Nasz serwis prowadzony przez Adriana Pionkę wraz naszymi partnerami wymienionymi w Polityce
Prywatności wykorzystuje pliki cookies zapisywane na Twoim urządzeniu i inne technologie do
zbierania i przetwarzania danych osobowych w celu personalizowania treści i reklam oraz analizowania
ruchu na stronie i w Internecie.
Przetwarzanie danych jest uzasadnione z uwagi na nasze usprawiedliwione potrzeby, co obejmuje między
innymi konieczność zapewnienia bezpieczeństwa usługi (np. sprawdzenie, czy do Twojego konta nie
loguje się nieuprawniona osoba), dokonanie pomiarów statystycznych, ulepszania naszych usług i
dopasowania ich do potrzeb i wygody użytkowników (np. personalizowanie treści w usługach) jak
również prowadzenie marketingu i promocji własnych usług Administratora. Dane te są przetwarzane do
czasu istnienia uzasadnionego interesu lub do czasu złożenia przez Ciebie sprzeciwu wobec
przetwarzania.
Dane osobowe będą przekazywane wyłącznie naszym podwykonawcom, tj. dostawcom usług informatycznych
i/lub partnerom wymienionym w
Polityce
Prywatności.
Przysługuje Ci prawo żądania dostępu do treści danych osobowych, ich sprostowania, usunięcia oraz
prawo do ograniczenia ich przetwarzania. Ponadto także prawo do cofnięcia zgody w dowolnym momencie
bez wpływu na zgodność z prawem przetwarzania, prawo do przenoszenia danych oraz prawo do wniesienia
sprzeciwu wobec przetwarzania danych osobowych. Posiadasz prawo wniesienia skargi do Prezesa Urzędu
Ochrony Danych Osobowych.
fan-mandaryny
Postów 1348
Data rejestracji 05.07.2021
Punkty karne 0
Konkursy dodane 3
W tym wątku konkursowicze wpisywaliby nazwy konkursów zakończonych. I tu uwaga: o tym, czy post się pojawi decyduje ostateczna data konkursu, w którym rozdano już nagrody laureatom, w szczególności rezerwowym, czy data postępowania reklamacyjnego.
Czy Was też wkurzają zalegające opakowania z kodami, paragony itp?
cb656
Postów 1773
Data rejestracji 02.08.2021
Punkty karne 0
Konkursy dodane 5
"KONKURSY, W KTÓRYCH NADAL MOŻNA BRAĆ UDZIAŁ I GROMADZIĆ PARAGONY"?
Jest mnóstwo tematów martwych, wiele powtórzonych, tylko pod inną nazwą, ale praktycznie mówiących o tym samym.
Chyba jedynym topem, który do dziś zachował swoją świeżość i zgodność z pierwotnymi założeniami, jest POPRAW SOBIE HUMOR.
No, może jeszcze WKURZA MNIE... bo codziennie coś kogoś wkurza.
A pozostałe wątki tworzą galimatias zazębiających się przemiennie tematów.
Moim zdaniem proponowany top jest zbędny jak kwiatek do kożucha.
W życiu porządnego człowieka ważne jest, by nie grzeszyć. Ja na przykład nie grzeszę ani urodą, ani rozumem. Nie aspiruję do uznania moich stwierdzeń za absolutne, w pełni obiektywne. Nie oczekuję ślepej mi ufności, czy obdarzenia mnie autorytetem. Deklaruję, że staram się pisać szczerze, choć diagnozuję tę szczerość wyłącznie moim niedoskonałym rozpoznaniem.
slavek
Postów 1714
Data rejestracji 23.05.2006
Punkty karne 0
Konkursy dodane
https://www.refun...ros/10zlotychnastart
pionas
Postów 7448
Data rejestracji 20.04.2005
Punkty karne 1
Konkursy dodane 67
zmieniło się całe api i szybciej będzie napisać aplikację od nowa niż modyfikować starą w celu wyrównania różnic
Masz problem? Zajrzyj do FAQ a później tam gdzie mnie potrzebujesz pisz @pionas lub wyślij prywatną wiadomość Odpowiem w możliwie najkrótszym czasie
https://brave.com/eko287 - najbezpieczniejsza przeglądarka
Nie klikam tam gdzie jest wymagana rejestracja...
Coś wam się nie podoba lub coś nie działa? Piszcie -> https://www.e-kon...e-nie-podoba-piszcie
cb656
Postów 1773
Punkty karne 0
Konkursy dodane 5
Konkursy, które zostały znalezione w sieci w takiej porze, która może budzić obawę, że Admin nie zdąży wypchnąć na widok publiczny dodanego do bazy tradycyjną drogą, zawsze przecież można umieścić w jednym z już istniejących topów, jak choćby:
https://www.e-kon...bez-pytan-i-dyskusji
https://www.e-kon...onkursy-na-facebooku
czy nawet do tego
https://www.e-kon...zapowiedzi-konkursow
Generalnie uważam od dawna i będę bronić swojego zdania jak niepodległości że forum jest przeładowane zazębiającymi się tematycznie wątkami, co tylko robi galimatias, budząc wątpliwości, czy lepiej wpisać się w takim, czy innym temacie. Bo do którego niby lepiej pasuje na przykład informacja o tym, że Organizator powiadamia o wynikach/nagrodzie? Czy do "MDW", czy może lepiej "INFORMUJĄ", albo może jednak "WYNIKI KONKURSÓW"? No a skoro wyniki, to przeciez jest podział na te z Facebooka i te inne...
