Reklama na e-Konkursy.info

Dyskusje o innych konkursach (bez klików)

donia7

#7237931 Napisano: 29.01.2025 21:28:47
notta napisał(a):

Czy baza z konkursami się wyzerowała? Wchodzę we wszystkie konkursy i mam wszędzie zera? Czy ktoś jakieś paskudne zaklęcie na moje konto rzucił?

Ja tak mam jak wcisnę "Konkursy z moim udziałem" emotka
1 notta 0

@gnieszk@

#7237932 Napisano: 29.01.2025 21:36:10
mima napisał(a):

Wiecie może czy vouchery na pyszne.pl z Pepsi można łączyć przy większym zamówieniu?

A tam w ogóle jakiekolwiek kody można łączyć? Z tego co kojarzę to jest możliwość wpisania tylko jednego?
0 0

notta

#7237933 Napisano: 29.01.2025 21:36:12
donia7 napisał(a):

notta napisał(a):

Czy baza z konkursami się wyzerowała? Wchodzę we wszystkie konkursy i mam wszędzie zera? Czy ktoś jakieś paskudne zaklęcie na moje konto rzucił?

Pionas pewnie coś tworzy emotka
0 0

snowflake

#7237936 Napisano: 29.01.2025 21:41:25
donia7 napisał(a):

notta napisał(a):

A ja mam tylko przeszłość ( archiwum) i przyszłość ( zapowiedzi) emotka
Na bank coś kombinują bo w ciągu dnia też były przerwy w działaniu strony 😁
0 0

monikar

#7237938 Napisano: 29.01.2025 21:57:17
Czy w konkursie Lubella od początku trzeba było podać numer paragonu czy teraz to wprowadzili?
0 0

LadyInWhite

#7237939 Napisano: 29.01.2025 22:01:22
monikar napisał(a):

Czy w konkursie Lubella od początku trzeba było podać numer paragonu czy teraz to wprowadzili?

Wprowadzili,nie było tego na początku😉
1 monikar 0

eli75

#7237957 Napisano: 30.01.2025 09:08:25
kocie_lakocie napisał(a):

notta napisał(a):

sks900 napisał(a):

atyde25 napisał(a):

U mnie w Lidlu zablokowano wprowadzenie samemu możliwości płatności kartami podarunkowi już w grudniu.
Trzeba zgłosić do pani z obsługi kas samoobsługowych i ona musi wprowadzić kod na swoim stanowisku (kasie).I  resztę można u niej dopłacić za zakupy kartą płatniczą lub gotówką. Jak kwota przekroczy wartość karty podarunkowej. Trochę to zniechęca no ale co poradzić.

Ja w grudniu płaciłem na samoobsługowej karta podarunkowa. Czy ta blokada to nie jakaś samowola kierownika tego pojedynczego Lidla? Płacił ktoś ostatnio w Lidlu na samoobsługowej karta podarunkowa?

U mnie w 2 lidlach tylko na zwyklej kasie mozna nimi placic

U mnie 1/5 razy udaje się zrobić zakupy kartą podarunkową bez interwencji Pani z obsługi emotka

U mnie to samo, nie jestem w stanie zapłacić kartą w kasie samoobsługowej, pytałam Panią to powiedzieli, że jest blokada i szybko to się nie zmieni.
0 0

mrmax

#7237959 Napisano: 30.01.2025 09:20:01
eli75 napisał(a):

notta napisał(a):

sks900 napisał(a):

atyde25 napisał(a):

U mnie w Lidlu zablokowano wprowadzenie samemu możliwości płatności kartami podarunkowi już w grudniu.
Trzeba zgłosić do pani z obsługi kas samoobsługowych i ona musi wprowadzić kod na swoim stanowisku (kasie).I  resztę można u niej dopłacić za zakupy kartą płatniczą lub gotówką. Jak kwota przekroczy wartość karty podarunkowej. Trochę to zniechęca no ale co poradzić.

Ja w grudniu płaciłem na samoobsługowej karta podarunkowa. Czy ta blokada to nie jakaś samowola kierownika tego pojedynczego Lidla? Płacił ktoś ostatnio w Lidlu na samoobsługowej karta podarunkowa?

