Nasz serwis prowadzony przez Adriana Pionkę wraz naszymi partnerami wymienionymi w Polityce
Prywatności wykorzystuje pliki cookies zapisywane na Twoim urządzeniu i inne technologie do
zbierania i przetwarzania danych osobowych w celu personalizowania treści i reklam oraz analizowania
ruchu na stronie i w Internecie.
Przetwarzanie danych jest uzasadnione z uwagi na nasze usprawiedliwione potrzeby, co obejmuje między
innymi konieczność zapewnienia bezpieczeństwa usługi (np. sprawdzenie, czy do Twojego konta nie
loguje się nieuprawniona osoba), dokonanie pomiarów statystycznych, ulepszania naszych usług i
dopasowania ich do potrzeb i wygody użytkowników (np. personalizowanie treści w usługach) jak
również prowadzenie marketingu i promocji własnych usług Administratora. Dane te są przetwarzane do
czasu istnienia uzasadnionego interesu lub do czasu złożenia przez Ciebie sprzeciwu wobec
przetwarzania.
Dane osobowe będą przekazywane wyłącznie naszym podwykonawcom, tj. dostawcom usług informatycznych
i/lub partnerom wymienionym w
Polityce
Prywatności.
Przysługuje Ci prawo żądania dostępu do treści danych osobowych, ich sprostowania, usunięcia oraz
prawo do ograniczenia ich przetwarzania. Ponadto także prawo do cofnięcia zgody w dowolnym momencie
bez wpływu na zgodność z prawem przetwarzania, prawo do przenoszenia danych oraz prawo do wniesienia
sprzeciwu wobec przetwarzania danych osobowych. Posiadasz prawo wniesienia skargi do Prezesa Urzędu
Ochrony Danych Osobowych.
cb656
Postów 1770
Data rejestracji 02.08.2021
Punkty karne 0
Konkursy dodane 7
W życiu porządnego człowieka ważne jest, by nie grzeszyć. Ja na przykład nie grzeszę ani urodą, ani rozumem. Nie aspiruję do uznania moich stwierdzeń za absolutne, w pełni obiektywne. Nie oczekuję ślepej mi ufności, czy obdarzenia mnie autorytetem. Deklaruję, że staram się pisać szczerze, choć diagnozuję tę szczerość wyłącznie moim niedoskonałym rozpoznaniem.
pionas
Postów 7415
Data rejestracji 20.04.2005
Punkty karne 1
Konkursy dodane 70
Masz problem? Zajrzyj do FAQ a później tam gdzie mnie potrzebujesz pisz @pionas lub wyślij prywatną wiadomość Odpowiem w możliwie najkrótszym czasie
https://brave.com/eko287 - najbezpieczniejsza przeglądarka
Nie klikam tam gdzie jest wymagana rejestracja...
Coś wam się nie podoba lub coś nie działa? Piszcie -> https://www.e-kon...e-nie-podoba-piszcie
cb656
Postów 1770
Punkty karne 0
Konkursy dodane 7
pionas
Postów 7415
Punkty karne 1
Konkursy dodane 70
ja kilka lat temu widziałem coś takiego na jakimś forum (nie pamiętam już adresu)
cb656
Postów 1770
Punkty karne 0
Konkursy dodane 7
No bo to jest tak, ech...
Znajduję jakiś profil, a w nim, jak wiadomo, jest KLIK pod tytułem "dodane posty". No i teraz tak, ech... Wyświetla mi się długa lista wpisów... Ale na tej liście, mimo zachęty w postaci widocznych łapek, nie mogę zagłosować. Buuuu Muszę użyć opcji "wyświetl w wątku".
Czy TO da się zmienić?
zielonaszpilka
Postów 3074
Data rejestracji 23.06.2008
Punkty karne 0
Konkursy dodane
pionas
Postów 7415
Punkty karne 1
Konkursy dodane 70
alita
Postów 353
Data rejestracji 11.08.2012
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Nie wiem jak innym ale mi by to ułatwiło życie
Od lat stosuję takie zakładki z konkursami. Polecam
Wypowiedź była edytowana 2 razy.
adamo86
Postów 3154
Data rejestracji 05.09.2021
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Ja sam dla siebie robię wykres Gantta w Excelu, który się sam przesuwa codziennie - dzięki temu wiem kiedy koniec konkursu, kiedy komisja i do kiedy info
Bardziej chodziło mi o ułatwienie życia innym
Ale jak nie ma zainteresowania tematem to spoko będę szukał na liście wątków, żeby uzupełniać
Kiedyś chciałem zostać łowcą burz i tornad... dzisiaj poluję na nagrody - podobne emocje!
Wypowiedź była edytowana 2 razy.
alita
Postów 353
Data rejestracji 11.08.2012
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Wow! Bardzo ciekawe Jakiś czas temu prowadziłam rozpiskę w excelu z datami i innymi danymi
Sprawdzam również wątek na forum "konkursy w których brałam udział".
Jednakże warto mieć swoją wewnętrzną rozpiskę Fajnie, gdyby można było to jakoś zaimplementować na e-konkursy
adamo86
Postów 3154
Punkty karne 0
Konkursy dodane
cb656
Postów 1770
Punkty karne 0
Konkursy dodane 7
Od dawna zauważam, że liczne wątki są powielane - pod pozornie innymi nazwami mówią de facto o TYM SAMYM!
Podobnie jest z topami MDW oraz ZDJĘCIA NASZYCH WYGRANYCH czy DZIŚ DOTARŁA NAGRODA Z...
Ja osobiście nie widzę większej różnicy. Równie dobrze umieścić można fotkę tu, ówdzie i tam.
