Reklama na e-Konkursy.info

Smolar

masza

#7054241 Napisano: 18.10.2022 16:29:00
cb656 napisał(a):

masza napisał(a):

cb656 napisał(a):

masza napisał(a):

wśród  kogo ? Bo nikt nie grał w tym dniu....

A to jest wiedza poparta dowodami, czy domysły wyssane z palca? No bo może grali ci, którzy wiedzieli...

zakładam, ze nikt nie grał, skoro info  o konkursie wyszło dzień później 

Aha. Czyli jednak tylko domysły, nie wiedza. emotka

tak domysły 
1 cb656 0

darog

#7054242 Napisano: 18.10.2022 16:29:17
Z regulaminu: 

osobę legitymującą się danym adresem e-mail lub numerem telefonu) postanowień regulaminu, a w szczególności postanowień niniejszego punktu organizator ma prawo wyłączyć uczestnika z loterii, pozbawić go prawa do danej nagrody, w tym również usunąć
wszystkie jego zgłoszenia w loterii (zarówno te już przesłane jak i przyszłe).

ORGANIZATOR NIE INFORMUJE O WYKLUCZENIU BĄDŹ O USUNIĘCIU ZGŁOSZEŃ / RÓWNIEŻ "PRZYSZŁYCH"

....oryginału zaświadczenia z banku laureata nagrody natychmiastowej lub innego dokumentu / dowodu potwierdzającego, że podany rachunek bankowy należy do laureata nagrody natychmiastowej (z zakryciem / zamazaniem / wycięciem niepotrzebnych danych laureata nagrody natychmiastowej takich jak nr PESEL,seria i nr dowodu osobistego)
....
I....
nagroda natychmiastowa pozostaje w dyspozycji organizatora.
0 0

Majkii

#7054244 Napisano: 18.10.2022 16:33:23
Ale skoro plakaty są w sklepach i w gazetkach to jest przecież ok. 
Mówimy o 40mln ludzi którzy mogą zagrać i z tych milinów na pewno wczoraj ktoś zagrał, nie ma co się przyczepiać.

cb656

#7054245 Napisano: 18.10.2022 16:35:18
emanuela24 napisał(a):

darog napisał(a):

emanuela24 skoro wiedziałaś o loterii i widziałaś "plakaty w sklepach"
- dlaczego nie podałaś tego info na forum? Codziennie ja i inni współpracownicy jesteśmy w różnych sklepach spożywczych: dużych i małych a jakoś "plakatu" nie widzieliśmy...

Zanim dotarłam do kompa już konkurs był dodany do bazy na ekonkach  emotka  do zapowiedzi nie mam dostępu. Ot cała filozofia.

Ty już lepiej zamilknij, bo na horyzoncie lincz bardzo wyraźny emotka

Hm, tylko darog, co ja mam powiedzieć, kiedy znajduję konkurs dajmy na to na Facebooku, od kilku dni wiszące dumnie wpisy konkursowe od konkursowiczów-weteranów, znanych i szanowanych, a kiedy szukam konkursu w bazie, to ni chu-chu, zero wzmianki?! Też domagać się od nich ekwiwalentu za nieprzekazanie innym informacji w porę?! emotka
emotka

cb656

#7054248 Napisano: 18.10.2022 16:44:07
Majkii napisał(a):

Mówimy o 40mln ludzi którzy mogą zagrać i z tych milinów na pewno wczoraj ktoś zagrał, nie ma co się przyczepiać.

Ojć... emotka Ja protestuję przeciwko takiemu niesprawiedliwemu niedoszacowaniu! emotka
Teraz oferty reklamowe są dwujęzyczne, nie można zapominać o całej rzeszy uchodźców z Ukrainy...
Wśród wszystkich uchodźców przeważają kobiety, a przecież wśród konkursowiczów prym wiodą właśnie one emotka
1 Majkii 0

darog

#7054250 Napisano: 18.10.2022 16:47:31
emanuela24 napisał(a):

darog napisał(a):

- dlaczego nie podałaś tego info na forum? Codziennie ja i inni współpracownicy jesteśmy w różnych sklepach spożywczych: dużych i małych a jakoś "plakatu" nie widzieliśmy...

