Reklama na e-Konkursy.info

Dyskusje o innych konkursach (bez klików)

FBmagdalena17

#7197967 Napisano: 09.08.2024 00:14:18
kimberly napisał(a):

Orenda napisał(a):

FBmagdalena17 napisał(a):

Orenda napisał(a):

mellowfruit napisał(a):

Co wy piszecie w tych odpowiedziach, że wygrywacie? Chrupnij w lidlu, nuii w biedronce, żabka nano, żywiec orlen... Nic nie wpadło, a wydawało mi się, że piszę spoko odpowiedzi...

też się zaczynam zastanawiać, co ze mną nie tak emotka

Każdemu się wydaje że pisze spoko. Konkurencja duża, jak wygrasz jeden konkurs na 10 to i tak dobrze.

dla mnie w kilku konkursach byłam zażenowana moimi "tworami", akurat te miewały siłę przebicia (ale nigdy na jakąś wypasioną nagrodę;)) . Kiedy piszę "normalnie" zawsze pudło emotka chyba jestem  zbyt nudnym człowiekiem emotka

Miałam podobnie, moim zdaniem fajne teksty nigdy nic nie wygrywają 🤣 a te żenujące, za które się wstydze czasami coś wygrały, raz nawet główną (co prawda nie była jedna tylko było ich z 5 w tym konkursie) i odebrałam telefon z gratulacjami, myślałam wtedy że spłonę ze wstydu, szybko tylko podziękowałam i rozłączyłam się z tym miłym Panem, po rozmowie wstydziłam się jeszcze bardziej za to, że tak się zachowałam, bo w sumie może ten Pan nie czytał nawet zgłoszeń tylko informował i nie wiedział o co mi chodzi 🤣 jeśli Pan to czyta to przepraszam! 🙈❤️

Punkt widzenia zależy od punktu siedzenia. To zależy od agencji. Na pewno nagradzają kreatywne odpowiedzi jak czytają.  Sama się przekonałam. Podstawa to zabłysnąć. I to nie działa niestety tak że jak już wygrasz nawet główną to już wiesz co pisać. Każdy konkurs inny, każda agencja inna. Każdy nagradza co innego. Piszesz że wstydzisz się za jakiś konkurs. Pomyśl tak, to był twój dzień, tak miało być, to było ci pisane. emotka

stamp2

#7197977 Napisano: 09.08.2024 07:15:53
http://wygrywajzcaptainjack.pl-czy tylko u mnie ta strona nie działa? emotka
0 0

moskala22

#7197981 Napisano: 09.08.2024 07:24:23
kimberly napisał(a):

Orenda napisał(a):

FBmagdalena17 napisał(a):

Orenda napisał(a):

mellowfruit napisał(a):

Co wy piszecie w tych odpowiedziach, że wygrywacie? Chrupnij w lidlu, nuii w biedronce, żabka nano, żywiec orlen... Nic nie wpadło, a wydawało mi się, że piszę spoko odpowiedzi...

też się zaczynam zastanawiać, co ze mną nie tak emotka

Każdemu się wydaje że pisze spoko. Konkurencja duża, jak wygrasz jeden konkurs na 10 to i tak dobrze.

dla mnie w kilku konkursach byłam zażenowana moimi "tworami", akurat te miewały siłę przebicia (ale nigdy na jakąś wypasioną nagrodę;)) . Kiedy piszę "normalnie" zawsze pudło emotka chyba jestem  zbyt nudnym człowiekiem emotka

Miałam podobnie, moim zdaniem fajne teksty nigdy nic nie wygrywają 🤣 a te żenujące, za które się wstydze czasami coś wygrały, raz nawet główną (co prawda nie była jedna tylko było ich z 5 w tym konkursie) i odebrałam telefon z gratulacjami, myślałam wtedy że spłonę ze wstydu, szybko tylko podziękowałam i rozłączyłam się z tym miłym Panem, po rozmowie wstydziłam się jeszcze bardziej za to, że tak się zachowałam, bo w sumie może ten Pan nie czytał nawet zgłoszeń tylko informował i nie wiedział o co mi chodzi 🤣 jeśli Pan to czyta to przepraszam! 🙈❤️

Pamiętam, jak w konkursie RMF FM gdzie do wygrania był weekend w Hotelu Bania dla 4-osobowej rodziny, wysłałam odpowiedź którą napisałam w chwili głupawki - była głupia, bez sensu i w ogóle. Jakież było moje zdziwienie, gdy zadzwonili do mnie, że wygrałam i na antenie musiałam powiedzieć co napisałam emotka

karkocka

#7197982 Napisano: 09.08.2024 07:28:23
stamp2 napisał(a):

U mnie normalnie się otwiera
1 samuraj 0

stamp2

#7197987 Napisano: 09.08.2024 08:15:08
karkocka napisał(a):

stamp2 napisał(a):

U mnie normalnie się otwiera

u mnie otwierało sie a teraz nieemotka na telefonie,laptopie,tablecie-nic
0 0

Sonia1988

#7197990 Napisano: 09.08.2024 08:19:01
Wczoraj trafiłam cztery razy stówkę do biedry w tyskie zero i na ostatnią nie dostałam potwierdzenia na maila. Czekać na nagrody czy pisać już do nich? Jak w ogóle ta agencja? Nie znam jej jeszcze. Nav.
0 0

agakaz2

#7197991 Napisano: 09.08.2024 08:25:09
Sonia1988 napisał(a):

