Nasz serwis prowadzony przez Adriana Pionkę wraz naszymi partnerami wymienionymi w Polityce
Prywatności wykorzystuje pliki cookies zapisywane na Twoim urządzeniu i inne technologie do
zbierania i przetwarzania danych osobowych w celu personalizowania treści i reklam oraz analizowania
ruchu na stronie i w Internecie.
Przetwarzanie danych jest uzasadnione z uwagi na nasze usprawiedliwione potrzeby, co obejmuje między
innymi konieczność zapewnienia bezpieczeństwa usługi (np. sprawdzenie, czy do Twojego konta nie
loguje się nieuprawniona osoba), dokonanie pomiarów statystycznych, ulepszania naszych usług i
dopasowania ich do potrzeb i wygody użytkowników (np. personalizowanie treści w usługach) jak
również prowadzenie marketingu i promocji własnych usług Administratora. Dane te są przetwarzane do
czasu istnienia uzasadnionego interesu lub do czasu złożenia przez Ciebie sprzeciwu wobec
przetwarzania.
Dane osobowe będą przekazywane wyłącznie naszym podwykonawcom, tj. dostawcom usług informatycznych
i/lub partnerom wymienionym w
Polityce
Prywatności.
Przysługuje Ci prawo żądania dostępu do treści danych osobowych, ich sprostowania, usunięcia oraz
prawo do ograniczenia ich przetwarzania. Ponadto także prawo do cofnięcia zgody w dowolnym momencie
bez wpływu na zgodność z prawem przetwarzania, prawo do przenoszenia danych oraz prawo do wniesienia
sprzeciwu wobec przetwarzania danych osobowych. Posiadasz prawo wniesienia skargi do Prezesa Urzędu
Ochrony Danych Osobowych.
cb656
Postów 1779
Data rejestracji 02.08.2021
Punkty karne 0
Konkursy dodane 4
pionas
W życiu porządnego człowieka ważne jest, by nie grzeszyć. Ja na przykład nie grzeszę ani urodą, ani rozumem. Nie aspiruję do uznania moich stwierdzeń za absolutne, w pełni obiektywne. Nie oczekuję ślepej mi ufności, czy obdarzenia mnie autorytetem. Deklaruję, że staram się pisać szczerze, choć diagnozuję tę szczerość wyłącznie moim niedoskonałym rozpoznaniem.
cb656
Postów 1779
Punkty karne 0
Konkursy dodane 4
cb656
Postów 1779
Punkty karne 0
Konkursy dodane 4
2. Klikam w link powiadomienia.
3. Czytam komunikat błędu.
4. TO konkretne powiadomienie znika z listy powiadomień (choć wcześniejsze powiadomienia, w które klikałem wcześniej, są na miejscu).
...no ale oczywiście:
cb656
Postów 1779
Punkty karne 0
Konkursy dodane 4
cb656
Postów 1779
Punkty karne 0
Konkursy dodane 4
Tak tylko luźno podrzucam myśl...
cb656
Postów 1779
Punkty karne 0
Konkursy dodane 4
Jedna dość istotna: czy możesz zrobić tak, jak było w starej wersji strony, że po dodaniu jakiegoś konkursu ładowała się strona z polem do wpisania adresu do sprawdzenia? Bo na razie jest tak:
Druga sprawa to moje marudzenie i dotyczy tego komunikatu powyżej na jasnozielonym tle - czy możesz zmienić słowo "artykuł" na słowo "konkurs"? Nie, no ja rozumiem, że tak jak są "artykuły spożywcze", tak konkurs też może być takim artykułem, jednakże w tym kontekście stan obecny zaburza moje poczucie estetyki i rozmamłuje moje fąfą...
cb656
Postów 1779
Punkty karne 0
Konkursy dodane 4
cb656
Postów 1779
Punkty karne 0
Konkursy dodane 4
przekreślone
W polu do wpisywania wiadomości jest też skrót do tej funkcji - przekreślona literka T, czwarta z lewej.
cb656
Postów 1779
Punkty karne 0
Konkursy dodane 4
P.S. Komunikat błędu: Error521, Web serwer in down Ray ID: 6ac63f13ce85003c (browser working, warsaw working, www.e-konkursy.info Host Error)
edit: przed chwilą w poście powyżej #6820145 był czarny prostokąt z napisem "TO NIE JEST OBRAZEK". TERAZ jest widoczny. CZARY...
