Reklama na e-Konkursy.info

Dyskusje o innych konkursach (bez klików)

nanajka81

#7208284 Napisano: 24.09.2024 09:42:26
aleksandra008 napisał(a):

Gdzie jest widoczny ten quiz hebe? To trzeba coś kupić żeby się pokazał bo w mojej aplikacji nie ma

Mi się pokazał jak zrobiłam zakupy. Tylko dwa razy można wygrać.

Enjoy_today

#7208288 Napisano: 24.09.2024 09:57:55
Czy te ciężarówki z Serenady to jakoś na bieżąco informują? Bo jak dziecku pokażę to już po ptakach 😁
0 0

ania1111

#7208296 Napisano: 24.09.2024 10:29:01
nanajka81 napisał(a):

Enjoy_today napisał(a):

Czy te ciężarówki z Serenady to jakoś na bieżąco informują? Bo jak dziecku pokażę to już po ptakach 😁

wczoraj zgłosiłam do tej pory nic nie ma więc nie wiadomo jeszcze jak to informują.

Ja dzisiaj dostałam za pierwszy dzień maila z potwierdzeniem że otrzymam ciężarówkę i prośbą o wypełnienie oświadczenia laureata.

Catcat

#7208300 Napisano: 24.09.2024 10:37:43
ania1111 napisał(a):

nanajka81 napisał(a):

Enjoy_today napisał(a):

wczoraj zgłosiłam do tej pory nic nie ma więc nie wiadomo jeszcze jak to informują.

Ja dzisiaj dostałam za pierwszy dzień maila z potwierdzeniem że otrzymam ciężarówkę i prośbą o wypełnienie oświadczenia laureata.

Super, wstaw zdjęcie jak przyjdzie, bo skoro na początku zgłaszałaś pewnie będziesz jedną z pierwszych któa dostanie emotka

Anisu

#7208314 Napisano: 24.09.2024 11:08:11
Enjoy_today napisał(a):

Tak, dostałam dzisiaj pozytywną weryfikację. Wysyłałam w sobotę.

rufus

#7208323 Napisano: 24.09.2024 11:30:11
W winiary mam biala strone. Co poradzic? emotka
0 0

titinunu

#7208324 Napisano: 24.09.2024 11:31:16
Anisu napisał(a):

Enjoy_today napisał(a):

Tak, dostałam dzisiaj pozytywną weryfikację. Wysyłałam w sobotę.

Twoje zgłoszenie do akcji promocyjnej Drużyna(A) Serenada zostało pozytywnie zweryfikowane! zgłoszenie z  21.09.
0 0

parad0x

#7208327 Napisano: 24.09.2024 11:41:12
rufus napisał(a):

O taką białą stronę chodzi?
0 0

donia7

#7208329 Napisano: 24.09.2024 11:42:33
anaesth napisał(a):

donia7 napisał(a):

Jak będziecie znały odpowiedzi to dzisiejszego Quizu z Hebe to poproszę emotka

B, C, A

dziękuję emotka
0 0

rufus

#7208333 Napisano: 24.09.2024 12:07:37
parad0x napisał(a):

rufus napisał(a):

Tak
0 0

parad0x

#7208335 Napisano: 24.09.2024 12:16:48
rufus napisał(a):

parad0x napisał(a):

rufus napisał(a):

Tak

I wyświetla Ci się on przy próbie logowania czy po kliknięciu przycisku dołącz (do loterii majonezowej)?
0 0

rufus

#7208336 Napisano: 24.09.2024 12:22:36
parad0x napisał(a):

rufus napisał(a):

parad0x napisał(a):

rufus napisał(a):

Tak

I wyświetla Ci się on przy próbie logowania czy po kliknięciu przycisku dołącz (do loterii majonezowej)?

Po kliknieciu
0 0

parad0x

#7208342 Napisano: 24.09.2024 12:33:25
rufus napisał(a):

parad0x napisał(a):

rufus napisał(a):

parad0x napisał(a):

rufus napisał(a):

Tak

Po kliknieciu

To powiem Ci tyle, że wszyscy tak mają i możesz się nie przejmować. Nagrałem zrzut ekranu i wysłałem do organizatora to jedyne czym się musisz przejmować to czy masz w swoim profilu zaznaczony ten checkbox:

Jeśli to zrobiłeś to normalnie dodajesz paragon przez ten przycisk:

A Twój udział w loterii majonezowej powinien być normalnie brany pod uwagę.

Tak, zdaję sobie sprawę, że działa to absurdalnie, ale organizator tak sobie to wymyślił i już.
1 rufus 0

rufus

#7208347 Napisano: 24.09.2024 12:44:08
parad0x napisał(a):

rufus napisał(a):

parad0x napisał(a):

rufus napisał(a):

parad0x napisał(a):

rufus napisał(a):

Tak

Po kliknieciu

To powiem Ci tyle, że wszyscy tak mają i możesz się nie przejmować. Nagrałem zrzut ekranu i wysłałem do organizatora to jedyne czym się musisz przejmować to czy masz w swoim profilu zaznaczony ten checkbox:

Jeśli to zrobiłeś to normalnie dodajesz paragon przez ten przycisk:

A Twój udział w loterii majonezowej powinien być normalnie brany pod uwagę.

Tak, zdaję sobie sprawę, że działa to absurdalnie, ale organizator tak sobie to wymyślił i już.