Wczoraj trafiłam cztery razy stówkę do biedry w tyskie zero i na ostatnią nie dostałam potwierdzenia na maila. Czekać na nagrody czy pisać już do nich? Jak w ogóle ta agencja? Nie znam jej jeszcze. Nav.

tam albo nikt nie gra bo za każdym razem wygrana
0 0

samuraj

#7197992 Napisano: 09.08.2024 08:38:24
agakaz2 napisał(a):

Sonia1988 napisał(a):

To macie szczęście emotka bo ja już kilka razy i pudło.

agakaz2

#7197994 Napisano: 09.08.2024 08:44:53
samuraj napisał(a):

agakaz2 napisał(a):

Sonia1988 napisał(a):

aaa czyli da sienie wygrać:)
no ja miałam 3x3
1 samuraj 0

agakaz2

#7197995 Napisano: 09.08.2024 08:52:25
a bluzy i 100 w monster wygrać nie mogę
1 atyde25 0

monia0303

#7198008 Napisano: 09.08.2024 09:33:28
agakaz2 napisał(a):

samuraj napisał(a):

agakaz2 napisał(a):

Sonia1988 napisał(a):

aaa czyli da sienie wygrać:)
no ja miałam 3x3

ja już miałam 3x0 emotka
0 0

Orenda

#7198019 Napisano: 09.08.2024 10:38:15
kimberly napisał(a):

ale fajna historia! pewnie podobnie bym się zachowała emotka

z drugiej strony - może dzwonił akurat ten Pan, które Twoje zgłoszenie wybrał i był nim zachwycony - ludzie mają tak różne gusta emotka
0 0

sabaka

#7198020 Napisano: 09.08.2024 10:39:08
Wysyłał ktoś z Was już zgłoszenie na Nuii Lewiatan? Czy przychodzi jakaś zwrotka?
0 0

Kamyczkowa

#7198024 Napisano: 09.08.2024 10:48:05
androm napisał(a):

mamimamu napisał(a):

Catcat napisał(a):

IwonaJa napisał(a):

androm napisał(a):

Emememe napisał(a):

Kamyczkowa napisał(a):

Chrupnij w lidlu.
Jest lista laureatów 
https://chrupnijwakacje.pl/

Ktoś dostał już maila? emotka

ja nie, a niby pisze, że poinformowani

Ja niby też widzę swojego maila a info brak...

mam tak samo, niby wygląda na mój mail, ale info nie dostałam

Witajcie w klubie. Jakby ja - ale nic. Choć po niektórych konkach widać, jaki mają bajzel, za dużo nas tu się robi 😏 nadzieja umiera ostatnia!

I dostałyście tego maila rano z informacją jak niektórzy? Bo ja nie.

Też nie dostałam, a wydaje mi się że jest tam mój adres e-mail
1 androm 0

mountain

#7198030 Napisano: 09.08.2024 11:04:51
Kamyczkowa napisał(a):

androm napisał(a):

mamimamu napisał(a):

Catcat napisał(a):

IwonaJa napisał(a):

androm napisał(a):

Emememe napisał(a):

Kamyczkowa napisał(a):

Chrupnij w lidlu.
Jest lista laureatów 
https://chrupnijwakacje.pl/

Ktoś dostał już maila? emotka

ja nie, a niby pisze, że poinformowani

Ja niby też widzę swojego maila a info brak...

mam tak samo, niby wygląda na mój mail, ale info nie dostałam

Witajcie w klubie. Jakby ja - ale nic. Choć po niektórych konkach widać, jaki mają bajzel, za dużo nas tu się robi 😏 nadzieja umiera ostatnia!

I dostałyście tego maila rano z informacją jak niektórzy? Bo ja nie.

Też widzę swój adres a e-mail brak

androm

#7198050 Napisano: 09.08.2024 12:02:44
mountain napisał(a):

Kamyczkowa napisał(a):

Też widzę swój adres a e-mail brak

znalazłam w spam
0 0

majonez1992

#7198068 Napisano: 09.08.2024 12:39:49
w konkursie JOY glosowka mozna wygrac tylko raz? jak się wygrało nagrodę najniższego stopnia to mozna jeszcze probowac dalej czy lipa?
0 0

anialistopad

#7198085 Napisano: 09.08.2024 13:21:47
Z capri sun dostaliście bony na 200 zł ? Ja dostałam 1 na 100zl. Dopiero dziś otworzyłam paczkę
0 0

onazielona86

#7198088 Napisano: 09.08.2024 13:32:34
Czy przyszły Wam bonu z drużyny Hainza?
0 1 ladyinred

justkra

#7198089 Napisano: 09.08.2024 13:34:07
Czy ma ktoś problem z zagraniem w loterii Duda bez paragonu?
Od wczoraj jakieś dziwne komunikaty mi wyskakują, np., że już było zagrane (wczoraj) lub że ich system wykrył podejrzane urządzenie (dziś)emotka
0 0