Reklama na e-Konkursy.info

Konkurs Za oknem brr! A u nas mrr - wygraj atrakcyjne nagrody

Dyskusje o innych konkursach (bez klików)

Jestemnowa

#7237629 Napisano: 28.01.2025 12:51:04
olunka napisał(a):

Jestemnowa napisał(a):

andii napisał(a):

@gnieszk@ napisał(a):

andii napisał(a):

MDL napisał(a):

Jestemnowa napisał(a):

Czy ktoś pamięta czy podawało się nr paragonu przy zgłoszeniu do konkursu lays w Biedronce czy tylko samo zdjęcie ? Dostałam maila o negatywnej weryfikacji a nawet info o wygranej nie było .

Który to konkurs?

Może chodzi o loterię - Nagrody na święta

Loterię?

emotka  sory , widzisz ! Ja jeszcze na fali wczorajszej

Tak chodzi o konk Nagrody na święta ten w biedrze . Pewnie bd od razu wysyłać te karty u teraz s b weryfikują . Ja dodałam złe zdj i dlatego dostałam info o negatywnej

a którego dnia słałas, wiesz?

Nie pamiętam 🫣
0 0

donia7

#7237636 Napisano: 28.01.2025 13:28:40
Kinder biedniej, niestety. Dwa latat temu słodycze rozdawałam, a w tym roku jest mniej.

Jestemnowa

#7237643 Napisano: 28.01.2025 14:01:19
Jestemnowa napisał(a):

olunka napisał(a):

Jestemnowa napisał(a):

andii napisał(a):

@gnieszk@ napisał(a):

andii napisał(a):

MDL napisał(a):

Jestemnowa napisał(a):

Czy ktoś pamięta czy podawało się nr paragonu przy zgłoszeniu do konkursu lays w Biedronce czy tylko samo zdjęcie ? Dostałam maila o negatywnej weryfikacji a nawet info o wygranej nie było .

Który to konkurs?

Może chodzi o loterię - Nagrody na święta

Loterię?

emotka  sory , widzisz ! Ja jeszcze na fali wczorajszej

Tak chodzi o konk Nagrody na święta ten w biedrze . Pewnie bd od razu wysyłać te karty u teraz s b weryfikują . Ja dodałam złe zdj i dlatego dostałam info o negatywnej

a którego dnia słałas, wiesz?

Nie pamiętam 🫣

Na 99% z pierwszego dnia 😉 i dziękuję Avanti bo mogłam odkręcić mój błąd 🙂

fan-mandaryny

#7237659 Napisano: 28.01.2025 15:24:46
Czy też nie możecie wysłać zgłoszenia na Berlinki?

Niestety, podane dane są niepoprawne. Formularz zawiera niedozwolonesłowa lub znaki. Sprawdź poprawność danych i spróbuj ponownie.

Zmieniłem cudzysłowy, znaki interpunkcyjne pisałem w formularzu, próbowałem bez polskich znaków. Nie wiem, o co im może chodzić.
0 0

Jestemnowa

#7237672 Napisano: 28.01.2025 16:02:28
fan-mandaryny napisał(a):

Niestety, podane dane są niepoprawne. Formularz zawiera niedozwolonesłowa lub znaki. Sprawdź poprawność danych i spróbuj ponownie.

Zmieniłem cudzysłowy, znaki interpunkcyjne pisałem w formularzu, próbowałem bez polskich znaków. Nie wiem, o co im może chodzić.

Zobacz czy wpisujesz 2025 rok bo może z rozpędu 2024 😉
0 0

monikar

#7237686 Napisano: 28.01.2025 17:07:42
Czy ma ktoś problem z dodaniem zdjęcia do loterii Whiskas? Próbowałam z różnych telefonów, próbowałam robić zdjęcie bezpośrednio i nic.
0 0

ewa84

#7237691 Napisano: 28.01.2025 17:12:34
Jestemnowa napisał(a):

U mnie blokował myślnik - zaczęłam kasować wypowiedź od końca i jak skasowałam go to zniknął napis, że formularz zawiera niedozwolone znaki. Kropki i przecinki weszły mi normalnie👍
0 0

zmurcia

#7237692 Napisano: 28.01.2025 17:14:49
ewa84 napisał(a):

Jestemnowa napisał(a):

U mnie blokował myślnik - zaczęłam kasować wypowiedź od końca i jak skasowałam go to zniknął napis, że formularz zawiera niedozwolone znaki. Kropki i przecinki weszły mi normalnie👍

Ja miałam myślnik i normalnie formularz mi przyjął. Ale fakt było to kilka dni temu
0 0

montezuma

#7237704 Napisano: 28.01.2025 18:44:14
monikar napisał(a):

Czy ma ktoś problem z dodaniem zdjęcia do loterii Whiskas? Próbowałam z różnych telefonów, próbowałam robić zdjęcie bezpośrednio i nic.

