Reklama na e-Konkursy.info

Loteria Candy Crush Saga - KitKat & Lion

Dyskusje o innych konkursach (bez klików)

anaesth

#7218119 Napisano: dzisiaj o 19:04:59
lukaszn12 napisał(a):

Almette Ekodom ponad milion zgłoszeń a taka serenada po 40 dniach konkursu ma 4400 zgłoszeń.

Chyba zawsze będzie dysproporcja loteria vs konkurs emotka  Osobiście mam paragon i kody z początku konkursu Serenady, ale to pytanie mi tak nie podchodzi, że nie wiem czy w ogóle będę brać udział emotka  A na Almette poszło bez problemu kilkanaście zgłoszeń, bo ileż to roboty wpisać kod emotka  Tu dodatkowo dochodzą przekręty typowe dla Almette, czyli wysyłanie kodów, których się nie posiada - była już o tym dyskusja wielokrotnie, więc nie będę powtarzać emotka
1 agasen 0

elemelex

#7218120 Napisano: dzisiaj o 19:12:53
Almette ma nagrodę, o której marzy wieeelu ludzi, no i loteria jest dobrze promowana, znana.
Małe wafelki i loteria to połączenie mnie zniechęcajace, bo mam wrażenie, że kazdy sobie mówi, tani wafelek to wezmę udział i robi się szansa jak w lotto.
Pytanie Serenady też mi nie pasuje:D Jak nie wezmę udziału to nie będzie mi szkoda, bo ser nawet dobry  emotka  bez konkursu można kupić.
1 anaesth 0

Divine

#7218122 Napisano: dzisiaj o 19:22:47
incendio12 napisał(a):

zielonooka85 napisał(a):

Uff można odpocząć emotka

Szkoda tylko, że często wena pojawia się... a czas kończy emotka  W sumie wolę nie zastanawiać  się , ile paragonów zmarnowałam. Po raz kolejny.

Ja na szczęście odpuściłam tylko jakiegoś Crazy Wolfa z Kauflanda, a wysłałam 6 zgłoszeń na inne konkursy, ale czuję, że nie był to mój dzień, bo wszystkie wierszyki jakieś takie płytkie wyszły. A do tego wysyłając zgłoszenie na Palmolive Los Mejores podałam zamiast swojego maila, mail chłopaka, który chwilę wcześniej też wysłał zgłoszenie na ten konkurs. Autouzupełnianie.. Juz byłam tak zmęczona, że zorientowałam się dopiero jak chłopak dostał na maila dwa potwierdzenia.. Czy ktoś wie co w takiej sytuacji jak są dwa różne zgłoszenia na różne dane ale na te same maile? Czy to będzie mieć znaczenie tylko przy ewentualnej wygranej czy mogą oba zgłoszenia mogą zdyskwalifikować? emotka

0 0

simonapp

#7218124 Napisano: dzisiaj o 19:41:44
elemelex napisał(a):

Almette ma nagrodę, o której marzy wieeelu ludzi, no i loteria jest dobrze promowana, znana.
Małe wafelki i loteria to połączenie mnie zniechęcajace, bo mam wrażenie, że kazdy sobie mówi, tani wafelek to wezmę udział i robi się szansa jak w lotto.
Pytanie Serenady też mi nie pasuje:D Jak nie wezmę udziału to nie będzie mi szkoda, bo ser nawet dobry  emotka  bez konkursu można kupić.

Masz racje odnośnie Serenady, nie tylko dobry, ale co jest ważne, to POLSKI ser. 
Zwracajmy na to też uwagę  emotka  
Z pytaniem jednak również nie potrafię ruszyć.
1 elemelex 0

agasen

#7218125 Napisano: dzisiaj o 19:50:44
anaesth napisał(a):

lukaszn12 napisał(a):

Almette Ekodom ponad milion zgłoszeń a taka serenada po 40 dniach konkursu ma 4400 zgłoszeń.

Chyba zawsze będzie dysproporcja loteria vs konkurs emotka  Osobiście mam paragon i kody z początku konkursu Serenady, ale to pytanie mi tak nie podchodzi, że nie wiem czy w ogóle będę brać udział emotka  A na Almette poszło bez problemu kilkanaście zgłoszeń, bo ileż to roboty wpisać kod emotka  Tu dodatkowo dochodzą przekręty typowe dla Almette, czyli wysyłanie kodów, których się nie posiada - była już o tym dyskusja wielokrotnie, więc nie będę powtarzać emotka

Mam dokładnie to samo z Serenadą, kupiłam na początku konkursu produkty ale pytanie mi nie pasuje i nie wiem czy się zbiorę do udziału😕
1 simonapp 0

Belluczi

#7218129 Napisano: dzisiaj o 20:20:49
Hej,
Czy przychodziło Wam na e-mail potwierdzenie wysłania zgłoszenia z konkursu Namieszaj w kuchni z Pudliszkami" Kaufland? 🤔
0 0

asper01

#7218130 Napisano: dzisiaj o 20:24:26
agasen napisał(a):

anaesth napisał(a):

lukaszn12 napisał(a):

Mam dokładnie to samo z Serenadą, kupiłam na początku konkursu produkty ale pytanie mi nie pasuje i nie wiem czy się zbiorę do udziału😕

To samo!:)
0 0

mietowa

#7218131 Napisano: dzisiaj o 20:25:49
asper01 napisał(a):

agasen napisał(a):

anaesth napisał(a):

lukaszn12 napisał(a):

Co za ulga, że nie tylko ja to czuję! emotka .
1 anaesth 0

monikar

#7218134 Napisano: dzisiaj o 20:40:50
mietowa napisał(a):

asper01 napisał(a):

agasen napisał(a):

anaesth napisał(a):

lukaszn12 napisał(a):

Co za ulga, że nie tylko ja to czuję! emotka .

To pytanie chyba nikomu nie podchodzi emotka
1 mietowa 0