Reklama na e-Konkursy.info

Dyskusje o innych konkursach (bez klików)

FBsebastian3

#7211364 Napisano: 04.10.2024 23:33:06
kiwiwi napisał(a):

MDL napisał(a):

Proszę o podpowiedź, gdzie znajdę numer paragonu dolny z biedronki? Dokładnie chciałabym wpisać paragon w loterii HIT. Do tej pory w loteriach, w których grałam do wpisania był tylko górny. Jest wskazówka, ale ona niedokładnie wskazuje numer, moim zdaniem, wzór jest inny niż paragon z biedronki

To ten numer przed # i numerem kasy i kasjera, na linii daty i godziny zakupu.

Kliknij w arkuszu "gdzie znajde numer" przy wbijaniu danych,a ukaże Ci sie wzorcowy paragon
2 agakaz2, MDL 0

niunio

#7211369 Napisano: 05.10.2024 00:02:05
Czy ktoś miał też dzisiaj problem z wysłaniem zgłoszenia do Prince Polo?

Od kilku godzin próbuję dodać odpowiedź z różnych urządzeń. Nie pomagają ciasteczka, zmiana neta i przeglądarki.
Ciągle ten sam komunikat: Ta wartość jest zbyt długa. Powinna mieć 200 lub mniej znaków.
Problem w tym, że mieści się w limicie. emotka  Próbowałem też wklejać całość i wpisywać od ręki, ale efekt ten sam.
0 0

paulaaa

#7211370 Napisano: 05.10.2024 00:19:06
niunio napisał(a):

Od kilku godzin próbuję dodać odpowiedź z różnych urządzeń. Nie pomagają ciasteczka, zmiana neta i przeglądarki.
Ciągle ten sam komunikat: Ta wartość jest zbyt długa. Powinna mieć 200 lub mniej znaków.
Problem w tym, że mieści się w limicie. emotka  Próbowałem też wklejać całość i wpisywać od ręki, ale efekt ten sam.

Miałam dziś ten sam problem i po wielu nieudanych próbach zgłoszenia przerobiłam tekst tak, żeby miał 190 znaków i dopiero wtedy poszło.

deva

#7211371 Napisano: 05.10.2024 00:26:54
paulaaa napisał(a):

niunio napisał(a):

Miałam dziś ten sam problem i po wielu nieudanych próbach zgłoszenia przerobiłam tekst tak, żeby miał 190 znaków i dopiero wtedy poszło.

Też musiałam skrócić, chociaż niby mieściło się w limicie
0 0

niunio

#7211373 Napisano: 05.10.2024 00:53:54
deva napisał(a):

paulaaa napisał(a):

niunio napisał(a):

Też musiałam skrócić, chociaż niby mieściło się w limicie

Tak, faktycznie. Potestowałem trochę i wychodzi na to, że limit wynosi 195 znaków.
0 0

atyde25

#7211380 Napisano: 05.10.2024 07:55:42
Mózg mi rozwaliło jest loteria i konkurs Knorr Nudle jednocześnie. Raz wzięłam udział w loterii i potem weszłam w konkurs.I wzięłam w konkursie. I co można jednym paragonem i na konkurs i na loterię czy co. A nagrody takie same w sumie. Co to za odlot:(
0 0

agakaz2

#7211381 Napisano: 05.10.2024 08:00:43
atyde25 napisał(a):

Mózg mi rozwaliło jest loteria i konkurs Knorr Nudle jednocześnie. Raz wzięłam udział w loterii i potem weszłam w konkurs.I wzięłam w konkursie. I co można jednym paragonem i na konkurs i na loterię czy co. A nagrody takie same w sumie. Co to za odlot:(

no tak ale na loterie każdy sklep a konkurs biedronka tylko. ja kupilam w lidlu więc tylko 1 raz mogę zagrac
1 izak1000 0

antylopia

#7211382 Napisano: 05.10.2024 08:01:58
Czy Favita przesyłam jakiegoś maila po wysłaniu danych z weryfikacją czy trzeba czekać na przelew?

@gnieszk@

#7211394 Napisano: 05.10.2024 09:31:24
antylopia napisał(a):

Czy Favita przesyłam jakiegoś maila po wysłaniu danych z weryfikacją czy trzeba czekać na przelew?

Nie wysyła

jokan

#7211428 Napisano: 05.10.2024 12:20:53
ladyinred napisał(a):

Czy działa Wam normalnie: klub recenzentki wizaż?
probuję wziąć udział w testach ale wciaz mam zaloguj się! Niby jestem zalogowana, widze swoje konto, recenzje, ale nie moge się zglosic do testow, bo przycisk loguj, wpisanie danych wciaz zapętla się.
probowalam 2 przeglądarki, czyscilam ciacha i nic

hej, też miałam ten problem ale już działa poprawnie
1 ladyinred 0

bianka33

#7211455 Napisano: 05.10.2024 15:16:55
W moich Delikatesach Centrum wody były tylko luzem, kupiłam 6 sztuk i dopiero teraz zauważyłam zapis, że muszą być połączone folią emotka

6 sztuk wody Żywiec Zdrój 1,5 L w wariantach wskazanych powyżej, połączonych folią.

