Reklama na e-Konkursy.info

Dyskusje o innych konkursach (bez klików)

samdej

#7209259 Napisano: 27.09.2024 09:53:51
parad0x napisał(a):

Enjoy_today napisał(a):

Czy może ktoś mi, dinozaurowi, wytłumaczyć łopatologicznie jak robi się zakupy konkursowe w żabce? 

Przy okazji dziękuję wszystkim, którzy zawsze chętnie pomogą innym tu na forum. W konkursach bywa tyle zawiłości, nie wiem jak radzą sobie osoby spoza świata konkursowego. Pewnie i tu znajdą się czarne wrony, ale mi osobiście zawsze udzielono pomocy, gdy o taką prosiłam. Dodam, że bywam tu od 10 lat, wcześniej miałam inny nick. 🥰

4.podchodzisz do kasy, mówisz "dzień dobry"
9.mówisz "do widzenia"

Tylko pamiętaj, bez tych dwóch powyższych pkt, cała reszta nie zadziała. Życzliwość i odrobina uśmiechu przede wszystkim!😀

uzuri

#7209267 Napisano: 27.09.2024 10:15:56
katrin1 napisał(a):

Czy mogę prosić o odpowiedzi do dzisiejszego quizu hebe? Z góry bardzo dziękuję emotka

A A B
0 0

nanajka81

#7209270 Napisano: 27.09.2024 10:30:47
samdej napisał(a):

parad0x napisał(a):

Enjoy_today napisał(a):

Czy może ktoś mi, dinozaurowi, wytłumaczyć łopatologicznie jak robi się zakupy konkursowe w żabce? 

Przy okazji dziękuję wszystkim, którzy zawsze chętnie pomogą innym tu na forum. W konkursach bywa tyle zawiłości, nie wiem jak radzą sobie osoby spoza świata konkursowego. Pewnie i tu znajdą się czarne wrony, ale mi osobiście zawsze udzielono pomocy, gdy o taką prosiłam. Dodam, że bywam tu od 10 lat, wcześniej miałam inny nick. 🥰

4.podchodzisz do kasy, mówisz "dzień dobry"
9.mówisz "do widzenia"

Tylko pamiętaj, bez tych dwóch powyższych pkt, cała reszta nie zadziała. Życzliwość i odrobina uśmiechu przede wszystkim!😀

Chodzisz z regulaminem przed nosem i szukasz właściwych, konkursowych produktów, bierzesz je (a gdy nie ma to pytasz czy w ogóle w tym sklepie istnieją), skanujesz kartę, skanujesz produkty, wsio. Ja Żabki nie lubiłam ale już się do niej trochę przekonałam, mają smaczne bułki, poza tym nie ma problemów z płaceniem jakimiś wygranymi kodami. Powodzenia!!
0 0

elemelex

#7209271 Napisano: 27.09.2024 10:40:46
Fajna instrukcja żabkowa, ale czasem są błedy systemu.
1. Sprzedawczyni czasem nie odpowiada na "dzień dobry" większa szansa na dzień dobry jest gdy jesteś panem, najepiej trzeźwym wtedy jeszcze jest uśmiech sprzedawczyni emotka
2. Produktu dość często nie ma.
3. Sprzedawca/sprzedawczyni czasem rzuca paragon do kosza, ale to nie istotne gdy potrzebny nam tylko kod w aplikacji.
4. Trzeba być mocno skupionym na tym by pokazać aplikację żabki bo nie zawsze jest o nią pytanie.
5. Wszystko moze dobrze zadziałać, ale nie będzie kodu.
6. Wszystko może dobrze zadziałać, będzie kod, ale nie będzie wygranej emotka   emotka

maixys

#7209308 Napisano: 27.09.2024 12:18:02
Gdzie kupić ładnie opisaną Lavazze? emotka

A może opis "Espresso Cl. Kawa z." przejdzie? Taki jest na paragonie w Lidlu.
0 0

parad0x

#7209313 Napisano: 27.09.2024 12:23:58
maixys napisał(a):

Taki jest w Biedrze, ale cena prawie 45zł. Nie wiem jaki opis mają te mniejsze/mielone.
1 maixys 0

asiawino

#7209318 Napisano: 27.09.2024 12:30:57
Mam pytanie o konkurs Monnari. Siostra wygrała voucher na walizki. Okazuje się, że realizacja jest możliwa tylko w salonie stacjonarnym. Na terenie Poznania w żadnym salonie nie mają walizek! Czy ktoś z Was coś wywalczył z nimi?
0 0

czarny_kot

#7209351 Napisano: 27.09.2024 14:15:20
Miał ktoś tak że próbuje odkopać ziemniaka, a str nie reaguje? Grządka się tylko rusza i nic się nie dzieje. Zmarnowane już 2 paragony emotka
0 0

katee14

#7209358 Napisano: 27.09.2024 14:40:43
czarny_kot napisał(a):

Miał ktoś tak że próbuje odkopać ziemniaka, a str nie reaguje? Grządka się tylko rusza i nic się nie dzieje. Zmarnowane już 2 paragony emotka

Ja tak miałam dwa dni temu. Też zmarnowany paragon.

czarny_kot

#7209360 Napisano: 27.09.2024 14:45:31
katee14 napisał(a):

czarny_kot napisał(a):

Ja tak miałam dwa dni temu. Też zmarnowany paragon.

