Nasz serwis prowadzony przez Adriana Pionkę wraz naszymi partnerami wymienionymi w Polityce
Prywatności wykorzystuje pliki cookies zapisywane na Twoim urządzeniu i inne technologie do
zbierania i przetwarzania danych osobowych w celu personalizowania treści i reklam oraz analizowania
ruchu na stronie i w Internecie.
Przetwarzanie danych jest uzasadnione z uwagi na nasze usprawiedliwione potrzeby, co obejmuje między
innymi konieczność zapewnienia bezpieczeństwa usługi (np. sprawdzenie, czy do Twojego konta nie
loguje się nieuprawniona osoba), dokonanie pomiarów statystycznych, ulepszania naszych usług i
dopasowania ich do potrzeb i wygody użytkowników (np. personalizowanie treści w usługach) jak
również prowadzenie marketingu i promocji własnych usług Administratora. Dane te są przetwarzane do
czasu istnienia uzasadnionego interesu lub do czasu złożenia przez Ciebie sprzeciwu wobec
przetwarzania.
Dane osobowe będą przekazywane wyłącznie naszym podwykonawcom, tj. dostawcom usług informatycznych
i/lub partnerom wymienionym w
Polityce
Prywatności.
Przysługuje Ci prawo żądania dostępu do treści danych osobowych, ich sprostowania, usunięcia oraz
prawo do ograniczenia ich przetwarzania. Ponadto także prawo do cofnięcia zgody w dowolnym momencie
bez wpływu na zgodność z prawem przetwarzania, prawo do przenoszenia danych oraz prawo do wniesienia
sprzeciwu wobec przetwarzania danych osobowych. Posiadasz prawo wniesienia skargi do Prezesa Urzędu
Ochrony Danych Osobowych.
staszek
Postów 3670
Data rejestracji 07.02.2011
Punkty karne 0
Konkursy dodane
o to to
annna84
Postów 274
Data rejestracji 11.10.2007
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Najważniejsza była wygrana w konkursie „Grasz o staż”, która przyniosła m.in. staż i miejsce na studiach podyplomowych. Poza tym:
16 książek, słuchawki, kubek termiczny, poduszka relaksacyjna, kosmetyki: L’Oreal, Miss Barwa, Bourjois, Wella, kursy e-learningowe na netakademia, 3-miesięczny e-kurs językowy, ładowarka USB, 2 x etui do Iphone’a, piwo Harnaś, 3 programy edukacyjne, prenumerata Harvard Business, smycz dla psa i parę drobniejszych rzeczy.
Mam nadzieję, że w tym roku będę miała więcej motywacji do grania.
Ankiety: http://imasonline.../fromReference/36643
http://reaktoropinii.pl/ref/a3eab
https://www1.surv...2721&hhid=159501
moskala22
Postów 3353
Data rejestracji 04.07.2011
Punkty karne 0
Konkursy dodane 3
- zaproszenie na pokaz mody do Warszawy+noclegi,przejazd, itp za 1600 zł
- roczny zapas Martini z lodówką za 2500 zł
- skok spadochronowy
- tablet
- Ipod Touch 32 GB
- 3 smartfony
- konsola Play Station 3
- metamorfoza
- 2 aparaty
- karta Rexony 1000 zł
- mnóstwo książek, kosmetyków
- buty, bielizna i inne drobiazgi
W sumie okolo 220 nagród
Mam nadzieję że w 2014 roku spełnię marzenia o wycieczce zagranicznej, laptopie, lustrzance i samochodzie
Zapraszam do rejestracji:
https://goodie.pl/kody/51JCDWAM
Hej! Kupuję z PayPo i płacę za 30 dni. Sprawdź, jakie to wygodne i odbierz kod o wartości 20 PLN na spłatę pierwszej transakcji. Zarejestruj się: https://paypo.pl/reg/?ref=KATARZYNAM183
https://reaktoropinii.pl/ref/aoiab
Wypowiedź była edytowana 1 raz.
violka88
Postów 2682
Data rejestracji 19.08.2011
Punkty karne 0
Konkursy dodane
mam nadzieję że rok 2014 będzie obfitował w wieksze wygrane
agusia147
Postów 4520
Data rejestracji 01.11.2010
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Zrobię zakupy w: Top Market, Rossman, Tesco, Real, Auchan, Carrefour, Lidl, Biedronka, Żabka
luko922
Postów 4764
Data rejestracji 05.08.2010
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Z tych takich większych:
-skuter
-pralka
-tablet
-słuchawki z Lecha
-koncert z Lecha
-bony (2100zł)
Wystarczyłoby mi, żeby 2014 był chociaż taki jak 2013
***** ***!
Gość: dotti25
agamaty
Postów 2876
Data rejestracji 13.01.2009
Punkty karne 0
Konkursy dodane
pecia
Postów 405
Data rejestracji 29.08.2012
Punkty karne 0
Konkursy dodane
moja największa wygrana w minionym już roku to pralka poza tym ekspres, książki, trochę kosmetyków, bony z Kauflandu,
życzyłabym sobie 2014r większego wysypu nagród
Cieszę się, że istnieje takie forum i gromadzi naszą rodzinę konkursową - wszystkiego dobrego
norweska20
Postów 3534
Data rejestracji 02.01.2012
Punkty karne 0
Konkursy dodane
zaś konkursowo--to totalna porażka ..z najcenniejszych to bon na 100 zł do Tesco i rozdrabniacz z Bosha w konkursie Cifa...kosmetyki kuferek z Nivea..i to by było na tyle
ale jak to mówią wszystkiego nie można mieć naraz..więc dobrze że marzenia życiowe o córeczce się zrealizowały!!!
