Reklama na e-Konkursy.info

Smolar

visserarthur

#7192166 Napisano: 17.07.2024 12:03:01
emotka znowu odpłynęli- jak ktoś dostanie list (niestety nie widziałem takiego pisma, więc odnoszę się nie znając szczegółów) o tym numerze telefonu, to proponuję im zgodnie z prawdą odpisać, że nie są władni do decydowania, kto komu udostępnia swój numer telefonu. Nie ma takiego zakazu.

A poza tym (już to chyba pisałem), to my jesteśmy takie d..., że nie potrafimy się zebrać i popisać skarg na np. ograniczenie nagród na adres- ja nie muszę wiedzieć, że w tej samej loterii gra ktoś z mojej rodziny. Gdzie prawo do tajemnicy, wolności, swobody...? Znaczy te prawa są, tylko oni chyba sobie myślą, że mamy ich po stopach całować za loterie i konkursy, a to oni powinni nas.

isiulka

#7192168 Napisano: 17.07.2024 12:04:47
visserarthur napisał(a):

emotka znowu odpłynęli- jak ktoś dostanie list (niestety nie widziałem takiego pisma, więc odnoszę się nie znając szczegółów) o tym numerze telefonu, to proponuję im zgodnie z prawdą odpisać, że nie są władni do decydowania, kto komu udostępnia swój numer telefonu. Nie ma takiego zakazu.

Albo jeśli nagroda jest tego warta, to cesja numeru zajmuje 30 sekund emotka
EDIT: Pod warunkiem, ze nie jest to firmowy emotka
0 0

wiolka252

#7192170 Napisano: 17.07.2024 12:06:12
isiulka napisał(a):

monia0303 napisał(a):

Situation napisał(a):

loteryjny napisał(a):

Smolar wysyła podobno listy, że chce oświadczenia z banku i od operatorów komórkowych, że jest się właścicielem rachunku bankowego i numeru telefonu  emotka  Chyba troszkę zaczynają przesadzać ale cóż nagroda niewydana jak ktoś nie odeśle zostaje u nich a rezerw u nich raczej brak. To chyba nie tak powinno wyglądać emotka

Nie chcę mi się to w to wierzyć. Wygram 20 zł i mam jechać do banku później do operatora komórkowego może jeszcze wysłać poleconym stracić kasę aby odebrać 20 zł? emotka

Nie wiem jak do tego podejść bo jestem właścicielem 7 numerów telefonów na abonament zarejestrowanych na moją firmę a jest w rzeczywistości 7 różnych użytkowników tych numerów.

Spokojnie, loteryjny wrzucił niepełną informację, nie wiemy o jaki konkurs chodzi, o jaka nagrodę, jakie były zapisy w regulaminie, ile nagród było wygranych na ten sam adres, ze Smolar chciał to zweryfikować. Nikt tez tego pisma nie widział na żywo, wiec rozmawiamy o Yeti emotka  Jeśli w regulaminie nie było o tym mowy, to Smolar nie może tego wymagać. Jak była, to biorąc udział w konkursie się godzicie na zapisy.

U mnie też 4 nr zarejestrowane na mnie a inne osoby je mają w telefonach .Mąż wysyła zgłoszenia to podaje swoje dane a nie moje 😏
0 0

visserarthur

#7192171 Napisano: 17.07.2024 12:06:55
isiulka napisał(a):

visserarthur napisał(a):

Jeśli nagroda jest tego warta, to sprawa do sądu, a nie zmuszanie przez Smolar do określonych zachowań.
1 isiulka 0

masza

#7192178 Napisano: 17.07.2024 12:11:30
isiulka napisał(a):

visserarthur napisał(a):

cesja kosztuje
0 0

loteryjny

#7192179 Napisano: 17.07.2024 12:12:54
visserarthur napisał(a):

A poza tym (już to chyba pisałem), to my jesteśmy takie d..., że nie potrafimy się zebrać i popisać skarg na np. ograniczenie nagród na adres- ja nie musze wiedzieć, że w tej samej loterii gra ktoś z mojej rodziny. Gdzie prawo do tajemnicy, wolności, swobody...? Znaczy te prawa są, tylko oni chyba sobie myślą, że mamy ich po stopach całować za loterie i konkursy, a to oni powinni nas.

Nie byłoby głupich limitów to nie byłoby takiego kombinowania przez ludzi z mailami, numerami kont itd. chociaż i tak by było tylko mniej. Sami to napędzają, potem bach oświadczenia, ktoś nie odeśle i nagroda zostaje.
1 isiulka 0

isiulka

#7192180 Napisano: 17.07.2024 12:13:01
masza napisał(a):

isiulka napisał(a):

visserarthur napisał(a):

cesja kosztuje

Robiłam cesje wczoraj w playu i nic nie płaciłam, więc skąd info że kosztuje?
0 0

masza

#7192181 Napisano: 17.07.2024 12:14:45
isiulka napisał(a):

masza napisał(a):

isiulka napisał(a):

visserarthur napisał(a):

cesja kosztuje

0 0

masza

#7192182 Napisano: 17.07.2024 12:15:03
masza napisał(a):

isiulka napisał(a):

masza napisał(a):

isiulka napisał(a):

visserarthur napisał(a):

cesja kosztuje

W kwietniu placilam 50 zł
0 0

elemelex

#7192184 Napisano: 17.07.2024 12:17:04
loteryjny napisał(a):

visserarthur napisał(a):

A poza tym (już to chyba pisałem), to my jesteśmy takie d..., że nie potrafimy się zebrać i popisać skarg na np. ograniczenie nagród na adres- ja nie musze wiedzieć, że w tej samej loterii gra ktoś z mojej rodziny. Gdzie prawo do tajemnicy, wolności, swobody...? Znaczy te prawa są, tylko oni chyba sobie myślą, że mamy ich po stopach całować za loterie i konkursy, a to oni powinni nas.

