Reklama na e-Konkursy.info

Dyskusje o innych konkursach (bez klików)

simonapp

#7222859 Napisano: dzisiaj o 18:56:38
ziolko napisał(a):

Luiza12 Ostatnie 2 czy 3 lata (o ile nie nie dłużej) NIE wygrywam nic na hasła. Po prostu wielkie, okrągłe ZERO. 
Ostatnie co wygrałam, to kosmetyki w bramkach w hebe. I to u Smolara, co jestem jeszcze do tej pory zaskoczona, bo u Smolara nie wygrałam nic kupę lat. 
Dodam, ze cały czas gram na jeden numer telefonu i może mają mnie na czarnej liście albo co... Bo nie uwierzę, że przez tyle lat w konkursach kreatywnych nic nie dałam rady wygrać

Twoje słowa: - może mają mnie na czarnej liście albo co... -  To albo co, to smutne dla Nas zapisy w Regulaminach. 
Też w tej Agencji nie wygrywam nic lepszego. A nawet na tyle, żeby chociaż  trochę pokryć koszty zakupów.
Od czasu.....  do czasu.....  są to nagrody najniższego stopnia.
Tak liczyłam na TIGERa.   Tam było  3 tysiące nagród   i   nic,   pomimo dużej ilości zgłoszeń moich, rodziny i znajomych.
1 kimberly 0

monikar

#7222860 Napisano: dzisiaj o 18:56:44
nanajka81 napisał(a):

monikar napisał(a):

anaesth napisał(a):

monikar napisał(a):

Czy wszyscy dziś dostali przelewy z Prince Polo?

Ja nie dostałam, ale wygrałam w III etapie - może poszły przelewy tylko za I?

Ktoś się chwalił przelewem z pierwszego i ostatniego

Ostatni i przedostatni napewno był (mBank)

Ja wygrałam w przedostatnim i przelewu brak
0 0

otter

#7222866 Napisano: dzisiaj o 19:09:14
Kamil_K napisał(a):

otter napisał(a):

ziolko napisał(a):

Jak rozumiecie zapis w regulaminie loterii Lidl "Zakup promocyjny musi być dokonany przez uczestnika na własną rzecz i na własny rachunek, uczestnik musi faktycznie zapłacić za zakup promocyjny"??
Czyli muszą być tylko takie paragony, co faktycznie zrobiło się zakupy? Nic tzw znalezionych paragonów?

przy bonach 20 50 100zl pewnie nie beda robic cyrkow, bo szkoda zachodu, ale nagrody glowne moga sprawdzic czy przypadkiem rachunek nie jest przypisany do konta Lidl innej osoby. Tak przynajmniej powinno byc, bo inaczej pracownicy Lidl mogliby zglaszac setkami (chociaz i tak zostaje ich duzo mniej niz w Biedronkach bo w Lidlu sa te glupie bramki do skanowania)

warto zaznaczyć że nie trzeba mieć konta w aplikacji lidl plus itp aby się zgłosić do loterii więc jeżeli się znajdzie taki paragon to nawet tego nie zweryfikują czy to my kupiliśmy emotka  u mnie w sklepie dziwnym trafem dziś znikł kosz na paragony gdzie ludzie mogli wyrzucać po  wyjściu z kas samoonsługowych emotka

dlatego bardziej sprawiedliwy byl konkurs Kaufland, tutaj wymogiem koniecznym byla aplikacja. 

przy platnosci karta (a chyba nie ma w Lidl kas z mozliwoscia platnosci gotowka) na rachunku sa widoczne cztery ostatnie cyfry karty jesli sie nie myle, mogą zażądać wyciągu z karty przy glownej nagrodzie (przynajmniej ja bym tak zrobil organizujac taka loterie)
0 0

PPPet-er

#7222868 Napisano: dzisiaj o 19:17:37
otter napisał(a):

dlatego bardziej sprawiedliwy byl konkurs Kaufland, tutaj wymogiem koniecznym byla aplikacja. 

przy platnosci karta (a chyba nie ma w Lidl kas z mozliwoscia platnosci gotowka) na rachunku sa widoczne cztery ostatnie cyfry karty jesli sie nie myle, mogą zażądać wyciągu z karty przy glownej nagrodzie (przynajmniej ja bym tak zrobil organizujac taka loterie)

A jak ktos ci zakupy zrobil (bo ma samochod np) zaplacil swoja karta a ty mu stówke oddales ... to zaplaciles za swoje zakupy czy nie?
1 kimberly 0

izkak

#7222869 Napisano: dzisiaj o 19:21:07
Ktoś już sprawdzał co najtaniej wychodzi do loterii Jacobsa w Dino? Są tam w ofercie małe kawy albo saszetki?
0 0

Kamil_K

#7222870 Napisano: dzisiaj o 19:23:37
otter napisał(a):

Kamil_K napisał(a):

otter napisał(a):

ziolko napisał(a):

Jak rozumiecie zapis w regulaminie loterii Lidl "Zakup promocyjny musi być dokonany przez uczestnika na własną rzecz i na własny rachunek, uczestnik musi faktycznie zapłacić za zakup promocyjny"??
Czyli muszą być tylko takie paragony, co faktycznie zrobiło się zakupy? Nic tzw znalezionych paragonów?

przy bonach 20 50 100zl pewnie nie beda robic cyrkow, bo szkoda zachodu, ale nagrody glowne moga sprawdzic czy przypadkiem rachunek nie jest przypisany do konta Lidl innej osoby. Tak przynajmniej powinno byc, bo inaczej pracownicy Lidl mogliby zglaszac setkami (chociaz i tak zostaje ich duzo mniej niz w Biedronkach bo w Lidlu sa te glupie bramki do skanowania)

warto zaznaczyć że nie trzeba mieć konta w aplikacji lidl plus itp aby się zgłosić do loterii więc jeżeli się znajdzie taki paragon to nawet tego nie zweryfikują czy to my kupiliśmy emotka  u mnie w sklepie dziwnym trafem dziś znikł kosz na paragony gdzie ludzie mogli wyrzucać po  wyjściu z kas samoonsługowych emotka