Czyli już paragon do kosza? Ktoś wie, jak Albedo na to patrzy?
1 Sanderka 0

antylopia

#7211486 Napisano: 05.10.2024 20:21:45
@gnieszk@ napisał(a):

antylopia napisał(a):

Nie wysyła

Dziękuję  emotka

Enjoy_today

#7211491 Napisano: 05.10.2024 20:49:19
bianka33 napisał(a):

W moich Delikatesach Centrum wody były tylko luzem, kupiłam 6 sztuk i dopiero teraz zauważyłam zapis, że muszą być połączone folią emotka

6 sztuk wody Żywiec Zdrój 1,5 L w wariantach wskazanych powyżej, połączonych folią.

Czyli już paragon do kosza? Ktoś wie, jak Albedo na to patrzy?

Ja kupiłam zgrzewkę i na paragonie mam 6x ... 🙂
0 0

MDL

#7211492 Napisano: 05.10.2024 20:59:27
Proszę Jakąś dobrą, bardziej doświadczoną duszyczkę o podpowiedź....kupiłam oliwę monini w biedronce, bo dużo używam, a druga 40% taniej 🤭 Niestety opis z paragonu to "olizoliweclassic". Agencja Kropka Bordo. W regulaminie nie jest napisane, czy powinnam mieć pieczątkę sklepu na paragonie, czy w jaki inny sposób potwierdzić, że zakupiłam produkt monini. Widziałam na forum, że zdjęcie paragonu z produktem nie przechodziło u nich. Czy warto zgłaszać ten paragon czy próbować uzyskać pieczątkę, choć w mojej biedronce Pracownicy nie są zbyt sympatyczni.

nanajka81

#7211493 Napisano: 05.10.2024 21:24:58
MDL napisał(a):

Proszę Jakąś dobrą, bardziej doświadczoną duszyczkę o podpowiedź....kupiłam oliwę monini w biedronce, bo dużo używam, a druga 40% taniej 🤭 Niestety opis z paragonu to "olizoliweclassic". Agencja Kropka Bordo. W regulaminie nie jest napisane, czy powinnam mieć pieczątkę sklepu na paragonie, czy w jaki inny sposób potwierdzić, że zakupiłam produkt monini. Widziałam na forum, że zdjęcie paragonu z produktem nie przechodziło u nich. Czy warto zgłaszać ten paragon czy próbować uzyskać pieczątkę, choć w mojej biedronce Pracownicy nie są zbyt sympatyczni.

W Livio lody Oreo i Milka były opisane jako "lody". Wysłałam im paragon plus opakowania po tych lodach i nagroda doszła.
2 madllen, MDL 0

synk

#7211494 Napisano: 05.10.2024 21:33:11
zjadło mi kod Almette. Najpierw napisali (po wklepaniu kodu) że mają problemy z bazą, i żeby spróbować ponownie. A po 10 minutach kod był już jako użyty...Maila brak.
0 0

asper01

#7211496 Napisano: 05.10.2024 21:47:39
Jak mojego C4 nie ma na liście Milki, to jak dziś wysłać zgłoszenie?;/
0 0

atlantydek

#7211497 Napisano: 05.10.2024 21:50:18
asper01 napisał(a):

Na maila im wyślij z opisem sytuacji
1 asper01 0

banka-manka

#7211498 Napisano: 05.10.2024 21:53:11
asper01 napisał(a):

W formularzu jest napis:
Jeśli nie znalazłeś sklepu kliknij tutaj.
Przeniesie Cię do formularza gdzie dodasz sklep. Jeśli dobrze pamiętam to on pojawi się automatycznie, organizator nie musi nic potwierdzić. 
Swój  sklep dawno temu tak dodawałam, do dziś jest na liście. 
Kiedyś miałam z innego sklepu i na liście miał delikatny błąd, obstawiam że ktoś źle dodał, a organizator tego nawet nie wyregulował. Nie wiem czy potem na etapie weryfikacji paragonu to przeszło itp.
1 agakaz2 0

asper01

#7211499 Napisano: 05.10.2024 21:55:36
banka-manka napisał(a):

asper01 napisał(a):

W formularzu jest napis:
Jeśli nie znalazłeś sklepu kliknij tutaj.
Przeniesie Cię do formularza gdzie dodasz sklep. Jeśli dobrze pamiętam to on pojawi się automatycznie, organizator nie musi nic potwierdzić. 
Swój  sklep dawno temu tak dodawałam, do dziś jest na liście. 
Kiedyś miałam z innego sklepu i na liście miał delikatny błąd, obstawiam że ktoś źle dodał, a organizator tego nawet nie wyregulował. Nie wiem czy potem na etapie weryfikacji paragonu to przeszło itp.

No właśnie chyba nie automatycznie, bo dodałem jak chcieli i nie ma... Może Ty dodałaś w ciągu dnia roboczego i szybko ktoś to klepnął...
0 0