Reklama na e-Konkursy.info

Smolar

monia0303

#7191748 Napisano: 16.07.2024 09:35:26
mary18 napisał(a):

Czy też ktoś nie dostał wszystkich bonów z Dino Kasztelan . Ostatniego meila mam z 19 maja , że oświadczenie zostało przyjęte ale nie dostałam żadnej  pozytywnej weryfikacji ?

hej masz ten brakujący bon? bo mi smolar nic nie odpisał na maila.
0 0

kalf

#7191751 Napisano: 16.07.2024 09:41:49
Czy z konkursu Magnum w Stokrotce,który organizował Smolar dotarły do Was już wejściówki do Suntago?
0 0

anaesth

#7191755 Napisano: 16.07.2024 10:02:31
gregory napisał(a):

pojawiła się zakładka Top Charity. Czy kogoś przepuszcza? Podpięte już?

Podbijam pytanie…
Choć w cud nie wierzę. Myślę, że grałam o najbardziej pożądaną nagrodę emotka
0 0

gregory

#7191774 Napisano: 16.07.2024 11:03:01
anaesth napisał(a):

gregory napisał(a):

Podbijam pytanie…

Zgłoszeń było koło trzech tysięcy, więc szanse wydają się całkiem realne, zwłaszcza jeśli podzielimy to na tyle różnych nagród. Nadzieja więc jest.
1 anaesth 0

delfinka101

#7191852 Napisano: 16.07.2024 14:06:45
Co wysyła Smolar paczkomatem inpost? Czyżby Tigery?
0 0

yaagatka

#7191855 Napisano: 16.07.2024 14:10:29
gregory napisał(a):

anaesth napisał(a):

gregory napisał(a):

Podbijam pytanie…

Zgłoszeń było koło trzech tysięcy, więc szanse wydają się całkiem realne, zwłaszcza jeśli podzielimy to na tyle różnych nagród. Nadzieja więc jest.

https://www.loter...top_charity_2024.pdf

loteryjny

#7191958 Napisano: 16.07.2024 17:55:01
Smolar wysyła podobno listy, że chce oświadczenia z banku i od operatorów komórkowych, że jest się właścicielem rachunku bankowego i numeru telefonu  emotka  Chyba troszkę zaczynają przesadzać ale cóż nagroda niewydana jak ktoś nie odeśle zostaje u nich a rezerw u nich raczej brak. To chyba nie tak powinno wyglądać emotka
1 titinunu 0

notta

#7191961 Napisano: 16.07.2024 17:57:22
loteryjny napisał(a):

Smolar wysyła podobno listy, że chce oświadczenia z banku i od operatorów komórkowych, że jest się właścicielem rachunku bankowego i numeru telefonu  emotka  Chyba troszkę zaczynają przesadzać ale cóż nagroda niewydana jak ktoś nie odeśle zostaje u nich a rezerw u nich raczej brak. To chyba nie tak powinno wyglądać emotka

Podobno czy wysyła?
0 0

loteryjny

#7191964 Napisano: 16.07.2024 18:00:04
notta napisał(a):

loteryjny napisał(a):

Podobno czy wysyła?

Wysyła.
0 0

isiulka

#7191967 Napisano: 16.07.2024 18:02:03
loteryjny napisał(a):

notta napisał(a):

loteryjny napisał(a):

Podobno czy wysyła?

Wysyła.

I mnie osobiście to bardzo cieszy emotka
chociaż nie do końca w to wierzę, bo  oby na jakiej podstawie mieli by wymagać takich informacji? Chyba, że ktoś zrobił przekręt i wygrał większość nagród na wymyślone dane.
1 cleo25 0

elemelex

#7191971 Napisano: 16.07.2024 18:09:16
Jeśli ma to zapobiec nieuczciwym graczom, którzy dobrze wiedząc jaki jest regulamin łamią go, to nie mam z tym problemu. To wszystko jest w ich regulaminach.

Maczupikczu

#7191978 Napisano: 16.07.2024 18:29:40
Ja tam akurat lubię rezerwy że Smolara, chętnie przedstawię im wszelkie oświadczenia jak wygram emotka gorzej, że nigdy mnie nie doceniają w pierwszym rzucie tylko wygrywam zawsze z rezerwy …😪
0 0

loteryjny

#7191988 Napisano: 16.07.2024 19:02:01
Maczupikczu napisał(a):

Ja tam akurat lubię rezerwy że Smolara, chętnie przedstawię im wszelkie oświadczenia jak wygram emotka gorzej, że nigdy mnie nie doceniają w pierwszym rzucie tylko wygrywam zawsze z rezerwy …😪