A mieścisz się w limicie wielkości?
To nie kwestia telefonu IMO - najprościej zmniejszyć zdjęcie w aplikacji smartfona - dodam taki mały TIP:
formularz na stronie nie pozwala załączyć dwukrotnie tego samego zdjęcia.
- przy zgłaszaniu kolejnych paragonów można wcześniej delikatnie zmniejszyć zdjęcie/przekadrować etc. 
Też swoją drogą nie bardzo rozumiem, po co ten wymóg ze zdjęciem się pojawił

EDIT: w sumie to rozumiem emotka .
Nie ma to żadnego związku z samą loterią - ale biorąc w niej udział trzeba się zgodzić na nieodpłatne wykorzystanie przesłanego zdjęcia przez agencję...
Sprytne - mają dzięki tej akcji zapewnioną dostawę zdjęć mruczków, które mogą nieodpłatnie wykorzystać gdziekolwiek
1 monikar 0

monikar

#7237705 Napisano: 28.01.2025 18:56:00
montezuma napisał(a):

monikar napisał(a):

A mieścisz się w limicie wielkości?
To nie kwestia telefonu IMO - najprościej zmniejszyć zdjęcie w aplikacji smartfona - dodam taki mały TIP:
formularz na stronie nie pozwala załączyć dwukrotnie tego samego zdjęcia.
- przy zgłaszaniu kolejnych paragonów można wcześniej delikatnie zmniejszyć zdjęcie/przekadrować etc. 
Też swoją drogą nie bardzo rozumiem, po co ten wymóg ze zdjęciem się pojawił

EDIT: w sumie to rozumiem emotka .
Nie ma to żadnego związku z samą loterią - ale biorąc w niej udział trzeba się zgodzić na nieodpłatne wykorzystanie przesłanego zdjęcia przez agencję...
Sprytne - mają dzięki tej akcji zapewnioną dostawę zdjęć mruczków, które mogą nieodpłatnie wykorzystać gdziekolwiek

Zmniejszyłam już do 0,2 MB i dalej się nie ładuje
0 0

montezuma

#7237707 Napisano: 28.01.2025 19:04:31
A próbowałaś z komputera?
Też miałem problemy z wysyłką - ale to raczej z captcha... znikało mi to okienko, które trzeba zaznaczyć bezpośrednio przed wysłaniem zgłoszenia 
Generalnie sprawdza się u mnie scenariusz:
(Przy wysyłce z telefonu)
1. Skanuję paragon
2. Przygotowuje zdjęcie kota
3. Odświeżam stronę whiskas 
4.
Wpisuję dane i załączam paragon plus fotkę kota
5. Zaznaczam captcha

Jak w międzyczasie pojawi się jakieś powiadomienie w telefonie, wyjdę na.moment ze strony - to captcha znika i trzeba wszystko zacząć od początku - mega upoerdliwe
0 0

agicho

#7237709 Napisano: 28.01.2025 19:09:01
Czy Pudliszki z rejestracji paragonów informowało ? 
Według tego. Do 30.01. to już nagrody powinny dotrzeć.
0 0

ineska1991

#7237710 Napisano: 28.01.2025 19:09:21
Czy w whiskas na paragonie musi być whiskas nazwa jednoznaczna ? Mam paragon z dino i jest opisany karma dla kota ...
0 0

gregory

#7237730 Napisano: 28.01.2025 21:22:57
Czy zimowe szaleństwo wawel przychodzi potwierdzenie? wyskoczył mi błąd po wysłaniu i prośba, by spróbować później, drugi raz odmawia przyjęcia, bo paragon wykorzystany, ale potwierdzenia na mialu brak...
0 0

monikar

#7237731 Napisano: 28.01.2025 21:27:48
montezuma napisał(a):

A próbowałaś z komputera?
Też miałem problemy z wysyłką - ale to raczej z captcha... znikało mi to okienko, które trzeba zaznaczyć bezpośrednio przed wysłaniem zgłoszenia 
Generalnie sprawdza się u mnie scenariusz:
(Przy wysyłce z telefonu)
1. Skanuję paragon
2. Przygotowuje zdjęcie kota
3. Odświeżam stronę whiskas 
4.
Wpisuję dane i załączam paragon plus fotkę kota
5. Zaznaczam captcha

Jak w międzyczasie pojawi się jakieś powiadomienie w telefonie, wyjdę na.moment ze strony - to captcha znika i trzeba wszystko zacząć od początku - mega upoerdliwe

Spróbuję jeszcze z komputera. Dzięki za pomoc.
1 montezuma 0

LadyInWhite

#7237735 Napisano: 28.01.2025 22:03:03
gregory napisał(a):

Czy zimowe szaleństwo wawel przychodzi potwierdzenie? wyskoczył mi błąd po wysłaniu i prośba, by spróbować później, drugi raz odmawia przyjęcia, bo paragon wykorzystany, ale potwierdzenia na mialu brak...

Miałam to samo,zadzwoniłam tam i zarejestrowali ręcznie a po chwili przyszło potwierdzenie na maila
0 0

masza

#7237750 Napisano: 28.01.2025 23:48:33
ineska1991 napisał(a):

Czy w whiskas na paragonie musi być whiskas nazwa jednoznaczna ? Mam paragon z dino i jest opisany karma dla kota ...

zrób zdjęcie z karmą
0 0

ReneK

#7237752 Napisano: 28.01.2025 23:57:08
masza napisał(a):

ineska1991 napisał(a):

zrób zdjęcie z karmą

A czy kotek na fotce musi delektować się  Whiskas?🤔😻
1 MDL 0

Makufi38

#7237756 Napisano: 29.01.2025 06:53:49
Działa Wam platforma joy?
0 0

samuraj

#7237757 Napisano: 29.01.2025 06:57:10
Makufi38 napisał(a):

Działa Wam platforma joy?

Tak