Nasz serwis prowadzony przez Adriana Pionkę wraz naszymi partnerami wymienionymi w Polityce
Prywatności wykorzystuje pliki cookies zapisywane na Twoim urządzeniu i inne technologie do
zbierania i przetwarzania danych osobowych w celu personalizowania treści i reklam oraz analizowania
ruchu na stronie i w Internecie.
Przetwarzanie danych jest uzasadnione z uwagi na nasze usprawiedliwione potrzeby, co obejmuje między
innymi konieczność zapewnienia bezpieczeństwa usługi (np. sprawdzenie, czy do Twojego konta nie
loguje się nieuprawniona osoba), dokonanie pomiarów statystycznych, ulepszania naszych usług i
dopasowania ich do potrzeb i wygody użytkowników (np. personalizowanie treści w usługach) jak
również prowadzenie marketingu i promocji własnych usług Administratora. Dane te są przetwarzane do
czasu istnienia uzasadnionego interesu lub do czasu złożenia przez Ciebie sprzeciwu wobec
przetwarzania.
Dane osobowe będą przekazywane wyłącznie naszym podwykonawcom, tj. dostawcom usług informatycznych
i/lub partnerom wymienionym w
Polityce
Prywatności.
Przysługuje Ci prawo żądania dostępu do treści danych osobowych, ich sprostowania, usunięcia oraz
prawo do ograniczenia ich przetwarzania. Ponadto także prawo do cofnięcia zgody w dowolnym momencie
bez wpływu na zgodność z prawem przetwarzania, prawo do przenoszenia danych oraz prawo do wniesienia
sprzeciwu wobec przetwarzania danych osobowych. Posiadasz prawo wniesienia skargi do Prezesa Urzędu
Ochrony Danych Osobowych.
maria1980
Postów 2986
Data rejestracji 03.01.2010
Punkty karne 0
Konkursy dodane
3 razy IPad w tym dwa mini ,dwa iPody, nokia lumia 520 ,nokia lumia 610 i 720 ,htc one , odkurzacz ,aparat Nikon, ekspres,depilator braun silkepil 7 ,golarka braun dla męża ,dwa razy weekend w górach i cała masa bonów ,które ratują zawsze mój budżet
Najwieksza wygrana jest fakt iż udało mi sie sprzedać wygrany tel i spokojnie kupić xboxa z kinect
Mam nadzoeję ,ze przyszły rok bedzie lepszy ...a najbardziej chciałabym być jednak zdrowa
Wypowiedź była edytowana 1 raz.
sosna
Postów 1052
Data rejestracji 17.06.2008
Punkty karne 0
Konkursy dodane
I to był "taki sobie rok"? Chciałabym żeby mój najlepszy był taki....
ziolko
Postów 10261
Data rejestracji 06.01.2006
Punkty karne 0
Konkursy dodane
sosna
Postów 1052
Data rejestracji 17.06.2008
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Wiem, wiem,przecież jestem tu z Wami 5 lat!
joan
Postów 18368
Data rejestracji 02.09.2008
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Dziękuję Wam za towarzystwo i mam nadzieję, że spotkamy się za kilka chwil, czyli w 2014 Ten rok zakończę oglądaniem ostatniej serii "Czas honoru" i oczywiście słaniem zgłoszeń na konkursy
Cashback za zakupy na ponad 700 stronach (min. na Allegro, AliExpress, Booking, Pyszne, Zooplus) polecam: https://www.tipli.pl/p/2589564
ktosiu
Postów 1206
Data rejestracji 08.09.2010
Punkty karne 0
Konkursy dodane
C'est le moment ou jamais...
maria1980
Postów 2986
Data rejestracji 03.01.2010
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Sosna zaufaj mi ,gdyby nie tarapaty zdrowotne moje i mojej córki mogłabym uznać ten rok za udany ,połowa nagród poszła na sprzedaż żeby mieć z czego zapłacić za lekarstwa czy badania ...
mahuska
Postów 6270
Data rejestracji 25.07.2008
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Miłe zaskoczenie ze strony Pana Mirka
Smutno...bo forum...szkoda gadać, podobno kruk krukowi oka nie wykole a jednak.
