Nasz serwis prowadzony przez Adriana Pionkę wraz naszymi partnerami wymienionymi w Polityce
Prywatności wykorzystuje pliki cookies zapisywane na Twoim urządzeniu i inne technologie do
zbierania i przetwarzania danych osobowych w celu personalizowania treści i reklam oraz analizowania
ruchu na stronie i w Internecie.
Przetwarzanie danych jest uzasadnione z uwagi na nasze usprawiedliwione potrzeby, co obejmuje między
innymi konieczność zapewnienia bezpieczeństwa usługi (np. sprawdzenie, czy do Twojego konta nie
loguje się nieuprawniona osoba), dokonanie pomiarów statystycznych, ulepszania naszych usług i
dopasowania ich do potrzeb i wygody użytkowników (np. personalizowanie treści w usługach) jak
również prowadzenie marketingu i promocji własnych usług Administratora. Dane te są przetwarzane do
czasu istnienia uzasadnionego interesu lub do czasu złożenia przez Ciebie sprzeciwu wobec
przetwarzania.
Dane osobowe będą przekazywane wyłącznie naszym podwykonawcom, tj. dostawcom usług informatycznych
i/lub partnerom wymienionym w
Polityce
Prywatności.
Przysługuje Ci prawo żądania dostępu do treści danych osobowych, ich sprostowania, usunięcia oraz
prawo do ograniczenia ich przetwarzania. Ponadto także prawo do cofnięcia zgody w dowolnym momencie
bez wpływu na zgodność z prawem przetwarzania, prawo do przenoszenia danych oraz prawo do wniesienia
sprzeciwu wobec przetwarzania danych osobowych. Posiadasz prawo wniesienia skargi do Prezesa Urzędu
Ochrony Danych Osobowych.
sledzik860
Postów 450
Data rejestracji 29.12.2021
Punkty karne 1
Konkursy dodane
sledzik860
Postów 450
Data rejestracji 29.12.2021
Punkty karne 1
Konkursy dodane
delfinka101
Postów 5493
Data rejestracji 08.06.2009
Punkty karne 0
Konkursy dodane
loteryjny
Postów 1268
Data rejestracji 09.09.2015
Punkty karne 0
Konkursy dodane
adamo86
Postów 3189
Data rejestracji 05.09.2021
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Kiedyś chciałem zostać łowcą burz i tornad... dzisiaj poluję na nagrody - podobne emocje!
martunik3
Postów 2732
Data rejestracji 15.04.2009
Punkty karne 1
Konkursy dodane
peppa7
Postów 232
Data rejestracji 24.10.2021
Punkty karne 2
Konkursy dodane
darog
Postów 2852
Data rejestracji 19.11.2009
Punkty karne 0
Konkursy dodane 7
To świadczy tylko o twoim charakterku.
1. To forum - to wiele fajnych ludzi - nie dodasz SPECJALNIE konkursu nawet jak będziesz miała czas- by przypadkiem nie dotarło do mnie /do nas/
2. sama stwierdziłaś - że nie możesz wrzucać do "zapowiedzi": bo nie masz dostępu do tego wątku (brak dodanych konków)
- na moje posty: można wrzucić link do: / dyskusje o innych konkursach/ Smolar/ Pomocy!!!/ ETC...
TY nadal CYTUJE: "i tak wrzuciłabym do zapowiedzi"
Kłamiesz i kręcisz,
Pisałaś że brałaś udział w 1 dniu...NIE dodałaś konka /////bo nie byłaś przy kompie...//// poza tym "nie masz dostępu do ZAPOWIEDZI", a kiedy już dotarłaś do kompa to konk już był..."
Otóż
a) ..................................konk został dodany 2 dnia konkursu !!!!!!!!!!!!!!!!!
- więc skoro zgłaszałaś się 1 dnia - to byłaś przy kompie.
b) "logicznie szybciej wrzucić do zapowiedzi" choć nie masz dostępu??
