Reklama na e-Konkursy.info

Wyższy Level z T-Mobile na kartę

Dyskusje o innych konkursach (bez klików)

agicho

#7237768 Napisano: 29.01.2025 08:32:21
Winiary .
Czy u  Was od razu przychodzi mail z gratulacjami? Bo po wczorajszej wygranej nie dostałam nic a dziś z rana wygrana wpadła i od razu mail z gratulacjami po ich ",ulepszeniach"  maile raz docierają.raa nie.🤯
0 0

Agnes

#7237770 Napisano: 29.01.2025 08:54:22
te tegoroczne piniaty nie da się powiesic? one są stojace?
wczoraj doszła i jestem zdziwiona
jeszcze jednego ucha nam nie dali haha
0 0

nanajka81

#7237779 Napisano: 29.01.2025 09:33:29
rudzixon napisał(a):

as32572 napisał(a):

nanajka81 napisał(a):

ReneK napisał(a):

masza napisał(a):

ineska1991 napisał(a):

Czy w whiskas na paragonie musi być whiskas nazwa jednoznaczna ? Mam paragon z dino i jest opisany karma dla kota ...

zrób zdjęcie z karmą

A czy kotek na fotce musi delektować się  Whiskas?🤔😻

nikt tego nie wie bo zdjęcie wg regulaminu jest do niczego nie potrzebne. Będą losować.

W loterii Dudy też chcieli zdjęcie, mimo że potem losowali. To chyba taka dodatkowa forma aktywacji i urozmaicenia, chociaż z naszej perspektywy to utrudnienia emotka

Czyli moge przebrać psa za kota i większej różnicy to nie zrobi?emotka

próbuj szczęścia emotka Ja się wkurzyłam bo oczywiście bardzo się starałam aby kot jadł tą wstrętną karmę (bo jej nie lubi) a potem dokładniej przeczytałam regulamin i ... loteria...

fan-mandaryny

#7237783 Napisano: 29.01.2025 09:46:38
Czy przyszły już Wam gary z konkursu Lubella w Livio/Rabat?
0 0

Agnes

#7237805 Napisano: 29.01.2025 11:38:49
CZY KTOŚ Z Was bierze udział w ankietach ipsos?
Chodzi mi o te nowe gift karty
do tej pory były fajne ekody np do empiku a teraz jakieś dziwne których nie znam
0 0

rudzixon

#7237808 Napisano: 29.01.2025 11:52:43
nanajka81 napisał(a):

rudzixon napisał(a):

as32572 napisał(a):

nanajka81 napisał(a):

ReneK napisał(a):

masza napisał(a):

ineska1991 napisał(a):

Czy w whiskas na paragonie musi być whiskas nazwa jednoznaczna ? Mam paragon z dino i jest opisany karma dla kota ...

zrób zdjęcie z karmą

A czy kotek na fotce musi delektować się  Whiskas?🤔😻

nikt tego nie wie bo zdjęcie wg regulaminu jest do niczego nie potrzebne. Będą losować.

W loterii Dudy też chcieli zdjęcie, mimo że potem losowali. To chyba taka dodatkowa forma aktywacji i urozmaicenia, chociaż z naszej perspektywy to utrudnienia emotka

Czyli moge przebrać psa za kota i większej różnicy to nie zrobi?emotka

próbuj szczęścia emotka Ja się wkurzyłam bo oczywiście bardzo się starałam aby kot jadł tą wstrętną karmę (bo jej nie lubi) a potem dokładniej przeczytałam regulamin i ... loteria...

Mądry 🐱 Szkoda zachodu. Mój pies tymbardziej tego nie tknie.
2 nanajka81, MDL 0

misiamisiam

#7237830 Napisano: 29.01.2025 13:26:46
Mam rozkmine. Czy w konkursie Captain Jack w Żabce miały być piwa za 1 zappsa dla iluś tam pierwszych osób biorących udział w konkursie? Czy z czymś pomyliłam? Teraz nie widzę takiej informacji.
0 0

adamo86

#7237832 Napisano: 29.01.2025 13:31:03
misiamisiam napisał(a):

Mam rozkmine. Czy w konkursie Captain Jack w Żabce miały być piwa za 1 zappsa dla iluś tam pierwszych osób biorących udział w konkursie? Czy z czymś pomyliłam? Teraz nie widzę takiej informacji.

