Reklama na e-Konkursy.info

Dyskusje o innych konkursach (bez klików)

mietowa

#7211023 Napisano: 03.10.2024 20:22:16
simonapp napisał(a):

agicho napisał(a):

kumulacja napisał(a):

asper01 napisał(a):

PPPet-er napisał(a):

atlantydek napisał(a):

ErniPPL napisał(a):

Witajcie ! 
mam pytanie odnośnie agencji Kropka Bordo ponieważ na przestrzeni ostatniego miesiąca wygrałem u nich trzy razy ( niestety ) nagrody 2 stopnia czyli jakieś pieniążki na karcie. 
za każdym razem odsyłałem oświadczenie oraz paragony do ich agencji. Do tej pory nie mam żadnej wiadomości zwrotnej ( jedynie potwierdzenie SMS, że list do nich dotarł ) czy przeszedłem weryfikację albo, że coś do mnie już wysłali. 
ktoś zna tą agencję ? Może się wypowiedzieć jak oni działają ? I czy dostanę w ogóle te nagrody ? 😀

Nie informują o negatywnej czy pozytywnej  weryfikacji. Jeśli zrobiłeś wszystko zgodnie z regulaminem, to  dostaniesz nagrodę. Niestety nastawieni są na łapanie konkursowiczów  na najmniejszym błędzie.  Nie ma rezerwy, nagrody zasilają pewnie  ich fundusz pracowniczy.

Powaznie uwazasz, ze agencja przywlaszcza sobie nagrody a fundator nie dosyc, ze sponsoruje to jeszcze podatek odprowadza i płaci za organizacje tego wszystkiego?

To jest najgorsza agencja pod względem nastawienia do konkursowiczów. Robią wszystko, by nie wydać nagrody. Z perspektywy czasu śmiało cudem mogę nazwać to, że jedna główna od nich do mnie dotarła. Masakra jakaś. Póki nie masz nagrody w domu, to nie możesz się cieszyć. Oni mogą zawsze znaleźć na Ciebie "paragraf", a sami terminów dotrzymywać nie muszą...

KROPKA BORDO. Niech Was nie kusi wysyłać oświadczeń w jednej kopercie np. swojego i małżonka, bo NA PEWNO zweryfikują to negatywnie. Tak było u mnie. I bardzo dokładnie sprawdzajcie numery paragonów. Niedawno wmówili mi, że wysłałam inny paragon, niż w zgłoszeniu. A ja na pewno wysłałam prawidłowy. Nie będę się z nimi kłócić, bo są nieugięci.

Mi odebrali dwie nagrody w przeciągu miesiąca i wpierają może przekrecilam numerów argonu (cyfrówka) ani mail ani numer telm jakoś blaedzu nie miał. 
Niech ich jasny gwint z tą agencja. Będę omijać szerokim mlukiem

Statystyka naszych wpisów o wygranych  też dużo mówi o Agencji,   zresztą,  nie tylko tej. 
Dlatego chwalmy te dobre i uczciwe.

Mnie również odebrali ostatnio 3 nagrody (bony z tych wszystkich lodowych konkursów). Podobno zrobiłam błędy w oświadczeniu. Nie mówię, że nie, ale jakimś cudem zdarza mi się to tylko u nich emotka .
0 0

masza

#7211024 Napisano: 03.10.2024 20:23:29
natxalka napisał(a):

Słuchawki Twix - jak z gwarancją? Gdzie napisać żeby dostać?