Nie byłoby głupich limitów to nie byłoby takiego kombinowania przez ludzi z mailami, numerami kont itd. chociaż i tak by było tylko mniej. Sami to napędzają, potem bach oświadczenia, ktoś nie odeśle i nagroda zostaje.

Nie byłoby ograniczeń gdyby nie nadużycia niektórych konkursowiczów . Cierpią potem "niewinni".
A co do tego, że agencje tak was bardzo potrzebują, no raczej jest odwrotnie, oni nie zbankrutują jak pięć osób się na nich obrazi.
1 Ferdia 0

atyde25

#7192185 Napisano: 17.07.2024 12:17:20
Matko to tak można ja myślałam,że tylko organy państwowe tak mogą do banku i telefonii komórkowej.
Ja nie odbierałam z tego stacjonarnego od Smolara bo mi t-mobile podawało ,że podejrzane połączenie spam.
Widać ktoś ich numer jako spam,niechciane oszustwo telefoniczne  dodał do bazy.
Tak tylko informuje,że ktoś może telefonu przez to nie odebrać.
0 0

atyde25

#7192187 Napisano: 17.07.2024 12:19:48
Do Sądu w polszy buhahahhahahh
To będzie 6-7 lat a nagroda na koniec będzie warta funta kłaków.
Do tego koszta sądowe w grubych tysiącach.
1 ReneK 0

delfinka101

#7192190 Napisano: 17.07.2024 12:23:02
Jeżeli to będzie zapis w regulaminie to i w sądzie będzie przegrana sprawa. Nikt nikogo nie zmusza do brania udziału.

isiulka

#7192195 Napisano: 17.07.2024 12:24:15
masza napisał(a):

masza napisał(a):

isiulka napisał(a):

masza napisał(a):

isiulka napisał(a):

visserarthur napisał(a):

cesja kosztuje

W kwietniu placilam 50 zł

Być może zależy od sieci, w playu na 100% jest za free.
Natomiast ja w ciąż nie dowierzam w takie praktyki Smolara, bo większość sieci oferuje pakiety „rodzinne” gdzie płatnikiem jest jedna osoba.

visserarthur

#7192200 Napisano: 17.07.2024 12:27:59
delfinka101 napisał(a):

Jeżeli to będzie zapis w regulaminie to i w sądzie będzie przegrana sprawa. Nikt nikogo nie zmusza do brania udziału.

Niekoniecznie, zapisy regulaminu nie mogą być sprzeczne z polskim prawem. Taka agencja nie jest władna, by ograniczać czyjeś prawa, do udostępniania/ korzystania z cudzej rzeczy, jeśli jest na to przyzwolenie. Widać po regulaminach, że już od jakiegoś czasu próbują wpisywać różnie rzeczy, ale to chyba tylko w celu odstraszenia.
0 0

atyde25

#7192203 Napisano: 17.07.2024 12:32:44
A mąż może użyczyć numeru telefonu żonie przykładowo w abonamencie?
A jak np jest konto wspólne to kto może z niego korzystać oboje czy rosyjska ruletka.
Ale ciekawe rozkminy mnie biorą na takie dziwne ruchy agencji.
0 0

isiulka

#7192204 Napisano: 17.07.2024 12:32:46
Fajna taka burza w szklance wody emotka

Jak pojawia sie lista laureatów i ktoś sie dopatrzy 3 osoby z tej samej miejscowości ( nie mówiąc o tym samym nazwisku) , to już co niektórzy (żeby nie napisać większość) stawiają szubienice.
Ja oczywiście popieram, jestem za zniesieniem jakichkolwiek limitow i i jestem za tym aby jedna osoba mogla wygrywać bez ograniczeń emotka  Wtedy wygrają ci co zainwestują najwiecej i będzie uczciwie.

elemelex

#7192205 Napisano: 17.07.2024 12:33:23
Niektórych nic nie odstraszy i to tylko pokazuje, że to nie Smolar ich potrzebuje tylko oni potrzebują Smolara emotka  To kto kogo powinien po stopach całować? emotka  emotka emotka
0 0

visserarthur

#7192207 Napisano: 17.07.2024 12:37:13
elemelex napisał(a):

Niektórych nic odstraszy i to tylko pokazuje, że to nie Smolar ich potrzebuje tylko oni potrzebują Smolara emotka  To kto kogo powinien po stopach całować? emotka  emotka emotka

Oczywiście oni nas, bo tu nie chodzi o 5 osób, tylko społeczność konkursową, która robi im kasę. Także pośmiej się. Jeśli twoje doświadczenie konkursowe jest mniej więcej tożsame z datą założenia konta tutaj, to musisz się jeszcze wiele nauczyć.

masza

#7192210 Napisano: 17.07.2024 12:41:43
atyde25 napisał(a):

A mąż może użyczyć numeru telefonu żonie przykładowo w abonamencie?
A jak np jest konto wspólne to kto może z niego korzystać oboje czy rosyjska ruletka.
Ale ciekawe rozkminy mnie biorą na takie dziwne ruchy agencji.

u smolara nie ma czegoś takiego jak "wspolne konto"
0 0