Nie piszę, że nie lubię smolara bo lubię tylko jak już uruchamiają takie narzędzia to niech potem uruchomią także rezerwę bo ja dawno żadnej nie widziałem emotka
1 anaesth 0

elemelex

#7191991 Napisano: 16.07.2024 19:21:42
loteryjny napisał(a):

A mogę cię zapytać dlaczego tak to nie powinno wyglądać? Przecież to jest zapisane w ich regulaminach, że mają takie prawo. Jeśli ci to nie odpowiada to nie bierz udziału w ich loteriach. Ja myślę, że takie ich zapisy nie są z powodu ich złośliwości tylko z powodu tego, że widzą...pewne zachowania niektórych i chcą coś z tym zrobić.
2 Ferdia, cleo25 0

masza

#7192022 Napisano: 16.07.2024 22:29:06
loteryjny napisał(a):

niby jest rodo
0 0

Gość: Situation

#7192059 Napisano: 17.07.2024 08:36:42
loteryjny napisał(a):

Nie chcę mi się to w to wierzyć. Wygram 20 zł i mam jechać do banku później do operatora komórkowego może jeszcze wysłać poleconym stracić kasę aby odebrać 20 zł? emotka
0 0

monia0303

#7192060 Napisano: 17.07.2024 08:42:45
Situation napisał(a):

loteryjny napisał(a):

Nie chcę mi się to w to wierzyć. Wygram 20 zł i mam jechać do banku później do operatora komórkowego może jeszcze wysłać poleconym stracić kasę aby odebrać 20 zł? emotka

Nie wiem jak do tego podejść bo jestem właścicielem 7 numerów telefonów na abonament zarejestrowanych na moją firmę a jest w rzeczywistości 7 różnych użytkowników tych numerów.
0 0

isiulka

#7192133 Napisano: 17.07.2024 11:20:11
monia0303 napisał(a):

Situation napisał(a):

loteryjny napisał(a):

Nie wiem jak do tego podejść bo jestem właścicielem 7 numerów telefonów na abonament zarejestrowanych na moją firmę a jest w rzeczywistości 7 różnych użytkowników tych numerów.

Spokojnie, loteryjny wrzucił niepełną informację, nie wiemy o jaki konkurs chodzi, o jaka nagrodę, jakie były zapisy w regulaminie, ile nagród było wygranych na ten sam adres, ze Smolar chciał to zweryfikować. Nikt tez tego pisma nie widział na żywo, wiec rozmawiamy o Yeti emotka  Jeśli w regulaminie nie było o tym mowy, to Smolar nie może tego wymagać. Jak była, to biorąc udział w konkursie się godzicie na zapisy.

halliday

#7192151 Napisano: 17.07.2024 11:43:02
masza napisał(a):

loteryjny napisał(a):

niby jest rodo

ale oni chyba żądają od laureata aby załatwił te oświadczenia, więc rodo w tym przypadku nie jest łamane.

elemelex napisał(a):

Jeśli ma to zapobiec nieuczciwym graczom, którzy dobrze wiedząc jaki jest regulamin łamią go, to nie mam z tym problemu. To wszystko jest w ich regulaminach.

ale zapisz o limicie nagród na adres jest legalny? Rozumiem konkursy na czas gdzie wyniki są od razu i od razu wiadomo że po wygraniu limit na adres został wyczerpany, ale w loterii gdzie losowanie jest po całej loterii i nagle cała rodzina kupuję produkty na loterię i każdy ślę na własną rękę przez cały miesiąc i okazuję się ze więcej osób z tego adresu wygrało i tylko jedna osoba dostanie nagrodę to jest uczciwe?

loteryjny

#7192164 Napisano: 17.07.2024 11:58:08
halliday napisał(a):

masza napisał(a):

loteryjny napisał(a):

niby jest rodo

ale oni chyba żądają od laureata aby załatwił te oświadczenia, więc rodo w tym przypadku nie jest łamane.

elemelex napisał(a):

ale zapisz o limicie nagród na adres jest legalny? Rozumiem konkursy na czas gdzie wyniki są od razu i od razu wiadomo że po wygraniu limit na adres został wyczerpany, ale w loterii gdzie losowanie jest po całej loterii i nagle cała rodzina kupuję produkty na loterię i każdy ślę na własną rękę przez cały miesiąc i okazuję się ze więcej osób z tego adresu wygrało i tylko jedna osoba dostanie nagrodę to jest uczciwe?

Dokładnie, zgadzam się w 100% tylko już m.in. o tym nie pisałem. Wujek Staszek z adresu X chciałby uczciwie zagrać i spróbować wygrać ale już nie może bo babcia Renia z tego adresu jest laureatką. Jaki cel mają takie limity? Przecież my też napędzamy sprzedaż. Niech to wszystko działa w obie strony.
3 pou, masza, ReneK 0