Reklama na e-Konkursy.info

Dyskusje o innych konkursach (bez klików)

anialistopad

#7225100 Napisano: dzisiaj o 20:46:55
sasaaabp napisał(a):

ech, ech do 20:00 trwał konkurs Bref emotka

To samo i 2 paragony poszły w pi...
0 0

incendio12

#7225112 Napisano: dzisiaj o 21:19:07

Na ostatnią chwilę piszę zgłoszenie na FuzeTea Stokrotka, wchodzę na stronę konkursową żeby wysłać, a tu proszę  emotka  Miał być do dziś i przedłużyli o 2 tygodnie.. I to dziś zdecydowali o przedłużeniu z tego co czytam w regulaminie. Mieli za mało zgłoszeń czy co emotka  Fortis coraz bardziej jest dla mnie podejrzany..
0 0

isiulka

#7225118 Napisano: dzisiaj o 21:27:58
incendio12 napisał(a):

Na ostatnią chwilę piszę zgłoszenie na FuzeTea Stokrotka, wchodzę na stronę konkursową żeby wysłać, a tu proszę  emotka  Miał być do dziś i przedłużyli o 2 tygodnie.. I to dziś zdecydowali o przedłużeniu z tego co czytam w regulaminie. Mieli za mało zgłoszeń czy co emotka  Fortis coraz bardziej jest dla mnie podejrzany..

Obstawiałabym raczej, że było dużo zgłoszeń i postanowili jeszcze sobie podnieść sprzedaż.
0 0

incendio12

#7225122 Napisano: dzisiaj o 21:34:18
isiulka napisał(a):

incendio12 napisał(a):

Obstawiałabym raczej, że było dużo zgłoszeń i postanowili jeszcze sobie podnieść sprzedaż.

Pewnie masz rację.. Szkoda że ilości nagród nie podwoili. Gdyby od początku było wiadomo że taki długi będzie ten konkurs to pewnie ja i część osób nie zdecydowałoby się na wzięcie udziału, bo nagród robi się dosyć mało gdy konkurs nie trwa dwa tygodnie tylko ponad miesiąc.. Ciekawa zagrywka z ich strony emotka
0 0

maverick

#7225123 Napisano: dzisiaj o 21:38:06
incendio12 napisał(a):

isiulka napisał(a):

incendio12 napisał(a):

Pewnie masz rację.. Szkoda że ilości nagród nie podwoili. Gdyby od początku było wiadomo że taki długi będzie ten konkurs to pewnie ja i część osób nie zdecydowałoby się na wzięcie udziału, bo nagród robi się dosyć mało gdy konkurs nie trwa dwa tygodnie tylko ponad miesiąc.. Ciekawa zagrywka z ich strony emotka

To Fortis i coś czuję, że przy tylu zgłoszeniach znów nikt z forum nic nie ugra emotka

Kamil_K

#7225124 Napisano: dzisiaj o 21:41:29
kate87 napisał(a):

Kiedy można wyrzucić opakowania z Kinder bueno?

Dodatkowe losowanie odbędzie się 11 grudnia więc po tej dacie można wyrzucić
0 0

anaesth

#7225125 Napisano: dzisiaj o 21:42:24
isiulka napisał(a):

incendio12 napisał(a):

A mi przeszło przez myśl, że może był problem z dostępnością 1,5l FuzeTea, bo chyba mignęły mi na forum wpisy na ten temat emotka
0 0