Reklama na e-Konkursy.info

Dyskusje o innych konkursach (bez klików)

gregory

#7233998 Napisano: dzisiaj o 11:15:55
rudzixon napisał(a):

gregory napisał(a):

as32572 napisał(a):

isiulka napisał(a):

notta napisał(a):

rudzixon napisał(a):

Mam pytanie do bardziej doświadczonych forumowiczów. Kiedy mogą pojawić się wyniki na stronie Smolar- jeśli wczoraj odbyło się wyłonienie zwycięzców?

Nie ma reguły

jeśli chodzi o losowanie głównej, to zawsze jest nagranie na ich stronie. Wczoraj była Wella i jest wrzucony link do losowania głównej i rezerwowej.

Może chodzi o Kafualnd, 7 było losowanie a cisza jest póki co.

Wczoraj Smolar wyłaniał zwycięzców w konkursie Bref. Czasem wyniki są na drugi dzień (raz nawet pamietam, że były w ten sam dzień), ale zwykle zgodnie z regulaminem czyli do 7 dni. Trzeba czekać. Konkursowicz musi być cierpliwy (wiem, że to trudne).

I zazwyczaj ten brak cierpliwości źle wróży. Najlepsze są te wygrane z zaskoczenia, których się nie spodziewamy emotka

U mnie też to się potwierdza. Zwykle jak autentycznie zapomnę, że coś wysłałem, to przychodzi info o nagrodzie. A jak pamietam i sprawdzam czy już są wyniki, toczęsto nic.
0 0

mietowa

#7234000 Napisano: dzisiaj o 11:18:47
gregory napisał(a):

rudzixon napisał(a):

gregory napisał(a):

as32572 napisał(a):

isiulka napisał(a):

notta napisał(a):

rudzixon napisał(a):

Mam pytanie do bardziej doświadczonych forumowiczów. Kiedy mogą pojawić się wyniki na stronie Smolar- jeśli wczoraj odbyło się wyłonienie zwycięzców?

Nie ma reguły

jeśli chodzi o losowanie głównej, to zawsze jest nagranie na ich stronie. Wczoraj była Wella i jest wrzucony link do losowania głównej i rezerwowej.

Może chodzi o Kafualnd, 7 było losowanie a cisza jest póki co.

Wczoraj Smolar wyłaniał zwycięzców w konkursie Bref. Czasem wyniki są na drugi dzień (raz nawet pamietam, że były w ten sam dzień), ale zwykle zgodnie z regulaminem czyli do 7 dni. Trzeba czekać. Konkursowicz musi być cierpliwy (wiem, że to trudne).

I zazwyczaj ten brak cierpliwości źle wróży. Najlepsze są te wygrane z zaskoczenia, których się nie spodziewamy emotka

U mnie też to się potwierdza. Zwykle jak autentycznie zapomnę, że coś wysłałem, to przychodzi info o nagrodzie. A jak pamietam i sprawdzam czy już są wyniki, toczęsto nic.

U mnie też tak zwykle jest, choć z wyjątkami emotka 2 razy byłam mega nastawiona na główną, odświeżałam pocztę co 15 minut i faktycznie te główne wpadły emotka .
1 rudzixon 0

helcia85

#7234027 Napisano: dzisiaj o 13:15:00
helcia85 napisał(a):

Ktoś kto wygrał x-boxa w żabce - co to znaczy, że trzeba mailowo przesłać im kod z aplikacji do wglądu?

Ponawiam pytanie. Skąd wziąć screena kodu wykorzystanego w konkursie. Tego domaga się agencja, ja w apce nie widzę już tego kodu. Szukam już godzinę:(
0 0

mietowa

#7234028 Napisano: dzisiaj o 13:16:53
helcia85 napisał(a):

helcia85 napisał(a):

Ktoś kto wygrał x-boxa w żabce - co to znaczy, że trzeba mailowo przesłać im kod z aplikacji do wglądu?

Ponawiam pytanie. Skąd wziąć screena kodu wykorzystanego w konkursie. Tego domaga się agencja, ja w apce nie widzę już tego kodu. Szukam już godzinę:(

Napisz do Żabki albo zadzwoń do nich, powinni podać kod emotka
0 0

catcat

#7234029 Napisano: dzisiaj o 13:17:53
helcia85 napisał(a):

helcia85 napisał(a):

Może chodzi o kod, który wpisywałaś przy zgłoszeniu? Ten otrzymany za wyzwanie?
0 0

helcia85

#7234031 Napisano: dzisiaj o 13:20:27
catcat napisał(a):

helcia85 napisał(a):

helcia85 napisał(a):

Może chodzi o kod, który wpisywałaś przy zgłoszeniu? Ten otrzymany za wyzwanie?

