Reklama na e-Konkursy.info

Dyskusje o innych konkursach (bez klików)

atyde25

#7224670 Napisano: dzisiaj o 10:34:05
Strasznie mi smutno, że można tylko jedną natychmiastową z loterii Lydla. Fajnie ,że od razu o tym info w mailu a nie szukanie po regulaminach nie hahhahh
0 0

Miligili

#7224671 Napisano: dzisiaj o 10:35:44
Hej,  czy ktoś kupował może Nuggetsy serenada w Selgrosie ?
0 0

vixen

#7224672 Napisano: dzisiaj o 10:35:45
atyde25 napisał(a):

Strasznie mi smutno, że można tylko jedną natychmiastową z loterii Lydla. Fajnie ,że od razu o tym info w mailu a nie szukanie po regulaminach nie hahhahh

Jedną natychmiastową dziennie. W całej loterii, o ile dobrze pamiętam, można 35 natychmiastowych
0 0

incendio12

#7224690 Napisano: dzisiaj o 11:31:18
jagodzianka napisał(a):

incendio12 napisał(a):

Jak zdobyć te płatki śniegu w aplikacji Coca Cola, żeby wziąć udział w tej aktualnej świątecznej loterii? Czy to muszą być jakieś aktualne napoje coca cola? Mam trochę kodów, starszych niż z teraz i jak wpisuje je w aplikacji to kody zamieniają się na zwykle tokeny (w kształcie litery C).

Nowe kody wchodzą jako śnieżki

Dzięki emotka  A czy ktoś wie czy te stare kody warto wpisywać w ogóle? Czy zawsze jak jest teraz nowa akcja to działają tylko najnowsze kody? emotka
0 0

adamo86

#7224692 Napisano: dzisiaj o 11:35:14
incendio12 napisał(a):

jagodzianka napisał(a):

incendio12 napisał(a):

Jak zdobyć te płatki śniegu w aplikacji Coca Cola, żeby wziąć udział w tej aktualnej świątecznej loterii? Czy to muszą być jakieś aktualne napoje coca cola? Mam trochę kodów, starszych niż z teraz i jak wpisuje je w aplikacji to kody zamieniają się na zwykle tokeny (w kształcie litery C).

Dzięki emotka  A czy ktoś wie czy te stare kody warto wpisywać w ogóle? Czy zawsze jak jest teraz nowa akcja to działają tylko najnowsze kody? emotka

Nie ma rozróżnienia na nowe/stare ze względu na kupienie. Teraz wszystkie wskakują jako śnieżynki.
Tylko pamiętaj, że do każdego kodu musisz mieć paragon z datą z danej akcji emotka
0 0

medziks1

#7224693 Napisano: dzisiaj o 11:38:14
Wie ktoś czy po 3 wygranej w Winiary, resztę losów powinno się "wykorzystać", żeby brały udział w losowaniu nagród czy zostawić nieotwarte?
0 0

cytriss19

#7224698 Napisano: dzisiaj o 11:47:56
adamo86 napisał(a):

incendio12 napisał(a):

jagodzianka napisał(a):

incendio12 napisał(a):

Nie ma rozróżnienia na nowe/stare ze względu na kupienie. Teraz wszystkie wskakują jako śnieżynki.
Tylko pamiętaj, że do każdego kodu musisz mieć paragon z datą z danej akcji emotka

Nie zgodze się, bo również te "stare" wchodzą mi jako "C". Nowe wchodzą jako "śnieżynki". Trudno powiedzieć od jakiej daty wchodzą jako śnieżynki, bo stare kody mam serio stare, może z tamtego roku i tak sobie leżą w szufladzie. Ja je trzymam, bo może będzie akcja np wymiany tych kodów na jakieś  drobne nagrody ale trudno powiedzieć
0 0

adamo86

#7224702 Napisano: dzisiaj o 11:52:49
cytriss19 napisał(a):

adamo86 napisał(a):

incendio12 napisał(a):

jagodzianka napisał(a):

incendio12 napisał(a):

Nie zgodze się, bo również te "stare" wchodzą mi jako "C". Nowe wchodzą jako "śnieżynki". Trudno powiedzieć od jakiej daty wchodzą jako śnieżynki, bo stare kody mam serio stare, może z tamtego roku i tak sobie leżą w szufladzie. Ja je trzymam, bo może będzie akcja np wymiany tych kodów na jakieś  drobne nagrody ale trudno powiedzieć

Ok, możliwe. Aż takich starych nie miałem, a wszystkie mi wskakiwały jako ❄️
0 0

katee14

#7224704 Napisano: dzisiaj o 11:56:33
Orientuje się ktoś czy w loterii świątecznej lotto są bramki i wpisując kod trafiasz w bramkę czy od razu do danego kodu przypisane są nagrody?
0 0

primo2219

#7224709 Napisano: dzisiaj o 12:06:26
katee14 napisał(a):

Orientuje się ktoś czy w loterii świątecznej lotto są bramki i wpisując kod trafiasz w bramkę czy od razu do danego kodu przypisane są nagrody?

Z tego co się orientuje to 30 bramek dziennie otwierają.
0 0