Nasz serwis prowadzony przez Adriana Pionkę wraz naszymi partnerami wymienionymi w Polityce
Prywatności wykorzystuje pliki cookies zapisywane na Twoim urządzeniu i inne technologie do
zbierania i przetwarzania danych osobowych w celu personalizowania treści i reklam oraz analizowania
ruchu na stronie i w Internecie.
Przetwarzanie danych jest uzasadnione z uwagi na nasze usprawiedliwione potrzeby, co obejmuje między
innymi konieczność zapewnienia bezpieczeństwa usługi (np. sprawdzenie, czy do Twojego konta nie
loguje się nieuprawniona osoba), dokonanie pomiarów statystycznych, ulepszania naszych usług i
dopasowania ich do potrzeb i wygody użytkowników (np. personalizowanie treści w usługach) jak
również prowadzenie marketingu i promocji własnych usług Administratora. Dane te są przetwarzane do
czasu istnienia uzasadnionego interesu lub do czasu złożenia przez Ciebie sprzeciwu wobec
przetwarzania.
Dane osobowe będą przekazywane wyłącznie naszym podwykonawcom, tj. dostawcom usług informatycznych
i/lub partnerom wymienionym w
Polityce
Prywatności.
Przysługuje Ci prawo żądania dostępu do treści danych osobowych, ich sprostowania, usunięcia oraz
prawo do ograniczenia ich przetwarzania. Ponadto także prawo do cofnięcia zgody w dowolnym momencie
bez wpływu na zgodność z prawem przetwarzania, prawo do przenoszenia danych oraz prawo do wniesienia
sprzeciwu wobec przetwarzania danych osobowych. Posiadasz prawo wniesienia skargi do Prezesa Urzędu
Ochrony Danych Osobowych.
masza
Postów 7428
Data rejestracji 11.11.2008
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Obcując z kotem, człowiek ryzykuje jedynie to, że stanie się wewnętrznie bogatszy.
Colette
darog
Postów 2837
Data rejestracji 19.11.2009
Punkty karne 0
Konkursy dodane 4
osobę legitymującą się danym adresem e-mail lub numerem telefonu) postanowień regulaminu, a w szczególności postanowień niniejszego punktu organizator ma prawo wyłączyć uczestnika z loterii, pozbawić go prawa do danej nagrody, w tym również usunąć
wszystkie jego zgłoszenia w loterii (zarówno te już przesłane jak i przyszłe).
ORGANIZATOR NIE INFORMUJE O WYKLUCZENIU BĄDŹ O USUNIĘCIU ZGŁOSZEŃ / RÓWNIEŻ "PRZYSZŁYCH"
....oryginału zaświadczenia z banku laureata nagrody natychmiastowej lub innego dokumentu / dowodu potwierdzającego, że podany rachunek bankowy należy do laureata nagrody natychmiastowej (z zakryciem / zamazaniem / wycięciem niepotrzebnych danych laureata nagrody natychmiastowej takich jak nr PESEL,seria i nr dowodu osobistego)
....
I....
nagroda natychmiastowa pozostaje w dyspozycji organizatora.
Majkii
Postów 969
Data rejestracji 17.02.2022
Punkty karne 2
Konkursy dodane 5
Mówimy o 40mln ludzi którzy mogą zagrać i z tych milinów na pewno wczoraj ktoś zagrał, nie ma co się przyczepiać.
cb656
Postów 1751
Data rejestracji 02.08.2021
Punkty karne 0
Konkursy dodane 9
Hm, tylko darog, co ja mam powiedzieć, kiedy znajduję konkurs dajmy na to na Facebooku, od kilku dni wiszące dumnie wpisy konkursowe od konkursowiczów-weteranów, znanych i szanowanych, a kiedy szukam konkursu w bazie, to ni chu-chu, zero wzmianki?! Też domagać się od nich ekwiwalentu za nieprzekazanie innym informacji w porę?!
W życiu porządnego człowieka ważne jest, by nie grzeszyć. Ja na przykład nie grzeszę ani urodą, ani rozumem. Nie aspiruję do uznania moich stwierdzeń za absolutne, w pełni obiektywne. Nie oczekuję ślepej mi ufności, czy obdarzenia mnie autorytetem. Deklaruję, że staram się pisać szczerze, choć diagnozuję tę szczerość wyłącznie moim niedoskonałym rozpoznaniem.
cb656
Postów 1751
Data rejestracji 02.08.2021
Punkty karne 0
Konkursy dodane 9
Teraz oferty reklamowe są dwujęzyczne, nie można zapominać o całej rzeszy uchodźców z Ukrainy...
Wśród wszystkich uchodźców przeważają kobiety, a przecież wśród konkursowiczów prym wiodą właśnie one
darog
Postów 2837
Punkty karne 0
Konkursy dodane 4
tak? ale loteria była dodana DZIŚ, a trwa od wczoraj...i o tym jest temat...
skoro piszesz-że "widziałaś plakaty" -ale do "zapowiedzi nie masz dostępu"
---aaa w jakich sklepach były te plakaty?
- nie posiadasz tel by fotke strzelić?
- piszesz że "do zapowiedzi" nie masz dostępu - czyli widziałaś plakaty przed 17.10.2022.../ uważasz że nie można dodać do bazy PRZED rozpoczeciem konkursu/loterii?
