Nasz serwis prowadzony przez Adriana Pionkę wraz naszymi partnerami wymienionymi w Polityce
Prywatności wykorzystuje pliki cookies zapisywane na Twoim urządzeniu i inne technologie do
zbierania i przetwarzania danych osobowych w celu personalizowania treści i reklam oraz analizowania
ruchu na stronie i w Internecie.
Przetwarzanie danych jest uzasadnione z uwagi na nasze usprawiedliwione potrzeby, co obejmuje między
innymi konieczność zapewnienia bezpieczeństwa usługi (np. sprawdzenie, czy do Twojego konta nie
loguje się nieuprawniona osoba), dokonanie pomiarów statystycznych, ulepszania naszych usług i
dopasowania ich do potrzeb i wygody użytkowników (np. personalizowanie treści w usługach) jak
również prowadzenie marketingu i promocji własnych usług Administratora. Dane te są przetwarzane do
czasu istnienia uzasadnionego interesu lub do czasu złożenia przez Ciebie sprzeciwu wobec
przetwarzania.
Dane osobowe będą przekazywane wyłącznie naszym podwykonawcom, tj. dostawcom usług informatycznych
i/lub partnerom wymienionym w
Polityce
Prywatności.
Przysługuje Ci prawo żądania dostępu do treści danych osobowych, ich sprostowania, usunięcia oraz
prawo do ograniczenia ich przetwarzania. Ponadto także prawo do cofnięcia zgody w dowolnym momencie
bez wpływu na zgodność z prawem przetwarzania, prawo do przenoszenia danych oraz prawo do wniesienia
sprzeciwu wobec przetwarzania danych osobowych. Posiadasz prawo wniesienia skargi do Prezesa Urzędu
Ochrony Danych Osobowych.
asper01
Postów 1446
Data rejestracji 30.12.2010
Punkty karne 0
Konkursy dodane 3
Nie klikam!
Sprzedam/wymienię to:):
http://olx.pl/oferty/uzytkownik/sYzP/
http://allegro.pl...ng.php?us_id=2158830
nanajka81
Postów 4474
Data rejestracji 15.06.2005
Punkty karne 0
Konkursy dodane 9
popieram!
zielonaszpilka
Postów 3074
Data rejestracji 23.06.2008
Punkty karne 0
Konkursy dodane
PAŹDZIERNIK 2023
10.10 - paragony z konkursu A
15.10 - paragony z konkursu B
30.10 - paragony z konkursu C
LISTOPAD 2023
04.11. - paragony z konkursu X
Tylko jak długą robić taką choinkę? Każda osoba, która chciałaby dodać kolejną datę miałaby tworzyć nowy post powtarzając wszystko to, co w poprzednim czy może tylko edytować ten jeden? Zrobić osobne posty na każdy miesiąc danego roku i tylko je edytować? Może to by było rozsądniejsze? Edit, ok, tylko dopiero teraz zauważyłam problem, że edytować post może tylko jego autor, więc jakby ktoś chciał coś dopisać to musiałby skopiować post tak jak w Na co czekamy.
Myślałam tez o dopisywaniu tych dat w komentarzach do konkursów w bazie. Ale tutaj też jest trochę problemów - każdy jeden konkurs trzeba by sobie przejrzeć samodzielni wyszukując go w bazie, a dodatkowo niektóre konkursy przenoszone są do archiwum zanim można bezpiecznie pozbyć się paragonów. Więc chyba jednak jakiś osobny wątek byłby lepszą opcją.
Wypowiedź była edytowana 1 raz.
asper01
Postów 1446
Data rejestracji 30.12.2010
Punkty karne 0
Konkursy dodane 3
zielonaszpilka
Postów 3074
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Jakiś pomysł na nazwę wątku? Paragony, które można wyrzucić? Do kiedy trzymamy paragony?
mietowa
Postów 1755
Data rejestracji 27.09.2017
Punkty karne 0
Konkursy dodane 6
zielonaszpilka
Postów 3074
Punkty karne 0
Konkursy dodane
cb656
Postów 1773
Data rejestracji 02.08.2021
Punkty karne 0
Konkursy dodane 5
W życiu porządnego człowieka ważne jest, by nie grzeszyć. Ja na przykład nie grzeszę ani urodą, ani rozumem. Nie aspiruję do uznania moich stwierdzeń za absolutne, w pełni obiektywne. Nie oczekuję ślepej mi ufności, czy obdarzenia mnie autorytetem. Deklaruję, że staram się pisać szczerze, choć diagnozuję tę szczerość wyłącznie moim niedoskonałym rozpoznaniem.
GreenEK
Postów 203
Data rejestracji 19.12.2022
Punkty karne 0
Konkursy dodane 23
W formularzu dodawania konkursu można by umieścić info jaki jest preferowany wymiar obrazka.
ewikewikk
Postów 1190
Data rejestracji 13.01.2017
Punkty karne 0
Konkursy dodane
radziosny
Postów 478
Data rejestracji 27.07.2022
Punkty karne 1
Konkursy dodane
zdolnabestia
Postów 5160
Data rejestracji 12.12.2005
Punkty karne 0
Konkursy dodane 7
https://www.e-kon...a-rzecz-opp?strona=2
ewikewikk
Postów 1190
Data rejestracji 13.01.2017
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Jest zamknięty, więc piszę o wznowieniu
pionas
Postów 7448
Data rejestracji 20.04.2005
Punkty karne 1
Konkursy dodane 69
Masz problem? Zajrzyj do FAQ a później tam gdzie mnie potrzebujesz pisz @pionas lub wyślij prywatną wiadomość Odpowiem w możliwie najkrótszym czasie
https://brave.com/eko287 - najbezpieczniejsza przeglądarka
Nie klikam tam gdzie jest wymagana rejestracja...
Coś wam się nie podoba lub coś nie działa? Piszcie -> https://www.e-kon...e-nie-podoba-piszcie
cb656
Postów 1773
Punkty karne 0
Konkursy dodane 5
radziosny
Postów 478
Punkty karne 1
Konkursy dodane
Wiem, ale np. jak się trafi w życiu, że trochę więcej luzu jest to mógłbym przejrzeć konkursy, które trochę mniej mnie interesowały wcześniej, a nie musiałbym przedzierać się przez śmieciowe konkursy typu, że coś w jakiejś gazecie jest kupon, w jakiejś galerii w walentynki losowanie, albo jak się kupi kombajn to się wygra tonę pyrów.
cb656
Postów 1773
Punkty karne 0
Konkursy dodane 5
radziosny
Postów 478
Punkty karne 1
Konkursy dodane
To była propozycja, a nie wymaganie
pionas