Reklama na e-Konkursy.info

SZUKAM....

alan84

#7232935 Napisano: 04.01.2025 15:41:19
Czy są jakieś konkursy z wykonaniem zdjęcia z produktem? W bazie coś kiepsko, może ktoś wie o jakimś planowanym itp
0 0

ludzka_istota

#7233007 Napisano: 05.01.2025 15:24:39
Kochani, szukam telefonu z dobrym aparatem. Czy macie jakieś sprawdzone i godne polecenia modele?
0 0

monikar

#7233008 Napisano: 05.01.2025 15:38:49
alan84 napisał(a):

Czy są jakieś konkursy z wykonaniem zdjęcia z produktem? W bazie coś kiepsko, może ktoś wie o jakimś planowanym itp

https://www.uzdrovisco-konkurs.pl
1 alan84 0

visserarthur

#7233023 Napisano: 05.01.2025 18:19:27
Czy ma ktoś może w swoich archiwach regulamin, wartość telewizora Samsung UE49K5100AW- był do wygrania chyba w loterii Glade, albo Duck (w każdym razie producent SC Johnson) na koniec 2017 roku/ początek 2018. Nie wiem, czy nie była sytuacja taka, że finalnie wysłali niektórym inne modele, bo nie było już tych z regulaminu...
0 0

pikawka

#7233086 Napisano: dzisiaj o 14:46:48

Szukam  opinii emotka
0 0

@gnieszk@

#7233088 Napisano: dzisiaj o 14:52:59
pikawka napisał(a):

Szukam  opinii emotka

Mamy taki w pracy. Nie mam zastrzeżeń do niego. Duży wybór kaw, łatwe czyszczenie systemu mlecznego.
0 0

pikawka

#7233089 Napisano: dzisiaj o 14:56:03
@gnieszk@ napisał(a):

pikawka napisał(a):

Szukam  opinii emotka

Mamy taki w pracy. Nie mam zastrzeżeń do niego. Duży wybór kaw, łatwe czyszczenie systemu mlecznego.

Właśnie go zamówiłam, a nigdy nie miałam expresu. W domu tylko ja piję kawę emotka  wiec chyba tyle co dla mnie będzie ok. A jaką kawę polecasz?
0 0

@gnieszk@

#7233091 Napisano: dzisiaj o 15:05:11
pikawka napisał(a):

@gnieszk@ napisał(a):

pikawka napisał(a):

Szukam  opinii emotka

Właśnie go zamówiłam, a nigdy nie miałam expresu. W domu tylko ja piję kawę emotka  wiec chyba tyle co dla mnie będzie ok. A jaką kawę polecasz?

Ja lubię tą, ale wiadomo, że kwestia gustu.

anaesth

#7233095 Napisano: dzisiaj o 16:14:03
pikawka napisał(a):

@gnieszk@ napisał(a):

pikawka napisał(a):

Szukam  opinii emotka

Z tych typowo konkursowo-loteryjnych mogę polecić Jacobs Barista Crema i Origins Brasil&Colombia, niebieską Dallmayr i czarną Lavazzę emotka Kojarzę, że Carousel też była niezła. Byle nie MK Cafe - według mnie różnica jest kolosalna i MK mi kompletnie nie smakuje. Chociaż pewnie jakiś prawdziwy znawca powie, że te pierwsze to też szit emotka
Ale jako, że kupiłaś LatteGo i pewnie będziesz pić kawę z mlekiem, to pozwolę sobie polecić "mleka", które lubię: Alpro (też loteryjne emotka ) sojowe waniliowe i owsiane karmelowe. Wiem, skład mają taki sobie, ale czasem można... emotka
1 pikawka 0

pikawka

#7233098 Napisano: dzisiaj o 16:39:29
anaesth napisał(a):

pikawka napisał(a):

@gnieszk@ napisał(a):

pikawka napisał(a):

Szukam  opinii emotka

Z tych typowo konkursowo-loteryjnych mogę polecić Jacobs Barista Crema i Origins Brasil&Colombia, niebieską Dallmayr i czarną Lavazzę emotka Kojarzę, że Carousel też była niezła. Byle nie MK Cafe - według mnie różnica jest kolosalna i MK mi kompletnie nie smakuje. Chociaż pewnie jakiś prawdziwy znawca powie, że te pierwsze to też szit emotka
Ale jako, że kupiłaś LatteGo i pewnie będziesz pić kawę z mlekiem, to pozwolę sobie polecić "mleka", które lubię: Alpro (też loteryjne emotka ) sojowe waniliowe i owsiane karmelowe. Wiem, skład mają taki sobie, ale czasem można... emotka

A no właśnie, spieni mi on takie mleko sojowe ???? emotka
0 0

@gnieszk@

#7233099 Napisano: dzisiaj o 16:52:15
pikawka napisał(a):

anaesth napisał(a):

pikawka napisał(a):

@gnieszk@ napisał(a):

pikawka napisał(a):

Szukam  opinii emotka

A no właśnie, spieni mi on takie mleko sojowe ???? emotka

Ja używam Alpro Barista Owsiane lub Inka Barista Owsiane i jest ok więc myślę, że sojowe też bez problemu
1 pikawka 0