Reklama na e-Konkursy.info

Dyskusje o innych konkursach (bez klików)

sylzab2294

#7214977 Napisano: 18.10.2024 23:39:05
koniczynka123 napisał(a):

magdalena-chili napisał(a):

malgosia74 napisał(a):

parad0x napisał(a):

Ktoś z Was planuje pisać reklamację do tego całego Burda Media? Nagrodą miała być Metaxa 5* Greek Orange a przyszła zwykła (przynajmniej u mnie), hmm? 🤔

U mnie też zwykła... Będziesz pisał to się odezwij na priv

A macie pod ręką adres do tej agencji, bo chyba nie ten adres noreply@...?

Moja metaxa ma nr 5202795120252, wydaje mi się ze taka jak w regulaminie. Nie piję alkoholu, nie znam się- chętnie bym ją
na coś wymieniła

no nie taka.
W regulaminie pisze :"150 (sto pięćdziesiąt) nagród III stopnia o wartości o wartości 54,99 PLN (pięćdziesiątcztery zł 99/100) brutto w formie buteleki alkoholu Metaxa 5* Greek Orange 700 ml"
0 0

ErniPPL

#7215002 Napisano: 19.10.2024 12:17:46
Witajcie, mam pytanie. Czy jak jest konkurs w którym trzeba kupić dany produkt to kupujecie go na osobny paragon jako pojedyncza rzecz czy może być ten produkt wśród innych, codziennych domowych zakupów byle tylko znajdował się na paragonie ?
0 0

ErniPPL

#7215003 Napisano: 19.10.2024 12:17:47
Witajcie, mam pytanie. Czy jak jest konkurs w którym trzeba kupić dany produkt to kupujecie go na osobny paragon jako pojedyncza rzecz czy może być ten produkt wśród innych, codziennych domowych zakupów byle tylko znajdował się na paragonie ?
0 0

banka-manka

#7215004 Napisano: 19.10.2024 12:30:07
ErniPPL napisał(a):

Nie musi być sam produkt promocyjny na paragonie.
Ale zazwyczaj łatwiej jest kupować na osobne. Jest krótszy, łatwiej zrobić mu zdjęcie i bardziej przejrzysty. Plus łatwiej się go przechowuje  i segreguje  emotka  
A jak są wymagania zakupu za daną kwotę przy danym produkcie promocyjnym to trudniej o pomyłkę gdy nie ma się innych rzeczy. 
Jak mam małe zakupy 2-3 rzeczy to nie rozdzielam, przy większych już tak. 
I jak kupujesz za jednym razem produkty na kilka promocji, warto rozdzielać żeby nie było potem problemu jak dwie agencje będą chciały oryginały.
1 kumulacja 0

rufus

#7215011 Napisano: 19.10.2024 13:50:45
Przychodza do was potw. Z loterii c4?
0 0

infante

#7215040 Napisano: 19.10.2024 19:06:49
Jak długo trwała u was weryfikacja w loterii lipton biedronka ? wgralam paragon jak kazali i cisza...
0 0

zielonaszpilka

#7215041 Napisano: 19.10.2024 19:09:35
infante napisał(a):

Jak długo trwała u was weryfikacja w loterii lipton biedronka ? wgralam paragon jak kazali i cisza...

To Smolar. Wejdź w formularz laureata, wpisz numer paragonu i telefon i wyskoczy Ci na jakiem etapie jest weryfikacja. Może być negatywna, Smolar nie informuje o negatywnej weryfikacji.
0 0

infante

#7215045 Napisano: 19.10.2024 19:33:48
zielonaszpilka napisał(a):

infante napisał(a):

To Smolar. Wejdź w formularz laureata, wpisz numer paragonu i telefon i wyskoczy Ci na jakiem etapie jest weryfikacja. Może być negatywna, Smolar nie informuje o negatywnej weryfikacji.

Szukam u nich tej loterii z Biedry, zeby wpisac numery ale jest tylko Dino i Kaufland...
0 0

zielonaszpilka

#7215046 Napisano: 19.10.2024 19:42:50
infante napisał(a):

infante napisał(a):

Szukam u nich tej loterii z Biedry, zeby wpisac numery ale jest tylko Dino i Kaufland...

https://wyniki.smolar.pl/#wyniki jest - 2 kubki lipton, tylko nie wiem czy tutaj pokazuje stan weryfikacji emotka  na laureatach faktycznie nie ma. Na jakiś czas wypadłam z konkursowego obiegu i nie wiem czy czegoś nie pozmieniali, bo w laureatach jakoś wyjątkowo mało zakładek.
0 0

asper01

#7215047 Napisano: 19.10.2024 19:54:58
Czy w loterii DPD przychodzi jakiś e-mail po zgłoszeniu? Strona mi się zawiesiła, mejla brak, a nr już wykorzystany pokazuje...
0 0

infante

#7215048 Napisano: 19.10.2024 19:56:00

infante napisał(a):

infante napisał(a):

https://wyniki.smolar.pl/#wyniki jest - 2 kubki lipton, tylko nie wiem czy tutaj pokazuje stan weryfikacji emotka  na laureatach faktycznie nie ma. Na jakiś czas wypadłam z konkursowego obiegu i nie wiem czy czegoś nie pozmieniali, bo w laureatach jakoś wyjątkowo mało zakładek.

