Nasz serwis prowadzony przez Adriana Pionkę wraz naszymi partnerami wymienionymi w Polityce
Prywatności wykorzystuje pliki cookies zapisywane na Twoim urządzeniu i inne technologie do
zbierania i przetwarzania danych osobowych w celu personalizowania treści i reklam oraz analizowania
ruchu na stronie i w Internecie.
Przetwarzanie danych jest uzasadnione z uwagi na nasze usprawiedliwione potrzeby, co obejmuje między
innymi konieczność zapewnienia bezpieczeństwa usługi (np. sprawdzenie, czy do Twojego konta nie
loguje się nieuprawniona osoba), dokonanie pomiarów statystycznych, ulepszania naszych usług i
dopasowania ich do potrzeb i wygody użytkowników (np. personalizowanie treści w usługach) jak
również prowadzenie marketingu i promocji własnych usług Administratora. Dane te są przetwarzane do
czasu istnienia uzasadnionego interesu lub do czasu złożenia przez Ciebie sprzeciwu wobec
przetwarzania.
Dane osobowe będą przekazywane wyłącznie naszym podwykonawcom, tj. dostawcom usług informatycznych
i/lub partnerom wymienionym w
Polityce
Prywatności.
Przysługuje Ci prawo żądania dostępu do treści danych osobowych, ich sprostowania, usunięcia oraz
prawo do ograniczenia ich przetwarzania. Ponadto także prawo do cofnięcia zgody w dowolnym momencie
bez wpływu na zgodność z prawem przetwarzania, prawo do przenoszenia danych oraz prawo do wniesienia
sprzeciwu wobec przetwarzania danych osobowych. Posiadasz prawo wniesienia skargi do Prezesa Urzędu
Ochrony Danych Osobowych.
justyna1411
Postów 204
Data rejestracji 16.10.2017
Punkty karne 0
Konkursy dodane
adamo86
Postów 3189
Data rejestracji 05.09.2021
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Chociaż nie wiem czy dobrze pamiętam, ale to chyba oni rozsyłali kiedyś po całej Polsce 1000 x "EKO-torby" za 5 zł?
Ciekawe też czy ostrzegli sklep Eveline, że zaraz będą musieli wysyłać tysiące paczek z kosmetykami o wartości 30 zł i to po kilka do jednej osoby
My tradycyjnie pewnie kupimy coś dla siebie lub na prezent, żeby mieć z 1-2 losy na główne
Kiedyś chciałem zostać łowcą burz i tornad... dzisiaj poluję na nagrody - podobne emocje!
olywka
Postów 242
Data rejestracji 06.01.2019
Punkty karne 0
Konkursy dodane
pusheen
Postów 813
Data rejestracji 22.09.2016
Punkty karne 0
Konkursy dodane 3
MDL
Postów 85
Data rejestracji 03.02.2024
Punkty karne 0
Konkursy dodane
olywka
Postów 242
Data rejestracji 06.01.2019
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Nie czekam specjalnie do połowy konkursu by puścić zgłoszenie bo konkurencja maleje Dużo osób mogło sobie pozostawić zakup na potem np. Po wypłacie Wszystko zależy od podejścia i strategii jaką się gra - jedni wola na początku, inni w połowie, a inni pod sam koniec. Niektórzy robią sobie content, że kupują hurtowo produkty i sprawdzają ile wygrają np. Przy 100 szansach. Nigdy nie wiadomo czy akurat nie zrobią tego np. W połowie trwania konkursu i trafia w część bramek. Dużo gdybania tutaj.
Ja gram tak jak akurat czuję, a że podkład mi się kończył to przetestuję ten z eveline I puściłam zgłoszenie od razu, żeby potem nie zapomnieć.
Nie dziwi mnie brak wygranej bo loterie nie są moją mocną stroną, zdecydowanie uwielbiam konkursy promocyjne. Ale wkurzają mnie stwierdzenia, że wygrywa każdy - ktoś mi już tak zasugerował bo mu się udało Więc aby nie popadać w skrajność dodalam info, że przegrać tez tu idzie 🤣
adamo86
Postów 3189
Data rejestracji 05.09.2021
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Może idą jakoś datami.
Jeśli paragon był OK, to u nich raczej nie powinno się nic zgubić.
Ktoś kiedyś pisał, że w wynikach albo na stronie konkursu można sprawdzić status swojego zgłoszenia. Ale ale wiem jak to działa.
agnesita
Postów 704
Data rejestracji 01.10.2020
Punkty karne 0
Konkursy dodane
MDL
Postów 85
Data rejestracji 03.02.2024
Punkty karne 0
Konkursy dodane
agnesita] Jest sposób,żeby sprawdzić na jakim etapie jest weryfikacja. Wchodzisz na https://laureaci.smolar.pl/ szukasz ten konkurs,który cię interesuje i podajesz nr tel i nr paragonu na które było zgłoszenie i ci wyskoczy oczekujące jeśli jeszcze nie zweryfikowali, odrzucone jeśli negatywna lub zatwierdzone jeśli pozytywna tylko z tego co widzę to w chacie polskiej jest osobna zakładka dla dziennych i osobna dla tygodniowych wiec musisz wiedzieć który paragon był tu a który tam choć jeśli nie wiesz to wpisujesz po kolei i wtedy wyskoczy,że nie ma takich danych w bazie i już wiesz,że to nie ten paragon
doode
Postów 448
Data rejestracji 27.08.2018
Punkty karne 2
Konkursy dodane
Komunikat:
- Twoje dane zostały już zgłoszone, ale administrator odrzucił je ze względu na niezgodność z regulaminem akcji.
Zasady były proste - Rossmann+Bielenda 20zł, co tu mogło być nie uznane? Warto pisać @ czy darować sobie, bo smolar nie odpisuje? Był tylko mail o przyjęciu oświadczenia a potem brak jakiejkolwiek informacji o negatywnej weryfikacji... Ktoś ma jakieś doświadczenia w temacie?visserarthur
Postów 3930
Data rejestracji 09.10.2006
Punkty karne 3
Konkursy dodane
doode
Postów 448
Data rejestracji 27.08.2018
Punkty karne 2
Konkursy dodane
martunik3
Postów 2732
Data rejestracji 15.04.2009
Punkty karne 1
Konkursy dodane
"Zabawkowa loteria"
zostały zweryfikowane pozytywnie!
Twoja nagroda (IV-go stopnia) zostanie wysłana najpóźniej do 29-02-2024,
nieprzytomna
Postów 576
Data rejestracji 22.03.2013
Punkty karne 0
Konkursy dodane
martunik3
Postów 2732
Data rejestracji 15.04.2009
Punkty karne 1
Konkursy dodane
Czyżby zabawkowa loteria czy bony z Mega kasy na Święta?
asiaaa85
Postów 565
Data rejestracji 11.05.2017
Punkty karne 1
Konkursy dodane
nanajka81
Postów 4513
Data rejestracji 15.06.2005
Punkty karne 0
Konkursy dodane 4
loteryjny
Postów 1268