Reklama na e-Konkursy.info

Smolar

jakaja

#7233186 Napisano: 07.01.2025 11:27:03
Czy laureaci loterii Kaufland są już podpięci na stronie Smolara?
0 0

mima

#7233188 Napisano: 07.01.2025 11:38:25
Ja mam wyjątkowo wyluzowanego kuriera gls. Dostałam sms. "Paczka na parapecie obok drzwi"....

maryam

#7233189 Napisano: 07.01.2025 11:41:01
jakaja napisał(a):

Nie wiem, ale u mnie brak wygranej na razie emotka
0 0

PPPet-er

#7233192 Napisano: 07.01.2025 12:04:50
pikawka napisał(a):

Mi kurier zostawił misia pod drzwiami. Nic nie wypisywałam emotka

A zabral A4? Czy bedzie wracał emotka  bo podobno kurier musi sie z tego rozliczyc
0 0

pikawka

#7233194 Napisano: 07.01.2025 12:12:13
PPPet-er napisał(a):

pikawka napisał(a):

A zabral A4? Czy bedzie wracał emotka  bo podobno kurier musi sie z tego rozliczyc

Nic prócz misia nie było emotka
0 0

Dekasia

#7233198 Napisano: 07.01.2025 12:16:36
pikawka napisał(a):

PPPet-er napisał(a):

pikawka napisał(a):

Kartka jest przyklejona pod naklejką z adresem. U mnie wyciągał i podpisywałam.
0 0

PPPet-er

#7233199 Napisano: 07.01.2025 12:19:25
pikawka napisał(a):

PPPet-er napisał(a):

pikawka napisał(a):

Papier jest pod etykieta
0 0

pikawka

#7233207 Napisano: 07.01.2025 12:39:42
PPPet-er napisał(a):

pikawka napisał(a):

PPPet-er napisał(a):

pikawka napisał(a):

Papier jest pod etykieta

Tak wiem, obsłużył się widocznie sam bo nie było emotka  
ale moi kurierzy są wyluzowani emotka
0 0

cb656

#7233208 Napisano: 07.01.2025 12:40:54
pikawka napisał(a):

PPPet-er napisał(a):

pikawka napisał(a):

Pewnie wyciągnął kartkę, podrobi podpis i wyśle. emotka ja tam bym się uwziął i zażądał u organizatora przysłania skanu tego oświadczenia z tym niby Twoim podpisem, a jak się okaże, że to podróba, narobiłbym gnoju gnojowi kurierowi i tyle. To nader częste przypadki i trzeba to stanowczo tępić. emotka

pikawka

#7233211 Napisano: 07.01.2025 12:48:38
cb656 napisał(a):

pikawka napisał(a):

PPPet-er napisał(a):

pikawka napisał(a):

Pewnie wyciągnął kartkę, podrobi podpis i wyśle. emotka ja tam bym się uwziął i zażądał u organizatora przysłania skanu tego oświadczenia z tym niby Twoim podpisem, a jak się okaże, że to podróba, narobiłbym gnoju gnojowi kurierowi i tyle. To nader częste przypadki i trzeba to stanowczo tępić. emotka

Daj spokój. Ja mam dobrych kurierów, nigdy problemów w niczym nie robią emotka  nie było mnie w domu, ładnie zostawił na ławeczce pod drzwiami, sam się obsłużył. Czego chcieć więcej emotka   jakby to było coś większego, droższego, grzecznie by zadzwonił i też byśmy się dogadali emotka

cb656

#7233213 Napisano: 07.01.2025 12:54:44
pikawka napisał(a):

cb656 napisał(a):

pikawka napisał(a):

PPPet-er napisał(a):

pikawka napisał(a):

Daj spokój. Ja mam dobrych kurierów, nigdy problemów w niczym nie robią emotka  nie było mnie w domu, ładnie zostawił na ławeczce pod drzwiami, sam się obsłużył. Czego chcieć więcej emotka   jakby to było coś większego, droższego, grzecznie by zadzwonił i też byśmy się dogadali emotka