- komentujesz w różnych wątkach - ale i tak możliwość dodania linku widziałaś tylko w "zapowiedziach"? do którego nie nie masz dostepu...!
c) by wrzucić LINK wystarczy "bardzo mało czasu" (dzisiejsza wersja) - no ale przecież kiedy miałaś czas dodać link - to konkurs w bazie już był...TYLE ŻE NA TWOIM PROFILU WIDAĆ TEŻ LOGOWANIE...
Twoje kłamstwa, krętactwo, nagonka / po zapytaniu moim dlaczego nie podałaś info/ = i to jest główny temat, bo sprawa tego że Organizator "nie musi" na www podawać info etc, czy to-że przy mniejszej konkurencji lepiej wygrać, czy to, że to nie obowiązek - już wiadome i nie komentowane.
No i skasowałaś swój post o tej żałości że po zakończeniu konków na FB widzisz kto wygrał i nie wstawił konka do bazy...
Rozkręciłąś się, namąciłaś, podawałaś sprzeczne wersje.
I po co dyskusja? Im więcej historii wymyślasz- tym gorzej.
Życzę powodzenia wszystkim, wielu fajnych wygranych i ładnej pogody za oknem
golcia20
Postów 1005
Data rejestracji 11.02.2008
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Każdemu zależy, żeby wygrać, po to tu wszyscy jesteśmy, każdego z nas czasem coś zeźli, mnie też, bo chciałam coś dla dzieci, wyskrobałam zaskórniaki, żeby nakupować produktów, postarałam się, układałam, moje wypociny nie wygrały, było mi przykro, a ktoś inny to wygrał i od razu chciał sprzedać... ale pytanie po co chciał sprzedać? Może potrzebuje kasę na coś konkretnego... Piszę to po to, że uważam, że nie da się na żadną sytuację patrzeć jednostronnie, każdy kij ma dwa końce, ale finalnie nam wszystkim chodzi o jedno- pomóc sobie w tym i tak ciężkim chwilami życiu i wygrać- aby ktoś się ucieszył, aby spieniężyć w konkretnym celu...
Jestem tu już tyle lat i przesłanie tej wypowiedzi mam jedno: Kibicujmy sobie, cieszmy się, motywujmy, inspirujmy!
Wszystkim dodającym konki dziękuję, bo bez Was wielokrotnie o niektórych konkursach nawet bym nie wiedziała! Mam nadzieję, że te które ja dodawałam też się komuś przydawały.
Pozdrawiam Was serdecznie i miłego dnia wszystkim życzę i wspaniałych wygranych (na które wciąż zmęczona, ale nieugięta czekam )
emanuela24
Postów 648
Data rejestracji 06.10.2006
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Tak dzisiaj mam wolne Będę się logowała ile mi się podoba
nanajka81
Postów 4512
Data rejestracji 15.06.2005
Punkty karne 0
Konkursy dodane 4
holala
Postów 171
Data rejestracji 05.09.2015
Punkty karne 0
Konkursy dodane
adamo86
Postów 3189
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Chyba, że ktoś jeszcze tak gra i ma doświadczenie w temacie, bo np. wygrywa
lasiglasty
Postów 299
Data rejestracji 29.01.2022
Punkty karne 0
Konkursy dodane
adamo86
Postów 3189
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Zmiana adresu i korzystanie już tylko z "nowego" to trochę inna kwestia
loteryjny
Postów 1268
Data rejestracji 09.09.2015
Punkty karne 0
Konkursy dodane
atyde25
Postów 2737
Data rejestracji 28.01.2006
Punkty karne 0
Konkursy dodane 13
Teraz przemyślałam,że nigdy nic większego w S... nie trafiłam a gram od początku powstania tej agencji.
Strasznie to rozczarowujące bo nic złego w sumie nigdy nie zrobiłam.
mietowa
Postów 1782
Data rejestracji 27.09.2017
Punkty karne 0
Konkursy dodane 9
Wypowiedź była edytowana 1 raz.
rufus
Postów 3924
Data rejestracji 13.04.2017
Punkty karne 2
Konkursy dodane
adamo86