Nasz serwis prowadzony przez Adriana Pionkę wraz naszymi partnerami wymienionymi w Polityce
Prywatności wykorzystuje pliki cookies zapisywane na Twoim urządzeniu i inne technologie do
zbierania i przetwarzania danych osobowych w celu personalizowania treści i reklam oraz analizowania
ruchu na stronie i w Internecie.
Przetwarzanie danych jest uzasadnione z uwagi na nasze usprawiedliwione potrzeby, co obejmuje między
innymi konieczność zapewnienia bezpieczeństwa usługi (np. sprawdzenie, czy do Twojego konta nie
loguje się nieuprawniona osoba), dokonanie pomiarów statystycznych, ulepszania naszych usług i
dopasowania ich do potrzeb i wygody użytkowników (np. personalizowanie treści w usługach) jak
również prowadzenie marketingu i promocji własnych usług Administratora. Dane te są przetwarzane do
czasu istnienia uzasadnionego interesu lub do czasu złożenia przez Ciebie sprzeciwu wobec
przetwarzania.
Dane osobowe będą przekazywane wyłącznie naszym podwykonawcom, tj. dostawcom usług informatycznych
i/lub partnerom wymienionym w
Polityce
Prywatności.
Przysługuje Ci prawo żądania dostępu do treści danych osobowych, ich sprostowania, usunięcia oraz
prawo do ograniczenia ich przetwarzania. Ponadto także prawo do cofnięcia zgody w dowolnym momencie
bez wpływu na zgodność z prawem przetwarzania, prawo do przenoszenia danych oraz prawo do wniesienia
sprzeciwu wobec przetwarzania danych osobowych. Posiadasz prawo wniesienia skargi do Prezesa Urzędu
Ochrony Danych Osobowych.
adamo86
Postów 3155
Data rejestracji 05.09.2021
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Mi się zdarzyło przez przypadek kilka razy, ale tak to nigdy nie kliknąłem świadomie
Kiedyś chciałem zostać łowcą burz i tornad... dzisiaj poluję na nagrody - podobne emocje!
cb656
Postów 1770
Data rejestracji 02.08.2021
Punkty karne 0
Konkursy dodane 7
W życiu porządnego człowieka ważne jest, by nie grzeszyć. Ja na przykład nie grzeszę ani urodą, ani rozumem. Nie aspiruję do uznania moich stwierdzeń za absolutne, w pełni obiektywne. Nie oczekuję ślepej mi ufności, czy obdarzenia mnie autorytetem. Deklaruję, że staram się pisać szczerze, choć diagnozuję tę szczerość wyłącznie moim niedoskonałym rozpoznaniem.
mandarynka16
Postów 833
Data rejestracji 20.12.2018
Punkty karne 0
Konkursy dodane 6
Teraz połowa ogłoszeń jest bez ceny, to jest bez sensu. A jeszcze lepsze sa ogloszenia w stylu Sprzedam karte do empik, bez podania wartosci karty i ceny za jak ktos chce to sprzedać
pioge7
Postów 8201
Data rejestracji 25.05.2008
Punkty karne 0
Konkursy dodane 4
pionas
Postów 7433
Data rejestracji 20.04.2005
Punkty karne 1
Konkursy dodane 70
Masz problem? Zajrzyj do FAQ a później tam gdzie mnie potrzebujesz pisz @pionas lub wyślij prywatną wiadomość Odpowiem w możliwie najkrótszym czasie
https://brave.com/eko287 - najbezpieczniejsza przeglądarka
Nie klikam tam gdzie jest wymagana rejestracja...
Coś wam się nie podoba lub coś nie działa? Piszcie -> https://www.e-kon...e-nie-podoba-piszcie
sabaka
Postów 824
Data rejestracji 22.09.2021
Punkty karne 0
Konkursy dodane 4
pionas
Postów 7433
Punkty karne 1
Konkursy dodane 70
Nie do końca rozumiem. Chcesz aby dodatkowo informacja o wynikach konkursu trafiała do wątku "Informują"?
pioge7
Postów 8201
Data rejestracji 25.05.2008
Punkty karne 0
Konkursy dodane 4
Fajnie by było, opcjonalnie, jesli jest taka możliwość, dodać miejsce na zdjęcie jeszcze
sabaka
Postów 824
Data rejestracji 22.09.2021
Punkty karne 0
Konkursy dodane 4
adamo86
Postów 3155
Data rejestracji 05.09.2021
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Czy dałoby się - oprócz przycisku z linkiem do regulaminu - dodać miejsce gdzie można by podpinać Regulamin w formie pdf do danego konkursu?
Ułatwiłoby to życie w sytuacji, gdy konkurs jest już zakończony, strona zamknięta i nie da się dostać do regulaminu zamieszczonego przez organizatora.
RaMa
Postów 102
Data rejestracji 27.10.2021
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Osobiście ściągam pdfy z regulaminami tych konkursów/loterii w których biorę udział - i sam widzę ile to zajmuję w megabajtach - dlatego później pakuję do plików rar i wrzucam na jakąś darmową chmurę żeby kompletnie nie zapchać swoich fizycznych dysków twardych...
Ale tak naprawdę to po kilku miesiącach to tylko śmieci te wszystkie regulaminy - bo okres reklamacji do organizatora się skończył.
mixik
Postów 1259
Data rejestracji 29.06.2011
Punkty karne 1
Konkursy dodane 4
Aktualnie by oddzielić konkursy i loterie z moim udziałem, jedne z nich dodaję poprostu do Schowka. Ale wolałbym Schowek zostawić do innego zastosowania.
Co o tym myślicie?
Być zwyciężonym i nie ulec to zwycięstwo. Zwyciężyć i osiąść na laurach to klęska. (Józef Piłsudski)
cb656
Postów 1770
Punkty karne 0
Konkursy dodane 7
Jeśli loteria opisana jest ZGODNIE Z WYTYCZNYMI Pionasa, to słowo "loteria" znajduje się w nazwie, więc znaleźć na tej krótkiej liscie nie jest trudno.
Skoro pytasz o zdanie innych, mój głos oddaję na NIE.
cb656
Postów 1770
Punkty karne 0
Konkursy dodane 7
Struktura tego akurat topu jest taka, że najpierw trzeba podać link do opisu w bazie i z tego system mógłby czerpać info, że wpis należy powielić jako komentarz w opisie konkursu. Idea ciekawa i do zrobienia. TO JUŻ DZIAŁA, wystarczy powielić kawałek kodu z topu WYNIKI.
cb656
Postów 1770
Punkty karne 0
Konkursy dodane 7
POPIERAM!!!!
pionas
Postów 7433
Punkty karne 1
Konkursy dodane 70
W sobotę postaram się do tego usiąść ale nie obiecuję
Ogólnie w planach jest zamknięcie wątku sprzedam/wymienię i całości przeniesienia do Bazarku.
pionas
Postów 7433
Punkty karne 1
Konkursy dodane 70
pionas
Postów 7433
Punkty karne 1
Konkursy dodane 70
dodane
teraz po dodaniu postu w wątku Informują, informacja powinna trafić też jako komentarz przy opisie konkursu.
Gdyby nie działało proszę dać znać
cb656
Postów 1770
Punkty karne 0
Konkursy dodane 7
Czy tu dałoby się zastosować to rozwiązanie? Taki skrót dostępny z ekonków do plików regulaminów zgromadzonych na specjalizowanych serwerach? No wiesz, jak kiedyś chomikuj czy innych...
pionas
Postów 7433
Punkty karne 1
Konkursy dodane 70
Przed zmianą skryptu pamiętam że doszedłem do jakiś 15GB danych z regulaminami...