Bardzo dziękuję wszystkim za pomoc, bez Was , wiele rzeczy by się nie udało...buziole i niech Wam się sypie w tym 2014 ( dodała bym trochę emotek ale cuś mi nie działają
marta_1234
Postów 951
Data rejestracji 22.12.2013
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Apetyt rośnie w miarę jedzenia, oby 2014 był lepszy dla nas wszystkich
ksantypa
Postów 6416
Data rejestracji 11.09.2005
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Zakupy dla kobiety są jak lekarstwo... a na zdrowiu się nie oszczędza
Agnes
Postów 2863
Data rejestracji 27.10.2004
Punkty karne 0
Konkursy dodane 3
No więc 2013 był słaby oj słabiutki porównując z latami poprzednimi
Ale nie narzekam bo tak naprawdę powinna nas cieszyć każda pierdółka.
U mnie 2013 rok minął pod znakiem wszelkiego rodzaju biletów sporo do kina, trochę do teatru, na koncerty w tym na IRON MAIDEN
Sporo wpadło też słodyczy
Sporo różnego rodzaju bonów w tym ostatnio 1 tys do Galerii Mokotów
Trochę ciuszków i trochę kosmetyków. Łącznie 168 nagród
I oby 2014 nie był gorszy od tego
sabinka71
Postów 624
Data rejestracji 14.07.2011
Punkty karne 0
Konkursy dodane
bilety na Barcelonę i słodycze od Zaskocz
smartfon Samsung, iPod ,mp 3
3 ekspresy , kosze Hortex i Nałęczowianka
zegarek ,kosmetyki
bony i karty - 2,5 tyś.
Jestem zadowolona że aż tyle udało mi się wygrać.
kaktus1012
Postów 484
Data rejestracji 22.11.2007
Punkty karne 0
Konkursy dodane
- pralka
- ekspres
-zestaw garnków
- weekend w górach
- bilety do kina,
-jabłuszka i patelnia- nie dotarły jeszcze
-fiszki - język angielski
Gość: bartek0395
Nie gram za często, bardzo rzadko. W tym roku wygrałem telefon LG Optimus G, tablecik Nexus 7 z kitkata, monookular celestron, okulary, torbę do laptopa i kalendarz z Poznań Ławica.
Przydałby się nowy telewizor, bo mój jest już wiekowy, ze dwa smartfony dla rodziny i wymarzona lustrzanka dla mnie
ace
Postów 1985
Data rejestracji 05.06.2006
Punkty karne 0
Konkursy dodane
dzasmina
Postów 2312
Data rejestracji 10.01.2009
Punkty karne 0
Konkursy dodane
ten rok dla mnie był pasmem niepowodzeń i to nie tylko konkursowo, przez co i grać za bardzo nie miałam ochoty, a kiedy mnie natchnęło, to efektów zabrakło
po podsumowaniu "tak źle" było 4 lata temu. no, ale nie ma co narzekać, coś tam jednak wpadało
ostatnie dni starego roku napawają mnie jednak optymizmem jeszcze będzie dobrze
Zdradliwa wena, raz jest raz jej nie ma...
doris1
Postów 1032
Data rejestracji 31.07.2010
Punkty karne 0
Konkursy dodane
za to jest nagroda od losu: wyczekany synuś
o nic więcej nie śmiem prosić...
a Was podziwiam za tak imponujący bilans i gratuluję wszystkim razem i każdemu z osobna
zdolnabestia
Postów 5160
Data rejestracji 12.12.2005
Punkty karne 0
Konkursy dodane 7
Fajnie się tak czyta Wasze podsumowania
Gość: barti978
To był mój nalepszy rok, aby ten następny był jeszczeee lepszy!
nanajka81
Postów 4471
Data rejestracji 15.06.2005
Punkty karne 0
Konkursy dodane 9