Reklama na e-Konkursy.info

Dyskusje o innych konkursach (bez klików)

banka-manka

#7249852 Napisano: 27.03.2025 21:52:09
8igora9 napisał(a):

banka-manka napisał(a):

8igora9 napisał(a):

Macie zwrotki z żabkowych konkursów Carlo Rossi i tequilli?

Carlo Rossi nie.

Dzięki. Przy Tequilli jest info, że powinna być zwrotka, a ja jak zawsze od nich niczego nie dostałam. 🥴

A próbowałaś jeszcze raz zgłosić ten sam kod? Może jednak się zapisało. Ktoś wyżej też nie ma zwrotki.
0 0

gregory04

#7249853 Napisano: 27.03.2025 21:52:39
Znalazłem w Biedronce paragon na Milkę Maaax ale jest na nim numer karty moja Biedronka (oczywiście nie mój). Czy w takiej sytuacji jest sens grać na taki paragon czy istnieje szansa że w razie wygranej Smolar może się przyczepić?
0 0

niunio

#7249856 Napisano: 27.03.2025 21:56:26
gregory04 napisał(a):

Znalazłem w Biedronce paragon na Milkę Maaax ale jest na nim numer karty moja Biedronka (oczywiście nie mój). Czy w takiej sytuacji jest sens grać na taki paragon czy istnieje szansa że w razie wygranej Smolar może się przyczepić?

Nie no, bez przesady. Ja mam kilka kart. A jak znajdę coś w śmietniku, to mam jeszcze kilka kolejnych.

Jestemnowa

#7249857 Napisano: 27.03.2025 21:56:50
gregory04 napisał(a):

A oni znają twój nr karty biedronki 😅  myślę ,że śmiało możesz zgłaszać 😉
1 gregory04 0

8igora9

#7249858 Napisano: 27.03.2025 21:57:39
banka-manka napisał(a):

8igora9 napisał(a):

banka-manka napisał(a):

8igora9 napisał(a):

Macie zwrotki z żabkowych konkursów Carlo Rossi i tequilli?

Carlo Rossi nie.

Dzięki. Przy Tequilli jest info, że powinna być zwrotka, a ja jak zawsze od nich niczego nie dostałam. 🥴

A próbowałaś jeszcze raz zgłosić ten sam kod? Może jednak się zapisało. Ktoś wyżej też nie ma zwrotki.

Wysłałam 2 razy. Potem sobie uświadomiłam, że to ta agencja, która zawsze ma info, że wysłali wiadomość na email, a ja tych wiadomości nigdy nie dostaję. 😱

kiwiwi

#7249860 Napisano: 27.03.2025 22:05:25
gregory04 napisał(a):

Smolar raczej nie, najwyżej maniek się przyczepi emotka

gregory04

#7249863 Napisano: 27.03.2025 22:09:51
Dziękuje wszystkim za rady.
1 niunio 0

anaesth

#7249867 Napisano: 27.03.2025 22:21:13
A działa Wam normalnie formularz Carlo Rossi? Wyskakuje mi błąd, bo niby podaję nieprawidłowy lub wykorzystany kod. Skopiowany z aplikacji, więc nie wiem, co tu nie gra emotka
0 0

sylzab2294

#7249869 Napisano: 27.03.2025 22:24:56
czy ktoś kto dostał eska z kupca, wie co wygrał?
0 0

parad0x

#7249871 Napisano: 27.03.2025 22:26:31
anaesth napisał(a):

A działa Wam normalnie formularz Carlo Rossi? Wyskakuje mi błąd, bo niby podaję nieprawidłowy lub wykorzystany kod. Skopiowany z aplikacji, więc nie wiem, co tu nie gra emotka

Działa, ale nie kopiowałem kodu z apki, więc może to dlatego
1 anaesth 0

Emememe

#7249872 Napisano: 27.03.2025 22:29:38
sylzab2294 napisał(a):

czy ktoś kto dostał eska z kupca, wie co wygrał?