Trudno. Skoro to akceptujesz, nic mi do tego. Ja nie cierpię oszukaństwa, a zwłaszcza dotyczącego podrabiania podpisów. emotka Przeżyłem to kilka razy. Raz skończyło się w sądzie i wygrałem, oszust został ukarany. emotka Takie sprawy wydają się tylko drobnymi, ale to świadczy o ludziach. Jak jest zdolny do jednego oszwabienia, to jest zdolny też do większego draństwa. A to wszystko dla własnej wygody.
0 0

atyde25

#7233215 Napisano: 07.01.2025 12:55:22
Lepiej sobie w kurierach wrogów nie robić. Mnie tylko raz zdenerwował kurier jak mi wsadził przesyłkę do szafki z piorunem na klatce. Ale tak przykładowo jeden był w DPD a teraz jest w GLS. Więc jak go zwolnią zmieni firmę i narobi koło pióra w odwecie emotka
Kocham większość moich panów kurierów.
0 0

reolo3

#7233216 Napisano: 07.01.2025 12:55:54
cb656 napisał(a):

pikawka napisał(a):

PPPet-er napisał(a):

pikawka napisał(a):

Mój kurier za takie bezproblemowe załatwianie papierkowej roboty co roku jest nagradzany prezentem ode mnie na Święta. 
Kwestia dogadania się. 
emotka

jakaja

#7233219 Napisano: 07.01.2025 13:07:35
maryam napisał(a):

jakaja napisał(a):

Nie wiem, ale u mnie brak wygranej na razie emotka

Oni od razu podpinają wyniki czy trzeba czekać nawet kilka dni?
0 0

cb656

#7233223 Napisano: 07.01.2025 13:13:15
reolo3 napisał(a):

Mój kurier za takie bezproblemowe załatwianie papierkowej roboty co roku jest nagradzany prezentem ode mnie na Święta. 
Kwestia dogadania się. 
emotka

Poruszyłeś najważniejszy wątek - tak, to kwestia dogadania się. Jeśli mu na to pozwalasz to jest to szczególny przypadek, w którym nie tylko kurier dopuszcza się oszustwa, ale i sam reolo3 na spółkę z nim. emotka Zasady to zasady. Podpis to sprawa tak samo osobista, jak gacie. Chcesz nosić po kimś, nie moja broszka. emotka
0 0

PPPet-er

#7233224 Napisano: 07.01.2025 13:24:38
cb656 napisał(a):

pikawka napisał(a):

PPPet-er napisał(a):

pikawka napisał(a):

Najlepiej niech kazdy laureat o taki skan prosi, tak dla pewnosci
To tylko 1500 papierow do ogarniecia, Eco agencja emotka
0 0

martunik3

#7233225 Napisano: 07.01.2025 13:30:19
Gdyby nie superowi kurierzy, żadna paczka nie dotarłaby do mnie wymagająca mojego podpisu, bo jestem w pracy, a niestety nie wszystkie da się przekierować

agaga

#7233318 Napisano: 07.01.2025 20:23:59
Ostatnio chciałam zrealizować bon do 4F z loterii lipton. Niestety nie było to możliwe. Pisałam do Smolara okazało się, że w kodzie zabrakło jednej cyfry na końcu. Ostrzegam jakby ktoś miał podobny problem.

PPPet-er

#7233342 Napisano: dzisiaj o 04:27:45
agaga napisał(a):

Ostatnio chciałam zrealizować bon do 4F z loterii lipton. Niestety nie było to możliwe. Pisałam do Smolara okazało się, że w kodzie zabrakło jednej cyfry na końcu. Ostrzegam jakby ktoś miał podobny problem.

Czyli ile jest cyfr w tych kodach?

adamo86

#7233363 Napisano: dzisiaj o 09:41:13

nanajka81 napisał(a):Bieda smolarowa czyli zestaw produktów... 

To ten zestaw za 50zł ? emotka
0 0