Reklama na e-Konkursy.info

Dyskusje o innych konkursach (bez klików)

mellowfruit

#7250097 Napisano: 28.03.2025 17:27:06
tad_pole napisał(a):

banka-manka napisał(a):

tad_pole napisał(a):

Podobno nie ma głupich pytań, a więc - czy za kartę podarunkowa z C4 mogę kupić inną kartę podarunkowa?? Kończy mi się ważność wygranej karty, a nie chciałabym kupować czegoś na szybko 🙈

Kiedyś kupowałam do Zalando bez żadnych problemów emotka

A z C4 do C4? 🙂 Tak po prostu, żeby wydłużyć sobie ważność

Ja kupowałam karty do C4 za te elektroniczne bony do C4, ale wydaje mi się że za karty też to przejdzie

wziumbadam

#7250121 Napisano: 28.03.2025 19:34:22
Konkurs "Odkryj Nowy Wymiar Orzeźwienia" Lidl
Jaki nr paragonu podajecie?
0 0

zezowaty_kot

#7250133 Napisano: 28.03.2025 20:55:27
wziumbadam napisał(a):

Konkurs "Odkryj Nowy Wymiar Orzeźwienia" Lidl
Jaki nr paragonu podajecie?

Ja podałam ten u góry i mi zaakceptowali emotka

Makufi38

#7250225 Napisano: 29.03.2025 15:41:24
https://www.konkurs.mms.pl/ doda ktoś do bazy? Próbuje dodać i nie działa mi

niunio

#7250231 Napisano: 29.03.2025 16:56:42
Makufi38 napisał(a):

https://www.konkurs.mms.pl/ doda ktoś do bazy? Próbuje dodać i nie działa mi

Dodałem, czeka na akceptację.
0 0

keraz123

#7250242 Napisano: 29.03.2025 18:27:58
[quote=Mam tak w Colgate z Carrefour. Po kliknięciu cały formularz zostaje tak jak był wypełniony, jest tylko takie"mrugnięcie"strony i żadnego info ze coś do nich poszło, doszło, v idzie...

akarolcia]Colgate total Biedronka- po kliknięciu  wyslij nic się nie dzieje, żadnego info 
Ani podziekowań na stronie ani maila.
Też tak macie?
To tak działa?
0 0

nanajka81

#7250244 Napisano: 29.03.2025 18:51:44
keraz123 napisał(a):

[quote=Mam tak w Colgate z Carrefour. Po kliknięciu cały formularz zostaje tak jak był wypełniony, jest tylko takie"mrugnięcie"strony i żadnego info ze coś do nich poszło, doszło, v idzie...

akarolcia]Colgate total Biedronka- po kliknięciu  wyslij nic się nie dzieje, żadnego info 
Też tak macie?
To tak działa?

z biedronki przychodzi mail (z Colgate Total), z C4 pojawia się tylko info na stronie że wzięło się udział (nic nie przychodzi na maila)
0 0

keraz123

#7250251 Napisano: 29.03.2025 20:31:47
nanajka81 napisał(a):

keraz123 napisał(a):

Też tak macie?
To tak działa?

z biedronki przychodzi mail (z Colgate Total), z C4 pojawia się tylko info na stronie że wzięło się udział (nic nie przychodzi na maila)Dziękuję za info. Niestety u mnie nie ma żadnego komunikatu. Napisalem z tym do nich maila
1 nanajka81 0

taalvikki

#7250275 Napisano: 30.03.2025 00:47:36
dzień dobry! jako, że miałam dość długą przerwę w graniu, chciałabym zadać pytanie odnośnie testów na wizażu. a mianowicie: czy idzie tam coś ugrać bez posiadania publicznego konta na instagramie oraz tik-toku? mam alergię zwłaszcza na to ostatnie i raczej to się nie zmieni, więc chodzi mi o to, czy w ogóle jest sens na wizażu pisać odpowiedzi? ktoś coś dostaje do testów bez tych kont?
0 0

koniczynka123

#7250335 Napisano: 30.03.2025 14:01:25
taalvikki napisał(a):

dzień dobry! jako, że miałam dość długą przerwę w graniu, chciałabym zadać pytanie odnośnie testów na wizażu. a mianowicie: czy idzie tam coś ugrać bez posiadania publicznego konta na instagramie oraz tik-toku? mam alergię zwłaszcza na to ostatnie i raczej to się nie zmieni, więc chodzi mi o to, czy w ogóle jest sens na wizażu pisać odpowiedzi? ktoś coś dostaje do testów bez tych kont?