chyba do nich przedzwonie w poniedzialek
0 0

zielonaszpilka

#7215049 Napisano: 19.10.2024 20:01:48
infante napisał(a):

infante napisał(a):

infante napisał(a):

chyba do nich przedzwonie w poniedzialek

Możesz, jeśli bardzo Cię to niepokoi, ale czasu na wysyłkę nagród mają jeszcze dużo.
0 0

gregory

#7215051 Napisano: 19.10.2024 20:20:03
Tiger Blaster. Czy ktoś ma problem z wysłaniem odpowiedzi? Ciągle pojawia się komunikat, że nieprawidłowy recapchta, ale tam sie nie przepisuje kodu tylko zaznacza, że nie ejstem robotem. wiec w czym moze byc problem?
0 0

banka-manka

#7215052 Napisano: 19.10.2024 20:21:16

infante napisał(a):

infante napisał(a):

2 kubki dziennie to stary konkurs z ITM.
https://www.smolar.pl/konkurs-lipton-2-kubki-dziennie
Loteria Biedronka dane uzupełniało się przez formularz który wysyłali na e-mail.
I nie ma możliwości samemu sprawdzić weryfikacji. Niestety emotka

zielonaszpilka

#7215053 Napisano: 19.10.2024 20:33:32
banka-manka napisał(a):

infante napisał(a):

infante napisał(a):

2 kubki dziennie to stary konkurs z ITM.
https://www.smolar.pl/konkurs-lipton-2-kubki-dziennie
Loteria Biedronka dane uzupełniało się przez formularz który wysyłali na e-mail.
I nie ma możliwości samemu sprawdzić weryfikacji. Niestety emotka

Dzięki za wyjaśnienie. Właśnie jakoś pusto w tej zakładce laureatów i wyników, jak nie u Smolara emotka

luimig

#7215064 Napisano: 20.10.2024 00:09:37
koniczynka123 napisał(a):

kuchniawczekoladzie napisał(a):

makarena2908 napisał(a):

kuchniawczekoladzie napisał(a):

Czy ktoś z Was ma problem z wysłaniem zgłoszenia na konkurs Serenada? Za każdym razem mam informację że jest nieprawidłowa odpowiedź weryfikacyjna pod numerem telefonu🤷🏻‍♀️

Ja miałam! 

Źle kody wpisujesz ( musi być odpowiednia kolejność)  albo źle wpisujesz numer telefonu:) lub literówka w kodzie emotka  ja mialam na odwrót kody napisane emotka

A to się da na odwrót napisać? 🫣 Po kilka razy sprawdzałam i wpisywałam ale ciągle coś nie tak 🙈

Też mi nie wchodziło, bo na fotce po lewo był kod ABC a po prawej DEF. Ja wpisałam najpierw ten po prawej DEF i nie wchodziło. Zmieniłam
tylko pozycje i już przeszło

Także nie mogę wysłać zgłoszenia.. A miał być to konkurs z którym wrócę do grania emotka  Nie wiem co robię nie tak - nawet zgadzają się kody i ich kolejność w zgłoszeniu i na zdjęciu..

FBmagdalena17

#7215065 Napisano: 20.10.2024 00:44:50
gregory napisał(a):

Tiger Blaster. Czy ktoś ma problem z wysłaniem odpowiedzi? Ciągle pojawia się komunikat, że nieprawidłowy recapchta, ale tam sie nie przepisuje kodu tylko zaznacza, że nie ejstem robotem. wiec w czym moze byc problem?

Zmień przeglądarkę, ciasteczka usuń nie wiem czy to coś da ale nie raz miałam zawiechy i pomogło.
0 0

asper01

#7215139 Napisano: 20.10.2024 14:39:09
asper01 napisał(a):

Czy w loterii DPD przychodzi jakiś e-mail po zgłoszeniu? Strona mi się zawiesiła, mejla brak, a nr już wykorzystany pokazuje...

?
0 0

vixen

#7215140 Napisano: 20.10.2024 14:46:59
asper01 napisał(a):

asper01 napisał(a):

?

Email przychodzi tylko jak jest wygrana
1 asper01 0

halliday

#7215149 Napisano: 20.10.2024 15:53:04
asper01 napisał(a):

asper01 napisał(a):

?

przy pierwszym zgłoszeniu i zaznaczeniu chęci otrzymania rabatu na wysyłkę otrzymuję się kod rabatowy na maila, nic innego przy przegranej nie ma.
1 asper01 0