Reklama na e-Konkursy.info

RMF

Gość: Kreatives27

#5693994 Napisano: 09.07.2013 13:13:43
jua napisał(a):

Ja chciałabym tylko wtrącić swoje 5 groszy - przecież nikt nie udowodnił, że w konkursie używane są boty i w sumie od początku NIC się nie zmienia. Zawsze ktoś wygrywa. Dyskusja zaczęła się TYLKO i WYŁĄCZNIE za sprawą Kreatives, który od początku Was zwodzi, robi "psikusy" i sieje zamęt, a teraz dla niepoznaki niby pisze na poważnie. Od razu widać, że to zwykły prowokator i kilka prawdzicyh postów tego nie zmieni. Pare stron wstecz widać, że mu najbardziej zależało na udowodnieniu autentyczności bota (którego pewnie sam przesłał z innego nicku, od razu da się to wyczuć). Nie czytajcie jego postów i będzie się grało jak wcześniej. NIC SIĘ NIE ZMIENIŁO!

1) Faktycznie, nikt tego nie udowodnił. Jednak widzę tu kilka osób, które jak coś wygrywają, to tylko za pomocą botów. Tym bardziej, że codziennie jest do wygrania 30 kart, a chwali się tylko kilka osób (nie to, co kiedyś).
2) To nie moje konto, niech ktoś sobie sprawdza IP, co chce emotka
3) Gra się jak wcześniej cały czas. Jednak powracając do punktu 1... wg mnie coś się jednak zmieniło emotka

Co do isiulka - wg mnie weryfikacja telefoniczna to jeden z najlepszych sposobów, który mogli wybrać emotka Nie będzie wygrywania kilkunastu kart na jedną osobę emotka
0 0

Gość: jua

#5693997 Napisano: 09.07.2013 13:14:55
Jaknajbardziej!!! Ale widzę, że wiele osób traci zapał, daje się łapac na bezsensowne psikusy. A to wszystko za sprawą jednej osoby, która się świetnie bawi. Nie karmy trola emotka emotka
0 0

zaczytana-pola

#5693998 Napisano: 09.07.2013 13:16:14
Cisza! Pani dyspozytor dzwoni emotka
0 0

#5693999 Napisano: 09.07.2013 13:17:01
jua napisał(a):

Jaknajbardziej!!! Ale widzę, że wiele osób traci zapał, daje się łapac na bezsensowne psikusy. A to wszystko za sprawą jednej osoby, która się świetnie bawi. Nie karmy trola emotka emotka

Jak ktoś ma ochotę to gra. Ja tylko stwierdzam jak jest i pokazuje co się dzieje.

Jeszcze na myśl przyszła mi sytuacja (dosyć niedawno to się działo), co w regulaminie była konieczność weryfikacji za pomocą dowodu + jedna wygrana na jedno gospodarstwo. Więc widać jak niektórzy cwaniaki (łapczywe polaczki) rzucają się na masowe wygrane...

A co do psikusu, to jedyną rzeczą było napisanie, że przyszły e-maile z 1 edycji emotka ) Jeżeli ktoś dobrze zapoznał się z regulaminem konkursu, to wiedział czym są edycje i się nie nabrał emotka emotka

joan jeżeli mowa o mnie, to jeszcze nic tym razem w RMF nie wygrałem, a z botów nie korzystam emotka
0 0

Gość: barti978

#5694006 Napisano: 09.07.2013 13:20:33
Była już 3 runda?
0 0

malenka89

#5694007 Napisano: 09.07.2013 13:20:44
ja tam się nie zniechęcam i gram dalej, ale jak się zaczynał ten konkurs cieszyłam się z tej atmosfery na forum, zabawy która nam towarzyszyła, a teraz to szkoda gadać... owszem gra się, ale to już nie to co kiedyś...
0 0

#5694008 Napisano: 09.07.2013 13:21:17
barti978 napisał(a):

Była już 3 runda?

nie, jeszcze nie było emotka
0 0

malutka456

#5694021 Napisano: 09.07.2013 13:26:00
malenka89 napisał(a):

ja tam się nie zniechęcam i gram dalej, ale jak się zaczynał ten konkurs cieszyłam się z tej atmosfery na forum, zabawy która nam towarzyszyła, a teraz to szkoda gadać... owszem gra się, ale to już nie to co kiedyś...

dokladnie, pamietam czasy czerwonego kapturka i te emocje na forum emotka teraz gram dla zabawy, bo jakoś wiary brak w zwycięstwo ;/
0 0

malenka89

#5694023 Napisano: 09.07.2013 13:27:26
oj tak Czerwony kapturek był fajny i bardzo dużo ludzi na forum wtedy trafiło emotka do dziś ma trochę maskotek z tego konkursu emotka
0 0

#5694025 Napisano: 09.07.2013 13:27:55
W odpowiedzi na posty Kreative wklejam fragment dyskusji sprzed paru dni (i znowu wchodzę w stan uśpienia forumowego, bo na dzisiaj dyskusji mi starczy emotka ). Nie szkodzi, że nie napisał wprost że już tego bota ma. Od tych postów zaczęła się niezdrowa atmosfera w temacie:

Kreatives27 napisał(a):

malenka89 napisał(a):

Kreatives27 napisał(a):

malenka89 napisał(a):

Kreatives27 napisał(a):

Na poniedziałek będzie chyba trzeba bota zrobić, bo tak to nie ma sensu przez te 4 godziny słuchać radia bez pewności wygranej emotka

tak wygrać to żadna sztuka i zabawa emotka

tutaj na forum nie lubią takich cwaniaczków emotka

Jeżeli mam wybierać pomiędzy +/- 10 kartami o łącznej wartości 3k, a "lubieniem", no to chyba logiczne co wybiorę emotka