Gwaranci brak. A ten roczny dostęp do  Spotify?
0 0

12klauduuus

#7211025 Napisano: 03.10.2024 20:23:58
mietowa napisał(a):

simonapp napisał(a):

agicho napisał(a):

kumulacja napisał(a):

asper01 napisał(a):

PPPet-er napisał(a):

atlantydek napisał(a):

ErniPPL napisał(a):

Witajcie ! 
mam pytanie odnośnie agencji Kropka Bordo ponieważ na przestrzeni ostatniego miesiąca wygrałem u nich trzy razy ( niestety ) nagrody 2 stopnia czyli jakieś pieniążki na karcie. 
za każdym razem odsyłałem oświadczenie oraz paragony do ich agencji. Do tej pory nie mam żadnej wiadomości zwrotnej ( jedynie potwierdzenie SMS, że list do nich dotarł ) czy przeszedłem weryfikację albo, że coś do mnie już wysłali. 
ktoś zna tą agencję ? Może się wypowiedzieć jak oni działają ? I czy dostanę w ogóle te nagrody ? 😀

Nie informują o negatywnej czy pozytywnej  weryfikacji. Jeśli zrobiłeś wszystko zgodnie z regulaminem, to  dostaniesz nagrodę. Niestety nastawieni są na łapanie konkursowiczów  na najmniejszym błędzie.  Nie ma rezerwy, nagrody zasilają pewnie  ich fundusz pracowniczy.

Powaznie uwazasz, ze agencja przywlaszcza sobie nagrody a fundator nie dosyc, ze sponsoruje to jeszcze podatek odprowadza i płaci za organizacje tego wszystkiego?

To jest najgorsza agencja pod względem nastawienia do konkursowiczów. Robią wszystko, by nie wydać nagrody. Z perspektywy czasu śmiało cudem mogę nazwać to, że jedna główna od nich do mnie dotarła. Masakra jakaś. Póki nie masz nagrody w domu, to nie możesz się cieszyć. Oni mogą zawsze znaleźć na Ciebie "paragraf", a sami terminów dotrzymywać nie muszą...

KROPKA BORDO. Niech Was nie kusi wysyłać oświadczeń w jednej kopercie np. swojego i małżonka, bo NA PEWNO zweryfikują to negatywnie. Tak było u mnie. I bardzo dokładnie sprawdzajcie numery paragonów. Niedawno wmówili mi, że wysłałam inny paragon, niż w zgłoszeniu. A ja na pewno wysłałam prawidłowy. Nie będę się z nimi kłócić, bo są nieugięci.

Mi odebrali dwie nagrody w przeciągu miesiąca i wpierają może przekrecilam numerów argonu (cyfrówka) ani mail ani numer telm jakoś blaedzu nie miał. 
Niech ich jasny gwint z tą agencja. Będę omijać szerokim mlukiem

Statystyka naszych wpisów o wygranych  też dużo mówi o Agencji,   zresztą,  nie tylko tej. 
Dlatego chwalmy te dobre i uczciwe.

Mnie również odebrali ostatnio 3 nagrody (bony z tych wszystkich lodowych konkursów). Podobno zrobiłam błędy w oświadczeniu. Nie mówię, że nie, ale jakimś cudem zdarza mi się to tylko u nich emotka .

i ja również straciłam jeden bon do Dino - Tyskie- niby błędny nr tel emotka
0 0

Monika11

#7211026 Napisano: 03.10.2024 20:24:34
masza napisał(a):

natxalka napisał(a):

Jest w tych kreskach -trzeba na nie kliknąć
0 0

masza

#7211027 Napisano: 03.10.2024 20:27:21
Monika11 napisał(a):

masza napisał(a):

natxalka napisał(a):

Jest w tych kreskach -trzeba na nie kliknąć

Dziękuję , nie otwierała mi się treść n akompie
0 0

elmas

#7211039 Napisano: 03.10.2024 21:15:18
caramela napisał(a):

Mam pytanie, wysłałam zgłoszenie z Serenady tylko załączyłam samo zdjęcie paragonu a nie zdjęcie paragonu z kodami. Czy ktoś tak miał i mimo to wygrał samochodzik?

