Reklama na e-Konkursy.info

Dyskusje o innych konkursach (bez klików)

kiwiwi

#7211331 Napisano: 04.10.2024 20:26:05
samdej napisał(a):

olabas napisał(a):

Konkursy typu "Dokończ zdanie" - wpisujecie w odpowiedzi początek tego zdania czy tylko kontynuację? Wygrywaliście takie konkursy? Pierwszą czy drugą opcją odpowiedzi?

A czy nie większe jednak znaczenie przy wyborze ma to co jest po trzykropku napisane niż to czy zaczynamy pisać od pełnego zdania czy od kontynuacji? emotka  
Nie wiem, może się nie znam, ale chyba ta kwestia jest na tyle mało istotna jak to czy kreatywna odpowiedź jest puszczana z rana czy pod wieczór. Nie mylić z procesem twórczym, bo tu akurat pora dnia może mieć znaczenieemotka

Zawsze tylko "dokończenie". A inna jeszcze sprawa, że takie konkursy prawie nigdy nie polegają na dokończeniu tego nieszczęsnego zdania. Bo najczęściej wygrywają odpowiedzi kilkuzdaniowe. Dużo jaśniej by było, gdyby pisali "dokończ wypowiedź", "rozwiń myśl".
0 0

marcinf

#7211333 Napisano: 04.10.2024 20:35:37
kiwiwi napisał(a):

samdej napisał(a):

olabas napisał(a):

Konkursy typu "Dokończ zdanie" - wpisujecie w odpowiedzi początek tego zdania czy tylko kontynuację? Wygrywaliście takie konkursy? Pierwszą czy drugą opcją odpowiedzi?

A czy nie większe jednak znaczenie przy wyborze ma to co jest po trzykropku napisane niż to czy zaczynamy pisać od pełnego zdania czy od kontynuacji? emotka  
Nie wiem, może się nie znam, ale chyba ta kwestia jest na tyle mało istotna jak to czy kreatywna odpowiedź jest puszczana z rana czy pod wieczór. Nie mylić z procesem twórczym, bo tu akurat pora dnia może mieć znaczenieemotka

Zawsze tylko "dokończenie". A inna jeszcze sprawa, że takie konkursy prawie nigdy nie polegają na dokończeniu tego nieszczęsnego zdania. Bo najczęściej wygrywają odpowiedzi kilkuzdaniowe. Dużo jaśniej by było, gdyby pisali "dokończ wypowiedź", "rozwiń myśl".

A to ciekawe spostrzeżenie. W sumie jak w regulaminie nie ma określonego limitu słów, to kwestia interpretacji intencji organizatora. Tak było w ostatnim Olewniku. Jak nie wygram choć plecaczka to będę wiedział dlaczego (tylko kończyłem zdanie)  emotka
0 0

kiwiwi

#7211335 Napisano: 04.10.2024 20:40:25
marcinf napisał(a):

kiwiwi napisał(a):

samdej napisał(a):

olabas napisał(a):

A to ciekawe spostrzeżenie. W sumie jak w regulaminie nie ma określonego limitu słów, to kwestia interpretacji intencji organizatora. Tak było w ostatnim Olewniku. Jak nie wygram choć plecaczka to będę wiedział dlaczego (tylko kończyłem zdanie)  emotka

Ja nawet o to zapytałam, ale pozostałam bez odpowiedzi emotka
0 0

misiamarysia

#7211337 Napisano: 04.10.2024 20:57:33
Czy w Haribo przychodzi jakieś potwierdzenie na maila? Ja jak zwykle piszę w ostatniej chwili emotka .
0 0

marcinf

#7211339 Napisano: 04.10.2024 20:58:50
misiamarysia napisał(a):

Czy w Haribo przychodzi jakieś potwierdzenie na maila? Ja jak zwykle piszę w ostatniej chwili emotka .

Tak, przychodzi potwierdzenie przyjęcia zgłoszenia.

misiamarysia

#7211340 Napisano: 04.10.2024 20:59:28
marcinf napisał(a):

misiamarysia napisał(a):

Tak, przychodzi potwierdzenie przyjęcia zgłoszenia.

Dziękuję emotka
0 0

mellowfruit

#7211342 Napisano: 04.10.2024 21:09:27
Czy w Cheetos u Avanti można wygrać więcej niż raz na jedną osobę? W ogóle nie mogę się dopatrzyć zapisu w regulaminie
0 1 ktosiek1

ladyinred

#7211355 Napisano: 04.10.2024 22:32:13
Czy działa Wam normalnie: klub recenzentki wizaż?
probuję wziąć udział w testach ale wciaz mam zaloguj się! Niby jestem zalogowana, widze swoje konto, recenzje, ale nie moge się zglosic do testow, bo przycisk loguj, wpisanie danych wciaz zapętla się.
probowalam 2 przeglądarki, czyscilam ciacha i nic
0 0