Tak, tak. Jestem zachłannym polaczkiem emotka

wiesz... w ogóle to trzeba mieć tupet żeby się chwalić jakimi sposobami wygrywasz emotka to raz, a dwa to co to za frajda
wygrać oszukując? dostać coś co Ci się w ogóle nie należy?

kasę masz, ale za to sumienie nie czyste emotka

wygraj nawet i 20, ale sam emotka

Wiesz, takie "wspomagacze" to teraz standard. Taka jest prawda i nie ma co się oszukiwać. W 60% konkursów są stosowane. Gry, aplikacje, zabawy na czas - wszystko wygrywa kilka linijek kodu.
Z tego co już ogarnąłem kilka osób w tym przypadku korzysta z botów. Jeżeli dobrze wszystko zostanie ustawione, zostanie zrobione to z kilku serwerów, to NIKT z nas nie ma szans wygrać ręcznie emotka

0 0

#5694030 Napisano: 09.07.2013 13:30:49
jua napisał(a):

W odpowiedzi na posty Kreative wklejam fragment dyskusji sprzed paru dni (i znowu wchodzę w stan uśpienia forumowego, bo na dzisiaj dyskusji mi starczy emotka ). Nie szkodzi, że nie napisał wprost że już tego bota ma. Od tych postów zaczęła się niezdrowa atmosfera w temacie:

Trochę dziwi mnie Twoje podejście. Bo teraz twierdzisz, że każdy wygrywa normalnie, nikt nie oszukuje. Próbujesz wszystko przekręcić w ten sposób, jakbyś sam miał/miała na sumieniu emotka
0 0

dochaaa

#5694032 Napisano: 09.07.2013 13:32:00
dobra koniec juz tej bezsensownej gadki bo sie tego czytac juz nie da emotka
0 0

#5694033 Napisano: 09.07.2013 13:32:48
Kreatives27 napisał(a):

jua napisał(a):

Trochę dziwi mnie Twoje podejście. Bo teraz twierdzisz, że każdy wygrywa normalnie, nikt nie oszukuje. Próbujesz wszystko przekręcić w ten sposób, jakbyś sam miał/miała na sumieniu emotka

Podkreśliłam, że jak najbardziej jestem za weryfikacją. Na sumieniu nie mam nic, nigdy nie zniżyłabym się do takiego poziomu, tak że o mnie się nie martw. Mam na celu jedynie pokazanie, że jesteś prowokatorem i dyskusja z Tobą jest pozbawiona sensu.

Może Ty odniesiesz się do tego co przed chwilą wkleiłam? emotka
0 0

#5694037 Napisano: 09.07.2013 13:36:28
jua napisał(a):

Kreatives27 napisał(a):

jua napisał(a):

Podkreśliłam, że jak najbardziej jestem za weryfikacją. Na sumieniu nie mam nic, nigdy nie zniżyłabym się do takiego poziomu, tak że o mnie się nie martw. Mam na celu jedynie pokazanie, że jesteś prowokatorem i dyskusja z Tobą jest pozbawiona sensu.

Może Ty odniesiesz się do tego co przed chwilą wkleiłam? emotka

Możliwe, że jestem prowokatorem emotka

Również jestem za weryfikacją, bo nie mam nic na sumieniu (nawet nic nie wygrałem emotka ). Nawet mogę dosłownie powiedzieć, że nie potrafiłbym napisać takiego bocika emotka

Faktycznie, starczy tej dyskusji. Fakt, że ludzie przeginają ze swoimi "możliwościami programistycznymi", a zabawa i radość z tej ręcznej wygranej to co innego emotka )

Mam nadzieję, że chociaż kilka osób pojęło, jak ludzie rzucają się na wszystko co ostatnio organizują...

emotka
0 0

malenka89

#5694040 Napisano: 09.07.2013 13:39:14
Tylko co to za weryfikacja jak większość konkursowiczów ma tyle telefonów/numerów, że na połowę osiedla może grać emotka

Mam nadzieję, że chociaż w jakimś stopniu sprawdzą i wyeliminują niemożliwe do osiągnięcia czasy emotka
0 0

katanaka

#5694043 Napisano: 09.07.2013 13:41:32
była już 3 runda (tesco)?
0 0

Gość: bloblebla2

#5694044 Napisano: 09.07.2013 13:41:36
z dzisiejszej drugiej rundy były już meile???
0 0

#5694047 Napisano: 09.07.2013 13:42:07
malenka89 napisał(a):

Tylko co to za weryfikacja jak większość konkursowiczów ma tyle telefonów/numerów, że na połowę osiedla może grać emotka

Mam nadzieję, że chociaż w jakimś stopniu sprawdzą i wyeliminują niemożliwe do osiągnięcia czasy emotka

Z numerami to fakt emotka Też ostatnio widziałem jak PLAY rozdawało startery i ludzie po kilkanaście chapali...

Z czasami bywa to różnie, ale jak są czasy typu 00:00:00 (niektórzy mistrzowie w aplikacjach, czy grach chyba na mentosie na FB tak mieli), no to powinni automatycznie wyrzucać takie osoby i blokować możliwość wygrania w dalszych edycjach. Tak gdzieś od ok. 7 sekund spokojnie można powiedzieć, że "się da".
0 0

smsowicz

#5694048 Napisano: 09.07.2013 13:42:31
Jeśli nie znika stara edycja konkursu, a nowa długo się nie pojawia, to wiedz, że coś się dzieje. emotka
0 0

#5694050 Napisano: 09.07.2013 13:43:51
katanaka napisał(a):

była już 3 runda (tesco)?

Nie, jeszcze nie było.

bloblebla2 napisał(a):

z dzisiejszej drugiej rundy były już meile???

Chyba nie, nawet z pierwszej jeszcze nie było.
0 0