Jest taka informacja na stronie konkursu, ale czy tak faktycznie było to trudno powiedzieć.
Ja nie pamiętam - jak było to i tak nie skorzystałem, ale może to była jakaś krótka akcja i kupon wygasł z końcem konkursu

misiamisiam

#7237833 Napisano: 29.01.2025 13:35:36
adamo86 napisał(a):

misiamisiam napisał(a):

Jest taka informacja na stronie konkursu, ale czy tak faktycznie było to trudno powiedzieć.
Ja nie pamiętam - jak było to i tak nie skorzystałem, ale może to była jakaś krótka akcja i kupon wygasł z końcem konkursu

No właśnie nie miałam wcześniej - w czasie trwania konkursu - kuponu. Czyżby mieli aż tyle zgłoszeń, że się nie załapałam? Albo zapomnieli.
0 0

anialistopad

#7237838 Napisano: 29.01.2025 13:53:32
Z jakiego dnia pepsi wysyła karty do pyszne pl?
0 0

yaagatka

#7237841 Napisano: 29.01.2025 14:51:38
Ile znakow mozna wpisac w sms GOTUJ Z AMBITION w BIEDRONCE?
W regulaminie nie znalazłam info o długosci. 
Wiec 1 sms i 160znaków czy przechodza dłuższe?
0 0

gregory04

#7237865 Napisano: 29.01.2025 16:06:22
Czy ktoś miał ostatnio problem z płaceniem kartą podarunkowa w Lidlu na kasach samoobsługowych? Dziś chciałem wykorzystać swoją ale nie było w ogóle tego światełka na czytniku ręcznym żeby ją zeskanować.
0 0

pikawka

#7237866 Napisano: 29.01.2025 16:09:28
yaagatka napisał(a):

Ile znakow mozna wpisac w sms GOTUJ Z AMBITION w BIEDRONCE?
W regulaminie nie znalazłam info o długosci. 
Wiec 1 sms i 160znaków czy przechodza dłuższe?

Sama nie wiem jak do tego podejść
0 0

olunka

#7237867 Napisano: 29.01.2025 16:09:48
gregory04 napisał(a):

Czy ktoś miał ostatnio problem z płaceniem kartą podarunkowa w Lidlu na kasach samoobsługowych? Dziś chciałem wykorzystać swoją ale nie było w ogóle tego światełka na czytniku ręcznym żeby ją zeskanować.

ja miałam problem ale na normalniej - nie dało sie zeskanowac i kasjerka wpisała te cyferki pod i poszło
0 0

sks900

#7237870 Napisano: 29.01.2025 16:16:37
gregory04 napisał(a):

Czyli skaner się zepsuł. Na innej kasie trzeba spróbować, gdzie skaner działa.
0 0

atyde25

#7237872 Napisano: 29.01.2025 16:29:23
U mnie w Lidlu zablokowano wprowadzenie samemu możliwości płatności kartami podarunkowi już w grudniu.
Trzeba zgłosić do pani z obsługi kas samoobsługowych i ona musi wprowadzić kod na swoim stanowisku (kasie).I  resztę można u niej dopłacić za zakupy kartą płatniczą lub gotówką. Jak kwota przekroczy wartość karty podarunkowej. Trochę to zniechęca no ale co poradzić.
0 0

sks900

#7237874 Napisano: 29.01.2025 16:42:17
atyde25 napisał(a):

U mnie w Lidlu zablokowano wprowadzenie samemu możliwości płatności kartami podarunkowi już w grudniu.
Trzeba zgłosić do pani z obsługi kas samoobsługowych i ona musi wprowadzić kod na swoim stanowisku (kasie).I  resztę można u niej dopłacić za zakupy kartą płatniczą lub gotówką. Jak kwota przekroczy wartość karty podarunkowej. Trochę to zniechęca no ale co poradzić.

Ja w grudniu płaciłem na samoobsługowej karta podarunkowa. Czy ta blokada to nie jakaś samowola kierownika tego pojedynczego Lidla? Płacił ktoś ostatnio w Lidlu na samoobsługowej karta podarunkowa?
0 0

gregory04

#7237879 Napisano: 29.01.2025 16:52:39
atyde25 napisał(a):

Wydaje mi się, że u mnie też zablokowali tą opcję bo czytnik ręczny normalnie świeci do momentu wybrania opcji kartą podarunkowa po czym gaśnie.

A co się u Ciebie wyświetla jak wybierzesz opcję kartą podarunkowa?
0 0

elmas

#7237880 Napisano: 29.01.2025 16:52:52
sks900 napisał(a):

atyde25 napisał(a):

Ja w grudniu płaciłem na samoobsługowej karta podarunkowa. Czy ta blokada to nie jakaś samowola kierownika tego pojedynczego Lidla? Płacił ktoś ostatnio w Lidlu na samoobsługowej karta podarunkowa?

Ja płaciłam w poniedziałek.
0 0

notta

#7237881 Napisano: 29.01.2025 16:53:00
sks900 napisał(a):

atyde25 napisał(a):

U mnie w 2 lidlach tylko na zwyklej kasie mozna nimi placic
0 0