U mnie w 2 lidlach tylko na zwyklej kasie mozna nimi placic

U mnie 1/5 razy udaje się zrobić zakupy kartą podarunkową bez interwencji Pani z obsługi emotka

U mnie to samo, nie jestem w stanie zapłacić kartą w kasie samoobsługowej, pytałam Panią to powiedzieli, że jest blokada i szybko to się nie zmieni.

to zależy od sklepu, w jednych działa, w innych nie, a w niektórych działa na losowo wybranych kasach samoobsługowych, oni sami nie ogarniają tego emotka
0 0

pioge7

#7237968 Napisano: 30.01.2025 10:21:42
Pytanie o bony Selgros.
Na bonie jest informacja: BO. TOWAROWY MOZE BYC REALIZOWANY W MIEJSCU JEGO UZYSKANIA.
na odwrocie 2 pieczątki , selgros Wrocław i amooco wrocław.

Czy to oznacza, że mam go realizować we Wrocławiu?
Wiem, że pytanie z tych głupszych, ale moja pierwsza wygrana w Selgrosie i wolę się upewnić bo do swojego selgrosa mam trochę kilometrów a nie chce się dowiedzieć na miejscu emotka
0 0

koniczynka123

#7237970 Napisano: 30.01.2025 10:37:38
pioge7 napisał(a):

Pytanie o bony Selgros.
Na bonie jest informacja: BO. TOWAROWY MOZE BYC REALIZOWANY W MIEJSCU JEGO UZYSKANIA.

Wiem, że pytanie z tych głupszych, ale moja pierwsza wygrana w Selgrosie i wolę się upewnić bo do swojego selgrosa mam trochę kilometrów a nie chce się dowiedzieć na miejscu emotka

Kilka lat temu też miałam ten dylemat, zakupy robiłam w Krakowie, pytałam w BOK i kobietka dzwoniła do Centrali we Wrocławiu dla pewności. Poinformowała o tym babkę na kasie. Następnym razem już nie pytałam tylko kupowałam sobie doładowanie telefonu(niestety doładowania wycofali w KRK ze sprzedaży) i do kasy. Mam nadzieję, że nic się nie zmieniłoemotka
Ps. Zostaje jeszcze opcja zadzwonienia lub @,  ale na @ w listopadzie odpowiadali mi tydzień a na łączach tel siedziałam 20 min. i w końcu się nie dodzwoniłam
1 pioge7 0

pioge7

#7237971 Napisano: 30.01.2025 10:53:03
koniczynka123 napisał(a):

pioge7 napisał(a):

Pytanie o bony Selgros.

Kilka lat temu też miałam ten dylemat, zakupy robiłam w Krakowie, pytałam w BOK i kobietka dzwoniła do Centrali we Wrocławiu dla pewności. Poinformowała o tym babkę na kasie. Następnym razem już nie pytałam tylko kupowałam sobie doładowanie telefonu(niestety doładowania wycofali w KRK ze sprzedaży) i do kasy. Mam nadzieję, że nic się nie zmieniłoemotka
Ps. Zostaje jeszcze opcja zadzwonienia lub @,  ale na @ w listopadzie odpowiadali mi tydzień a na łączach tel siedziałam 20 min. i w końcu się nie dodzwoniłam

Kilka lat temu też miałam ten dylemat, zakupy robiłam w Krakowie, pytałam w BOK i kobietka dzwoniła do Centrali we Wrocławiu dla pewności. Poinformowała o tym babkę na kasie. Następnym razem już nie pytałam tylko kupowałam sobie doładowanie telefonu(niestety doładowania wycofali w KRK ze sprzedaży) i do kasy. Mam nadzieję, że nic się nie zmieniło Ps. Zostaje jeszcze opcja zadzwonienia lub @,  ale na @ w listopadzie odpowiadali mi tydzień a na łączach tel siedziałam 20 min. i w końcu się nie dodzwoniłam

a to widzę, że przetarłaś mi szlaki w Krakowie. emotka  dla pewności postaram się jeszcze dowiedzieć, bo myślę jechać końcem lutego, a wiedziałem, że pewnie inni też mieli taką zagwozdkę.
0 0

eli75

#7237972 Napisano: 30.01.2025 11:25:18
Nie 
pioge7 napisał(a):

pioge7 napisał(a):

Pytanie o bony Selgros.

