Reklama na e-Konkursy.info

Dyskusje o innych konkursach (bez klików)

rufus

#7251613 Napisano: 04.04.2025 14:36:53
niunio napisał(a):

michalmichna napisał(a):

Wracając do loterii lidla…
Widzę że niektórzy kilka razy dziennie wygrywają nagrody. Czy to napewno możliwe?

zapis 11.5 regulaminu mówi że dana osoba może wygrać max 40 nagród natychmiastowych tj max 1 nagroda natychmiastowa w danym etapie dziennym.. czy ja coś źle czytam..

Można mieć kilka osobowości.

Czasem czuje sie kobieta zamknieta w ciele mezczyzny.  emotka

michalmichna

#7251615 Napisano: 04.04.2025 14:42:51
endrjuen napisał(a):

michalmichna napisał(a):

Widzę że niektórzy kilka razy dziennie wygrywają nagrody. Czy to napewno możliwe?

zapis 11.5 regulaminu mówi że dana osoba może wygrać max 40 nagród natychmiastowych tj max 1 nagroda natychmiastowa w danym etapie dziennym.. czy ja coś źle czytam..

Można raz dziennie na jedną osobę. Jeśli jest się w parze, to już ma się dostępne dwie wygrane. I tak dalej  emotka

Dotyczy 1 gospodarstwa, ale w sumie nikt tego nie sprawdzi emotka
0 0

endrjuen

#7251616 Napisano: 04.04.2025 14:49:10
michalmichna napisał(a):

endrjuen napisał(a):

michalmichna napisał(a):

Można raz dziennie na jedną osobę. Jeśli jest się w parze, to już ma się dostępne dwie wygrane. I tak dalej  emotka

Dotyczy 1 gospodarstwa, ale w sumie nikt tego nie sprawdzi 

Znam osobę, która grała przypadkowo na dwie osoby na jeden adres i też przysłali bony, ale nie wiem, czy to niedopatrzenie czy standard. Myślę, że przy dwóch lepiej mieć jednak dwa miejsca zamieszkania emotka
0 0

delfinka101

#7251643 Napisano: 04.04.2025 16:39:03
Nie miałam akceptacji paragony ze schweppes w lidlu, napisałam do agencji i zapytałam czy to dlatego, ze nie jest wyraźny. Bardzo miła pani mi odpowiedziała  ze mogę dać e paragon i nawet treść zgłoszenia mi dała. Bardzo fajne podejście i bardzo miłe osoby w tej agencji pracują. Jestem pozytywnie zaskoczona.
0 0

michalmichna

#7251698 Napisano: 05.04.2025 07:13:07
Do grania w konkursach wróciłem po kilku latach. Stąd moje pytanie bo już zwątpiłem. 
gdzie znajdę nr dowodu zakupu?
zawsze zgłaszałem ten z prawego górnego rogu, a przy loterii lidla każą podawać ten na dole.
to jak z tym jest? Ten z górnego rogu nie może być?

Edit: ok już znalazłem, widzę że każdy konkurs inaczej podchodzi do tego emotka
1 pikawka 0

miketyson

#7251723 Napisano: 05.04.2025 10:36:19
ch_magd napisał(a):

radziosny napisał(a):

michalmichna napisał(a):

Jak wy wygrywacie w tym lidlu emotka  widzę kilka razy dziennie ktoś się chwali że wygrał. Zgłosiłem chyba 15 paragonów o różnych porach i jeszcze nic nie trafiłem emotka

Nie sądzę, by bramki się powtarzały. Niektórzy mają dostęp do setek paragonów. Cała filozofia.

Dokładnie, śmietniki pewnie opróżniają przy bramkach. Też nic nie wygrałam za swoje.

Tutaj to się nazywa "spacer po parkingu Lidla" emotka
1 anaesth 0

asiaaa85

#7251724 Napisano: 05.04.2025 10:40:22
miketyson napisał(a):

ch_magd napisał(a):

radziosny napisał(a):

michalmichna napisał(a):

Jak wy wygrywacie w tym lidlu emotka  widzę kilka razy dziennie ktoś się chwali że wygrał. Zgłosiłem chyba 15 paragonów o różnych porach i jeszcze nic nie trafiłem emotka

Nie sądzę, by bramki się powtarzały. Niektórzy mają dostęp do setek paragonów. Cała filozofia.

Dokładnie, śmietniki pewnie opróżniają przy bramkach. Też nic nie wygrałam za swoje.

