkursy dodane 4
cb656