MDL

#7211357 Napisano: 04.10.2024 22:43:36
Proszę o podpowiedź, gdzie znajdę numer paragonu dolny z biedronki? Dokładnie chciałabym wpisać paragon w loterii HIT. Do tej pory w loteriach, w których grałam do wpisania był tylko górny. Jest wskazówka, ale ona niedokładnie wskazuje numer, moim zdaniem, wzór jest inny niż paragon z biedronki
0 0

kiwiwi

#7211358 Napisano: 04.10.2024 22:49:09
MDL napisał(a):

Proszę o podpowiedź, gdzie znajdę numer paragonu dolny z biedronki? Dokładnie chciałabym wpisać paragon w loterii HIT. Do tej pory w loteriach, w których grałam do wpisania był tylko górny. Jest wskazówka, ale ona niedokładnie wskazuje numer, moim zdaniem, wzór jest inny niż paragon z biedronki

To ten numer przed # i numerem kasy i kasjera, na linii daty i godziny zakupu.
1 MDL 0

FBsebastian3

#7211364 Napisano: 04.10.2024 23:33:06
kiwiwi napisał(a):

MDL napisał(a):

To ten numer przed # i numerem kasy i kasjera, na linii daty i godziny zakupu.

Kliknij w arkuszu "gdzie znajde numer" przy wbijaniu danych,a ukaże Ci sie wzorcowy paragon
2 agakaz2, MDL 0

niunio

#7211369 Napisano: 05.10.2024 00:02:05
Czy ktoś miał też dzisiaj problem z wysłaniem zgłoszenia do Prince Polo?

Od kilku godzin próbuję dodać odpowiedź z różnych urządzeń. Nie pomagają ciasteczka, zmiana neta i przeglądarki.
Ciągle ten sam komunikat: Ta wartość jest zbyt długa. Powinna mieć 200 lub mniej znaków.
Problem w tym, że mieści się w limicie. emotka  Próbowałem też wklejać całość i wpisywać od ręki, ale efekt ten sam.
0 0

paulaaa

#7211370 Napisano: 05.10.2024 00:19:06
niunio napisał(a):

Od kilku godzin próbuję dodać odpowiedź z różnych urządzeń. Nie pomagają ciasteczka, zmiana neta i przeglądarki.
Ciągle ten sam komunikat: Ta wartość jest zbyt długa. Powinna mieć 200 lub mniej znaków.
Problem w tym, że mieści się w limicie. emotka  Próbowałem też wklejać całość i wpisywać od ręki, ale efekt ten sam.

Miałam dziś ten sam problem i po wielu nieudanych próbach zgłoszenia przerobiłam tekst tak, żeby miał 190 znaków i dopiero wtedy poszło.

deva

#7211371 Napisano: 05.10.2024 00:26:54
paulaaa napisał(a):

niunio napisał(a):

Miałam dziś ten sam problem i po wielu nieudanych próbach zgłoszenia przerobiłam tekst tak, żeby miał 190 znaków i dopiero wtedy poszło.

Też musiałam skrócić, chociaż niby mieściło się w limicie
0 0

niunio

#7211373 Napisano: 05.10.2024 00:53:54
deva napisał(a):

paulaaa napisał(a):

niunio napisał(a):

Też musiałam skrócić, chociaż niby mieściło się w limicie

Tak, faktycznie. Potestowałem trochę i wychodzi na to, że limit wynosi 195 znaków.
0 0

atyde25

#7211380 Napisano: 05.10.2024 07:55:42
Mózg mi rozwaliło jest loteria i konkurs Knorr Nudle jednocześnie. Raz wzięłam udział w loterii i potem weszłam w konkurs.I wzięłam w konkursie. I co można jednym paragonem i na konkurs i na loterię czy co. A nagrody takie same w sumie. Co to za odlot:(
0 0

agakaz2

#7211381 Napisano: 05.10.2024 08:00:43
atyde25 napisał(a):

Mózg mi rozwaliło jest loteria i konkurs Knorr Nudle jednocześnie. Raz wzięłam udział w loterii i potem weszłam w konkurs.I wzięłam w konkursie. I co można jednym paragonem i na konkurs i na loterię czy co. A nagrody takie same w sumie. Co to za odlot:(

no tak ale na loterie każdy sklep a konkurs biedronka tylko. ja kupilam w lidlu więc tylko 1 raz mogę zagrac
1 izak1000 0

antylopia

#7211382 Napisano: 05.10.2024 08:01:58
Czy Favita przesyłam jakiegoś maila po wysłaniu danych z weryfikacją czy trzeba czekać na przelew?

@gnieszk@

#7211394 Napisano: 05.10.2024 09:31:24
antylopia napisał(a):

Czy Favita przesyłam jakiegoś maila po wysłaniu danych z weryfikacją czy trzeba czekać na przelew?

Nie wysyła

jokan

#7211428 Napisano: 05.10.2024 12:20:53
ladyinred napisał(a):

Czy działa Wam normalnie: klub recenzentki wizaż?
probuję wziąć udział w testach ale wciaz mam zaloguj się! Niby jestem zalogowana, widze swoje konto, recenzje, ale nie moge się zglosic do testow, bo przycisk loguj, wpisanie danych wciaz zapętla się.
probowalam 2 przeglądarki, czyscilam ciacha i nic

hej, też miałam ten problem ale już działa poprawnie
1 ladyinred 0