Nasz serwis prowadzony przez Adriana Pionkę wraz naszymi partnerami wymienionymi w Polityce
Prywatności wykorzystuje pliki cookies zapisywane na Twoim urządzeniu i inne technologie do
zbierania i przetwarzania danych osobowych w celu personalizowania treści i reklam oraz analizowania
ruchu na stronie i w Internecie.
Przetwarzanie danych jest uzasadnione z uwagi na nasze usprawiedliwione potrzeby, co obejmuje między
innymi konieczność zapewnienia bezpieczeństwa usługi (np. sprawdzenie, czy do Twojego konta nie
loguje się nieuprawniona osoba), dokonanie pomiarów statystycznych, ulepszania naszych usług i
dopasowania ich do potrzeb i wygody użytkowników (np. personalizowanie treści w usługach) jak
również prowadzenie marketingu i promocji własnych usług Administratora. Dane te są przetwarzane do
czasu istnienia uzasadnionego interesu lub do czasu złożenia przez Ciebie sprzeciwu wobec
przetwarzania.
Dane osobowe będą przekazywane wyłącznie naszym podwykonawcom, tj. dostawcom usług informatycznych
i/lub partnerom wymienionym w
Polityce
Prywatności.
Przysługuje Ci prawo żądania dostępu do treści danych osobowych, ich sprostowania, usunięcia oraz
prawo do ograniczenia ich przetwarzania. Ponadto także prawo do cofnięcia zgody w dowolnym momencie
bez wpływu na zgodność z prawem przetwarzania, prawo do przenoszenia danych oraz prawo do wniesienia
sprzeciwu wobec przetwarzania danych osobowych. Posiadasz prawo wniesienia skargi do Prezesa Urzędu
Ochrony Danych Osobowych.
elizam
Postów 597
Data rejestracji 29.08.2016
Punkty karne 1
Konkursy dodane
Wypowiedź była edytowana 1 raz.
antylopia
Postów 2035
Data rejestracji 16.08.2006
Punkty karne 0
Konkursy dodane
LetyShop zarejestruj się i otrzymaj dyszkę na zakupy : https://letyshops...l/winwin?ww=31866668
http://panelariad...gister?ref=987658453
slavek
Postów 1714
Data rejestracji 23.05.2006
Punkty karne 0
Konkursy dodane
https://www.refun...ros/10zlotychnastart
antylopia
Postów 2035
Data rejestracji 16.08.2006
Punkty karne 0
Konkursy dodane
mariolakal
Postów 20646
Data rejestracji 24.01.2006
Punkty karne 0
Konkursy dodane
ZAKUPY na wymianę paragonową:Biedronka,Bricomarche,Dino,Kaufland,Lewiatan, Lidl,Netto,Orlen,POLOmarket,Rossmann,Żabka
zielonaszpilka
Postów 3074
Data rejestracji 23.06.2008
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Edit. Dodatkowo masz tam taki ciekawy zapis w regulaminie
"7.Żadne oświadczenia składane przez Organizatora podczas procesu Weryfikacji Uczestników, do dnia opublikowania Listy Zwycięzców, nie powinny być traktowane przez Uczestnika jako przyrzeczenie przyznania określonej nagrody na rzecz określonego Uczestnika"
freyja88
Postów 2984
Data rejestracji 20.07.2013
Punkty karne 0
Konkursy dodane
zielonaszpilka
Postów 3074
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Edit. UOKiK nie zajmuje się indywidualnymi sprawami. Oni reagują, gdy naruszone są zbiorowe interesy konsumentów, więc dopiero jeśli mają wiele sygnałów z różnych źródeł dotyczących naruszeń.
freyja88
Postów 2984
Punkty karne 0
Konkursy dodane
zielonaszpilka
Postów 3074
Punkty karne 0
Konkursy dodane
7.Żadne oświadczenia składane przez Organizatora podczas procesu Weryfikacji Uczestników, do dnia opublikowania Listy Zwycięzców, nie powinny być traktowane przez Uczestnika jako przyrzeczenie przyznania określonej nagrody na rzecz określonego Uczestnika"
ReneK
Postów 2042
Data rejestracji 14.09.2018
Punkty karne 0
Konkursy dodane
SZCZĘŚCIE jest Blisko Co w głowie się nie Mieści! SZCZĘŚCIE jest blisko! Na wyciągnięcie ręki:)
kreatia
Postów 1754
Data rejestracji 04.04.2010
Punkty karne 0
Konkursy dodane
trzeba się w bagnie niepowodzeń wytarzać, by potem wejść pod prysznic nagród.
freyja88
Postów 2984
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Mało tego! Dziś już przeszli samych siebie! W odpowiedzi na moje ostrzeżenie, że zajmie się tym UOKiK napisali mi bezczelnie, że facet, który do mnie dzwonił poinformował mnie telefonicznie o wygranej karcie i PODAŁ JEJ NUMER ORAZ PIN.