Zanim dotarłam do kompa już konkurs był dodany do bazy na ekonkach  emotka  do zapowiedzi nie mam dostępu. Ot cała filozofia.

tak? ale loteria była dodana DZIŚ, a trwa od wczoraj...i o tym jest temat...
skoro piszesz-że "widziałaś plakaty" -ale do "zapowiedzi nie masz dostępu" 

---aaa w jakich sklepach były te plakaty? emotka

- nie posiadasz tel by fotke strzelić? 
- piszesz że "do zapowiedzi" nie masz dostępu - czyli widziałaś plakaty przed 17.10.2022.../ uważasz że nie można dodać do bazy PRZED rozpoczeciem konkursu/loterii? 
- a info można podać w innym wątku  emotka  dyskusje o konkursach, o agencjach reklamowych (dlaczego nie podaje regulaminu na stronie a plakaty wiszą) wątek "szukam" - dot "widziałam plakat, ale regulaminu nie widzę"...etc...

Majkii

#7054251 Napisano: 18.10.2022 16:47:44
cb656 napisał(a):

Majkii napisał(a):

Ojć... emotka Ja protestuję przeciwko takiemu niesprawiedliwemu niedoszacowaniu! emotka
Teraz oferty reklamowe są dwujęzyczne, nie można zapominać o całej rzeszy uchodźców z Ukrainy...
Wśród wszystkich uchodźców przeważają kobiety, a przecież wśród konkursowiczów prym wiodą właśnie one emotka

No Polaków jest 38mln więc te 2mln niech będzie Ukraina emotka
1 cb656 0

emanuela24

#7054252 Napisano: 18.10.2022 16:47:50
cb656 napisał(a):

emanuela24 napisał(a):

darog napisał(a):

Ty już lepiej zamilknij, bo na horyzoncie lincz bardzo wyraźny emotka

Hm, tylko darog, co ja mam powiedzieć, kiedy znajduję konkurs dajmy na to na Facebooku, od kilku dni wiszące dumnie wpisy konkursowe od konkursowiczów-weteranów, znanych i szanowanych, a kiedy szukam konkursu w bazie, to ni chu-chu, zero wzmianki?! Też domagać się od nich ekwiwalentu za nieprzekazanie innym informacji w porę?! emotka
emotka

Jak dla mnie to może się pienić, linczować i nóżką tupać  emotka  może nawet do smolara napisać że wygrałam 1 nagrodę, wysyłając łacznie 5 zgłoszeń (koleżanka wysłała 3 i wygrała 0) emotka  Niech się skarży nawet do prezydenta  emotka  Nie ja jedna o tym wiedziałam, skoro więcej nie ugrałam.emotka  Tyle że inni nie wyprowadzają go z błędu i spokojnie czytają z popcornem w ręce emotka  Pozostanę tym kozłem ofiarnym emotka

emanuela24

#7054253 Napisano: 18.10.2022 16:51:45
darog napisał(a):

emanuela24 napisał(a):

darog napisał(a):

- piszesz że "do zapowiedzi" nie masz dostępu - czyli widziałaś plakaty przed 17.10.2022.../ uważasz że nie można dodać do bazy PRZED rozpoczeciem konkursu/loterii? 
- a info można podać w innym wątku  emotka  dyskusje o konkursach, o agencjach reklamowych (dlaczego nie podaje regulaminu na stronie a plakaty wiszą) wątek "szukam" - dot "widziałam plakat, ale regulaminu nie widzę"...etc...

Plakat w Carrefour zobaczyłam o 12 dnia wczorajszego, do domu dotarłam po 22 (kompa mam w domu). Ja Ci się mam tłumaczyć? Za kogo Ty się masz? emotka  Gdybym miała dostęp do zapowiedzi wrzuciłabym info i tyle.  Ale zaraz, zaraz skoro Ty i współpracownicy tak czesto jesteście w sklepach to dlaczego nie dodałeś do bazy żadnego promocyjnego konkursu??? Same lokalne badziewia wrzucasz... emotka

Majkii

#7054254 Napisano: 18.10.2022 16:53:18
Przecież dodanie konkursów jest chyba dobrowolne? Nikt nikogo nie zmusza każdy dodaje chyba jak mu się chce? 
2 cb656, darog 0

emanuela24

#7054255 Napisano: 18.10.2022 16:57:14
 Majkii napisał(a):

Przecież dodanie konkursów jest chyba dobrowolne? Nikt nikogo nie zmusza każdy dodaje chyba jak mu się chce? 