Ok dzieki. Wszystko jasne emotka
0 0

edith

#7208348 Napisano: 24.09.2024 12:44:17
Belluczi napisał(a):

Nowalijka napisał(a):

Mam pytanie, czy jest tu ktoś, kto wygrał kiedyś w konkursie kulinarnym główną nagrodę? Gram i gram, i ciągle porażki. Po wynikach z Łaciataj to już zupełne rozczarowanie.  Czy komuś udało się wygrać z profesjonalnymi blogerami kulinarnymi, czy jest  w ogóle sens próbować?

Powiem szczerze, że to co napisałaś to jakbym siebie widziała.. Na prawdę mocno się staram żeby wygrać tego jedynego Thermomixa dla siebie 😭. 
A po dzisiejszych wynikach z Łaciatej zobaczyłam, że TM wygrała Pani, która już niedawno w innym konkursie też wygrała TM6. I to w sumie nie pierwsza taka sytuacja.
Serio człowiek czuje wielkie rozczarowanie ☹️

Zazwyczaj przegrywam z blogerami i boli to tym bardziej ,że tyle pracy i czasu się wkłada w przygotowanie dania.....ale raz,parę lat temu wygrałam thermomix ale to było 6  lat temu i jeszcze ich tylu na fb i Instagramie nie było. Teraz czasem wygram z blogerami i jaka jestem wtedy szczęśliwa bo moje zdjęcia niestety nie są tak podrasowane jak blogerów, są to dania do zjedzenia a nie tylko do fotografii....bo słyszałam o różnych cudach które stosują blogerki do zrobienia zdjęcia żeby było apetyczne i eleganckie 🙂

0 0

deva

#7208354 Napisano: 24.09.2024 12:59:10
Słuchajcie, wiem że już nie raz była dyskusja na ten temat, ale nie pamiętam, jak to zrobić, żeby nie zwiększało ilości znaków w tekście tak jak w wordzie?
Help emotka
0 0

8igora9

#7208355 Napisano: 24.09.2024 13:04:30
edith napisał(a):

Belluczi napisał(a):

Nowalijka napisał(a):

Mam pytanie, czy jest tu ktoś, kto wygrał kiedyś w konkursie kulinarnym główną nagrodę? Gram i gram, i ciągle porażki. Po wynikach z Łaciataj to już zupełne rozczarowanie.  Czy komuś udało się wygrać z profesjonalnymi blogerami kulinarnymi, czy jest  w ogóle sens próbować?

Powiem szczerze, że to co napisałaś to jakbym siebie widziała.. Na prawdę mocno się staram żeby wygrać tego jedynego Thermomixa dla siebie 😭. 
A po dzisiejszych wynikach z Łaciatej zobaczyłam, że TM wygrała Pani, która już niedawno w innym konkursie też wygrała TM6. I to w sumie nie pierwsza taka sytuacja.
Serio człowiek czuje wielkie rozczarowanie ☹️

Zazwyczaj przegrywam z blogerami i boli to tym bardziej ,że tyle pracy i czasu się wkłada w przygotowanie dania.....ale raz,parę lat temu wygrałam thermomix ale to było 6  lat temu i jeszcze ich tylu na fb i Instagramie nie było. Teraz czasem wygram z blogerami i jaka jestem wtedy szczęśliwa bo moje zdjęcia niestety nie są tak podrasowane jak blogerów, są to dania do zjedzenia a nie tylko do fotografii....bo słyszałam o różnych cudach które stosują blogerki do zrobienia zdjęcia żeby było apetyczne i eleganckie 🙂

Przecież dziewczyny, które najwięcej wygrywają nie są żadnymi blogerkam tylko konkursowiczkami, które są zdolne i pracowite, więc z czasem zaczęły robić coraz lepsze zdjęcia. To teraz mają przestać brać udział w konkursach, żeby nie było smutno tym, którzy od lat nie robią żadnego progresu? No dajcie spokój. 🙃  Poza tym wypominacie, że ktoś już coś wygrał dwa razy, a potem zdziwienie, że nie wiemy, czy były już wyniki jakiegoś konkursu, bo nikt się nie chce przyznać do nagrody, tak jakby to był jakiś powód do wstydu... podczas gdy to powinno być powodem do dumy. 😵‍💫

mellowfruit

#7208366 Napisano: 24.09.2024 13:37:34
deva napisał(a):

Słuchajcie, wiem że już nie raz była dyskusja na ten temat, ale nie pamiętam, jak to zrobić, żeby nie zwiększało ilości znaków w tekście tak jak w wordzie?
Help emotka

jeśli chodzi o to, że w SMS pokazuje większą liczbę znaków, to trzeba usunąć wszystkie polskie znaki i wtedy liczy normalnie emotka
0 0

agicho

#7208367 Napisano: 24.09.2024 13:42:10
Czy ktoś jeszcze czeka na SMA z wygrana Nuii lewiatan ???
0 0

atyde25

#7208368 Napisano: 24.09.2024 13:44:30
Ja odnoszę może mylne może nie wrażenie ,że każdemu się wydaje ,że jego prace to jest mistrzostwo i musi wygrać. I zaczyna się doczepianie dlaczego ktoś inny wygrał. Nie bym brała udział w konkursach foto bo mam za małe możliwości i sprzętowe i pomysłowe. Ale jak nie wygram nie doszukuje się się trzeciego i czwartego dna. Komisja ocenia Nigdy przez tyle lat nie myślałam, że muszę coś wygrać bo genialne prace miałam. Chyba jestem dziwna i do tego nie umiem w przecinki:P
1 aster222 0