Napisz do nich, na pewno pozwolą Ci dosłać prawidłowe zdjęcie - bez tego nie dostaniesz nagrody.
1 caramela 0

Sonia1988

#7211040 Napisano: 03.10.2024 21:20:55
Jakie wyniki trzeba było mieć żeby załapać się na nagrodę w tyskie zero?
1 agawaga 0

synk

#7211042 Napisano: 03.10.2024 21:29:49
Sonia1988 napisał(a):

60s było za wolno
1 Sonia1988 0

Sonia1988

#7211044 Napisano: 03.10.2024 21:47:04
synk napisał(a):

Sonia1988 napisał(a):

60s było za wolno

To grubo, liczyłam że z moim 70s przy puli 600 nagród się załapię. Smuteczek 😟
0 0

pistacja9

#7211045 Napisano: 03.10.2024 21:47:11
synk napisał(a):

Sonia1988 napisał(a):

60s było za wolno

69s z gry i 11s bonusu weszło
0 0

tad_pole

#7211047 Napisano: 03.10.2024 21:58:03
Jak tam loteria Carrefoura? Wygrywa tam ktoś?
0 0

fresh99

#7211049 Napisano: 03.10.2024 22:15:50
Wysłałem kilka zgłoszeń/paragonów do loterii 7days - nic nie trafiłem, a dzisiaj przyszło info o wygranej bluzie (rezerwa). I teraz moje pytanie: w oświadczeniu należy dodać zdjęcie paragonu - tylko którego paragonu, jeśli wysłałem ich kilka? Ktoś podpowie co zrobić?

anaesth

#7211050 Napisano: 03.10.2024 22:16:01
Sonia1988 napisał(a):

synk napisał(a):

Sonia1988 napisał(a):

60s było za wolno

To grubo, liczyłam że z moim 70s przy puli 600 nagród się załapię. Smuteczek 😟

Ojojoj… To mogę się schować z moim wynikiem emotka  Kupiłam ostatnie 3 Tyskie zero w promieniu kilku kilometrów. Jak zaczęłam się rozkręcać w gierce, to skończyły mi się kody emotka
0 0

iwona0103

#7211053 Napisano: 03.10.2024 22:29:48
tad_pole napisał(a):

Mama miała wszystkie 4 losy wygrywające słodycze, o dziwo żadnej przegranej. Reszta nagród chyba dopiero po zakończeniu loterii.
0 0

kako

#7211054 Napisano: 03.10.2024 22:35:56
fresh99 napisał(a):

Wysłałem kilka zgłoszeń/paragonów do loterii 7days - nic nie trafiłem, a dzisiaj przyszło info o wygranej bluzie (rezerwa). I teraz moje pytanie: w oświadczeniu należy dodać zdjęcie paragonu - tylko którego paragonu, jeśli wysłałem ich kilka? Ktoś podpowie co zrobić?

Poniżej miejsca gdzie wgrywa się zdjęcie paragonu powinien być wpisany numer zwycięskiego paragonu.
1 fresh99 0

mellowfruit

#7211055 Napisano: 03.10.2024 22:36:20
iwona0103 napisał(a):

tad_pole napisał(a):

Mama miała wszystkie 4 losy wygrywające słodycze, o dziwo żadnej przegranej. Reszta nagród chyba dopiero po zakończeniu loterii.

u mnie na początku były pudła, ale dziś trafiłam 2x20zł
0 0

fresh99

#7211060 Napisano: 03.10.2024 22:44:49
kako napisał(a):

fresh99 napisał(a):

Poniżej miejsca gdzie wgrywa się zdjęcie paragonu powinien być wpisany numer zwycięskiego paragonu.

Znalazłem. Dziękuję

koniczynka123

#7211066 Napisano: 03.10.2024 22:58:15
tad_pole napisał(a):

U mnie na 4 kody oczywiście nic- ale w loteriach u mnie to norma emotka
0 0

tad_pole

#7211070 Napisano: 03.10.2024 23:16:46
koniczynka123 napisał(a):

tad_pole napisał(a):

A orientujecie się, czy w samoobsługowych też drukuje ten kupon?
1 notta 0

pusheen

#7211071 Napisano: 03.10.2024 23:17:34
tad_pole napisał(a):

koniczynka123 napisał(a):

tad_pole napisał(a):

A orientujecie się, czy w samoobsługowych też drukuje ten kupon?

Drukuje się emotka
1 ZetZ 0