- a info można podać w innym wątku dyskusje o konkursach, o agencjach reklamowych (dlaczego nie podaje regulaminu na stronie a plakaty wiszą) wątek "szukam" - dot "widziałam plakat, ale regulaminu nie widzę"...etc...
Majkii
Postów 969
Punkty karne 2
Konkursy dodane 5
No Polaków jest 38mln więc te 2mln niech będzie Ukraina
emanuela24
Postów 627
Data rejestracji 06.10.2006
Punkty karne 0
Konkursy dodane
emanuela24
Postów 627
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Majkii
Postów 969
Punkty karne 2
Konkursy dodane 5
emanuela24
Postów 627
Punkty karne 0
Konkursy dodane
visserarthur
Postów 3910
Data rejestracji 09.10.2006
Punkty karne 3
Konkursy dodane
darog
Postów 2837
Punkty karne 0
Konkursy dodane 4
1. bo nie widzimy plakatów w sklepie
2. po co piszesz o dodaniu w "zapowiedziach i nie masz dostępu" skoro zobaczyłaś plakat NIBY o godz. 12;00 w dniu trwania loterii?
- po co miałabyś dodawać "to co już TRWA w zapowiedziach"? nadal nie zrozumiałaś że nie chodzi o tłumaczenie się "mi" a o zgrzyt logiczny i tym samym du.rne kłamstwa?
3. promocyjne też dodawaliśmy do bazy
4. "lokalne badziewia" są TU tak atrakcyjne, że z końca Polski wygrywają książki a potem TU na forum na PW piszą że za 5 zł doładowanie tel- może chce odebrać sobie nagrodę -a upoważnienie do odbioru wyśle mailem do organizatora "zwycięzca"...
- Ty NIC - zero konkursów dodanych.
5. pytania były! : dlaczego nie dodałaś i po co piszesz o "zapowiedziach" skoro loteria już trwała. etc.. a nie "wymaganie przeze mnie/informowania mnie"!
- skoro czytam Twoje posty i widze zgrzyty które nie pasują - to dyskutuje - bo szczególnie nie lubię postów w których "głu.pek" nie widzi ROZBIEŻNOŚCI...
- a taka właśnie rozbieżność była:
a) widziałaś plakat ale nie mogłaś dodać do z.a.p.o.w.i.e.d.z.i/
następnie
b) ten plakat widziałaś o godz. 12;00 w d.n.i.u - k.i.e.d.y. l.o.t.e.r.i.a TRWA.
Zakręciłaś się na maxa bo szybciej piszesz niż myślisz...
6. Tak Cie wkurzyło że zauważam iż "zapowiedzi nie były potrzebne do akcji która trwa" - że zacżełaś nagonkę tak się pogubiłaś:
czy widziałaś ten plakat PRZED rozpoczęciem loterii- skoro tłumaczyłaś sie że nie mogłaś dodać do zapowiedzi (sama z siebie-nikt Cie do tematu nie wywoływał) - czy też kolejna wersja to "brak komputera a potem to już ktoś dodał..." a jeszcze dodatkowo podżegasz sytuacje:
aaa........ nie chodzić do pracy tylko szukać plakatów i MI podsyłać...- tak właśnie robi ktoś kto usilnie chce zejśc z niewygodnego tematu.
To, że np chciałaś zachować sobie z koleżankami wiedze o tej loterii ("choć nic nie wygrałyście") i mieć większe szanse - można zrozumieć/ ale dur.nych postów "nie mam dostępu do wątku zapowiedzi -by dodać loterie" - to już nie.
7. KONIEC TEMATU/ masz tyle "fejsbukowych konków" do ogarnięcia i sprawdzenia jak to jest że nie wiedziałaś?!
byekitty
Postów 724
Data rejestracji 08.07.2020
Punkty karne 0
Konkursy dodane 3
kot na konkursy
emanuela24
Postów 627
Punkty karne 0
Konkursy dodane
To nie Ty decydujesz kiedy jest koniec tematu Strasznie toksyczny musisz być dla otoczenia. I nie, nie trafiłeś-nie pamiętam kiedy na fejsie brałam udział w jakimkolwiek konkursie (poza bourjois). Wyobraż sobie że są ludzie którzy poza konkursami mają np męża, dzieci, pracę, znajomych, hobby
P.S. następnym razem jak zobaczę konkurs którego nie ma w bazie, a będę miała czas to specjalnie go nie dodam, abyś zbyt szybko o nim nie usłyszał To że nie widzicie plakatów i info o konkach w sklepach to możesz dzieciom na dobranoc opowiadać, bo ja nie widziałam sklepu w którym nie ma zadnych info o konkach (gazetki, plakaty,produkty). I powtarzam nie widziałam plakatu przed loterią. I tak wrzuciłabym do zapowiedzi, nie zmieniłeś mojego zdania. Rządzić, nakazywać, zakazywać to sobie możesz swoją kobietą, jeśli sobie na to pozwala.
emanuela24
Postów 627
Punkty karne 0
Konkursy dodane
madllen
Postów 664
Data rejestracji 24.08.2015
Punkty karne 0
Konkursy dodane 3
sledzik860
Postów 444