Reklama na e-Konkursy.info

Dyskusje o innych konkursach (bez klików)

PPPet-er

#7248047 Napisano: 20.03.2025 13:58:46
anaesth napisał(a):

TetsuDraco napisał(a):

Agnes napisał(a):

TetsuDraco napisał(a):

Dziś dostałem odpowiedź o negatywnej weryfikacji zgłoszenie w loterii Wedel. Jako powód napisali, że Muffiny Wedel nie są z Wedla. To znaczy są, ale logo, czekolada i co tam jeszcze są na licencji i ktoś inny je produkuje.

Jakiś absurd. W sklepie jest logo, nazwa, na paragonie też. Skąd zwykły kupujący ma wiedzieć, że produkt jest na licencji?

W regulaminie nie zauważyłem o tym wzmianki.

Czy ktoś jeszcze miał taką sytuację?

była już o tym dyskusja , muffiny Wedel nie wchodzą w loterię, Wedel ich nie robi  tylko inna firma dodając Wedlowską czekoladę

Nie zauważyłem tego, ale wydaje mi się to absurdalne. Czy w regulaminie jest jakaś wzmianka o tym? Skąd kupujący w sklepie ma wiedzieć, że to nie jest produkt Wedel? Przecież ma w nazwie Wedel i ich logo?

Produktem promocyjnym są wyroby Lotte Wedel. Pewnie na kartonie zbiorczym od muffinek jest opisane, kto je wyprodukował. Ale to fakt, „mugole” z pewnością się na to nacinają emotka

Stokrotka daje producenta 
0 0

notta

#7248049 Napisano: 20.03.2025 13:59:38
anaesth napisał(a):

TetsuDraco napisał(a):

Agnes napisał(a):

TetsuDraco napisał(a):

Dziś dostałem odpowiedź o negatywnej weryfikacji zgłoszenie w loterii Wedel. Jako powód napisali, że Muffiny Wedel nie są z Wedla. To znaczy są, ale logo, czekolada i co tam jeszcze są na licencji i ktoś inny je produkuje.

Jakiś absurd. W sklepie jest logo, nazwa, na paragonie też. Skąd zwykły kupujący ma wiedzieć, że produkt jest na licencji?

była już o tym dyskusja , muffiny Wedel nie wchodzą w loterię, Wedel ich nie robi  tylko inna firma dodając Wedlowską czekoladę

Nie zauważyłem tego, ale wydaje mi się to absurdalne. Czy w regulaminie jest jakaś wzmianka o tym? Skąd kupujący w sklepie ma wiedzieć, że to nie jest produkt Wedel? Przecież ma w nazwie Wedel i ich logo?

Produktem promocyjnym są wyroby Lotte Wedel. Pewnie na kartonie zbiorczym od muffinek jest opisane, kto je wyprodukował. Ale to fakt, „mugole” z pewnością się na to nacinają emotka

Co ciekawsze sam Wedel na swojej stronie ma te muffiny, donaty i inne cuda w zakładce produkty <co sugeruje że to ich>. Zobaczcie sobie zakładkę inne. Tam nie ma wzmiwnki o tym, że ktoś inny to produkuje
0 0

PPPet-er

#7248051 Napisano: 20.03.2025 14:03:19
notta napisał(a):

anaesth napisał(a):

TetsuDraco napisał(a):

Agnes napisał(a):

TetsuDraco napisał(a):

Co ciekawsze sam Wedel na swojej stronie ma te muffiny, donaty i inne cuda w zakładce produkty . Zobaczcie sobie zakładkę inne. Tam nie ma wzmiwnki o tym, że ktoś inny to produkuje

Ciekawe czy ktos Danone Fantasia z dodatkami E Wedel zglasza/ł emotka
1 wiolka252 0

mellowfruit

#7248055 Napisano: 20.03.2025 14:16:41
Kupowałam na raz Żabce Pilsnera na dwa rachunki, mam dwa kody. Jeden przeszedł, drugi nie przechodzi emotka  ktoś miał podobnie?
0 0

notta

#7248058 Napisano: 20.03.2025 14:25:59
mellowfruit napisał(a):

Kupowałam na raz Żabce Pilsnera na dwa rachunki, mam dwa kody. Jeden przeszedł, drugi nie przechodzi emotka  ktoś miał podobnie?

często tak bywa że drugi nie dochodzi. Sama żabka mi kiedyś pisała że w takiej sytuacji najlepiej zrobić przerwę miedzy zakupami kilka minut. Wtedy jest większa szansa że kod drugi się dokula. Jeśli nadal nie masz napisz na bok żabki że nie masz drugiego kodu, sprawdzą sobie i zazwyczaj posyłają brakujący kod na maila

atlantydek

#7248059 Napisano: 20.03.2025 14:26:35
mellowfruit napisał(a):

