Nasz serwis prowadzony przez Adriana Pionkę wraz naszymi partnerami wymienionymi w Polityce
Prywatności wykorzystuje pliki cookies zapisywane na Twoim urządzeniu i inne technologie do
zbierania i przetwarzania danych osobowych w celu personalizowania treści i reklam oraz analizowania
ruchu na stronie i w Internecie.
Przetwarzanie danych jest uzasadnione z uwagi na nasze usprawiedliwione potrzeby, co obejmuje między
innymi konieczność zapewnienia bezpieczeństwa usługi (np. sprawdzenie, czy do Twojego konta nie
loguje się nieuprawniona osoba), dokonanie pomiarów statystycznych, ulepszania naszych usług i
dopasowania ich do potrzeb i wygody użytkowników (np. personalizowanie treści w usługach) jak
również prowadzenie marketingu i promocji własnych usług Administratora. Dane te są przetwarzane do
czasu istnienia uzasadnionego interesu lub do czasu złożenia przez Ciebie sprzeciwu wobec
przetwarzania.
Dane osobowe będą przekazywane wyłącznie naszym podwykonawcom, tj. dostawcom usług informatycznych
i/lub partnerom wymienionym w
Polityce
Prywatności.
Przysługuje Ci prawo żądania dostępu do treści danych osobowych, ich sprostowania, usunięcia oraz
prawo do ograniczenia ich przetwarzania. Ponadto także prawo do cofnięcia zgody w dowolnym momencie
bez wpływu na zgodność z prawem przetwarzania, prawo do przenoszenia danych oraz prawo do wniesienia
sprzeciwu wobec przetwarzania danych osobowych. Posiadasz prawo wniesienia skargi do Prezesa Urzędu
Ochrony Danych Osobowych.
pionas
Postów 7448
Data rejestracji 20.04.2005
Punkty karne 1
Konkursy dodane 67
co do samych reklam czy całego marketingu to mam wrażenie że lepiej wiesz jak to działa niż ja
Masz problem? Zajrzyj do FAQ a później tam gdzie mnie potrzebujesz pisz @pionas lub wyślij prywatną wiadomość Odpowiem w możliwie najkrótszym czasie
https://brave.com/eko287 - najbezpieczniejsza przeglądarka
Nie klikam tam gdzie jest wymagana rejestracja...
Coś wam się nie podoba lub coś nie działa? Piszcie -> https://www.e-kon...e-nie-podoba-piszcie
cb656
Postów 1773
Data rejestracji 02.08.2021
Punkty karne 0
Konkursy dodane 5
Tak wiesz... jak jest zbudowane od środka Nigdy nie rozkręcałeś zabawek z ciekawości?
W życiu porządnego człowieka ważne jest, by nie grzeszyć. Ja na przykład nie grzeszę ani urodą, ani rozumem. Nie aspiruję do uznania moich stwierdzeń za absolutne, w pełni obiektywne. Nie oczekuję ślepej mi ufności, czy obdarzenia mnie autorytetem. Deklaruję, że staram się pisać szczerze, choć diagnozuję tę szczerość wyłącznie moim niedoskonałym rozpoznaniem.
netka2000
Postów 693
Data rejestracji 30.04.2007
Punkty karne 0
Konkursy dodane 14
cb656
Postów 1773
Punkty karne 0
Konkursy dodane 5
pionas
Postów 7448
Punkty karne 1
Konkursy dodane 67
cb656
Postów 1773
Punkty karne 0
Konkursy dodane 5
Chcę przez to powiedzieć, że rozwiązała się zagadka, czyli że nie tyle jest to "błąd" systemu, co po prostu taki jego "urok", że pewne funkcjonalności są trochę kulejące, nie działają w czasie rzeczywistym, teraz, zaraz, natychmiast, co może wywoływać zaniepokojenie u obserwatorów, którzy są zwykłymi użytkownikami i nie muszą rozumieć, jak działa taki czy inny skrypt (mniejsza o nazwę).
Jak człowieczek widzi, że jedni coś mają, a inni nie mają, to się niepokoi nierównością a jak się później okazuje, to wynika tylko i wyłącznie ze specyfiki odświeżania danych. Czy jakoś tak.
cb656
Postów 1773
Punkty karne 0
Konkursy dodane 5
Jeśli gdzieś na stronie jest link i ktoś w ten link kliknie, to gdy później wróci na stronę, to ten kliknięty link ma inny odcień. To nawet gdzieś widziałem w ustawieniach zaawansowanych w systemie, że można sobie te kolory samemu wybrać.
No i teraz jest pytanie...
Bo jak wchodzi się ekonki dajmy na to tutaj https://www.e-kon...kursy-dzisiaj-dodane to przecież tytuły poszczególnych konkursów są właśnie takimi linkami do innych stron, tyle że nigdy jeszcze nie widziałem tego zjawiska zmiany kolorów. Owszem, tekst z czarnego robi się zielony, ale tylko wtedy, gdy najeżdżasz na niego kursorem myszy. Po zjechaniu znów czarny. Po kliknieciu też.
