Nasz serwis prowadzony przez Adriana Pionkę wraz naszymi partnerami wymienionymi w Polityce
Prywatności wykorzystuje pliki cookies zapisywane na Twoim urządzeniu i inne technologie do
zbierania i przetwarzania danych osobowych w celu personalizowania treści i reklam oraz analizowania
ruchu na stronie i w Internecie.
Przetwarzanie danych jest uzasadnione z uwagi na nasze usprawiedliwione potrzeby, co obejmuje między
innymi konieczność zapewnienia bezpieczeństwa usługi (np. sprawdzenie, czy do Twojego konta nie
loguje się nieuprawniona osoba), dokonanie pomiarów statystycznych, ulepszania naszych usług i
dopasowania ich do potrzeb i wygody użytkowników (np. personalizowanie treści w usługach) jak
również prowadzenie marketingu i promocji własnych usług Administratora. Dane te są przetwarzane do
czasu istnienia uzasadnionego interesu lub do czasu złożenia przez Ciebie sprzeciwu wobec
przetwarzania.
Dane osobowe będą przekazywane wyłącznie naszym podwykonawcom, tj. dostawcom usług informatycznych
i/lub partnerom wymienionym w
Polityce
Prywatności.
Przysługuje Ci prawo żądania dostępu do treści danych osobowych, ich sprostowania, usunięcia oraz
prawo do ograniczenia ich przetwarzania. Ponadto także prawo do cofnięcia zgody w dowolnym momencie
bez wpływu na zgodność z prawem przetwarzania, prawo do przenoszenia danych oraz prawo do wniesienia
sprzeciwu wobec przetwarzania danych osobowych. Posiadasz prawo wniesienia skargi do Prezesa Urzędu
Ochrony Danych Osobowych.
Gość: kotek11
ja bardzo poprosze
Gość: onnn21
Pozniej się odezwę co dostałem.
Pozdrawiam.
jomajd86
Postów 2387
Data rejestracji 21.01.2009
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Ze szczęściem czasami bywa tak jak z okularami, szuka się ich, a one siedzą na nosie. P. Bosmans
Gość: lukasiewicz
Gość: kuba1130
Za rejestracje na stronie http://www.frikojava.jun.pl podaję 10 pewniaków
a tak w temacie to dostalem dzisiaj dwie smycze
cytrynkowa
Postów 887
Data rejestracji 01.09.2006
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Pozdrawiam.
Gość: misiulinek
- próbki od rossnet
wczoraj był kurier 7 z bidonem i z plastikowym etuim na leki lub odżywki razy 2.
Pozdrawiam.
Gość: adi0201
Ja dostałem od nich jeszcze odblask
Piszcie bo mają nową turę gadżetów
Gość: aldi2520
ja poprosze
delfinka101
Postów 5473
Data rejestracji 08.06.2009
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Ja też chetnie przygarne, bo ze stresu ostatnio włosy gubie hihihiii
Kurier;
- fortka z zegarkiem, notes a4, kalendarz ksiazkowy na 2010 rok, dwa zegarki na reke, czapkę, pilka dmuchana, misiaa dmuchany, mp3 1 gb ze sluchazwkami z ladowarką i kablem usb, koszulka damska i mjily list.
Poczta;
- smycz, 3 dlugopisy i dwa male notesy,
- Tasma klejaca, reklamowka, dwa male notesy, smycz i list.\
To szwystko. Pozdrawiam serdecznie.
chmurka
Postów 366
Data rejestracji 06.11.2009
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Po co to piszesz skoro i tak się nie podzielisz adresem skąd to dostałeś
Gość: lukasiewicz
weraph
Postów 28
Data rejestracji 08.06.2009
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Przeczytaj na pierwszej stronie założenia tematu. Nikt od nikogo nie oczekuje adresów
chmurka
Postów 366
Data rejestracji 06.11.2009
Punkty karne 0
Konkursy dodane
ok. moje zdanie w temacie znasz
jomajd86
Postów 2387
Data rejestracji 21.01.2009
Punkty karne 0
Konkursy dodane
pionas
Postów 7441
Data rejestracji 20.04.2005
Punkty karne 1
Konkursy dodane 70
dzisiaj dostałem takiego maila:
--------------
Witam serdecznie,
Jestem przedstawicielem amerykanskiej firmy kosmetycznej, ktora w zwiazku z dynamicznym rozwojem polskiego rynku planuje zaprezentowac swoje produkty w Polsce. Mamy w ofercie perfumy, kosmetyki pielegnacyjne i do makijazu, ktore ciesza sie wielkim powodzeniem u amerykanek. Chcielibysmy przed wprowadzeniem tych produktow na rynek polski sprawdzic, jak nasze kosmetyki odbieraja Polki.
W zwiazku z tym poszukujemy grupy około 20 osob, najchetniej kobiet, ktore bylyby chetne przetestowac kilka naszych pelnowymiarowych kosmetykow i szczerze napisac, jak widza ich odbior w Polsce i jakie maja wrazenia na ich temat. Forum to podala mi znajoma z Polski, jako miejsce gdzie znajde osoby, ktore chetnie przetestuja nasze produkty za darmo, bowiem nie przewidujemy za te testy finansowej gratyfikacji.
Osoby chetne prosze o przyslanie maila na adres: peterthyren@ymail.com, z nastepujacymi informacjami: imie i nazwisko, wiek, miejscowosc (koniecznie bez danych adresowych, takie maile musze usunac), nick, ktory bedzie sluzyl do identyfikacji osoby w testach, preferencje dotyczace uzywanych kosmetykow, wymogi skory, adres email.
Skontaktujemy się z wybranymi osobami mailowo.
--------------
Jak jesteście zainteresowani to w mailu dodajcie wzmiankę że jesteście z tego forum
Masz problem? Zajrzyj do FAQ a później tam gdzie mnie potrzebujesz pisz @pionas lub wyślij prywatną wiadomość Odpowiem w możliwie najkrótszym czasie
https://brave.com/eko287 - najbezpieczniejsza przeglądarka
Nie klikam tam gdzie jest wymagana rejestracja...
Coś wam się nie podoba lub coś nie działa? Piszcie -> https://www.e-kon...e-nie-podoba-piszcie