a więc za rok 2014 żeby był owocny w nagrody- wycieczka rodzinna mile widziana:)
Zamiast czekać zacznij żyć- coś w tym jest
aga67
Postów 866
Data rejestracji 10.07.2009
Punkty karne 0
Konkursy dodane
bloomcia
Postów 468
Data rejestracji 17.02.2011
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Tymczasem w tym roku sama wygrałam nagrody za ok. 25 -30 tys.!
Najcenniejsze to: voucher na wycieczkę do Grecji za 10 tys., rower za 2 tys., 2 tys. do zrealizowania na prezenty, 3 x tablet, obrączki ślubne, wybielanie zębów, wycieczka promem Stena Line, golarka, bony, karty przedpłacone i bilety na koncerty oraz dużo "drobnicy".
Patrząc na ograniczone pokłady czasowe, to naprawdę wielki sukces w moim przypadku! No i spełniło się postanowienie zeszłoroczne, by wygrać wycieczkę!
W tym roku ciężko będzie o czas, bo moje całe życie się zmieni (ślub), także pewnie będzie jeszcze mniej czasu, ale za cel stawiam sobie jeszcze raz wycieczkę (może być romantyczny weekend), choć tak naprawdę marzy mi się samochód, ale to by było coś nierealnego raczej
\'Jeżeli szczęście jeszcze do Ciebie nie przyszło, to znaczy że jest duże i idzie małymi krokami\'
Zrobię zakupy: Intermarche, Biedronka, Kaufland, Netto, Lidl, Polo Market, ABC, Żabka, Drogeria Natura, Rossmann.
anulka2323
Postów 63
Data rejestracji 27.12.2011
Punkty karne 0
Konkursy dodane
bloomcia- zgadzam się.
Myslę, że najwazniejsze, nie tylko w konkursach, jest wyznaczenie celu i powolutku realizowanie go.
Ja nigdy nie grałam w konkursach o wyjazdy, wycieczki, pobyty w spa. jednak, gdy zblizały się wakacje, postanowiłam spróbować.
W ciagu 2 miesięcy wygrałam 2 (skromne, to skromne- ale wspaniałe) wyjazdy.
I cieszę się, bo sama pewnie nie zdecydowałabym się na wyjazd.
Także czas na postawienie celów na 2014 i realizowanie ich...
Bysmy za rok byli jeszcze szczęśliwsi!
babariba
Postów 685
Data rejestracji 17.12.2005
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Oby następny rok nie był gorszy, to będzie
Gość: zibek
2013 był u mnie "biletowy".
2x bilet - zaproszenie (na płytę stadionu) na koncert Bon Jovi, 2x bilet na Super Mecz Lechia Gdańsk - FC Barcelona,
2x podwójne zaproszenie na koncert w Browarze Lecha,2x słuchawki Lech,około 15 koszulek, piłka adidas, kilka cd i dvd, bilety do kina, masa słodyczy od Zaskocz, 1x pendriwe, parę książek, jedno wino i na koniec sanki, ale jeszcze ich nie mam, to będą na 2014.
szkielko
Postów 10
Data rejestracji 31.08.2011
Punkty karne 0
Konkursy dodane
W 2013 roku "wpadły":
- bon do Cropp 500zł, bon Skate-Europe 500 zł, 2 stroje kolarskie, buty New Balance, zegarek, 2 plecaki, kubek termiczny, parę T-shirtów, parę książek...
Reasumując 2013 był dla mnie słabszy niż rok 2012, było szkoda kilku konkursów, ale też nie można narzekać - ważne, że coś wpada. Mam nadzieję, że 2014, który się zaczął będzie naprawdę owocny, bo w tym roku moja 18-stka i nie będę się ograniczał jedynie do konków internetowych
Mam też nadzieję, że kiedyś uda mi się zdobyć tak grube nagrody jak niektórym z forum.
Powodzenia i najlepsze życzenia w nowym roku!
zaczytana-pola
Postów 11323
Data rejestracji 24.03.2009
Punkty karne 0
Konkursy dodane
somesmile
Postów 178
Data rejestracji 07.09.2008
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Rok 2014 zapowiada się bardziej spokojnie więc wierze, że czasu na konkursy i weny twórczej będzie troche więcej - czego sobie i konkursowiczom życzę
dala
Postów 1049
Data rejestracji 22.11.2009
Punkty karne 0
Konkursy dodane 5
trebor1
Postów 1497
Data rejestracji 08.11.2006
Punkty karne 1
Konkursy dodane
Tu jest moja stopka, więc ostrożnie by nie nadeptać na odcisk