Ja mam insta i tik tok ale zawsze zaznaczam, że nie mam emotka a mimo to czasem się załapuję, odpowiedzi daje krótkie na temat więc warto się zgłaszać
1 taalvikki 0

daisygirl

#7250337 Napisano: 30.03.2025 14:07:43
koniczynka123 napisał(a):

taalvikki napisał(a):

Ja mam insta i tik tok ale zawsze zaznaczam, że nie mam emotka a mimo to czasem się załapuję, odpowiedzi daje krótkie na temat więc warto się zgłaszać

a często Wam się coś trafia? Pytam bo ja próbowałam może kilkanaście razy (co prawda na przestrzeni długiego czasu), ale nigdy nic się nie udało i w sumie nie wiem, czy tam jest sens próbować. Trzeba być aktywnym bardzo na wizaż? Patrzą na to?
0 0

atyde25

#7250340 Napisano: 30.03.2025 14:18:16
Nie trzeba być aktywnym na wizażu by się do testu załapać. Dlatego warto poświęcić te kilka minut i się zgłosić do testowana.
Udaje się kilka razy w roku góra ,takie mam przemyślenia na swoim przykładzie.
Nie mam konta na ting-tongu i miećnie będę (nie moja kategoria wiekowa).
Mam insta publiczne i to wszystko.
Zawsze wypełniam ankietę końcową bo jak tego nie zrobisz jesteś już wykreślona z testowań w przyszłości.

nanajka81

#7250342 Napisano: 30.03.2025 14:19:48
daisygirl napisał(a):

taalvikki napisał(a):

a często Wam się coś trafia? Pytam bo ja próbowałam może kilkanaście razy (co prawda na przestrzeni długiego czasu), ale nigdy nic się nie udało i w sumie nie wiem, czy tam jest sens próbować. Trzeba być aktywnym bardzo na wizaż? Patrzą na to?

mnie nigdy nie wybrali nawet jak było 1000 zestawów, nie mam pojęcia czemu, insta mam, tik toka nie, może za stara jestem?
0 0

koniczynka123

#7250343 Napisano: 30.03.2025 14:19:49
daisygirl napisał(a):

taalvikki napisał(a):

Ja ślę rzadko, jak tylko mnie interesuje kosmetyk i czasem wpada. Ale uważam, że to fart a nie jakość zgłoszenia
nanajka81 jestem od Ciebie sporo starsza więc nie o wiek chodzi emotka

8igora9

#7250345 Napisano: 30.03.2025 14:34:31

daisygirl napisał(a):

taalvikki napisał(a):

Ja ślę rzadko, jak tylko mnie interesuje kosmetyk i czasem wpada. Ale uważam, że to fart a nie jakość zgłoszenia
nanajka81 jestem od Ciebie sporo starsza więc nie o wiek chodzi emotka

Tam najlepiej najpierw dodać kilka recenzji na stronę i dopiero wtedy się zgłaszać. 
I pogodzić się z tym, że będą wybierali raz na x zgłoszeń, bo baza wizażanek jest ogromna. 🤪
1 taalvikki 0

ditomaso

#7250346 Napisano: 30.03.2025 14:34:37
Nivea Men loteria,wymagany jest napis men na paragonie w razie wygranej do weryfikacji? Mam tylko sztyft Nivea 50 ml
0 0

koniczynka123

#7250347 Napisano: 30.03.2025 14:40:06
8igora9 - ja uważam, że nie trzeba, jestem tego żywym przykładem. Ale jak ktoś ma sporo czasu, to może dodawać, może sobie zwiększy szanse.
0 0

stalowiak1979

#7250350 Napisano: 30.03.2025 15:17:14
Konkurs "Ballantines" 18+  Do ilu znaków możemy pisac tekst??
0 0

titinunu

#7250351 Napisano: 30.03.2025 15:20:58
ditomaso napisał(a):

Nivea Men loteria,wymagany jest napis men na paragonie w razie wygranej do weryfikacji? Mam tylko sztyft Nivea 50 ml

U mnie było Pianka do golenia i prosili o zdjęcie paragonu z produktem
2 ditomaso, MDL 0

zmurcia

#7250364 Napisano: 30.03.2025 17:17:51
ditomaso napisał(a):

U mnie było Nivea Lipcare na paragonie
Ale robiąc zdjęcie paragonu obok położyłam produkt i weryfikacja pozytywna
1 ditomaso 0