Kod to ja mam - bo nawet w informacji o wygranej jest podany numer tj. wygrany kod - tylko oni chcą screena z aplikacji żabki, no pierwszy raz się z takim czymś spotykam.
0 0

Kamil_K

#7234033 Napisano: dzisiaj o 13:20:59
ktoś wie z jakiego numeru dzwonią z winiary i jakich danych oczekują podczas rozmowy?
0 0

Makufi38

#7234034 Napisano: dzisiaj o 13:23:06
Helcia 85 
Z tego co pamiętam w regulaminie było napisane że będzie potrzebny screen kodu
0 0

primo2219

#7234035 Napisano: dzisiaj o 13:24:56
helcia85 napisał(a):

helcia85 napisał(a):

Po zgłoszeniu do konkursu przychodziło na maila potwierdzenie i tam jest ten kod.
1 Kamil_K 0

PPPet-er

#7234036 Napisano: dzisiaj o 13:25:39
helcia85 napisał(a):

helcia85 napisał(a):

A w regulaminie jest zapis, ze trzeba go zrobic by potem przejsc weryfikacje/odebrac nagrode?
0 0

Kamil_K

#7234038 Napisano: dzisiaj o 13:33:57
Makufi38 napisał(a):

Helcia 85 

Ja teraz czytam regulamin i jest tam info że uczestnik jest zobowiązany zapisać kod po zgłoszeniu a nie żeby robić screeny
0 0

atlantydek

#7234048 Napisano: dzisiaj o 13:49:38
Kamil_K napisał(a):

Makufi38 napisał(a):

Helcia 85 

Ja teraz czytam regulamin i jest tam info że uczestnik jest zobowiązany zapisać kod po zgłoszeniu a nie żeby robić screeny

Jest zapis, że mogą żądać przesłania zgłoszonych kodów w formie screenów. Durna agencja, chyba nie wiedzą, że kody znikają po zakończeniu. Albo przeciwnie, wiedzą o tym dobrze  emotka
1 Kamil_K 0

fryteczka

#7234050 Napisano: dzisiaj o 13:58:53
atlantydek napisał(a):

Kamil_K napisał(a):

Makufi38 napisał(a):

Helcia 85 

Jest zapis, że mogą żądać przesłania zgłoszonych kodów w formie screenów. Durna agencja, chyba nie wiedzą, że kody znikają po zakończeniu. Albo przeciwnie, wiedzą o tym dobrze  emotka

Nie wiem czy widzieliście ale w razie czego kody są podane w wiadomości zwrotnej. Kto, co , jaki kod
0 0

atlantydek

#7234051 Napisano: dzisiaj o 14:04:56
fryteczka napisał(a):

atlantydek napisał(a):

Kamil_K napisał(a):

Makufi38 napisał(a):

Helcia 85 

Nie wiem czy widzieliście ale w razie czego kody są podane w wiadomości zwrotnej. Kto, co , jaki kod

Kod sami  podają, chodzi o fotkę lub sreen z appki, który chyba ma potwierdzić, że grający nie ma sklepu z kodami  emotka  Takie rzeczy załatwia się na linii agencja -żabka, po to są bazy kodów, w żadnym konkursie kodowym nie pamiętam takiego cyrku
1 fryteczka 0

alienistka

#7234064 Napisano: dzisiaj o 14:44:16
Konkurs "Dziel się Pepsi i Lay’s" Lidl - pamiętacie który numer paragonu podawało się w tym konkursie ? Ten na górze czy ten na dole (na środku)?
0 0

elmas

#7234068 Napisano: dzisiaj o 14:49:55
alienistka napisał(a):

Konkurs "Dziel się Pepsi i Lay’s" Lidl - pamiętacie który numer paragonu podawało się w tym konkursie ? Ten na górze czy ten na dole (na środku)?

Jeśli zgłaszałaś e-paragon z aplikacji, to numer na dole, a jeśli zwykły, papierowy paragon, to numer na górze.