Dla mnie jest to istotne na przykład z tego powodu, że kiedy zaglądam na stronę rano i widzę listę dajmy na to 20 konkursów, to sobie po kolei w każdy kilkam, by zobaczyć, o co się gra. Z tym, że gdy za jakiś czas po obiedzie zaglądam na stronę, to widzę, że już nie 20, a jest ich dajmy na to 26 konkursów. I chodzi o taki myk, który by ułatwił rozróżnianie, które to są nowe, a w które jeszcze nie klikałem.
Da się coś takiego tutaj wdrożyć?
pioge7
Postów 8201
Data rejestracji 25.05.2008
Punkty karne 0
Konkursy dodane 4
czy dałoby zmienić w profilu każdego użytkownika napis PODZIĘKOWANIA na OPINIE O UŻYTKOWNIKU.
Teraz czytam właśnie u jednego z użytkowników Opinie, a tam niektóre negatywne, wiec jako tako to nie są podziękowania….
dobrze by było, jeśli jest taka możliwość zmienić ten napis, bo jest mylący
pioge7
Postów 8201
Data rejestracji 25.05.2008
Punkty karne 0
Konkursy dodane 4
zielonaszpilka
Postów 3074
Data rejestracji 23.06.2008
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Czy jest szansa, żeby było tak jak kiedyś, że gdy otwieram nową prywatną wiadomość, którą dostałam, to ekran od razu "leci" do tej nowej wiadomości. Po prostu, gdy z kimś wymieniłam już kilkadziesiąt wiadomości w jednym wątku to zjeżdżanie na dół, by odnaleźć nową wiadomość jest strasznie irytujące i czasochłonne. A tak, klikałam te nową wiadomość i cyk, byłam już przy niej Edit. aaa i ponownie wnioskuję o przywrócenie przycisku "oznacz jako nieprzeczytaną" pod wiadomościami
A dwa, że nie działają wywołania w wątku Gratulacje... Przynajmniej mi :D
Wypowiedź była edytowana 1 raz.
pionas
Postów 7448
Punkty karne 1
Konkursy dodane 67
może zacznę od modułu wiadomości, co do oznaczania jako nieprzeczytane jest to problem ponieważ moduł który wykorzystałem nie przewidział czegoś takiego, ale nie miałem niestety więcej czasu żeby usiąść i przeanalizować co będzie "szybsze" czy rozszerzenie struktury tabeli i przepisanie kodu czy napisanie nowego modelu na wzór tego co był w starym skrypcie... problem ten jest powiązany również ze scrollowaniem do ostatniej nieprzeczytanej wiadomości, mogę co najwyżej zrobić żeby scrollowało do ostatniej wiadomości....
co do wątku gratulacje to nie do końca rozumiem problem... jeśli ktoś nie doda @ przed loginem to nie dostaniesz powiadomienia, no chyba że śledzisz wątek
zielonaszpilka
Postów 3074
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Edit. Scrolowanie do ostatniej wiadomości i tak byłoby świetne! Może nawet lepsze
Wypowiedź była edytowana 1 raz.
pionas
Postów 7448
Punkty karne 1
Konkursy dodane 67
zielonaszpilka
Postów 3074
Punkty karne 0
Konkursy dodane
cb656
Postów 1773
Punkty karne 0
Konkursy dodane 5
No to chyba można odtrąbić sukces, bo już dziś po otwieraniu wiadomości tak właśnie mam. W zasadzie o to chodziło, dziękuję. Zdecydowanie wygodniejsze, niż męczyć to kółko myszki
Dziękuję Adrian O to właśnie mi chodziło, gdy dopraszałem się już w styczniu No ale jednak musiała poprosić kobieta, byś uległ
pionas
Postów 7448
Punkty karne 1
Konkursy dodane 67
cb656
Postów 1773
Punkty karne 0
Konkursy dodane 5
Jest dobrze tak, jak jest. O to chodziło
pionas
Postów 7448
Punkty karne 1
Konkursy dodane 67
bezaczek7
Postów 3348
Data rejestracji 17.07.2011
Punkty karne 0
Konkursy dodane
http://allegro.pl...r.php?us_id=13898213
http://olx.pl/oferty/uzytkownik/3xiR/
https://www.vinte...r/91268338-bezaczek7
Wymiana:zestawy lego(nowe oraz bardzo stare,używane,niekompletne),książki fantastyczne,coś dla syna 8 lat,bony itm,kauf,rozważę wszystko.
ZAKUPY:Lidl,Biedronka,ABC,Koliber,Natura,Żabka,DC,Orlen,Lewiatan,Eurosklep,Moya,Spar; okazjonalnie:Kauf,ITM,CircleK,Aldi,Dino,Netto,Hebe,BP,Lotos.
pionas
Postów 7448
Punkty karne 1
Konkursy dodane 67