No niestety czas rzucić pracę, biegać po sklepach i szybko dla darog dodawać, bo inaczej foch  emotka

visserarthur

#7054270 Napisano: 18.10.2022 17:50:47
Majkii napisał(a):

Ale to przecież jest tak że nawet jakby wczoraj nikt nie grał to pula nie wygranych zgłoszeń przechodzi dalej, tak samo w ich innych loteriach np. loteria hit albo zozole to jeśli ktoś nie trafi w danej godzinie to w następnej są do wygrania 2 nagrody.

No niekoniecznie, to zależy od loterii. Zamyka się bramka i przechodzi do losowania dodatkowego, albo do dyspozycji organizatora... Jest też czasem tak, jak napisałaś, więc nie można generalizować- trzeba w regulamin konkretnej loterii spojrzeć.
2 darog, Majkii 0

darog

#7054273 Napisano: 18.10.2022 17:57:18
emanuela24 napisał(a):

darog napisał(a):

emanuela24 napisał(a):

darog napisał(a):

Plakat w Carrefour zobaczyłam o 12 dnia wczorajszego, do domu dotarłam po 22 (kompa mam w domu). Ja Ci się mam tłumaczyć? Za kogo Ty się masz? emotka  Gdybym miała dostęp do zapowiedzi wrzuciłabym info i tyle.  Ale zaraz, zaraz skoro Ty i współpracownicy tak czesto jesteście w sklepach to dlaczego nie dodałeś do bazy żadnego promocyjnego konkursu??? Same lokalne badziewia wrzucasz... emotka

emanuela24 napisał(a):

darog napisał(a):

emanuela24 napisał(a):

darog napisał(a):

1. bo nie widzimy plakatów w sklepie

2. po co piszesz o dodaniu w "zapowiedziach i  nie masz dostępu" skoro zobaczyłaś plakat NIBY o godz. 12;00 w dniu trwania loterii?  
- po co miałabyś dodawać "to co już TRWA w zapowiedziach"? nadal nie zrozumiałaś że nie chodzi o tłumaczenie się "mi" a o zgrzyt logiczny i tym samym du.rne kłamstwa?

3. promocyjne też dodawaliśmy do bazy

4. "lokalne badziewia" są TU tak atrakcyjne, że z końca Polski wygrywają książki a potem TU na forum na PW piszą że za 5 zł doładowanie tel- może chce odebrać sobie nagrodę -a upoważnienie do odbioru wyśle mailem do organizatora  "zwycięzca"...
- Ty NIC - zero konkursów dodanych.

5. pytania były! : dlaczego nie dodałaś i po co piszesz o "zapowiedziach" skoro loteria już trwała. etc.. a nie "wymaganie przeze mnie/informowania mnie"! 
- skoro czytam Twoje posty i widze zgrzyty które nie pasują - to dyskutuje - bo szczególnie nie lubię postów w których "głu.pek" nie widzi ROZBIEŻNOŚCI...

- a taka właśnie rozbieżność była:
a) widziałaś plakat ale nie mogłaś dodać do   z.a.p.o.w.i.e.d.z.i/
następnie
b) ten plakat widziałaś o godz. 12;00 w d.n.i.u - k.i.e.d.y.   l.o.t.e.r.i.a  TRWA. 
  Zakręciłaś się na maxa bo szybciej piszesz niż myślisz...

6. Tak Cie wkurzyło że zauważam iż "zapowiedzi nie były potrzebne do akcji która trwa" - że zacżełaś nagonkę tak się pogubiłaś:
czy widziałaś ten plakat PRZED rozpoczęciem loterii- skoro tłumaczyłaś sie że nie mogłaś dodać do zapowiedzi (sama z siebie-nikt Cie do tematu nie wywoływał) - czy też kolejna wersja to "brak komputera a potem to już ktoś dodał..." a jeszcze dodatkowo podżegasz sytuacje:
aaa........ nie chodzić do pracy tylko szukać plakatów i MI podsyłać...- tak właśnie robi ktoś kto usilnie chce zejśc z niewygodnego tematu.

