Reklama na e-Konkursy.info

Dyskusje o innych konkursach (bez klików)

masza

#7218028 Napisano: 31.10.2024 22:56:34
Tylko jedna osoba pochwaliła sie wygraną w prince polo!?
poinformowali ostatni etap? Czy nie!?
0 0

anialistopad

#7218040 Napisano: 31.10.2024 23:55:53
242HK9KT3N kod z .alego kinder chocolate niech ktoś sobie wpisze
0 0

iwona0103

#7218043 Napisano: dzisiaj o 00:03:58
kumulacja napisał(a):

iwona0103 napisał(a):

tad_pole napisał(a):

incendio12 napisał(a):

elemelex napisał(a):

Czas to nic, trzeba mieć wenę, pomysły. Skąd ona się bierze, tego nie wie nikt. Kapryśna jest strasznie, przynajmniej u mnie.

Moja wena pojawia się praktycznie tylko pod wpływem presji i stresu w ostatni dzień konkursu emotka  Baaaardzo rzadko wysyłam zgłoszenie wcześniej niż na ostatnią chwilę.. A paragon zwykle mam już od początku konkursu i tylko siedzi i czeka na ostatni dzień konkrusu emotka   Czasem jak jest konkurs gdzie są dzienne nagrody to się zmuszam żeby puścić coś wcześniej, ale cała reszta to wysyłanie na ostatnią chwilę  emotka   Wtedy czekanie na wyniki jest dużo krótsze emotka

Jakbym czytała o sobie 🫢🫢

I ja! Czasami postanawiam, że coś wymyślę wcześniej... I chodzę przez tydzień, kminię, nic nie wychodzi... Nadchodzi ostatni dzień i pyk, wchodzi wena cała na biało emotka

Do mnie tak dzisiaj weszła. Uśmiechnięta władczyni, która myśli lepszymi czyni.

Uff można odpocząć emotka

zielonooka85

#7218045 Napisano: dzisiaj o 00:28:31
iwona0103 napisał(a):

kumulacja napisał(a):

iwona0103 napisał(a):

tad_pole napisał(a):

incendio12 napisał(a):

elemelex napisał(a):

Czas to nic, trzeba mieć wenę, pomysły. Skąd ona się bierze, tego nie wie nikt. Kapryśna jest strasznie, przynajmniej u mnie.

Moja wena pojawia się praktycznie tylko pod wpływem presji i stresu w ostatni dzień konkursu emotka  Baaaardzo rzadko wysyłam zgłoszenie wcześniej niż na ostatnią chwilę.. A paragon zwykle mam już od początku konkursu i tylko siedzi i czeka na ostatni dzień konkrusu emotka   Czasem jak jest konkurs gdzie są dzienne nagrody to się zmuszam żeby puścić coś wcześniej, ale cała reszta to wysyłanie na ostatnią chwilę  emotka   Wtedy czekanie na wyniki jest dużo krótsze emotka

Jakbym czytała o sobie 🫢🫢

I ja! Czasami postanawiam, że coś wymyślę wcześniej... I chodzę przez tydzień, kminię, nic nie wychodzi... Nadchodzi ostatni dzień i pyk, wchodzi wena cała na biało emotka

Do mnie tak dzisiaj weszła. Uśmiechnięta władczyni, która myśli lepszymi czyni.

Uff można odpocząć emotka

Szkoda tylko, że często wena pojawia się... a czas kończy emotka  W sumie wolę nie zastanawiać  się , ile paragonów zmarnowałam. Po raz kolejny.
0 0