Wypowiedź była edytowana 1 raz.
cb656
Postów 1779
Punkty karne 0
Konkursy dodane 4
cb656
Postów 1779
Punkty karne 0
Konkursy dodane 4
...rodzi się tylko pytanie, jak biedny żuczek user ma usunąć problem? No bo większość pewnie wybiera opcję "LUB napisz do pionasa..." ale wykluczyć nie można, że trafi się jakiś ambitny, co zechce wyręczyć Szefa i odjąć mu trochę roboty, tylko JAK to zrobić? Hm...
cb656
Postów 1779
Punkty karne 0
Konkursy dodane 4
Aha. Pewnie system podmienia w locie i dlatego widzę tylko ostatnio oddany głos, a nie trzy powiadomienia, każde od innej osoby. Luzik, może być. (tak sobie myślę).
No ale jest dziwna sprawa, bo w profilu wisi nadal, że mam powiadomienie. Odświeżam stronę. Nie znika. No to klikam, by się dowiedzieć, co tym razem. Okazuje się, że powiadomienie dotyczy... tego samego! No to klikam raz jeszcze w przekonaniu, że w międzyczasie ktoś nowy oddał głos (choć nie, nick nadal figuruje ten sam). Patrzę, że na forum nic się nie zmieniło. Jak były trzy łapki, tak są. Nic to, macham ręką, tłumaczę to sobie tak, że z powiadomieniami pewno jest jak z wiadomościami, które nie uwzględniają, że jestem w skrzynce odbiorczej i odświeżając na bieżąco widzę kolejne odpowiedzi, na które na bieżąco odpisuję. Czyli według tej logiki, trzecie kliknięcie w powiadomienie (odpowiadające trzem łapkom na forum) powinno wygasić powiadomienie. No to klikam.
Nic. Nadal świeci na czerwono, że niby nowe. Odświeżam stronę. Nic to nie daje. Klikam w powiadomienie czwarty, piąty, kolejne razy... i cenzura. Nadal lampi się w powiadomieniach, że ktoś tam oddał głos na mój wpis i system ma w cenzurze, że już tam zaglądałem pierdyliard razy. Nadal mam powiadomienie o niby "nowej" akcji.
No i to mi się nie podoba. Tak, marudzę.
cb656
Postów 1779
Punkty karne 0
Konkursy dodane 4
Jedzie mi tu czołg?!
cb656
Postów 1779
Punkty karne 0
Konkursy dodane 4
TA strona zaczyna przypominać swoją własną karykaturę. Niby ta sama, ale rysowana uproszczoną kreską. Bo ja wiem, czy o to chodziło? No i na koniec ta dziecinna uwaga, że marudzę. Zamiast się cieszyć, że masz takiego wnikliwego Użytkownika, który zauważa, wychwytuje i punktuje słabe strony, to zaraz się jeszcze obrazisz, zabierzesz zabawki i na odchodnym kopniesz jeszcze wiaderka innych dzieci. A bo masz zły humor i się nie wyrabiasz.
Nawet mi się nie chce wysuwać argumentu, że gdyby nawet zignorować tylko te moje uwagi, to wpisów od innych ludzi masz też po sufit. Wnioski niech każdy sam sobie wyciągnie, na miarę swoich potrzeb, percepcji, orientacji i nastroju.
cb656
Postów 1779
Punkty karne 0
Konkursy dodane 4
cb656
Postów 1779
Punkty karne 0
Konkursy dodane 4
https://www.e-kon...oot_url%7D/faq/stats
BŁĄD 404
cb656
Postów 1779
Punkty karne 0
Konkursy dodane 4
cb656
Postów 1779
Punkty karne 0
Konkursy dodane 4
PC stacjonarny, przeglądarka, skórka nowoczesna.
cb656
Postów 1779
Punkty karne 0
Konkursy dodane 4
cb656
Postów 1779
Punkty karne 0
Konkursy dodane 4