U mnie w Lidlu w kasach samoobsługowych można normalnie płacić gotówką nawet pracownik gdy widzi kolejkę namawia głównie starsze osoby że można zapłacić gotówką robiłem też tak kilka razy
1 kimberly 0

ziolko

#7222874 Napisano: dzisiaj o 19:32:40
snowflake w razie wygranej trzeba odesłać oryginał paragonu, więc te z aplikacji odpadają
0 0

ziolko

#7222875 Napisano: dzisiaj o 19:34:08
otter jest możliwość płacenia gotówką w kasach samoobsługowych. Tylko trzeba poinformować pracownika o takim zamiarze
0 0

snowflake

#7222879 Napisano: dzisiaj o 19:39:58
ziolko napisał(a):

snowflake w razie wygranej trzeba odesłać oryginał paragonu, więc te z aplikacji odpadają

Miałam na myśli sytuację, w której osoba A znajduje paragon, na który wcześniej zakupy robiła osoba B ze swoją aplikacją. Wtedy by mogli wyłapać różne dane emotka
1 kimberly 0

reolo3

#7222880 Napisano: dzisiaj o 19:40:42
Loteria Hellena to tylko w Biedronkach ?
0 0

isiulka

#7222881 Napisano: dzisiaj o 19:41:15
Bez przesady, że będą weryfikować czy zapłaciłam swoją kartą i czy chleb, który kupiłam sama zjadłam. Dla mnie ten zapis to dupochron dla agencji a nie próba odebrania nagród, i chodzi o to aby ktos nie zrobil zakupów świątecznych za firmową kartę i nagle 5 osób będzie miało prawo zgłosić paragon i lub rościć prawo do tej samej nagrody. 
To jest loteria ogólnopolska, zasady mają być proste, w innym wypadku uokik by się zainteresował tematem.
0 0

reolo3

#7222882 Napisano: dzisiaj o 19:45:10
reolo3 napisał(a):

Pytam bo ....

0 0

PPPet-er

#7222884 Napisano: dzisiaj o 19:51:34
snowflake napisał(a):

ziolko napisał(a):

Miałam na myśli sytuację, w której osoba A znajduje paragon, na który wcześniej zakupy robiła osoba B ze swoją aplikacją. Wtedy by mogli wyłapać różne dane emotka

A Lidla stac na takie chore zagrywki? Nie dosyc, ze eliminuja sami sobie emerytow z grona klienow to teraz Smolar bedzie jeszcze sprawdzal aplikacje tych pozostalych?
A jak sprawdzi tych co bez apki kupowali, wygrali?
0 0

@gnieszk@

#7222885 Napisano: dzisiaj o 19:53:51
otter napisał(a):

Kamil_K napisał(a):

otter napisał(a):

ziolko napisał(a):

Żeby organizator loterii mógł coś sprawdzać/ weryfikować uzależniając od tego wydanie nagrody to najpierw musi zawrzeć taki zapis w regulaminie.
0 0

snowflake

#7222886 Napisano: dzisiaj o 19:55:26
reolo3 napisał(a):

reolo3 napisał(a):

Pytam bo ....

Tu chodzi o to, że aplikacja Biedronki pozwala tworzyć e-paragony, które mogą zastąpić papierowy dokument fiskalny.
0 0

ziolko

#7222887 Napisano: dzisiaj o 19:55:58
Jeszcze w kwestii Smolara, a dokładnie wygranego zestawu kosmetyków w Hebe (Bielenda).
Wysłałam im dane, dostałam maila 
"WITAJ!
Twoje dane i dowód zakupu zostały przyjęte przez system
i zostaną zweryfikowane pod kątem zgodności z regulaminem loterii
"Loteria Bielenda „Szczęście to Ty!”".
O ich pozytywnej weryfikacji poinformujemy Cię w kolejnym mailu."
Ale jakoś nie miałam kolejnego maila o tym, że zostałam poprawnie zweryfikowana emotka
Wysyłają takie w ogóle?
0 0

malgosia74

#7222888 Napisano: dzisiaj o 19:58:04
ziolko napisał(a):

Jeszcze w kwestii Smolara, a dokładnie wygranego zestawu kosmetyków w Hebe (Bielenda).
"WITAJ!
Ale jakoś nie miałam kolejnego maila o tym, że zostałam poprawnie zweryfikowana emotka
Wysyłają takie w ogóle?

Był z pozytywną weryfikacją i kosmetyki też już mam
0 0

@gnieszk@

#7222889 Napisano: dzisiaj o 19:58:30
ziolko napisał(a):

"WITAJ!
Wysyłają takie w ogóle?

Tak.
0 0

snowflake

#7222890 Napisano: dzisiaj o 19:58:38
PPPet-er napisał(a):

A Lidla stac na takie chore zagrywki? Nie dosyc, ze eliminuja sami sobie emerytow z grona klienow to teraz Smolar bedzie jeszcze sprawdzal aplikacje tych pozostalych?
A jak sprawdzi tych co bez apki kupowali, wygrali?

Teoretycznie jakby się uparli, paragony płacone kartą też są do sprawdzenia. Nie twierdzę, że będą tak robić ale mają taką możliwość.
0 0

Enjoy_today

#7222891 Napisano: dzisiaj o 19:58:55
Czy wygrał ktoś w cheetosach dwa razy na jedne dane?
0 0