U mnie też jeden nie zadziałał.
0 0

mellowfruit

#7248067 Napisano: 20.03.2025 14:43:12
notta napisał(a):

mellowfruit napisał(a):

często tak bywa że drugi nie dochodzi. Sama żabka mi kiedyś pisała że w takiej sytuacji najlepiej zrobić przerwę miedzy zakupami kilka minut. Wtedy jest większa szansa że kod drugi się dokula. Jeśli nadal nie masz napisz na bok żabki że nie masz drugiego kodu, sprawdzą sobie i zazwyczaj posyłają brakujący kod na maila

a na jakiego maila pisałaś? bo widzę kilka różnych
0 0

notta

#7248068 Napisano: 20.03.2025 14:48:30
kontakt@zabka.pl@mellowfruit napisał(a):

notta napisał(a):

mellowfruit napisał(a):

kontakt@zabka.pl

mellowfruit

#7248069 Napisano: 20.03.2025 14:50:43
notta napisał(a):

kontakt@zabka.pl@mellowfruit napisał(a):

notta napisał(a):

mellowfruit napisał(a):

kontakt@zabka.pl

dzięki!
1 notta 0

ladyinred

#7248077 Napisano: 20.03.2025 15:31:51
Czy dostał juz ktos kubek. Z Mollers? Czy on jest w tym okrutnym kolorze, jak na wizualizacji nagród. Moja 10 latka marzyła o nim, ale sadze, ze kolor bedxie miał tu znaczenie.
0 0

pikawka

#7248099 Napisano: 20.03.2025 16:05:55
ladyinred napisał(a):

Czy dostał juz ktos kubek. Z Mollers? Czy on jest w tym okrutnym kolorze, jak na wizualizacji nagród. Moja 10 latka marzyła o nim, ale sadze, ze kolor bedxie miał tu znaczenie.

Wydaje mi się, ze to bedzie ten zgniły zielony. Też mi się nie podoba, za to mój m mega zadowolony emotka
0 0

Credo89

#7248112 Napisano: 20.03.2025 16:25:51
Czy ktoś wygrał w Loreal i Elseve na ten sam numer telefonu?
0 0

lasiglasty

#7248114 Napisano: 20.03.2025 16:28:07
Credo89 napisał(a):

Czy ktoś wygrał w Loreal i Elseve na ten sam numer telefonu?

Jeśli chodzi ci o wygraną w konkursie Rossmann  i Hebe na ten sam numer, to tak.
0 0

halliday

#7248138 Napisano: 20.03.2025 17:05:06
mellowfruit napisał(a):

też tak miałem w innym konkursie i przy zakupię kolejnym pojawił mi się ten wcześniejszy kod.
A po co rozkładasz ten zakup na dwa paragony?
0 0

eli75

#7248169 Napisano: 20.03.2025 20:02:58
Agnes napisał(a):

TetsuDraco napisał(a):

W Regulaminie nie mogło być o tym wzmianki , bo nie jest to produkt Wedla tylko zupełnie innej firmy, więc nie mogli go wykluczyć. Idąc tym tokiem mogę kupić jogurt fantazja, bo jest tam wedlowska czekolada i ich logo, a jednak każdy chyba wie, że produkuje to Danone. Zaraz po starcie loterii był ten temat wałkowany na grupie i była odpowiedź agencji że produkty te nie są objęte promocją, bo nie są produkowane przez Wedla.
0 0

zezowaty_kot

#7248176 Napisano: 20.03.2025 20:46:52
Co można najtaniej na Wedla kupować?
1 niunio 0

mietowa

#7248178 Napisano: 20.03.2025 20:58:01
zezowaty_kot napisał(a):

Chyba czekotubkę emotka
1 niunio 0

zezowaty_kot

#7248179 Napisano: 20.03.2025 20:59:03
mietowa napisał(a):

zezowaty_kot napisał(a):

Chyba czekotubkę emotka

A nie wiesz jaka cena i czy jest w biedronce? :)
1 niunio 0

Kamil_K

#7248183 Napisano: 20.03.2025 21:11:14
zezowaty_kot napisał(a):

Ja kupowałem batona pierrot za 1,99 zł

mietowa

#7248184 Napisano: 20.03.2025 21:12:57
zezowaty_kot napisał(a):

mietowa napisał(a):

zezowaty_kot napisał(a):

Chyba czekotubkę emotka

A nie wiesz jaka cena i czy jest w biedronce? :)

W lidlu na pewno jest, nie wiem jak z biedronką. Ale ktoś niżej napisał, że Pierrot - faktycznie taniej, bo tubka ponad 2 zł.