Reklama na e-Konkursy.info

Dyskusje o innych konkursach (bez klików)

Monika11

#7217204 Napisano: 29.10.2024 10:53:04
z Viledy (konkurs  bez paragonu ) nie ma ograniczenia na gospodarstwo?
0 0

as32572

#7217214 Napisano: 29.10.2024 11:38:27
Monika11 napisał(a):

z Viledy (konkurs  bez paragonu ) nie ma ograniczenia na gospodarstwo?

jest
1 Monika11 0

marcinf

#7217216 Napisano: 29.10.2024 11:50:08
Chciałem wysłać zgłoszenie na konkurs Milki w Lewiatan, a tu zonk. Mam paragony z dwóch różnych sklepów (są na liście w formularzu konkursowym) ale na żadnym nie mam podanego numeru transakcji emotka Poniżej numeru kasy jest pusto i paragon się kończy. Czy ktoś z was miał podobny problem?
0 0

notta

#7217224 Napisano: 29.10.2024 12:08:57
marcinf napisał(a):

Chciałem wysłać zgłoszenie na konkurs Milki w Lewiatan, a tu zonk. Mam paragony z dwóch różnych sklepów (są na liście w formularzu konkursowym) ale na żadnym nie mam podanego numeru transakcji emotka Poniżej numeru kasy jest pusto i paragon się kończy. Czy ktoś z was miał podobny problem?

Wyslij maila do organizatora z fotką paragonu i zapytaj ktory numer masz zgłosić.

niunio

#7217226 Napisano: 29.10.2024 12:13:38
notta napisał(a):

marcinf napisał(a):

Wyslij maila do organizatora z fotką paragonu i zapytaj ktory numer masz zgłosić.

Dokładnie, oni bardzo szybko odpowiadają.
1 marcinf 0

marcinf

#7217227 Napisano: 29.10.2024 12:13:44
notta napisał(a):

marcinf napisał(a):

Dzięki, wysłałem już zapytanie z formularza konkursowego. Mam nadzieję, że ktokolwiek to czyta i w miarę sprawnie odpiszą.
0 0

montezuma

#7217229 Napisano: 29.10.2024 12:23:35
marcinf napisał(a):

notta napisał(a):

marcinf napisał(a):

Dzięki, wysłałem już zapytanie z formularza konkursowego. Mam nadzieję, że ktokolwiek to czyta i w miarę sprawnie odpiszą.

Odpiszą emotka  miałem identyczny problem - wskazali na numer, który jako właściwy podawać trzeba było w loterii 4move albo frugo
1 marcinf 0

Yazpik

#7217239 Napisano: 29.10.2024 12:51:24
Myślicie, że serio ostatni etap Prince Polo był wczoraj poinformowany? emotka
0 0

Adrian_odlewnik

#7217240 Napisano: 29.10.2024 12:52:12
Yazpik napisał(a):

Ostatni raczej nie, przedostatni prawdopodobnie tak
1 Yazpik 0

jarekaska

#7217247 Napisano: 29.10.2024 13:05:15
Adrian_odlewnik napisał(a):

Yazpik napisał(a):

Dziś namierzyłam info z wczoraj o wafelkach, a grałam tylko w pierwszym i ostatnim etapie
0 0

Adrian_odlewnik

#7217249 Napisano: 29.10.2024 13:12:33
jarekaska napisał(a):

Yazpik napisał(a):

Dziś namierzyłam info z wczoraj o wafelkach, a grałam tylko w pierwszym i ostatnim etapie

Konkurs trwał do niedzieli, więc mała szansa, że powiadomili za ostatni etap w poniedziałek.
0 0

LadyInWhite

#7217255 Napisano: 29.10.2024 13:38:24
marcinf napisał(a):