Kilka lat temu też miałam ten dylemat, zakupy robiłam w Krakowie, pytałam w BOK i kobietka dzwoniła do Centrali we Wrocławiu dla pewności. Poinformowała o tym babkę na kasie. Następnym razem już nie pytałam tylko kupowałam sobie doładowanie telefonu(niestety doładowania wycofali w KRK ze sprzedaży) i do kasy. Mam nadzieję, że nic się nie zmieniło Ps. Zostaje jeszcze opcja zadzwonienia lub @,  ale na @ w listopadzie odpowiadali mi tydzień a na łączach tel siedziałam 20 min. i w końcu się nie dodzwoniłam

a to widzę, że przetarłaś mi szlaki w Krakowie. emotka  dla pewności postaram się jeszcze dowiedzieć, bo myślę jechać końcem lutego, a wiedziałem, że pewnie inni też mieli taką zagwozdkę.

ja dziś robiłam zakupy w Selgrosie w Poznaniu, nie było najmniejszego problemu z realizacja bonów, ale widząc wasze dylematy, podeszłam najpierw do Punktu obsługi Klienta się dopytać i Pani powiedziała, że spokojnie mogę robić zakupy, a pieczątka z tyłu Selgros Wrocław, mówi im z którą halą oni się maja wew rozliczyć, bo to we Wrocławiu były bony zakupione.
0 0

pioge7

#7237973 Napisano: 30.01.2025 11:30:52
eli75 napisał(a):

a dziś robiłam zakupy w Selgrosie w Poznaniu, nie było najmniejszego problemu z realizacja bonów, ale widząc wasze dylematy, podeszłam najpierw do Punktu obsługi Klienta się dopytać i Pani powiedziała, że spokojnie mogę robić zakupy, a pieczątka z tyłu Selgros Wrocław, mówi im z którą halą oni się maja wew rozliczyć, bo to we Wrocławiu były bony zakupione.

dziękuję bardzo za informację. Ja tam wolę się dopytać, bo mam 50 km do Selgrosa i nie chce na miejscu się dowiedzieć, że tego nie zrealizuję emotka  ale dziękuję za wiadomość.
0 0

eli75

#7237982 Napisano: 30.01.2025 11:58:52
pioge7 napisał(a):

eli75 napisał(a):

a dziś robiłam zakupy w Selgrosie w Poznaniu, nie było najmniejszego problemu z realizacja bonów, ale widząc wasze dylematy, podeszłam najpierw do Punktu obsługi Klienta się dopytać i Pani powiedziała, że spokojnie mogę robić zakupy, a pieczątka z tyłu Selgros Wrocław, mówi im z którą halą oni się maja wew rozliczyć, bo to we Wrocławiu były bony zakupione.

dziękuję bardzo za informację. Ja tam wolę się dopytać, bo mam 50 km do Selgrosa i nie chce na miejscu się dowiedzieć, że tego nie zrealizuję emotka  ale dziękuję za wiadomość.

Myślę, że jak będzie jakiś problem to oni się wew. między sklepami skontaktują i pomogą emotka  Miłych zakupów emotka
1 pioge7 0

kocie_lakocie

#7238010 Napisano: 30.01.2025 13:00:25
Też myślicie, że Pepsi x Lay'S x Biedronka jeszcze będą informować?

Podobno 100 bonów dziennie było do wygrania.

Mam nadzieję, że wczoraj tylko pierwsza fala poszła  emotka
0 0

mandarynka16

#7238011 Napisano: 30.01.2025 13:03:15

No jasne, wczoraj wg mnie poszedł pierwszy dzień, max moze też drugi

mietowa

#7238013 Napisano: 30.01.2025 13:04:18

Na milion procent jeszcze będą.

8igora9

#7238014 Napisano: 30.01.2025 13:13:31
Ktoś się pochwali, czy da radę wygrać w Wielkopolskim dwa razy na te same dane? 🙏
0 0

Miligili

#7238026 Napisano: 30.01.2025 14:14:53
Witam wszystkich emotka  czy nagrody z konkursu Jordan a Ty jaki masz styl były już wysyłane ? Wygrałam ale nagrody nie ma, a regulaminu już nie mogę w internecie znaleźć emotka
0 0

pioge7

#7238029 Napisano: 30.01.2025 14:21:55
Miligili napisał(a):

Witam wszystkich emotka  czy nagrody z konkursu Jordan a Ty jaki masz styl były już wysyłane ? Wygrałam ale nagrody nie ma, a regulaminu już nie mogę w internecie znaleźć emotka

300 zł było. u mnie było w spamie
0 0