Nasz serwis prowadzony przez Adriana Pionkę wraz naszymi partnerami wymienionymi w Polityce
Prywatności wykorzystuje pliki cookies zapisywane na Twoim urządzeniu i inne technologie do
zbierania i przetwarzania danych osobowych w celu personalizowania treści i reklam oraz analizowania
ruchu na stronie i w Internecie.
Przetwarzanie danych jest uzasadnione z uwagi na nasze usprawiedliwione potrzeby, co obejmuje między
innymi konieczność zapewnienia bezpieczeństwa usługi (np. sprawdzenie, czy do Twojego konta nie
loguje się nieuprawniona osoba), dokonanie pomiarów statystycznych, ulepszania naszych usług i
dopasowania ich do potrzeb i wygody użytkowników (np. personalizowanie treści w usługach) jak
również prowadzenie marketingu i promocji własnych usług Administratora. Dane te są przetwarzane do
czasu istnienia uzasadnionego interesu lub do czasu złożenia przez Ciebie sprzeciwu wobec
przetwarzania.
Dane osobowe będą przekazywane wyłącznie naszym podwykonawcom, tj. dostawcom usług informatycznych
i/lub partnerom wymienionym w
Polityce
Prywatności.
Przysługuje Ci prawo żądania dostępu do treści danych osobowych, ich sprostowania, usunięcia oraz
prawo do ograniczenia ich przetwarzania. Ponadto także prawo do cofnięcia zgody w dowolnym momencie
bez wpływu na zgodność z prawem przetwarzania, prawo do przenoszenia danych oraz prawo do wniesienia
sprzeciwu wobec przetwarzania danych osobowych. Posiadasz prawo wniesienia skargi do Prezesa Urzędu
Ochrony Danych Osobowych.
Gość: onnn21
Przed chwila był listonosz, przytargał jedna paczuszke
metalowo - skórzany brelok w czarnym opakowaniu
metalowy brelok w czarnym opakowaniu
To wszystko od PKS-u, nie powiem z jakiego miasta
Gość: aqq
Gratulacje jakoś nie pomyślałam, że PKS może być chętny do rozdawanie gadżetów; muszę i ja spróbować i wreszcie dostałam pozytywną odpowiedź na maila, teraz tylko pozostało mi czekać na paczkę
Przed chwila paczkowoz z jedna paczka był
Dwa metalowe pudelka z cukierkami
mały notes
Długopis
3 kieszonkowe kalendarzyki na rok 2009
karty do gry z obrazkami najnowszych pociągów z informacjami o nich typu prędkość, waga itp.
Najsmiejszniejsze jest to, że ja do nich pisalem maila, a baba mi odpisała, ze juz kiedys mi przyszlali paczke:D
Pozdrawiam
Gość: leilani
Gość: marszal94
Gość: michcio94
Gość: js28
notta
Postów 8163
Data rejestracji 20.02.2009
Punkty karne 0
Konkursy dodane 9
Ale musze wam powiedzieć że moje maile które wysyłam są bardzo przemyślane, długie aczkolwiek konkretne .
Obecnie jestem stażystką i pracuję w Urzędzie Gminy i zdarza mi się często odbierać pocztę. I dosyć często przychodzą do nas maile typy bardzo interesuje się waszą miejscowością możecie mi wysłać...
Dla mnie to jest trochę mocno naciągane, a wśród osób z którymi to jest nawet śmieszne. Moim zdaniem można było by się trochę bardziej wysilić.
Dzięki takim osobą wiele potencjalnych firm/urzędów które mogłyby wysyłać cokolwiek to nie robi tego.
Szczęśliwych paragonów życzę |
Polecanki: https://goodie.pl/kody/IVANOTTA | https://letyshops...l/winwin?ww=26416744 | https://www.mbank...ml?numer=ivanotta123
phi to nie moj adres tylko kurpianki Mi z Twojego adresu nic nie przyszlo bu';(
Ja moją karme dałem sąsiadce bo moj nie jadl
swibek
Postów 2059
Data rejestracji 27.12.2005
Punkty karne 0
Konkursy dodane
wniosek taki, że: musisz trochę skrócić, bo nie wszystkim chce się czytać długie nawet najbardziej konkretne maile. Pisz krótko, zwięźle i na temat.. no i trafisz widocznie na niewłaściwe firmy.. ale to kropla w morzu na tle milionow firm w kraju!! trzymam kciuki i pisz dalej! kiedyś to ruszy!! a najmilej jak nie odpiszą tylko wyślą!!
..gdybym była normalna, byłabym nudna - tak jak większość społeczeństwa, a tak to jestem zdrowo zakręcona i to jest fajne!..
Gość: martuska977
zobaczymy co przyślą
Gość: mrilka
0d tygodnia do nawet 2 miesięcy
Gość: aaankaaa
Gość: madzior88
Gość: aqq
Jest smycz Dzięki finessa
Gość: mysza662
czesto wysylacie maile?
Gość: mysza662
piszcie mico dostaliscie ja napisze wam co ja i wtedy zobaczymy czy chcemy zamiane
weraph
Postów 28
Data rejestracji 08.06.2009
Punkty karne 0
Konkursy dodane