Nasz serwis prowadzony przez Adriana Pionkę wraz naszymi partnerami wymienionymi w Polityce
Prywatności wykorzystuje pliki cookies zapisywane na Twoim urządzeniu i inne technologie do
zbierania i przetwarzania danych osobowych w celu personalizowania treści i reklam oraz analizowania
ruchu na stronie i w Internecie.
Przetwarzanie danych jest uzasadnione z uwagi na nasze usprawiedliwione potrzeby, co obejmuje między
innymi konieczność zapewnienia bezpieczeństwa usługi (np. sprawdzenie, czy do Twojego konta nie
loguje się nieuprawniona osoba), dokonanie pomiarów statystycznych, ulepszania naszych usług i
dopasowania ich do potrzeb i wygody użytkowników (np. personalizowanie treści w usługach) jak
również prowadzenie marketingu i promocji własnych usług Administratora. Dane te są przetwarzane do
czasu istnienia uzasadnionego interesu lub do czasu złożenia przez Ciebie sprzeciwu wobec
przetwarzania.
Dane osobowe będą przekazywane wyłącznie naszym podwykonawcom, tj. dostawcom usług informatycznych
i/lub partnerom wymienionym w
Polityce
Prywatności.
Przysługuje Ci prawo żądania dostępu do treści danych osobowych, ich sprostowania, usunięcia oraz
prawo do ograniczenia ich przetwarzania. Ponadto także prawo do cofnięcia zgody w dowolnym momencie
bez wpływu na zgodność z prawem przetwarzania, prawo do przenoszenia danych oraz prawo do wniesienia
sprzeciwu wobec przetwarzania danych osobowych. Posiadasz prawo wniesienia skargi do Prezesa Urzędu
Ochrony Danych Osobowych.
pioge7
Postów 8191
Data rejestracji 25.05.2008
Punkty karne 0
Konkursy dodane 4
defed
Postów 4825
Data rejestracji 14.01.2015
Punkty karne 0
Konkursy dodane
pionas
Postów 7372
Data rejestracji 20.04.2005
Punkty karne 1
Konkursy dodane 70
https://www.e-konkursy.info/forum/co-jest-zbedne-co-potrzebne-a-co-mogloby-byc/strona/114/#p6435129
to powinno przesunąć stronę do postu o id 6435129
defed jeśli wpisu nie ma na stronie to zawsze zostaniesz na górze strony bo "kotwica" nie zadziała, bo nie ma punktu odniesienia...
Masz problem? Zajrzyj do FAQ a później tam gdzie mnie potrzebujesz pisz @pionas lub wyślij prywatną wiadomość Odpowiem w możliwie najkrótszym czasie
https://brave.com/eko287 - najbezpieczniejsza przeglądarka
Nie klikam tam gdzie jest wymagana rejestracja...
Coś wam się nie podoba lub coś nie działa? Piszcie -> https://www.e-kon...e-nie-podoba-piszcie
pionas
Postów 7372
Punkty karne 1
Konkursy dodane 70
pionas
Postów 7372
Punkty karne 1
Konkursy dodane 70
chyba poprawione, myślałem że będę musiał przepisać sporą część kodu, a tu jednak był malutki problemik, dosłownie 41 znaków
pionas
Postów 7372
Punkty karne 1
Konkursy dodane 70
akurat to faktycznie było uciążliwe, tylko nie miałem czasu za to zabrać się bo ubzdurałem sobie w głowie że tam trzeba sporo kodu przepisać, ale dzisiaj spojrzałem i okazało się że po prostu był zły warunek a nie g***ny kod
pioge7
Postów 8191
Punkty karne 0
Konkursy dodane 4
ja bym zmienił „konkursy Avanti”, ten co proponujesz jest za długi
pioge7
Postów 8191
Punkty karne 0
Konkursy dodane 4
Osttanio miałem taką sytyuację. Na fb pojawił się konkurs, dodałem go do bazy po 10 minutach od pojawienia się i odrzucono b chwilę przede mną ktoś już go zgłosił. Pojawił się w bazie ale niepod moim pseudonimem
Gość: kermit
Wypowiedź była edytowana 1 raz.
delvitto
Postów 1781
Data rejestracji 14.03.2014
Punkty karne 0
Konkursy dodane
cherry_coke
Postów 1908
Data rejestracji 16.04.2015
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Spróbuj raz i zobaczysz, że nie jest tak trudno. Jeśli to jest zdjęcie zapisane na dysku Twojego komputera to robimy tak:
- klikamy na pasku, który znajduje się powyżej tego miejsca gdzie piszesz komentarze na symbol zdjęcia,
- klikamy na zakładkę "wyślij obraz"
- klikamy wybierz plik, wybieramy obraz
i tyle
Everything will be okay in the end. If it\'s not okay, it\'s not the end.
nkba
Postów 1784
Data rejestracji 22.12.2015
Punkty karne 0
Konkursy dodane
pionas
Postów 7372
Punkty karne 1
Konkursy dodane 70
pionas
Postów 7372
Punkty karne 1
Konkursy dodane 70
renata1107
Postów 254
Data rejestracji 11.02.2017
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Uważam, że w tytułach, albo przynajmniej w krótkim opisie tuż pod tytułem powinna być umieszczona nazwa produktu. Przeglądając listę konkursów łatwo wtedy od razu wyeliminować te, które nas nie interesują, bez wchodzenia w szczegóły.
Myślę, że nie jest ciężko dopisać np Ptasie Mleczko / Kubuś itp.
Poniżej przykład dwóch konkursów w których nie wiadomo o co chodzi i jeden ładnie opisany :
pionas
Postów 7372
Punkty karne 1
Konkursy dodane 70
pionas
Postów 7372
Punkty karne 1
Konkursy dodane 70
I przyznam szczerze że nie do końca rozwiązane. Bo powiadomienia tu na profilu są bez sensu bo można je usunąć, to samo z mailem na skrzynkę (co jeśli mail trafi do SPAMu albo włamywacz ma dostęp do Twojej skrzynki i też usunie maila?)
Myślałem aby dodać podstronę na której będzie historia Twoich logowań...
W stylu: IP Data logowania Przeglądarka
pionas
Postów 7372
Punkty karne 1
Konkursy dodane 70
pionas
Postów 7372
Punkty karne 1
Konkursy dodane 70
W przypadku wykrycia pierwszego logowania (przeglądarka, IP) będzie wysyłana wiadomość e-mail.
Gdy wykryje tylko inne IP lub inną przeglądarkę pójdzie tylko informacja do "Powiadomienia".
pionas
Postów 7372
Punkty karne 1
Konkursy dodane 70