Ja miałam,kazali podac ten nr z góry po prawej emotka
1 marcinf 0

peciepecie

#7217266 Napisano: 29.10.2024 14:20:58
Ja mam pytanko, które nie dotyczy bezpośrednio konkursów, ale wierzę, że tutaj uzyskam pomoc emotka  Na koncie Auchan moja skarbonka mam uzbierane 20 zł. Jak ja mam wykorzystać te środki? Czytałam, że wystarczy zeskanować kartę podczas zakupów, ale to nie działa. Za każdym razem dolicza i tylko grosze za kolejne zakupy emotka
0 0

xooxoo

#7217268 Napisano: 29.10.2024 14:24:39
peciepecie napisał(a):

Ja mam pytanko, które nie dotyczy bezpośrednio konkursów, ale wierzę, że tutaj uzyskam pomoc emotka  Na koncie Auchan moja skarbonka mam uzbierane 20 zł. Jak ja mam wykorzystać te środki? Czytałam, że wystarczy zeskanować kartę podczas zakupów, ale to nie działa. Za każdym razem dolicza i tylko grosze za kolejne zakupy emotka

Na kasie samoobsługowej przechodząc do płatności masz opcje wyboru i jest tam "Karta Skarbonka". Wtedy wbijasz kwotę i to minusuje rachunek. Tylko trzeba jeszcze wbić PIN do karty Auchan. Samo zeskanowanie nie będzie działało, będzie tak jak piszesz doliczało grosze emotka  Musi być ta płatność zaznaczona i wtedy samodzielnie wbijasz ile chce żeby zabrali z karty (nie musi być 20 zł, które masz), resztę można dopłacić.
Tutaj też widać https://www.youtube.com/watch?v=w_p-qFFmpFY

peciepecie

#7217271 Napisano: 29.10.2024 14:32:38
[quote=Ooo, dziękuję pięknie! Już wszystko wiem 
xooxoo]
peciepecie napisał(a):

Na kasie samoobsługowej przechodząc do płatności masz opcje wyboru i jest tam "Karta Skarbonka". Wtedy wbijasz kwotę i to minusuje rachunek. Tylko trzeba jeszcze wbić PIN do karty Auchan. Samo zeskanowanie nie będzie działało, będzie tak jak piszesz doliczało grosze emotka  Musi być ta płatność zaznaczona i wtedy samodzielnie wbijasz ile chce żeby zabrali z karty (nie musi być 20 zł, które masz), resztę można dopłacić.
Tutaj też widać https://www.youtube.com/watch?v=w_p-qFFmpFY
1 xooxoo 0

iwona0103

#7217272 Napisano: 29.10.2024 14:36:16

jarekaska napisał(a):

Yazpik napisał(a):

Konkurs trwał do niedzieli, więc mała szansa, że powiadomili za ostatni etap w poniedziałek.

Na moje oko, z przedostatniego jeszcze nie informowali. Po 15 chyba byla rezerwa
1 matryczek 0

anialistopad

#7217277 Napisano: 29.10.2024 14:47:09
Gdzie w tej nowej aplikacji żabki szukać nowych wyzwań,konkursów? Beznadziejna jest ta aplikacja . Nie podoba mi się ona
0 0

stokrotka238

#7217278 Napisano: 29.10.2024 14:48:41
anialistopad napisał(a):

Gdzie w tej nowej aplikacji żabki szukać nowych wyzwań,konkursów? Beznadziejna jest ta aplikacja . Nie podoba mi się ona

Wejdź w profil a potem w  kupony emotka
0 0

anialistopad

#7217280 Napisano: 29.10.2024 14:53:14
stokrotka238 napisał(a):

anialistopad napisał(a):

Nie mam tam konkursów. Pusta strona . Kurde ta stara wersja była bardziej czytelna . W tej nie można normalnie znaleźć zakładki z konkursami
0 0

Nuna1210

#7217283 Napisano: 29.10.2024 14:56:42
anialistopad napisał(a):

stokrotka238 napisał(a):

anialistopad napisał(a):

Nie mam tam konkursów. Pusta strona . Kurde ta stara wersja była bardziej czytelna . W tej nie można normalnie znaleźć zakładki z konkursami

Wchodzi się w zakładkę oferta Żabki i tam trochę niżej jest "sprawdź wszystkie wyzwania" i wszystkie są w jednym miejscu