To, że np chciałaś  zachować sobie z koleżankami wiedze o tej  loterii ("choć nic nie wygrałyście")  i mieć większe szanse - można zrozumieć/ ale  dur.nych postów "nie mam dostępu do wątku zapowiedzi -by dodać loterie" - to już nie. 

7. KONIEC TEMATU/ masz tyle "fejsbukowych konków" do ogarnięcia i sprawdzenia jak to jest że nie wiedziałaś?!  emotka emotka
0 0

byekitty

#7054285 Napisano: 18.10.2022 18:43:30
Gdy widzę wpisy daroga od razu pędzę po popcorn! Kto ze mną? 😎

emanuela24

#7054287 Napisano: 18.10.2022 18:50:49
Na siłę szukasz kłamstwa tam gdzie go nie ma emotka  Uwielbiam ludzi którzy wszędzie węszą teorie spiskowe. Nie wprowadziłabym go do bazy, bo to trwa(wczoraj miałam.bardzo mało czasu). Proste i "legoliczne". Szybciej w zapowiedzi wrzucić link i po sprawie. Jeśli Ty będąc w pracy masz tyle czasu to zazdroszczę. Nie każdy ma tyle szczęścia  emotka  I tak powtarzam, (bo coś kręcisz) wygrałam 1 nagrodę. Przykro mi że tym samym obaliłam twoją teorie o znajomych smolara, o kanałach i innych takich jak np nie swoje konta bankowe. emotka  Jakbyś chciał zauważyć to nawet tutaj odezwały się inne osoby które wygrały, ale usilnie jak rzep przyczepiłeś się do mojej osoby.  
To nie Ty decydujesz kiedy jest koniec tematu emotka  Strasznie toksyczny musisz być dla otoczenia. I nie, nie trafiłeś-nie pamiętam kiedy na fejsie brałam udział w jakimkolwiek konkursie  emotka  (poza bourjois). Wyobraż sobie że są ludzie którzy poza konkursami mają np męża, dzieci, pracę, znajomych, hobby  emotka
P.S. następnym razem jak zobaczę konkurs którego nie ma w bazie, a będę miała czas to specjalnie go nie dodam, abyś zbyt szybko o nim nie usłyszał emotka  To że nie widzicie plakatów i info o konkach w sklepach to możesz dzieciom na dobranoc opowiadać, bo ja nie widziałam sklepu w którym nie ma zadnych info o konkach (gazetki, plakaty,produkty). I powtarzam nie widziałam plakatu przed loterią. I tak wrzuciłabym do zapowiedzi, nie zmieniłeś mojego zdania. Rządzić, nakazywać, zakazywać to sobie możesz swoją kobietą, jeśli sobie na to pozwala. emotka

emanuela24

#7054288 Napisano: 18.10.2022 18:51:41
byekitty napisał(a):

Właśnie popijam colą. Uwaga z kodem promocyjmym  emotka
1 andii 0

madllen

#7054295 Napisano: 18.10.2022 19:39:38
byekitty napisał(a):

Ja wręcz przeciwnie, brakuje mi funkcjonalności "ukrywaj treść"  emotka

sledzik860

#7054296 Napisano: 18.10.2022 19:54:45
Zżarłem już 2 kilo popcornu na tą dyskusję i krótko wyrażę swoje zdanie na ten temat: Smolar powinien był przynajmniej dzień wcześniej umieścić info o loterii na swojej stronie. Ot tak, z powodu tego, że jest największą agencją na polskim rynku. Opóźnienie świadczy dla mnie o braku szacunku dla graczy. Pozdrawiam.

sledzik860

#7054297 Napisano: 18.10.2022 20:02:20
I jeszcze jest jedna prawna wg mnie sprawa i chyba najważniejsza. Kiedy został udostępniony regulamin loterii. Bo jeśli po jej rozpoczęciu to prawnie uważam za niedopuszczalne. 

FBmarta22

#7054302 Napisano: 18.10.2022 20:27:33
sledzik860 napisał(a):

I jeszcze jest jedna prawna wg mnie sprawa i chyba najważniejsza. Kiedy został udostępniony regulamin loterii. Bo jeśli po jej rozpoczęciu to prawnie uważam za niedopuszczalne. 

Przecież Emanuela (z tego co zrozumiałam) wczoraj grała... To znaczy, że strona działała, jak działała to i regulamin był... I serio Smolar w ogóle nie musiał informować o loterii na swojej stronie...