Odpisali że zgłoszenie i tak jest poprawne nawet jak się nic nie rusza, a gdyby się wygrało to będzie @. No tak że tak wystarczy stać przed grządką w odpowiednim momencie
1 ZetZ 0

LadyInWhite

#7209361 Napisano: 27.09.2024 14:46:05
poniżej info z Ferrero:

Dzień dobry,
ze względu na nieplanowane zamknięcie urzędu pocztowego prosimy o wstrzymanie się z wysyłką, a w sytuacji, gdy otrzymali Państwo zwrot dokonanej wysyłki, o odroczenie ponownej wysyłki wymaganej dokumentacji do wygranej Nagrody I stopnia w Loterii Promocyjnej „Ferrero Rocher – Przemień chwile w złoty blask”.
Poinformujemy Państwa o nowym adresie skrytki pocztowej po zatwierdzeniu tej zmiany w regulaminie Loterii.
0 0

anialistopad

#7209365 Napisano: 27.09.2024 14:50:39
IwonaJa napisał(a):

poniżej info z Ferrero:

Dzień dobry,
ze względu na nieplanowane zamknięcie urzędu pocztowego prosimy o wstrzymanie się z wysyłką, a w sytuacji, gdy otrzymali Państwo zwrot dokonanej wysyłki, o odroczenie ponownej wysyłki wymaganej dokumentacji do wygranej Nagrody I stopnia w Loterii Promocyjnej „Ferrero Rocher – Przemień chwile w złoty blask”.
Poinformujemy Państwa o nowym adresie skrytki pocztowej po zatwierdzeniu tej zmiany w regulaminie Loterii.

Też to dostałam. A co jak list zaginie w drodze powrotnej? Nie mogli emailem dokumentów poprosić ? Kurde no
0 0

LadyInWhite

#7209366 Napisano: 27.09.2024 14:57:09
anialistopad napisał(a):

IwonaJa napisał(a):

poniżej info z Ferrero:

Dzień dobry,

Też to dostałam. A co jak list zaginie w drodze powrotnej? Nie mogli emailem dokumentów poprosić ? Kurde no

Dokladnie o tym pomyślałam,nawet zdjęcia paragonu nie zrobiłam😒
I od środy status przesyłki- W transporcie
0 0

kasia_2906

#7209369 Napisano: 27.09.2024 15:10:20
[quote=Też to dostałam a moja już poszla...

IwonaJa]
anialistopad napisał(a):

IwonaJa napisał(a):

poniżej info z Ferrero:

Dzień dobry,

Dokladnie o tym pomyślałam,nawet zdjęcia paragonu nie zrobiłam😒
I od środy status przesyłki- W transporcie
0 0

atyde25

#7209370 Napisano: 27.09.2024 15:11:22
Zdjęcia paragonu i ksero paragonu to podstawa.
szczególnie przy bardziej wypasionych nagrodach. Ktoś jeszcze ufa w 100% ppp. No chyba nikt kto do 4 umie zliczyć.
0 0

MDL

#7209371 Napisano: 27.09.2024 15:13:47
Ja rzadko wygrywam, ale jak wysyłałam paragon to zrobiłam zdjęcia i wysłałam kurierem UPC na drugi dzień były dokumenty, pocztą nie odważyłabym się wysłać 😥
0 0

visserarthur

#7209373 Napisano: 27.09.2024 15:26:34
MDL napisał(a):

Ja rzadko wygrywam, ale jak wysyłałam paragon to zrobiłam zdjęcia i wysłałam kurierem UPC na drugi dzień były dokumenty, pocztą nie odważyłabym się wysłać 😥

Tam niestety jest adres na skrytkę, więc tylko Poczta Polska. Też wysyłam, kiedy tylko się da, do większych nagród, paragon kurierem. Różnica cenowa niewielka, ale za to stres krótszy, bo na drugi dzień na pewno jest już na miejscu.
1 MDL 0

PPPet-er

#7209376 Napisano: 27.09.2024 15:40:34
agakaz2 napisał(a):

nataliii napisał(a):

Biedronka Lipton są ograniczenia na gospodarstwo?:)

niestety tak
5 nagród po 1 z każdego rodzaju

I teraz traf te "różne"

elmas

#7209377 Napisano: 27.09.2024 15:41:01
maixys napisał(a):

Kawa w puszce kupiona w Biedronce ma opis "KaMieLavEspres250g" i kosztuje 20,99 zł.
1 maixys 0

stalowiak1979

#7209392 Napisano: 27.09.2024 16:21:57
Czy do konkursu Palmolive w Biedronce można dokonac zakupu jutro tj. w sobotę czy tylko w dni robocze???
0 0