Ja przed chwilą wygrałam 50 zł a wysłałam w całej loterii Ok 8 paragonów i wszystkie puste .Trzeba trafić w bramkę ale na pewno nie są to bramki co minutę tak jak piszą na stronie loterii a co do pewnych osób z forum wysyłają po 100 paragonów dziennie i trafia kilka razy za dnia a paragony pewnie zbierają z koszyków przy sklepie lub mają kogoś znajomego który tam pracuje i daje im paragony .
0 0

rudzixon

#7251740 Napisano: 05.04.2025 11:44:21
Czy ktoś miałby ochotę podzielić się ze mną swoim wynikiem z Kozla? Może być na PW emotka
0 0

LadyInWhite

#7251742 Napisano: 05.04.2025 12:06:05
Możecie wysłać zgłoszenie na M&Ms?
0 0

endrjuen

#7251743 Napisano: 05.04.2025 12:08:34
asiaaa85 napisał(a):

miketyson napisał(a):

ch_magd napisał(a):

radziosny napisał(a):

michalmichna napisał(a):

Ja przed chwilą wygrałam 50 zł a wysłałam w całej loterii Ok 8 paragonów i wszystkie puste .Trzeba trafić w bramkę ale na pewno nie są to bramki co minutę tak jak piszą na stronie loterii a co do pewnych osób z forum wysyłają po 100 paragonów dziennie i trafia kilka razy za dnia a paragony pewnie zbierają z koszyków przy sklepie lub mają kogoś znajomego który tam pracuje i daje im paragony .

Mnie się wydaje, że to - tak jak wszędzie - kwestia szczęścia. Jednego dnia zgłosiłem ponad 20 paragonów i nic. Innego za pierwszym razem ugrałem 100 zł. Później znów zgłaszałem czasami kilkanaście i nic. A chyba przedwczoraj przy 3 zgłoszonych paragonach 2 wygrane. Także nie widzę tu zależności w stylu, że jak więcej zgłaszasz to więcej wygrywasz. Przynajmniej na swoim doświadczeniu.
1 zebry 0

parad0x

#7251751 Napisano: 05.04.2025 13:12:45

Strona jeszcze nieaktywna, jak ktoś chce to można wrzucać do bazy, ja nie mam czasu. Info z gazetki Netto emotka
0 0

8igora9

#7251752 Napisano: 05.04.2025 13:12:50
miketyson napisał(a):

ch_magd napisał(a):

radziosny napisał(a):

michalmichna napisał(a):

Sama bym się przespacerowała po parkingu, ale w moich Lidlach podczas trwania loterii nie ma nigdzie paragonów, gdzie poza loterią walają się dosłownie wszędzie. I to świadczy tylko o tym, że w tej loterii musi być naprawdę ogrom zgłoszeń i dlatego tak ciężko trafić nawet te głupie 20zl. 🙃
1 luimig 0

moskala22

#7251770 Napisano: 05.04.2025 15:26:56
W którym bankomacie bez problemu wypłacacie kase z Grześków? Obskoczyłam już chyba wszystkie i cały czas jest jakiś problem
0 0

samuraj

#7251771 Napisano: 05.04.2025 16:01:30
moskala22 napisał(a):

W którym bankomacie bez problemu wypłacacie kase z Grześków? Obskoczyłam już chyba wszystkie i cały czas jest jakiś problem

Planet cash
0 0

moskala22

#7251772 Napisano: 05.04.2025 16:07:31
samuraj napisał(a):

moskala22 napisał(a):

Planet cash

Obskoczyłam planet cash, euronet, pekao, ing, mbank, pko i wyskakuje mi ciągle albo że transakcja nie może być zrealizowana, transakcja została przerwana albo transakcja została odrzucona
0 0

agakaz2

#7251775 Napisano: 05.04.2025 16:23:00
moskala22 napisał(a):

samuraj napisał(a):

moskala22 napisał(a):

Planet cash

Obskoczyłam planet cash, euronet, pekao, ing, mbank, pko i wyskakuje mi ciągle albo że transakcja nie może być zrealizowana, transakcja została przerwana albo transakcja została odrzucona

może jakiś błąd ale oni będą to widzieć. mogę spróbować ci wybrać i dać blik.
0 0

samuraj

#7251781 Napisano: 05.04.2025 17:05:37
moskala22 napisał(a):

samuraj napisał(a):

moskala22 napisał(a):

Planet cash

Czyli coś z blikiem,pisz do nich.
1 moskala22 0

magie1982

#7251793 Napisano: 05.04.2025 18:56:08
Czy ktoś zgłaszał Burna? Dodałam paragon próbuje wysłać i mam komunikat PARAGON MUSI ZAWIERAĆ ODPOWIEDNIE PRODUKTY
 produkt jest, nie ma żadnego skanowania, więc o co tu chodzi?
0 0

lasiglasty

#7251798 Napisano: 05.04.2025 19:50:00
Czy pączka Wedel można zgłosić na loterię Wedla? Widzę, że jest na stronie Wedla jako ich produkt, regulamin go nie wyklucza, ale gdzieś czytała na forum, że o Muffinki się czepiali.

0 0

monikar

#7251799 Napisano: 05.04.2025 19:50:46
Czy na konkurs Bakoma mogę kupić skyr?
0 0