Nie mam zamiaru tak tego zostawić. Mam dwóch świadków rozmowy. Będę pisać do Orange, UOKiK a jak trzeba pójdę dalej. Dostałam wiele wiadomosci na pw od osób oszukanych w poprzednich konkursach Blue Media. I choćbym poległa to chociaż mam nadzieję dam do myślenia Orange i może przemyśli głębiej i zmieni organizatora, bo to co robią to jest kpina.
agusiac87
Postów 1792
Data rejestracji 09.12.2006
Punkty karne 0
Konkursy dodane
joan
Postów 18368
Data rejestracji 02.09.2008
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Cashback za zakupy na ponad 700 stronach (min. na Allegro, AliExpress, Booking, Pyszne, Zooplus) polecam: https://www.tipli.pl/p/2589564
assal
Postów 2943
Data rejestracji 24.07.2008
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Czekając na...
misiamarysia
Postów 2460
Data rejestracji 02.01.2018
Punkty karne 0
Konkursy dodane 3
kreatia
Postów 1754
Data rejestracji 04.04.2010
Punkty karne 0
Konkursy dodane
słyszałam już o takich akcjach z ich udziałem, dlatego moja teoria jest taka, że oni:
1) mają taki bałagan, że boją się komuś oświadczyć, że wygrał, to się zaczęło właśnie po akcji z samsungami. Widzę to tak: zapisują pesele na żółtych karteczkach, zamiast wbić choćby w excelka, klima je wywiewa za okno i dzwonią do następnego bo nie mogą się doliczyć (aż) trzech danych
2) przy OSTATECZNYM wyborze (już po zebraniu większej ilości peseli niż trzeba, może jakaś karteczka jednak nie wyfrunęła za okno, tylko leżała pod biurkiem) kierują się wygranymi z poprzednich konkursów, tj. patrzą, żeby ktoś tu za dużo nie dostał.
(pkt 1 na bank! pkt 2 to moja teoria spiskowa)
A tak zupełnie serio, freyja88 nie wiem czy coś wskórasz, uokik pewnie Cię zbyje, prędzej Rzecznik praw konsumenta, ale oni też niechętni do takich "nieoczywistych" spraw. Generalnie nie masz dowodu. My wiemy, że powinnaś mieć główną (oni też), ale zabezpieczyli ten swój bałagan w regu na tyle, że wg mnie nic się nie da zrobić. Jednak życzę Ci powodzenia, przydałby im się kubeł zimnej wody na klimę żeby się w końcu ogarnęli. Trzymam kciuki!
assal
Postów 2943
Data rejestracji 24.07.2008
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Coraz więcej agencji się zabezpiecza przed sytuacjami z poinformowaniem zbyt dużej ilości osób właśnie ogólnikami: wygrałeś coś, nie wiadomo co Chodzi o to, by potem nie było jak w Fantasii, gdzie dali główne po błędnej informacji dodatkowo kilkunastu osobom... kosztem późniejszej akcji i lepszego konkursu Zaczęli dawać torby, plakaty czy kosmetyki w konkursach
Możesz walczyć, jak się uprzesz, nawet możesz coś wygrać (niektórym się udaje, jak się do sponsora uderzy, bo dla świętego spokoju...), ale tutaj jakiś podstaw prawnych nie masz. Argument, że zawsze z głównymi tak informują, jest słaby. Oni szybko udowodnią, że nie zawsze, tłumacząc, że kilka osób dodatkowych to rezerwa
freyja88
Postów 2984
Punkty karne 0
Konkursy dodane
jak takie krętactwo. Jak regulaminy, które zabezpieczają tylko
organizatora. To jest aż dziwne, że takie bagno jest akceptowane. Jak
to, że ŁŻĄ! Wszyscy dostali kartę na komunikatorze i do niej pin i tylko
JA! Taka WYRÓŻNIONA! Tylko do mnie między rozmowami laureatów iphone
(pytałam innych o godzinę) poinformowano o karcie i przekazano wszystko.
Pewnie muszę mieć gdzieś to zapisane? Może na żółtej karteczce?
Przecież jakbym pokazała komuś naszą rozmowę mailową to by pomyślał, że
odpisywał mi ktoś pod wpływem. Zero odniesienia do zadanego pytania. W
każdym mailu inna odpowiedź.
Napisałam parę "ciepłych" słów do Orange i Brainstorm. Nic nie wskóram, ok. Ale nie zarzucę sobie, że nic
nie zrobiłam w sprawie. Nikt nie chce być oszukiwany.
Jakby się ktoś uparł to mógłby sprawdzić bilingi i ustalać ile było wykonanych telefonów i w jakiej sprawie dzwoniono, ale to by trzeba było uderzać do Prokuratury. Oszustwo na 3tysie to też oszustwo