Dlaczego tak uważam? Uzasadniam: opis nagrody w konkursie jest na tyle precyzyjny, że dla średnio kumatego człowieczka nie stanowi żadnego problemu znalezienie FOTKI nagrody konkursowej w sieci.
Wyjątkiem być może są nagrody niekonwencjonalne, typu "gadżety radia Zet" albo inne podobnie enigmatyczne. Jednakże jeśli wiadomo, że nagrodą jest telewizor danego producenta, albo golarka czy ekspres do kawy, model taki to, a taki, to umieszczanie zdjęć takich nagród jest zabawne. Owszem, doceniam wartość dokumentalną, coś w rodzaju poświadczenia, że Organizator nie kłamał i faktycznie przysłał telewizor, zamiast zdjęcia telewizora
A co do screenów w MDW ja - Dzidzia Piernik - nie mam absolutnie nic przeciwko! To dla mnie ważny fakt, bo poświadcza, że to nie jest prowokacja, żart, mający na celu wsadzenie kijaszka w mrowisko zniecierpliwionych konkursowiczów, zastanawiających się, "dlaczego ich zajefajny tekst nie wygrał i że to na pewno DOWÓD, że wszystko to jest jedna wielka ustawka, a w ogóle, to oni losują!" Screen z powiadomieniem o nagrodzeniu jest dla mnie - Dzidzi Piernik - CENNIEJSZY, niż wpis tekstowy, "literkami na ekranie" w rodzaju GŁÓWNA W KONKURSIE X (i teraz gryźcie się w brodę biedaki, czy to prawda, czy robię sobie jaja).
No sorry, co ludź, to zdanie. Takie jest moje. Howgh!
adamo86
Postów 3154
Punkty karne 0
Konkursy dodane
cb656
Postów 1770
Punkty karne 0
Konkursy dodane 7
cb656
Postów 1770
Punkty karne 0
Konkursy dodane 7
Dziś zdecydowałem się ubrać w słowa swą koncepcję.
Chciałbym, aby Użytkownik portalu mógł uhonorować osoby dodające konkurs do bazy. Tak po prostu, za to, że tej osobie się chce, za to, że robi to solidnie, za to że konkurs uważam za szczególnie atrakcyjny czy wartościowy. Nieważne za co. Choćby za to, że lubię tego Użytkownika i przy okazji chcę Mu nieba przychylić.
Jakby to miało działać? Ano przy opisie konkursu mamy obecnie zakładki:
...chodzi mi o to, że gdyby dodać tam opcję "DOCEŃ (Zgłaszającego)" i gdyby ktoś tam kliknął, to na koncie osoby, która dodała ten konkretny konkurs do bazy, pojawiałyby się bonusy. JAKIEŚ. Nieważne na razie co to by było, dajmy na to (wstępnie rzucam pomysł), że byłyby to jakieś wirtualne punkty, które sam zainteresowany mógłby w przyszłości wymienić na jakieś korzyści. Dajmy na to - skończył mu się czas dostępu do pewnych wątków, to proszę bardzo - wymieniam punkty na kolejnych 30 dni dostępu. Czy jakoś tak.
To może być COKOLWIEK!
Ale naprawdę uważam, że WARTO i NALEŻY promować tych, którzy się starają!
...bo Oni to robią tak samo jak Ty, Adrian - tu aż prosi się cytat z wcześniejszych wypowiedzi Szefa
edit: podkreślam, że chodzi o naprawdę NIEKTÓRE konkursy - te szczególnie fajne. Bynajmniej nie "wszystkie, jak leci"!
Byłaby to poniekąd także forma oceniania danego konkursu przez społeczność, coś w rodzaju rankingu, ilość gwiazdek czy jak by tego nie nazwać. Obecna ocena w postaci "najpopularniejsze" (czyli najczęściej czytane) jakoś mnie kurka nie przekonuje, że to konkurs wybitny, bo może to być totalne dno, a ilość otworzeń strony może wynikać z ciekawości wywołanej szeptaną propaganda ("ty widziałeś, jaki gniot się pojawił w bazie? Zenua...")
To tyle, co miałbym do powiedzenia. A teraz chciałbym przeczytać, co sądzą o tym pomyśle inni.
pionas
Postów 7415
Punkty karne 1
Konkursy dodane 70
Jeśli chodzi o punkty i jakieś "nagrody" i chociażby dostęp do wątków na forum to tak naprawdę rozbudowa całego modułu.
Obecnie ciągle jestem bezdomny przez co mam ograniczony dostęp do komputera i nie mam nawet czasu nanieść poprawek w aplikacji na Androida a co dopiero wydewelopować kilka dziesiąt/set linijek kodu
To takie moje obawy na teraz, ale pomysł interesujący
cb656
Postów 1770
Punkty karne 0
Konkursy dodane 7
pionas
Postów 7415
Punkty karne 1
Konkursy dodane 70
P. S. O marketingu wiem tyle że istnieje
notta
Postów 8143
Data rejestracji 20.02.2009
Punkty karne 0
Konkursy dodane 9
Szczęśliwych paragonów życzę |
Polecanki: https://goodie.pl/kody/IVANOTTA | https://letyshops...l/winwin?ww=26416744 | https://www.mbank...ml?numer=ivanotta123
asper01
Postów 1446
Data rejestracji 30.12.2010
Punkty karne 0
Konkursy dodane 3
Nie klikam!
Sprzedam/wymienię to:):
http://olx.pl/oferty/uzytkownik/sYzP/
http://allegro.pl...ng.php?us_id=2158830