W treści napisali, że przyślą instrukcje odebrania nagrody, więc obstawiam, że to ten blik. emotka  Po co instrukcja do roweru czy bonu, ale tak tylko sobie spekuluję.

anaesth

#7249875 Napisano: 27.03.2025 22:31:23
parad0x napisał(a):

anaesth napisał(a):

Działa, ale nie kopiowałem kodu z apki, więc może to dlatego

A po wysłaniu zgłoszenia formularz się czyści?
0 0

iwona0103

#7249885 Napisano: 27.03.2025 23:21:25
zezowaty_kot napisał(a):

aguagu napisał(a):

koniczynka123 napisał(a):

iwona0103 napisał(a):

anaesth napisał(a):

Tak sobie rozkminiam konkursy T-mobile (tudzież Orange, od tej samej agencji) i zastanawia mnie, czy jeśli wygrywa się gotówkę, to oni od razu dzwoniąc z informacją „wygrałeś” proszą o numer konta? Wiem, że rodzaj nagrody trzymają w tajemnicy, ale mam wrażenie, że mimo wszystko dzwonią w kolejności od najwyższego stopnia. W poprzedniej edycji, jak zajęłam miejsce 4-6, to dzwonili do mnie niedługo po tym, jak telefon odebrała forumowiczka, która zgarnęła wyższy stopień - może jednak coś jest na rzeczy emotka  A że prawdopodobnie zaczęli informować dziś i wzięli pesel i adres, to się zastanawiam, czy wciąż jest szansa na 30 tysi, czy raczej na nagrodę typowo rzeczową emotka  (oby tylko nie Arcade)
Tak, wiem, trzeba czekać na maila, ale jajko zniosę do tego czasu emotka

Ode mnie dzisiaj nie chcieli peselu emotka

W poprzednim konkursie brali ode mnie Pesel, dzwonili tydzień wcześniej(niż do osób chwalących się na forum) więc łudziłam się na główną. A to "tylko" Iphone. Dzisiaj też nie chcieli ode mnie peselu więc pewnie obdzwaniają "mniej" wartościowe vouchery czyli Lego. Dla mnie nie fair jest pytanie o pesel i dane bez podawania nagrody. Jeśli widzą, że ktoś u nich wygrał mogą dać inną nagrodę. Ale co ja tam wiem, znów wyskoczy na mnie masa "miłych" komentatorów.
A z innej beczki- czy dzisiaj Inpostem (WawaKurier) nadawane są gogle z Jagera?

Ode mnie kilka lat temu wzięli PESEL i dali doładowanie telefonu. emotka  A przy ostatniej akcji też do mnie dzwonili wcześniej, ale niestety nie odebrałam dwa razy, więc łudzę się, że to nie była główna.

A może ta babka siedzi i przegląda zgłoszenia, jak jej coś wpadnie w oko to od razu dzwoni, zaznacza do listy, a ewentualną kolejność układa sobie na sam koniec? Ogólnie to ich metody informowania są okropne "informujemy, że być może wygrała Pani nagrodę, ale nie powiemy jaką i nie obiecujemy, że w ogóle jakas będzie".

Mi powiedziała: "trzymam za Panią kciuki, żeby wygrała Pani fajną nagrodę" emotka

rufus

#7249887 Napisano: 27.03.2025 23:35:59
iwona0103 napisał(a):

zezowaty_kot napisał(a):

aguagu napisał(a):

koniczynka123 napisał(a):

iwona0103 napisał(a):

anaesth napisał(a):

Tak sobie rozkminiam konkursy T-mobile (tudzież Orange, od tej samej agencji) i zastanawia mnie, czy jeśli wygrywa się gotówkę, to oni od razu dzwoniąc z informacją „wygrałeś” proszą o numer konta? Wiem, że rodzaj nagrody trzymają w tajemnicy, ale mam wrażenie, że mimo wszystko dzwonią w kolejności od najwyższego stopnia. W poprzedniej edycji, jak zajęłam miejsce 4-6, to dzwonili do mnie niedługo po tym, jak telefon odebrała forumowiczka, która zgarnęła wyższy stopień - może jednak coś jest na rzeczy emotka  A że prawdopodobnie zaczęli informować dziś i wzięli pesel i adres, to się zastanawiam, czy wciąż jest szansa na 30 tysi, czy raczej na nagrodę typowo rzeczową emotka  (oby tylko nie Arcade)
Tak, wiem, trzeba czekać na maila, ale jajko zniosę do tego czasu emotka