Ne, ne, ne. Nie róbmy sobie sami pod górkę. Forum trzeba zagrabić, zniwelować i wykarczować, a nie zachwaszczać kolejnymi odnogami perzu.
cb656
Postów 1773
Punkty karne 0
Konkursy dodane 5
cb656
Postów 1773
Punkty karne 0
Konkursy dodane 5
Na forum jest, w profilu nie ma...
pionas
Postów 7448
Punkty karne 1
Konkursy dodane 67
wydawało mi się że to już poprawiałem - niestety byłem w błędzie
cb656
Postów 1773
Punkty karne 0
Konkursy dodane 5
KIEDYŚ tak było, TERAZ nie...
cb656
Postów 1773
Punkty karne 0
Konkursy dodane 5
Dlaczego, choć wkleja się przecież adres konkursu z bazy, na forum wpis zawiera jedynie tytuł konkursu? Dlaczego nie jest podlinkowany?
...przecież w topie WYNIKI udało się to zrobić, więc dlaczego nie w INFORMUJĄ??
---------------------
edit 25 stycznia
Aha. Czyli już zrobiłeś poprawkę. No fajnie. Dziękuję.
Wypowiedź była edytowana 1 raz.
cb656
Postów 1773
Punkty karne 0
Konkursy dodane 5
cb656
Postów 1773
Punkty karne 0
Konkursy dodane 5
W tym kąciku z informacjami o Użytkowniku jest data rejestracji, ilość postów, zgłoszonych konkursów i punktów karnych, ale to jest mniej istotne od tego, czy zwracać się per pa czy per pani.
A gdyby tak w kąciku z informacjami o użytkowniku NA FORUM zrobić kolorową obwódkę awatara? Tak, jak jest przy konkursach - zależnie od daty.
Kolor zależałby od tego, jaką płeć w swoim profilu ustawił Użytkownik.
Klasycznie, tradycyjnie, proponuję niebieski dla chłopców i różowy dla dziewczynek.
Wypowiedź była edytowana 1 raz.
pioge7
Postów 8201
Data rejestracji 25.05.2008
Punkty karne 0
Konkursy dodane 4
pionas a czy jest możliwość żeby aplikacja się zsynchronizowała z forum...
Na forum posty z teraz a w aplikacji posty z wczoraj jako ostatnie.
Dodatkowo bardzo nieczytelne... Dałoby się to poprawić?
cb656
Postów 1773
Punkty karne 0
Konkursy dodane 5
Na stronie ekonków uaktywniają się reklamy powiązane tematycznie z wątkami poruszanymi w wiadomościach prywatnych.
To znaczy, że Google adkontekst ma jakiś dostęp do treści tych wiadomości.
To się nie dzieje przypadkiem.
Czy ktoś jeszcze zaobserwował u siebie w komputerze podobną zbieżność?
Pisał o zakupie odkurzacza (przykład) i potem zaczęły się mnożyć oferty sprzedaży odkurzaczy na ekonkach?
nikos
Postów 1214
Data rejestracji 08.02.2017
Punkty karne 0
Konkursy dodane 4
pionas
Postów 7448
Punkty karne 1
Konkursy dodane 67
Adkontekt bazuje na słowach wyświetlanych na stronie i wybiera te cieszące się popularnością.
Mogę zrezygnować z reklam, mogę zamknąć serwis bo w obecnych czasach jest więcej problemów i stresu niż radości i przyjemności, pytanie czy tego chcecie?
nikos
Postów 1214
Punkty karne 0
Konkursy dodane 4
pionas
Postów 7448
Punkty karne 1
Konkursy dodane 67
Co do samej strony to kiedyś miałem więcej czasu i była tu inna atmosfera, teraz serwis prowadzę z sentymentu, bo niestety nie mam czasu na całkowite poświęcenie się, zmieniły się priorytety (bardziej wymagająca praca, dom, rodzina) przez co brakuje doby, nie mam też 18lat że wystarczyły 4h snu
Kilkukrotnie wspominałem jeśli ktoś ma pomysł na jego spieniężenie to jestem otwarty na propozycje nie znam się na marketingu, działam tak jak zobaczę na innych stronach, a że robię to w wolnych chwilach to efekt jest taki jaki jest...
nikos
Postów 1214
Punkty karne 0
Konkursy dodane 4
cb656
Postów 1773
Punkty karne 0
Konkursy dodane 5
Chodziło mi wyłącznie o wyjaśnienie, jak to się dzieje, że podmiot odpowiedzialny za reklamy ma dostęp do tych literek, które przesyłamy sobie w wiadomościach prywatnych. Wyjaśniłeś, że to kwestia tego, co się wyświetla na ekranie. Czyli należy rozumieć, że prywatności jako takiej nie ma, nawet gdy siedzę sam w pokoju i nikt przez ramie nie zagląda?
Bo co innego, gdy ten system skanuje zawartość strony w części publicznej (forum, opisy konkursów itp.) a co innego, gdy to się dzieje w wiadomościach przeznaczonych z reguły dla jednej osoby.
Co do losów serwisu, leży on całkowicie w Twoich rękach, nie zrażaj się jakimś ciekawskim Userem, co zadaje dowściekliwe pytania