Nasz serwis prowadzony przez Adriana Pionkę wraz naszymi partnerami wymienionymi w Polityce
Prywatności wykorzystuje pliki cookies zapisywane na Twoim urządzeniu i inne technologie do
zbierania i przetwarzania danych osobowych w celu personalizowania treści i reklam oraz analizowania
ruchu na stronie i w Internecie.
Przetwarzanie danych jest uzasadnione z uwagi na nasze usprawiedliwione potrzeby, co obejmuje między
innymi konieczność zapewnienia bezpieczeństwa usługi (np. sprawdzenie, czy do Twojego konta nie
loguje się nieuprawniona osoba), dokonanie pomiarów statystycznych, ulepszania naszych usług i
dopasowania ich do potrzeb i wygody użytkowników (np. personalizowanie treści w usługach) jak
również prowadzenie marketingu i promocji własnych usług Administratora. Dane te są przetwarzane do
czasu istnienia uzasadnionego interesu lub do czasu złożenia przez Ciebie sprzeciwu wobec
przetwarzania.
Dane osobowe będą przekazywane wyłącznie naszym podwykonawcom, tj. dostawcom usług informatycznych
i/lub partnerom wymienionym w
Polityce
Prywatności.
Przysługuje Ci prawo żądania dostępu do treści danych osobowych, ich sprostowania, usunięcia oraz
prawo do ograniczenia ich przetwarzania. Ponadto także prawo do cofnięcia zgody w dowolnym momencie
bez wpływu na zgodność z prawem przetwarzania, prawo do przenoszenia danych oraz prawo do wniesienia
sprzeciwu wobec przetwarzania danych osobowych. Posiadasz prawo wniesienia skargi do Prezesa Urzędu
Ochrony Danych Osobowych.
benasia
Postów 9167
Data rejestracji 08.11.2010
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Zrobię zakupy na konkursy w: ABC, Tesco HM, Intermarche, Kaufland, Polomarket, Dino, Eko, Biedronka i innych - pw
izkak
Postów 760
Data rejestracji 14.09.2015
Punkty karne 0
Konkursy dodane
halliday
Postów 1373
Data rejestracji 25.12.2017
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Cześć! 😄 Polecam Ci aplikację goodie, A jeśli skorzystasz z mojego linka otrzymasz bonus - 10 zł cashback. 🤩 Kliknij w link poniżej i zarejestruj się, wybierz sklep, w którym chcesz zrobić zakup, przejdź do niego przez goodie, zrób zakupy jak zawsze i cashback będzie Twój. https://goodie.pl/kody/3YJR65NW
Mila26
Postów 1284
Data rejestracji 06.02.2015
Punkty karne 0
Konkursy dodane
dwaburekoty
Postów 1849
Data rejestracji 04.12.2016
Punkty karne 0
Konkursy dodane
chyba. mam zaćmienie umysłu.
pkt 4.14 regulaminu
audaces fortuna iuvat
Nikt tak nie uczy cierpliwości jak małe dziecko i oczekiwanie na wyniki konkursów.
Wypowiedź była edytowana 1 raz.
agakaz2
Postów 6956
Data rejestracji 07.05.2017
Punkty karne 0
Konkursy dodane 6
Gram by spełniać marzenia.
Gość: ossuarium
No i pionas
darog
Postów 2837
Data rejestracji 19.11.2009
Punkty karne 0
Konkursy dodane 4
Oddzwaniam i nikt nie odbiera..
alan84
Postów 1251
Data rejestracji 09.04.2017
Punkty karne 0
Konkursy dodane
mozna zaoszczedzic...
chochliczka
Postów 3703
Data rejestracji 02.10.2006
Punkty karne 0
Konkursy dodane
staram sie o prace, mam cv w pliku pdf, a list motywacyjny w Wordzie, a pracodawca chce zeby mu to wyslac wszystko w jednym pliku.pomocy błagam
nieaktualne, dziekuje za pomoc
kreatia
Postów 1754
Data rejestracji 04.04.2010
Punkty karne 0
Konkursy dodane
trzeba się w bagnie niepowodzeń wytarzać, by potem wejść pod prysznic nagród.
alan84
Postów 1251
Punkty karne 0
Konkursy dodane
halliday
Postów 1373
Data rejestracji 25.12.2017
Punkty karne 0
Konkursy dodane
alan84
Postów 1251
Punkty karne 0
Konkursy dodane
antylopia
Postów 2032
Data rejestracji 16.08.2006
Punkty karne 0
Konkursy dodane
używam innej aplikacji (mintcloud) i np mimo tego że utworzył się kod kreskowy w decatlonie to nie wchodzi na kasę bo aplikacja dnia ilość znaków karty lojalnosciowej. parę razy próbowałam to poprawiać ale z tym samym skutkiem.
zawsze można też utworzyć w galerii zdjęć folder ze skreenami/zdjęciami kart lojalnościowych.
LetyShop zarejestruj się i otrzymaj dyszkę na zakupy : https://letyshops...l/winwin?ww=31866668
http://panelariad...gister?ref=987658453
agusiac87
Postów 1790
Data rejestracji 09.12.2006
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Pytam, bo w regulaminie smart jest info, że przysługuje prawo do zwrotu w ramach smart (bezpłatnie).
Natomiast coraz częściej spotykam się z aukcjami, gdzie sprzedawcy informują w zakładce zwroty że zwrot jest na koszt kupującego
pioge7
Postów 8180
Data rejestracji 25.05.2008
Punkty karne 0
Konkursy dodane 4
albo zwrot smart i wtedy poczta (jeśli zamawialaś pocztą) lub paczkomat (jeśli paczkomatem) o ile wybrałaś wcześniej dostawę ze smartem.
jest też druga opcja: zwrot na swój koszt, wtedy wysyłasz jak ci sie podoba, np. Odebraalś w paczkomacie, ale zwracasz kurierem lub pocztą, i wtedy opłacasz przesyłkę ty
co do tych opisów że zwrot jest na koszt kupującego, To właśnie chyba chodzi o tą drugą opcje
pioge7
Postów 8180
Punkty karne 0
Konkursy dodane 4
bo jak ja wpisuje ręcznie w Google pay kartę to mi wychodzi ciąg liczb, a jak zeskanuję kartę to wtedy wychodzi normalnie kod kreskowy.
też sobie kiedyś nie mogłem poradzić z kartą Ikea Family bo miałem taką z kodem i paskiem i za Chiny nie wchodziło.
alan84
Postów 1251
Punkty karne 0
Konkursy dodane
pioge7
Postów 8180
Punkty karne 0
Konkursy dodane 4
a jeśli nie dasz rady to spróbuj wejść w http://www.kreseczki.pl tam wygeneruj kod kreskowy na laptopie karty która masz a pózniej zeskanuj z komputera do aplikacji powinno się udać