Ode mnie dzisiaj nie chcieli peselu emotka

W poprzednim konkursie brali ode mnie Pesel, dzwonili tydzień wcześniej(niż do osób chwalących się na forum) więc łudziłam się na główną. A to "tylko" Iphone. Dzisiaj też nie chcieli ode mnie peselu więc pewnie obdzwaniają "mniej" wartościowe vouchery czyli Lego. Dla mnie nie fair jest pytanie o pesel i dane bez podawania nagrody. Jeśli widzą, że ktoś u nich wygrał mogą dać inną nagrodę. Ale co ja tam wiem, znów wyskoczy na mnie masa "miłych" komentatorów.
A z innej beczki- czy dzisiaj Inpostem (WawaKurier) nadawane są gogle z Jagera?

Ode mnie kilka lat temu wzięli PESEL i dali doładowanie telefonu. emotka  A przy ostatniej akcji też do mnie dzwonili wcześniej, ale niestety nie odebrałam dwa razy, więc łudzę się, że to nie była główna.

A może ta babka siedzi i przegląda zgłoszenia, jak jej coś wpadnie w oko to od razu dzwoni, zaznacza do listy, a ewentualną kolejność układa sobie na sam koniec? Ogólnie to ich metody informowania są okropne "informujemy, że być może wygrała Pani nagrodę, ale nie powiemy jaką i nie obiecujemy, że w ogóle jakas będzie".

Mi powiedziała: "trzymam za Panią kciuki, żeby wygrała Pani fajną nagrodę" emotka

Ja bym jej powiedzial "ja tez trzymam za pania kciuki, zeby mi pani fajna nagrode przyznala" emotka

Agnes

#7249922 Napisano: 28.03.2025 08:55:47
szukam sposobu na Wedel
o jakich godzinach najlepiej grać sa takie czy to naprawdę loteria szczęscia?
1 titinunu 0

titinunu

#7249923 Napisano: 28.03.2025 09:04:33
Agnes napisał(a):

szukam sposobu na Wedel
o jakich godzinach najlepiej grać sa takie czy to naprawdę loteria szczęscia?

Tez szukam sposobu,bo strasznie mnie juz męczy ten konkurs,
0 0

wojteke-konkursy

#7249935 Napisano: 28.03.2025 09:39:12
Ogółem powinni coś zrobić w przyszłości, żeby nie było tak jak chociażby w Lidl loterii, że pracownicy zbierają paragony i przypadkowe osoby. Powinno być zakupy za 100 zł np. i 3 produkty spośród wyszczególnionych w regulaminie.  
Świetna robotę robi w konkach coś w stylu "Kup minimum 3 sztuki" lub "kup za minimum 50 złotych produkty danej marki" emotka
0 0

ramaja

#7249938 Napisano: 28.03.2025 09:51:32
I numer buta datę ostatniej miesiączki w przypadku kobitek ,imię ojca matki dziadków z obu stron ,proponuje skończyć roztrząsanie bo faktycznie agencja się weźmie za to i se nic człowiek nie ugra
0 0

pikawka

#7249939 Napisano: 28.03.2025 09:54:28
wojteke-konkursy napisał(a):

Ogółem powinni coś zrobić w przyszłości, żeby nie było tak jak chociażby w Lidl loterii, że pracownicy zbierają paragony i przypadkowe osoby. Powinno być zakupy za 100 zł np. i 3 produkty spośród wyszczególnionych w regulaminie.  
Świetna robotę robi w konkach coś w stylu "Kup minimum 3 sztuki" lub "kup za minimum 50 złotych produkty danej marki" emotka

A ja mam do tego takie podejście, że kto może korzysta. Gdybym mogła sama bym zbierała i miała to wszystko w du… ie emotka

TetsuDraco

#7249968 Napisano: 28.03.2025 10:36:26
Informacja dla wszystkich, którzy kupowali Muffinki Wedel do konkursu i wygrali bilet. Otrzymałem odpowiedź od organizatora, że wszyscy użytkownicy otrzymają nagrody. Wystarczyło dodać do rozmowy e-mail Wedla i zadziałało. Także, każdy kto wygrał bilet i na paragonie miał Muffinkę Wedel, powinien otrzymać nagrodę emotka